Επιτυχία στις γνωριμίες

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

 

Αρχές καλοκαιριού και εντελώς μόνος. Οι καύλες πολλές αλλά χωρίς ταίρι. Έτσι αφού γράφτηκα στο σάιτ έλαβα πολλά μηνύματα.

Πήρα λοιπόν την απόφαση να προχωρήσω και ανταποκρίθηκα σε έναν τύπο που μου κέντρισε το ενδιαφέρον. Εγώ 22 και αυτός 40. Αρκετά εμφανίσιμος κι αυτός και αφού μιλήσαμε αρκετά για τις προτιμήσεις μας δώσαμε ραντεβού να βρεθούμε παραλία…

Έντεκα και μισή ακριβώς φτάνω με το πολυτελές μου αμάξι στο σημείο συνάντησης. Μιλήσαμε στο τηλέφωνο και αναγνωριστήκαμε. Αποφασίσαμε να κάνουμε μια βόλτα με το τζιπ του.

Ξεκινήσαμε λοιπόν παραλιακά μια υπέροχη βόλτα συζητώντας κι εμένα η καύλα μου βάραγε κόκκινο όπως και εκείνου, αφού είχε καιρό που ήταν ελεύθερος. Σταματάει το αμάξι σε ένα ξέφωτο. Φανταστική εικόνα… το φεγγάρι να αγκαλιάζει τη θάλασσα μέσα στη νύχτα.

Καθώς περπατάγαμε δίπλα στο αμάξι κατάλαβε ότι ο πούτσος μου δεν άντεχε άλλο και κόντευε να σκίσει τη βερμούδα μου. Έτσι σταματάει και τραβώντας με πάνω του, άρχισε να με φιλάει και να κάνει ένα άγριο ταξίδι με τη γλώσσα του πάνω στο σώμα μου.

Μου έβγαλε τη μπλούζα και φιλώντας με παντού κατέβαινε σιγά - σιγά χαμηλότερα. Αργά και βασανιστικά έφτασε στον αφαλό μου όπου και σταμάτησε και ξεκούμπωνε τη βερμούδα μου. Κατεβάζοντας το φερμουάρ βγάζει έξω τον πούτσο μου και τον φίλαγε.

Στη συνέχεια με έγλειψε από τη βάση του πούτσου μου μέχρι το κεφάλι και αναρίγησα. Μιλάμε για πολύ καύλα. Με εκπληκτικό τρόπο με πήρε βαθιά μέχρι το λαρύγγι του.
Μου έκανε μια καταπληκτική πίπα όπου δεν άντεξα πολύ και τελείωσα μέσα στο στόμα του και δεν άφησε να χαθεί ούτε σταγόνα. Σαν να ήταν η τελευταία του πράξη…

Βλέποντας αυτό και τελειώνοντας, αντί να χαλαρώσει ο πούτσος μου ήταν κάγκελο για συνέχεια.

Έτσι, αφού με καθάρισε, φοράω ένα προφυλακτικό και όπως ήμασταν δίπλα στο αμάξι τον στήνω εκεί και ξεκινάω την δικιά μου εισβολή μέσα του. Ήταν στενός και με λίγη επιμονή και αρκετό σάλιο, κατάφερα να μπω ο μισός.

Με κυκλικές κινήσεις μπήκα όλος μέσα του και έμεινα εκεί για λίγο να συνηθίσει το μέγεθος μου. Ξεκίνησα αργά και τρυφερά στην αρχή, μέχρι που μου είπε:

-    «Σκίσε με στα δυο γαμιά μου!»

Αυτό ήταν και η αρχή ενός ταξιδιού στην ηδονή χωρίς τέλος. Σαν μαινόμενος ταύρος που περίμενα την κόκκινη μπέρτα για να ορμήξω. Τον γαμούσα με όλη μου την δύναμη. Έβγαζε κραυγές ηδονής και πόνου στην αρχή, αλλά στη συνέχεια ξεχώριζες ότι ήταν βογκητά και αναστεναγμοί ηδονής.

Μετά από αρκετή ώρα, το ταξίδι στην ηδονή όδευε προς το τέλος του. Άρχισε ο πούτσος μου να συσπάται και οι φλέβες του να έχουν τεντώσει. Εκεί που η ηδονή σε φτάνει στην τρέλα!!! Τελείωσα με δυνατά βογκητά μέσα του.

Η ευχαρίστηση και των δύο μας ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα μας. Μείναμε εκεί να κοιτάμε τη θάλασσα ώσπου να καταφέρουμε να συνέρθουμε. Η χημεία μας συγκλονιστική. Έπρεπε να ξαναβρεθούμε. Το ξέραμε και οι δύο…

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")