Η πρώτη μου φορά

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Γεια σας. Με λένε Στέλιο και είμαι από την Κύπρο. Η δικιά μου ιστορία μπορεί να σας φανεί λίγο ηλίθια αλλά θα ήθελα να την μοιραστώ μαζί σας.

Καταρχάς είμαι δεκαοκτώ χρονών και θα σας πω για την πρώτη μου φορά. Στην ηλικία αυτή λοιπόν, ανακάλυψα ότι το αντρικό φύλο μου αρέσει όσο και το γυναικείο και έτσι ξεκίνησα να ψάχνω κάποιον για να βρεθώ μαζί του μπας και καταφέρω να κάνω και εγώ σεξ.

Όλα άρχισαν από την ημέρα που βρήκα μια ιστοσελίδα που είναι για τους γκέι της Κύπρου. Εκεί μπαίνεις και ψάχνεσαι με λίγα λόγια. Εγώ δεν ήξερα καν αν ήμουν παθητικός ή ενεργητικός γι’ αυτό απλά έψαχνα κάποιον για φάση.

Όταν βρήκα κάποιον μου είχε πει να βρεθούμε και μου είχε δείξει και φωτογραφία του στο msn. Εγώ σάστισα πάρα πολύ αλλά για καλή μου τύχη όταν είχαμε πει να βρεθούμε ήταν την μέρα των γενεθλίων του αδερφού μου και έπρεπε να παραστώ σε ένα πάρτι που θα έκανε.

Δυστυχώς όμως για εκείνον με πήρε τηλέφωνο η θεία μου την ώρα που πήγαινα στο αυτοκίνητο του.. Όταν πήγα του είπα τι έγινε και μου είπε οκ και έφυγε. Αυτός ήταν ωραίος δεν λέω, αλλά λογικότατα είχα ένα φόβο για να κάνω κάτι μαζί του.

Όταν πήγα στο πάρτι του αδερφού μου άρχισε να μου στέλνει μηνύματα και να μου λέει πως είμαι κούκλος και πως ήθελε να κάνει πολύ κάτι μαζί μου. Εγώ βέβαια ως συνηθισμένο καρκινάκι ντρεπόμουν πολύ και δεν του είχα καν απαντήσει.

Αυτός συνέχιζε και μου έλεγε πως ήθελε πάρα πολύ να με γαμήσει. Εγώ ανίδεος αν είμαι παθητικός ή ενεργητικός δεν του είπα τίποτα και έτσι μια μέρα βρεθήκαμε σπίτι του.

Είχε βάλει να δούμε μια ταινία στην αρχή. Καλά μιλάμε δεν είδα πιο ηλίθια ταινία στην ζωή μου αλλά τέλος πάντων. Και μόλις τελείωσε μου είπε πως θα μου έβαζε πορνό. Όταν έβαλε πορνό εγώ άρχισα να καυλώνω τρομερά.

Αυτός ήρθε κοντά μου και άρχισε να μου γλείφει το αυτί. Μετά με κούντησε με όλη του την δύναμη και άρχισε να με φιλάει πάρα πολύ και να με γδύνει ταυτόχρονα. Εγώ δεν καταλάβαινα θεό.. Αλλά το φιλί ήταν τέλειο.

Όταν με έγδυσε εντελώς, άρχισε να μου παίρνει πίπα. Μου άρεσε αλλά δεν ένιωθα και τόσο οκ για να του κάνω κι εγώ. Για καλή μου τύχη δεν μου είπε τίποτα και αμέσως μου είπε να πάμε στο δωμάτιο του.

Όταν πήγαμε εκεί έβαλε μια κρέμα στο κωλάκι μου που με έκαψε αρκετά αλλά δεν είπα τίποτα. Έβαλε προφυλάξεις (γιατί αν δεν έβαζε θα τον μαζεύανε με τα κουταλάκια δεν το συζητάω ) και άρχισε να μου το βάζει σιγά - σιγά.

Εγώ στην αρχή ένιωσα λίγο πόνο αλλά μετά δεν ένιωθα απολύτως τίποτα. Είχα καυλώσει πάρα πολύ αλλά δεν ένιωθα τίποτα απολύτως. Και εγώ που νόμιζα πως πονάς πάρα πολύ χεχε...

Όταν τελείωσε, είχα ήδη τελειώσει εγώ και με είχε ρωτήσει αν μου είχε αρέσει και εγώ ο ψεύτης του είπα ναι.. Το επόμενο πρωί είχα ξυπνήσει αφού ένιωθα κάτι ωραίο στον πούτσο μου. Ήταν αυτός και μου έπαιρνε πίπα, και του έχυσα στο στόμα. Ήταν τέλειο αυτό.

Ο κώλος του ήταν πολύ λεπτός, εννοώ πολύ flat.
Αυτή ήταν η πρώτη μου φορά. Από τότε κατάλαβα ότι είμαι ενεργητικός και να ‘μαι εδώ σήμερα να συνεχίζω να ψάχνομαι..

Γνώρισα πολλούς, βρέθηκα με πολλούς, αλλά ολοκληρωμένο σεξ μόνο με εκείνον έκανα.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")