Η πούτσα του καθηγητή

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Η πούτσα του καθηγητή
Είμαι ο Βαγκος για τους φίλους. Γενικά γαμάω γυναίκες αλλά είμαι ανοιχτός σε κάθε τι καινούριο. Έτσι όταν αυτό το Πάσχα μου δόθηκε η ευκαιρία την άρπαξα απ' τα μαλλιά.

Κάνω γαλλικά εδώ και κάποια χρόνια αν και είμαι αρκετά αδύναμος έως φέτος οπότε άλλαξα καθηγητή. Ο κύριος Jacques είναι περίπου 37 μαύρος και πολύ αθλητικός η γυναίκα του δε είναι το ονειρο κάθε γαμιά μαύρη ψηλή με γεμάτο σώμα και τσιτωμένα βυζιά. Όταν την βλέπεις μπορείς απλά να τραβάς μαλακία.

Όταν το Πάσχα μου ανακοίνωσε ο κ Jacques ότι θα έπρεπε να συνεχίσουμε μέχρι την μεγ. πέμπτη εγώ χάρηκα μόνο που θα έβλεπα την Μαρί - την γυναίκα του-. Απ' ότι είχα πιάσει από ψιλοσυζητήσεις το ζευγάρι ή ήταν απελευθερωμένο ή έκανε χοντρές πλάκες. Έτσι την μεγάλη Τετάρτη πήγα για μάθημα λίγο πιο νωρίς από το κανονισμένο. λίγο πριν χτυπήσω το κουδούνι ακούω από μέσα κάτι σαν μουγκρητό το γλεντάνε σκέφτηκα και έστησα αυτί ενώ το χέρι μου άγγιζε το τζιν μου όπου το εξόγκωμα μεγάλωνε επικίνδυνα χωρίς να το καλοκαταλάβω έβγαλα την πούτσα μου απέξω και άρχισα γέρα να την παίζω ήμουνα έτοιμος να χύσω και το εργαλείο βρισκόταν εν πλήρη λειτουργία όταν από τις καύλες έχασα την ισορροπία μου και προσπαθώντας να κρατήσω χτύπησα το κουδούνι.

Ω ρε ξεφτίλα μέχρι να σηκωθώ η πόρτα είχε ανοίξει και ο κ Jacques μαζί με την Μαρί ξαναμμένοι ατένιζαν την ψωλή μου να έχει πέσει ελαφρά. Κόκκινος από την ντροπή δεν ήξερα τι να πω πήγα να φύγω και φυσικά να βάλω το πούτσο μου μέσα αλλά ο καθηγητής μου με πρόλαβε και με σπαστά τα ελληνικά όπως συνήθως είπε: ' ποτέ μην αφήνεις κάτι στην μέση…' και αρπάζοντας την πούτσα μου με έσυρε μέσα έκλεισε την πόρτα και κλείδωσε. 'και τώρα τι;' του λέω . 'τώρα θα δεις ότι το λιvε είναι καλύτερο' απάντησε και έφερε την Μαρί κοντά στον πούτσο μου 'πάρε μωρό μου και δείξε τη ξέρεις καλά' είπε 'ουι cherie ' απάντησε αυτή και σκύβοντας όπως μόνο μια σκλάβα θα έκανε άρχισε την πίπα. ω ρε πούστη μου τι τσιμπούκι ήταν αυτό όσες κι αν είχα γαμήσει κατά καιρούς από τα 16 και μετά δεν το είχα ξαναδεί.

Και ενώ νόμιζα ότι τα είχα δει όλα ο κ. Jacques βγάζει την πούτσα του έξω και τότε άνοιξα 4 μέτρα το στόμα απ την έκπληξη ήξερα πικάντικα ανέκδοτα για μαύρους και μαύρες ψωλές αλλά αυτό ήταν γάμησε τα μακριά -ίσα με 26 cμ- λεπτή με τρίχες αλλά γυαλιστερή με κόκκινο σα μανιτάρι πουτσοκέφαλο και δυο αρχίδια μέσα στην τρίχα και μέγεθος σαν του ταύρου. τα έπαιξα! αρχίζει να την παίζει και τότε του λέω Jacques έλα δω θέλω να δω καλύτερα' πλησιάζει και ενώ η Μαρί με έφτανε στο ζενίθ της καύλας εκείνος μου έφερε την πούτσα του μέσα στη μύτη η κοντινή επαφή μ’ έκανε να πω 'πω πω ρε γαμιά τι παπόρι ειν' αυτό' εκείνος γέλασε και πλησιάζοντας είπε 'πάρτο μωρό μου να δούμε την τέχνη σου' έτσι κι έγινε αδέξια προσπάθησα να την πάρω στο στόμα μου αλλά δεν μπήκε ούτε μισή έτσι άρχισα να γλείφω και να τρομπάρω με το ένα χέρι ενώ με το άλλο πασπάτευα το κεφάλι της Μαρί ήθελα να την νιώσω σκλάβα μου για να σηκώσω την ψώλα του γαμιά της.

Έτσι κι ενώ βρισκόμουν στον έβδομο ουρανό έχυσα τα πήρε όλα η Μαρί συνέχισε το πιπωμα μέχρι να ρουφήξει και τα τελευταία μετά ήρθε να βοηθήσει εμένα με την αλογίσια πούτσα του Jacques δεν ήξερα τι έκανα σκεφτόμουν αλλά όταν η Μαρί τα πέταξε όλα και άρχισε να πιπιλάει τι ρίζα του παπαριού του Jacques τα δα όλα καύλωσα ξανά και άρχισα να τρίβω την πουτσάρα μου στα μουνοχειλα της Μαρί εκείνη ανταπέδωσε το τρίψιμο ενώ ο Jacques έπαιρνε αυτό το ύφος του αρσενικού που γαμάει και δέρνει λίγο πριν χύσει και ξαφνικά η ρίζα αρχίζει να συσπάται και το χύσι πετάχτηκε με τέτοια πίεση που κόντεψα να πνίγω. Την στράγγιξα την αγγουρα του και μετά του είπα 'αρχιδαρα ήρθε η ώρα να δω εγώ την τέχνη σου' 'οκ μάγκα' μου πετάει και σπρώχνοντας βιαία την Μαρί έκανε παιχνίδι. άρχισε να παίζει με τα μπαλάκια μου και να γλείφει με τα σαρκώδη του χείλια την ψωλαρα μου παράλληλα εγώ χάιδευα το χνούδι στο κεφάλι του και την έβρισκα 'είσαι ο σκλάβος μου θα σε κάνω να πεις ήμαρτον' είπα 'Μμμμμμμμμμμμμμμμμ' απάντησε και με καύλωσε περισσότερο συνέχισε να με πιπωνει μέχρι που έφτασα σε τριπλό χύσιμο…

Έπειτα ντύθηκα και το μάθημα άρχισε η Μαρί πήγε να κάνει δυνατό καφέ .
Τα είχα δει όλα.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")