Ο δονητής

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Είσαι έτοιμος να φύγεις. Ο καθηγητής σε περιμένει να παραδώσεις την εργασία σου. Σε κοιτάζω.

-    «Είμαι καυλωμένος…», σου λέω.

Με κοιτάς με το γνωστό αινιγματικό σου χαμόγελο και χτενίζεις τα μαλλιά σου με τα δάχτυλά σου.

-    «Λυπάμαι, γλύκα. Πρέπει να παραδώσω την εργασία μου. Θέλεις να έχεις εραστή έναν αμόρφωτο; Πρέπει να πάρω το πτυχίο μου. Πρέπει να τελειώσω κάποτε. Λυπάμαι. Θα τα πούμε το μεσημεράκι. Σ’ αγαπώ…», μου λέει και φεύγει στέλνοντας μου από μακριά ένα φιλί.

Μένω ξαπλωμένος, απογοητευμένος, αλλά και έκπληκτος επειδή το μωρό μου σπάνια μου λέει: «Σ’ αγαπώ».

Σηκώνομαι ευτυχισμένος. Πηγαίνω στην τουαλέτα, κατουρώ, πλένω τα δόντια μου και την στιγμή που πάω να βάλω την οδοντόκρεμα στο ντουλαπάκι ανακαλύπτω στο πίσω μέρος… καλά κρυμμένο τον κόκκινο δονητή που μου είχε κάνει δώρο κάποιος παλιός εραστής τα Χριστούγεννα.

Τι να κάνει άραγε αυτός; Είχαμε μιλήσει πριν τρεις εβδομάδες περίπου. Έψαχνε μανιωδώς στο διαδίκτυο εισιτήρια για την συναυλία της Μαντόνα στο Άμστερνταμ. Πρέπει κάποια στιγμή να του τηλεφωνήσω.

Προς το παρόν παίρνω στα χέρια μου τον δονητή, τον στριφογυρίζω μέσα στην παλάμη μου. Δεδομένου ότι είμαι ακόμη καυλωμένος αρχίζω αργά - αργά να τον βάζω στον κώλο μου. Τον βάζω, τον βγάζω, τον βάζω, τον βγάζω…

Ο πούτσος μου ανταποκρίνεται. Διάφανος χυμός βγαίνει από την σχισμή της ουρήθρας μου. Τοποθετώ τον δονητή κάτω από το ζεστό νερό, τον χώνω βιαστικά μέσα στην κωλοτρυπίδα μου…

Τον βυθίζω όσο γίνεται πιο βαθιά μέσα μου. Είναι τόσο υγρός. Μπορώ να ακούσω τους ήχους της τριβής του στα τοιχώματα της κωλοτρυπίδας μου.

Τελικά μου είχε κάνει ένα πολύ χρήσιμο δώρο. Απορώ για ποιο λόγο είχα ξεχάσει τον δονητή μέσα στο ντουλαπάκι. Είναι ικανός ώστε να μου προσφέρει αρκετή ικανοποίηση.

Τον στρίβω με δύναμη μέσα μου, προσπαθώ να αισθανθώ την μέγιστη ευχαρίστηση. Ακόμα και ένας μικρού μεγέθους δονητής με λίγη καλή τεχνική μπορεί να κάνει θαύματα.

Ντύνομαι γρήγορα με το ένδυμα της απόλαυσης. Γαμιέμαι με την βοήθεια του δονητή. Γαμιέμαι… σπρώξιμο, σπρώξιμο, σπρώξιμο… αναστενάζω. Βλέπω τους χυμούς μου να έχουν καλύψει τον πούτσο μου. Τον ακουμπώ… τα δάχτυλά μου βυθίζονται μέσα στο διάφανο σπέρμα.

Τελικά ο Θεός είναι μεγάλος. Εκεί που δεν το περιμένεις μπορείς να νιώσεις στα καλά του καθουμένου την χαρά. Φαντάζομαι ότι τα χέρια του μωρού μου ακουμπούν τον πούτσο μου.

Τον πειράζουν… τον πειράζουν τα τέλεια μακριά δάχτυλα του μωρού μου. Ακουμπώ το κεφάλι του πούτσου μου, το σκουπίζω από το σπέρμα με το δάχτυλό μου.

Το φέρνω στο στόμα μου. Το γλείφω. Νόστιμο! Είμαι έτοιμος να πάρω τηλέφωνο στο μωρό μου και να του πω να έρθει για να δοκιμάσει κι αυτός. Καυλώνω περισσότερο. Από τον πούτσο μου τρέχει σπέρμα.

Συνεχίζω να γαμιέμαι με τον δονητή. Γρήγορα, γρήγορα, γρηγορότερα… το άνοιγμα της κωλοτρυπίδας μου σφικτό αγκαλιάζει τον δονητή και….

«Ααααααααααχχχχχχχχχ!»

Γαμότο. Χύνω με δύναμη. Το σώμα μου τινάζεται. Συνέρχεται από τον ολιγόλεπτο οργασμό.

Βγάζω τον μικρό, κόκκινο Χριστουγεννιάτικο δονητή από τον κώλο μου και τον βάζω στο στόμα μου. Τον γλείφω, τον βγάζω, τον μυρίζω… μυρίζω το άρωμα της κωλοτρυπίδας μου. Αχ, μωρό μου και να ήσουν εδώ…

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")