Πρώτες εξερευνήσεις

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Απρίλιος του ’98, έντεκα το βράδυ… Δύο μήνες πριν τις εισαγωγικές εξετάσεις, έρχεται το μήνυμα από τον καλύτερο μου φίλο.

«Αύριο κερνάς καφέ. Το στοίχημα το έχασες».

«Ποιο στοίχημα;» απαντάω.

Μου έρχεται το δεύτερο μήνυμα.

«Το έκανα!»

«Όταν λες το έκανες, τι εννοείς;»

«Σεξ!»

«Σοβαρά; Θέλω λεπτομέρειες… όλα!», απαντώ.

«Χε χε χε! Λεπτομέρειες κολλητή αύριο στον καφέ που θα κεράσεις. Τα λέμε, καληνύχτα».

Ο Νίκος ήτανε κάτι παραπάνω από φίλος. Είχαμε αναπτύξει μια σχέση μαζί από πολύ μικροί… Θυμάμαι ήμουν ένα στρουμπουλό κοριτσάκι και με πείραζαν στο σχολείο. Ο Νίκος συνεχώς ήταν μαζί μου. Σχεδόν γείτονες στην επαρχιακή πόλη που ζούσαμε ήμασταν συνέχεια μαζί.

Στην τρίτη γυμνασίου θυμάμαι όταν μιλούσαμε για γκόμενες και γκόμενους ο Νίκος μου είπε:

-    «Άννα, μου αρέσουν κι εμένα οι άντρες. Έτσι νομίζω… όταν βλέπω άντρα, ξεσηκώνομαι!»

Δεν έδωσα και πολύ σημασία, αλλά τον διαβεβαίωσα ότι δεν πρόκειται να πω ποτέ τίποτα σε κανέναν. Λύκειο πια ήμουν πλέον σωστή γυναίκα. Όχι πλέον στρουμπουλή, αρκετά εμφανίσιμη, και εκείνος πολύ ωραίο παιδί. Λόγω της πολύς παρέας, όλοι νόμιζαν πως ήμασταν ζευγάρι.

Με τον Νίκο τα λέγαμε όλα μεταξύ μας και εμπιστευόταν ο ένας τον άλλον. Οι φίλες μου με θεωρούσαν τυχερή που ήμουν μαζί του κι εγώ γελούσα.

Καλοκαίρι του ’97, όταν τελειώσαμε την Δευτέρα Λυκείου, συζήτησα με τον Νίκο ότι καιρός να βρει κάποια από τις πολλές που τον θέλουν κι εγώ κάποιον που καιρό μου άρεσε και απ’ ότι έμαθα ενώ με ήθελε δεν έκανε τίποτα νομίζοντας πως τα είχα με τον Νίκο.

Πιάσαμε μια μεγάλη συζήτηση τότε και ο Νίκος μου ξεκαθάρισε πως δεν του αρέσουν καθόλου οι γυναίκες και πως είναι gay, και πως είμαι η μόνη που το ξέρω. Φυσικά και τον βόλευε που όλοι νόμιζαν πως είμαστε ζευγάρι και όπως έλεγε μέχρι να φύγει από εδώ να πάει να σπουδάσει, δεν πρόκειται να κάνει τίποτα με κανέναν.

Εκείνο το καλοκαίρι το περάσαμε σχολιάζοντας γκόμενους σε παραλίες και διαπιστώσαμε ότι ταιριάζαμε και στο τι ψάχνουμε για σχέση ο καθένας μας. Ο Νίκος είχε μια αδυναμία σε πιο μεγάλες ηλικίες αντρών, αλλά σαν χαρακτηριστικά σχεδόν τα ιδία.

Τέλος καλοκαιριού αρχές Σεπτέμβρη στην πλαζ ο Νίκος βλέπει τον Δημήτρη… ένα ωραίο παιδί, 27 χρονών. Τρελάθηκε μαζί του και απ’ ότι έλεγε τον γούσταρε τρελά. Με έπρηζε συνεχώς για πάρτι του. Ο Δημήτρης ήταν ένα ωραίος άντρας, ψηλός, γυμνασμένος, μηχανικός στο επάγγελμα, καταγωγή από την περιοχή μας, μεγαλωμένος Αθήνα με αρκετές ασχολίες επαγγελματικές.

Στην περιοχή μας είχε ένα σπίτι που πήρε από τους γονείς του πάνω στην θήλασα και ερχόταν συχνά εδώ για ξεκούραση αλλά και για δουλειά και πάντα ήταν με γκόμενες μαζί που φιλοξενούσε από Αθήνα. Δεν ήθελα να στεναχωρήσω τον Νίκο αλλά όπως του είπα περισσότερες πιθανότητες έχω εγώ άμα του την πέσω παρά εκείνος.

Ο κρυφός πόθος να γνωρίσει τον Δημήτρη ο Νίκος έγινε τα Χριστούγεννα όταν χωρίς να ξέρει ότι ο αδελφός του ο μεγάλος, ήταν με τον Δημήτρη μαζί φαντάροι και γνωρίζονταν, σε ένα καφέ που έπινε με τον αδελφό του έρχεται και κάθεται ο Δημήτρης.

Σαν όλους τους άντρες που κουβαλάμε και τα παιδικά τους βιώματα έτσι και ο Δημήτρης είχε μανία με τα Playstation. Πάνω στην κουβέντα και στην γνωριμία, ο Νίκος πρότεινε στον Δημήτρη να του πάει κασέτες σπίτι. Έτσι έγινε η πρώτη γνωριμία.

Οι επισκέψεις όμως του Νίκου δεν είχανε και επιτυχία ενώ γίνανε σχεδόν κολλητοί. Όταν ερχόταν ο Δημήτρης εδώ παίζοντας παιχνίδια ο Νίκος δίσταζε και λογικό όπως του έλεγα κι εγώ. Ώσπου μια μέρα μου είπε πως σε μια κουβέντα με γκόμενες, είπε στον Δημήτρη πως του αρέσουν οι άντρες και ότι τον γουστάρει.

Ο Δημήτρης δεν αντέδρασε άσχημα αλλά δεν του έδωσε και σημασία, οπότε τα πράγματα για τον φίλο μου ήταν πιο δύσκολα, γιατί μετά από αυτό που τον είπε δίσταζε να ξαναπάει σπίτι του.

Εγώ εντωμεταξύ τα έφτιαξα με έναν παιδί που γούσταρα είχε κοπεί και η πολύ παρέα με τον Νίκο. Τρίτη Λυκείου, διαβάσματα, αλλά τα λέγαμε καθημερινά. Ώσπου σε έξοδο μας τις Απόκριες, βλέπει ο Νίκος τον Δημήτρη. Τον ρώτησε που χάθηκε και ο Νίκος δικαιολογήθηκε με το διάβασμα (αλήθεια διότι ήθελε να περάσει σε σχολή), και επίσης πως δίσταζε μετά από αυτό που του είπε.

Εκείνος άνετος του είπε δεν τρέχει τίποτα και ας το ξεχάσει. Αυτός δεν είχε πρόβλημα και μετά από δυο - τρεις μέρες ξαναπήγε σπίτι του. Εξάλλου ο Δημήτρης δεν έμενε μόνιμα εδώ. Ο Νίκος στις δύο συναντήσεις με τον Δημήτρη που είχε σε δύο μήνες, μετά και από την αποκάλυψη του, μου έλεγε πως ο Δημήτρης ήταν άνετος μαζί του και ότι μίλησαν και στο τηλέφωνο αρκετές φορές, και για τις σχολές που θέλει να δηλώσει και διάφορα.

Εγώ του έλεγα:

-    «Μη παίρνεις αέρα και ξέχνα τον. Καλύτερα να τον γνωρίσεις σε μένα που έχω πιθανότητες! Χε χε χε!»

Και εκεί βάλαμε το στοίχημα πως θα του την έπεφτε και ότι ο Δημήτρης θα ανταποκρινόταν. Περίμενα να ξημερώσει η Κυριακή να μάθω λεπτομέρειες… πως έκαναν σεξ, πως πήρε πίπα ο ένας τον άλλον, πως τον έστησε στα τέσσερα τον φίλο μου και τον πήδηξε… Αν πόνεσε, αν έπαθε τίποτα, αν του άρεσε και άλλα πολλά περίεργα που ήθελα να μάθω… και το βασικότερο: πόσο διήρκεσε. Ήταν αυτό που με ένοιαζε εμένα τότε, γιατί τρεις φορές μετά από τρεις μήνες που έβγαινα με τον δικό μου, αποπειράθηκα να προχωρήσω αλλά τίποτα…

Με ξεσήκωνε, έπεφτε από πάνω μου, και στα προκαταρτικά επάνω... έχυνε! Ούτε τον πούτσο του δεν είχα δει ποτέ καλά, ούτε να τον πιάσω δεν με άφηνε, και αυτό το σιγά - σιγά από την πολλή καύλα του για μένα, άρχιζε να με προβλημάτιζε…

-    «Λέγε! Θέλω ακριβείς λεπτομέρειες. Τι κάνατε, πως το κάνατε, πως ξεκίνησε…», του είπα με το που βρεθήκαμε.

-    «Ήταν τέλεια! Ήταν φανταστικά! Δέκα φορές καλύτερο απ’ ότι το φανταζόμουν!», μου λέει.

-    «Θέλω λεπτομέρειες… Πες τα όλα!»

Για να είμαι ειλικρινής ένιωθα και μια ζήλια που όσο μου διηγιόταν ο φίλος μου, τόσο μεγάλωνε και συγχρόνως τόσο καύλωνα…

-    «Δεν τον είχα δει όλο το Πάσχα εδώ και του έστειλα μήνυμα για χρόνια πολλά. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πως ήταν εξωτερικό για Πάσχα και θα κατέβει για λίγες μέρες. Μετά την Παρασκευή πήρα τηλέφωνο, και μόλις είχε έρθει και μάζευε το σπίτι. Τον ρώτησα αν περιμένει παρέα και μου λέει:

-    «Όχι. Μόνος μου είμαι. Θα σε περιμένω αύριο. Αν δεν έχεις διάβασμα, πέρνα από εδώ!»

Μάλιστα είπε να τον πάρω και τηλέφωνο αν θέλω να περάσει να με πάρει μην πηγαίνω με τα πόδια (είναι και εκτός πόλης).

Πήγα νωρίς, κατά τις έξι το απόγευμα. Χτυπώ και άργησε να ανοίξει, ήταν στο μπάνιο. Μου ανοίγει με την πετσέτα. Εγώ μόνο που τον είδα έτσι άναψα!

-    «Δεν σε περίμενα ρε συ τόσο νωρίς. Πέρνα, κάθισε και έρχομαι!»

Έρχεται φορώντας ένα σορτσάκι και ένα φανελάκι άσπρο. Αφού έκανε καφέ να πιούμε πιάσαμε κουβέντα πριν αποφασίσουμε τι θα παίξουμε στο Playstation. Όταν σηκώθηκε να πάει στην τηλεόραση, είχα αφαιρεθεί να κοιτάζω μπροστά στο σορτσάκι. Γυρίζει, κάθεται δίπλα μου, με βλέπει και με ρωτά:

-    «Νικολάκη, έχεις κάνει ποτέ τίποτα με κανέναν άντρα;»

Τα ψιλό-έχασα αλλά απάντησα αμέσως:

-    «Όχι..»

-    «Πώς κι έτσι; Είσαι ωραίο παιδί!»

-    «Δεν έτυχε να βρω κάποιον να με ξεσηκώσει και να εμπιστευτώ, και λόγω του διαβάσματος αυτό τον καιρό, δεν μένει χρόνος για κάτι άλλο…»

-    «Για να παίζουμε μαζί όμως έχεις χρόνο! Αυτό σημαίνει πως με εμπιστεύεσαι;»

-    «Ναι».

Και εκείνη την στιγμή έτσι που μιλούσαμε και με κοιτούσε στα μάτια, με τραβάει και άρχισε να με φιλά στο στόμα. Ένα φιλί τέλειο! Με φιλούσε με πάθος. Εγώ πετούσα στον ουρανό! Οι γλώσσες μας έπαιζαν… με ρουφούσε και μετά συνέχισε να με φιλά στο λαιμό και στο αυτί. Νόμιζα πως θα εκραγώ.

-    «Θέλεις να συνεχίσουμε;», μου ψιθυρίζει στο αφτί.

-    «Ναι!», απαντώ.

-    «Έχεις κάνει μπανάκι;», μου λέει.

-    «Ναι, πριν έρθω…»

Με σηκώνει να πάμε στην κρεβατοκάμαρα, μου βγάζει την μπλούζα και με ρίχνει στο κρεβάτι. Βγάζει κι εκείνος την δικιά του και πέφτει επάνω μου. Με φιλούσε από στόμα, λαιμό, αυτάκι και κατέβηκε μετά και με ρουφούσε στις ρώγες μου. Εγώ βογκούσα και απολάμβανα κάθε κίνηση του και οι τρίχες από το στέρνο του τριβόταν επάνω μου και ήμουν έτοιμος να τελειώσω.

Μου ξεκουμπώνει το παντελόνι και το τραβάει. Σηκώνει τα πόδια μου, βγάζει τα παπούτσια μου, και μετά τραβάει το παντελόνι αφήνοντας με, με το μποξεράκι και τις κάλτσες. Βγάζει και εκείνος το σορτσάκι μένοντας με το μποξεράκι και πέφτει επάνω μου. Αρχίζουν πάλι τα φιλιά, τα χάδια και να μου χουφτώνει το κωλαράκι μου.

Αισθανόμουν την πούτσα του σκληρή να τρίβεται επάνω μου και επάνω στην δικιά μου που ήταν πέτρα.

-    «Σε θέλω…», μου ψιθύρισε. «Σε θέλω πολύ!»

-    «Κι εγώ, πάρα πολύ!», είπα με μια βαθιά ικανοποίηση.

Κατεβαίνει πιο κάτω και μου σηκώνει τα πόδια και τραβάει το μποξεράκι από πίσω αφήνοντας να φανεί το κωλαράκι μου. Άρχισε να με φιλά εκεί σιγά - σιγά και μετά πιο έντονα. Ένιωθα την γλώσσα του να μπαίνει μέσα μου και τρελαινόμουν. Το πουλάκι μου στριμωγμένο στο μισό-βγαλμένο μποξεράκι και εγώ να παραμιλώ.

Έτσι όπως ήμουν με τα πόδια σηκωμένα και το κεφάλι το Δημήτρη στο κωλαράκι μου, σηκώνεται και μου λέει:

-    «Σε θέλω… Θέλω να μπω μέσα σου…»

-    «Είμαι δικός σου. Σε θέλω πολύ!», είπα.

Σηκώνεται, ανοίγει το συρτάρι του κομοδίνου, βγάζει μια κρέμα ενώ συνεχίζει να φιλά το κωλαράκι μου και μετά αισθάνθηκα την κρέμα και το δάκτυλο του να μπαίνει μέσα μου απαλά και να με γεμίζει κρέμα. Έτσι όπως ήμουν με τα πόδια σηκωμένα, πέφτει επάνω μου, με ει και μου λέει:

-    «Χαλάρωσε…»

Βγάζει το μποξεράκι και αισθάνομαι να μπαίνει το κεφάλι του μέσα σιγά - σιγά. Ένιωθα μια πίεση, όταν μπήκε ελάχιστα μέσα μου. Έτσι που ήταν σηκωμένα τα πόδια μου, με τα δύο του χέρια πιάνει το κεφάλι μου… κοιταζόμασταν στα μάτια… σκύβει και με φιλάει. Το βλέμμα του ήταν μέσα στην καύλα. Μου λέει πάλι:

-    «Χαλάρωσε…»

Και σπρώχνει με την μία μέσα μου. Καρφώθηκε μέσα μου και αμέσως μετά την κραυγή που έβγαλα, έτσι που είχε πιασμένο το κεφάλι μου, με φιλάει παθιασμένα στο στόμα και μένει ακίνητος. Με φιλούσε στο στόμα και μετά στο λαιμό και στο αυτί ψιθυρίζοντας:

-    «Σε θέλω…  Χαλάρωσε…»

Ο πόνος και το σφίξιμο κράτησε λίγο και μετά άρχισε σιγά - σιγά να μπαινοβγαίνει μέσα μου. Ήταν τέλεια! Εγώ τον αγκάλιαζα και τον φιλούσα και δεν ήθελα με τίποτα να βγει από μέσα μου. Όταν σηκώθηκε όρθιος, πιάνει τα πόδια μου και μου βγάζει τα καλτσάκια που φορούσα. Με κοιτούσε στα μάτια, μπαινόβγαινε μέσα μου και φιλούσε τα πόδια μου στις γάμπες και στις πατούσες.

Εγώ έβγαζα κραυγές ηδονής. Τρελαινόμουν με αυτό που ζούσα και το πουλάκι μου άρχισε να χύνει. Επιτάχυνε κι άλλο τον ρυθμό του και φωνάζοντας: «Τελειώνω!!!», μου το χώνει βαθιά και αισθανόμουν να τελειώνει μέσα μου. Μετά πέφτει επάνω μου και συνέχισε να με φιλάει και σιγά - σιγά έβγαινε και από μέσα μου…»

…Με αυτά που άκουγα είχα καυλώσει αφάνταστα. Από την μία ένιωθα μια μικρή ζήλια για τον Νίκο, πως κατάφερε να ρίξει τον Δημήτρη και νόμιζα πως οι gay παίρνουν πίπα ο ένας στον άλλον, ή στήνονται στα τέσσερα.. Δεν περίμενα να ακούσω τέτοια περιγραφή.

-    «Δεν λέρωσε ο πούτσος του που σε πήδηξε;», ρώτησα και γέλασα.

-    «Χαζή! Όχι!», απάντησε. «Αν και το είχα άγχος…»

-    «Και η συνέχεια;», ρώτησα και γέλασε.

-    «Όταν βγήκε από μέσα μου και με φιλούσε, σηκώθηκε και έκατσε στο κρεβάτι μισό-ξαπλωμένος. Άναψε τσιγάρο και με πήρε αγκαλιά. Ήταν τέλεια! Ακουμπούσα στο στήθος του, αυτός κάπνιζε κι εγώ τον χάιδευα. Και τότε είδα και τον πούτσο του μισό-πεσμένο και ήταν και καθαρός. Χα χα χα χα! Είχα πάει και τουαλέτα πριν πάω, και μπάνιο έκανα. Χα χα χα!

Με ρώτησε αν μου άρεσε.. «Πολύ!», του απάντησα. Ένιωθα τα χύσια του μέσα μου να τρέχουν και τα δικά μου να κολλάνε επάνω μου και επάνω στον Δημήτρη λίγο, και λέω:

-    «Συγγνώμη, σε λέρωσα…»

Εκείνος γέλασε…

-    «Λιγάκι… Ήταν ωραία!», λέει. «Και μου άρεσε έτσι που τελείωσες όσο ήμουν μέσα σου. Θα κάνουμε ντουζάκι; Αν θες πήγαινε, έχει ζεστό νερό και έρχομαι κι εγώ».

-    «Έχεις ξανακάνει σεξ με αγόρι;», τον ρώτησα.

-    «Ναι..», μου απαντά.

Δεν το περίμενα να το ακούσω αυτό αλλά ένιωσα ωραία!».

-    «Και θα το ξανακάνετε;», ρώτησα εγώ που δεν μπορούσα να το πιστέψω ακόμα ότι ο κολλητός μου το έκανε κι εγώ ακόμα τίποτα και μάλιστα με έναν ωραίο και πετυχημένο άντρα.

-    Μη βιάζεσαι, να σου πω την συνέχεια… Σηκώθηκα και πήγα για μπάνιο. Μετά από κανένα πεντάλεπτο έρχεται και ο Δημήτρης, μπαίνει μέσα στην μπανιέρα και με φίλησε και κάναμε μαζί μπανάκι. Είχα ξανακαυλώσει και εκείνος στο περίπου… έπλενε την πούτσα του κι εγώ τον έβλεπα. Βγήκαμε, τυλιχτήκαμε από μια πετσέτα και πήγαμε προς το δωμάτιο να ντυθούμε. Έκατσα στο κρεβάτι τυλιγμένος με την πετσέτα να βάλω τις κάλτσες όταν έρχεται και ο Δημήτρης γυμνός…»

-    «Τι κοιτάς έτσι;», γελώντας. «Δεν έχεις ξαναδεί πούτσα;»

Και σκύβει και με φιλάει στο στόμα παθιασμένα. Τραβάει την πετσέτα μου, βλέπει σηκωμένο το πουλάκι μου και λέει:

-    «Να συνεχίσουμε..;»

Έγνεψα καταφατικά. Όπως ήμουν καθισμένος και είχα την πούτσα του σε απόσταση αναπνοής, μου πιάνει το χέρι μου και το βάζει να του την πιάσω, και με ρώτησε αν έχω πάρει ποτέ πίπα…

-    «Όχι…», απάντησα και σκύβω και την φιλάω απαλά στο κεφάλι.

-    «Θα σου μάθω…», μου λέει.

Πήρα το κεφάλι στο στόμα και το πιπίλιζα. Το τραβάει με το χέρι του, το έτριβε στα μάγουλα μου, και μου το έχωνε στο στόμα λιγάκι… Με ρίχνει στο κρεβάτι ανάσκελα και εκείνος έρχεται από πάνω μου και μου το έχωνε στο στόμα σηκώνοντας το κεφάλι μου.

Το έβγαλε και μου έδωσε να φιλάω τα αρχίδια του και να τα γλείφω. Μετά με γύρισε πλάγια, όρθιος εκείνος μου το είχε χώσει στο στόμα… με γαμούσε από το στόμα σπρώχνοντας το κεφάλι μου με το ένα χέρι του και με το άλλο έπιανε το κωλαράκι μου. Ήταν τέλεια. Ανάσκελα εγώ με πλάγια το κεφάλι του έπαιρνα πίπα. Εκείνος σήκωσε τα πόδια μου και με το χέρι του χάιδευε την τρύπα μου και μου έβαζε δάκτυλο.

Ήμουν έτοιμος να εκραγώ. Τα πόδια μου σηκωμένα, να παίζει με την τρύπα μου με το ένα χέρι του, με το άλλο έπαιζε τον πούτσο του πάνω στο κεφάλι μου, και εγώ να γλείφω και να φιλάω τα αρχίδια του και να παίρνω πότε το ένα μπαλάκι και πότε το άλλο στο στόμα μου.

-    «Θα σε χύσω, δεν αντέχω άλλο…», μου λέει.

Και τότε μου βάζει τον πούτσο στο στόμα μου, το χώνει πιο βαθιά και ένιωθα τα χύσια του στο λαιμό. Μου βγάζει το χέρι από την τρύπα, μου πιάνει το πουλάκι μου, που αμέσως έχυσε. Είχα τον πούτσο του στο στόμα μου και το ρουφούσα και εκείνος χάιδευε τα βυζάκια μου και το λαιμό μου. Όταν τον έβγαλε από μέσα μου, με κοίταξε στα μάτια…

-    «Σου άρεσε;»

-    «Πολύ!», απάντησα.

-    «Θέλεις ένα ντουζάκι πάλι. Ξαναλέρωσες!», είπε και γέλασε.

-    «Δηλαδή, σε γέμισε χύσι και από πίσω και από το στόμα; Πώς ήταν τα χύσια του; Δεν σε αηδίασαν;»

-    «Καθόλου! Πάνω στην καύλα που ένιωθα τα ήθελα. Ένιωθα πως μου έδινε κάτι πολύ δικό του και το δεχόμουν με ικανοποίηση…»

-    «Εσένα δεν σου πήρε πίπα, μόνο την πάρτη του κοίταξε!»

-    «Με έκανε και πέρασα υπέροχα! Ούτε το περίμενα τόσο ωραίο είναι άντρας έτσι. Τον θέλω και να σου πω και κάτι να σε κουφάνω; Είναι bisexual. Έχει ξανακάνει σεξ με άντρα. Εσύ να κοιτάξεις να βρεις κάποιον μεγαλύτερο και έμπειρο άντρα να κάνεις σεξ και όχι αυτόν που έχεις».

Ένιωσα ζήλια. Ο Νικολάκης έκανε σεξ και ήταν υπέροχα, όπως δήλωνε. Μου έλυσε και πολλές απορίες και κακίες που είχα πάνω στο σεξ μεταξύ αντρών. Σας κούρασα με την διήγηση μου αυτή, ήταν όμως η αρχή. Στην επομένη ιστορία θα σας γράψω την συνέχεια και με δικιά μου συμμετοχή.

Συνεχίζεται…

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")