Η πουτάνα της παρέας (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

...Έτσι την επόμενη μέρα ο Β είχε κανονίσει να βρεθούμε σπίτι του. Ήξερα ότι θα ήμασταν τέσσερα άτομα αλλά δεν ήξερα ποια…

Όταν μπήκα σπίτι του τα έχασα. Ο ένας ήταν ο Π και ο άλλος ήταν ο ξάδερφος μου ο Θ. Τότε μου εξήγησαν ότι είχαν βρεθεί πολλές φορές με τρίτους και πηδιόντουσαν.

Έτσι άρχισαν να με γδύνουνε και εγώ έγδυνα αυτούς. Τότε είπα να πάμε σε ζευγάρια. Έτσι ο Β πήγε με τον Π και εγώ με τον ξάδερφο μου. Και είχα δίκιο…

Ο ξάδερφος μου είχε ένα καυλί άλλο πράγμα. Μακρύ κοντά 20 πόντους και πολύ χοντρό. Και βέβαια ξυρισμένο. Κατευθείαν του το έπιασα και άρχισα να τον μαλακίζω άγρια ενώ τον φίλαγα στο στόμα.

Του έλεγα ότι θέλω να με ξεσκίσει και να με χύσει παντού. Του έλεγα ότι θέλω να με γαμήσουν όλοι μαζί. Τότε αυτός με αρπάζει και με ξαπλώνει επάνω στο τραπέζι.

Έτσι μου πιάνει το κεφάλι μου ανοίγει το στόμα και μου χώνει την πουτσάρα του στο στόμα μου, ενώ οι άλλοι δύο έχουν ξεκινήσει και μου γλείφουν το καυλί.

Δεν χόρταινα το καυλί του ξαδέρφου μου. Ήθελα να το κάνω να χύσει. Και επειδή είμαι καλή πουτάνα και πρώτη στις πίπες, το κατάφερα. Έτσι κάποια στιγμή βγήκε από το στόμα μου και άρχισε να με χύνει στο πρόσωπο.

Τότε είπα και στους άλλους δύο να κάνουν το ίδιο. Έτσι ήρθαν κοντά μου και με χύσανε κι αυτοί. Μετά τους έβαλα και τους τρεις να κάτσουνε στο καναπέ και χωρίς να καθαρίσω τα χύσια από το πρόσωπο μου άρχισα να τους κάνω πίπα.

Έπρεπε να γαμηθώ. Όσο έκανα πίπα στον ένα οι άλλοι δύο μου έβαζαν κωλοδάχτυλο. Έτσι κάποια στιγμή σηκώνομαι και κάθομαι πάνω στο καυλί του Β.

Τότε έρχεται αριστερά μου ο Π και δεξιά μου ο Θ και αρχίζω να τους πιπώνω εναλλάξ. Με βρίζανε και με λέγανε: «ξεσκισμένη, πουτανάρα, καριόλα και γαμημένη», κι εγώ τρελαινόμουν.

Όση ώρα με γαμούσε, ο Β έγλειφε τα χύσια από το πρόσωπο μου. Τώρα σειρά ήταν του Π να με γαμήσει και να γλείψει τα χύσια από το πρόσωπο μου. Αλλά αυτό που με τρέλαινε ήταν το καυλί του ξαδέρφου μου.

Έτσι μετά από λίγη ώρα σηκώνομαι και στήνομαι στα τέσσερα. Τότε έρχεται ο Β και ο Π και αρχίζουν να γλείφουν την κωλοτρυπίδα μου. Εγώ είχα τρελαθεί και παρακαλούσα τον ξάδερφο μου να με γαμήσει.

Έτσι έρχεται από πίσω μου ακουμπάει το πουτσοκέφαλο στην τρύπα μου και με μια κίνηση αρχίζει να με ξεκωλιάζει άγρια. Τρελάθηκα τόσο πολύ που του έλεγα ότι θέλω να ξεσκίσω την μάνα του την ώρα που θα με γαμάει εκείνος μαζί.

Τότε άρχισε να με ξεκωλιάζει πιο άγρια και μου έλεγε πως θα μας γαμούσε και τους δύο μαζί κάποια στιγμή. Αλλά αυτό θα σας το πω κάποια άλλη στιγμή…  

Έτσι μετά από ώρα απολαυστικού ξεκωλιάσματος, ξάπλωσα στον καναπέ και ήρθαν και οι τρεις μαζί και μαλακίστηκαν στο πρόσωπο μου. Τότε άρχισα να τα πίνω και μου άρεσαν πάρα πολύ που έπινα χύσια από τρία καυλιά.

Όλα αυτά είναι αλήθεια. Την επόμενη φορά θα σας πω για το πήδημα μαζί με την θεία μου και τον ξάδερφο μου καθώς και για τα πηδήματα ντυμένη γυναίκα.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")