Πίπα - κώλο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Με τον Μιχάλη έχουμε κολλήσει σαν παρέα και πηγαίνουμε πολλές φορές για μπάνιο μαζί σε παραλίες για γυμνισμό. Πρόκειται για έναν άντρα 50άρη και εμφανίσιμο πολύ. Εγώ είμαι 44χρ. Είμαστε και οι δύο gay αλλά μόνο φίλοι και έχουμε πάρει αρκετές φορές κάποιον άλλον παρέα.

Με το σκεπτικό να μας κάτσει καμιά καλή περίπτωση για γαμήσι, ξεκινήσαμε και πριν οκτώ μέρες για την παραλία που συνήθως πάμε…

Εκεί αφού γδυθήκαμε, βάλαμε την ομπρέλα για τον ήλιο και γενικώς βολευτήκαμε, αρχίσαμε να ψάχνουμε για το τι θα μπορούσαμε να κάνουμε. Είχε αρκετό κόσμο και σίγουρα κάποιον καυλιάρη θα βρίσκαμε για ξέσκισμα, αφού όλοι γι’ αυτό το λόγο πάνε εκεί.

Ο Μιχάλης έβαλε το μαγιό του και αποφάσισε να κάνει μια βόλτα να δει τα πέριξ και αν βρει κάποιον που να ανταποκρίνεται να τον φέρει στη παρέα ενώ εγώ έμεινα εκεί να φυλάω τα πράγματα.

Στη διάρκεια που έλειπε, ένας 45άρης αρρενωπός τελείως,  όπως αργότερα αποδείχτηκε, άντρας ήρθε και έκατσε λίγα μέτρα πιο πέρα. Αμέσως αρχίσαμε το καμάκι και κατάλαβα ότι ο άνθρωπος μας βρίσκονταν δίπλα μας και δεν χρειάζονταν βόλτες.

Καθώς κοιταζόμασταν, τα καυλιά μας είχαν σηκωθεί και δεν υπήρχε αμφιβολία ότι γουστάραμε να την βρούμε.

Σε λίγο πήρε τα πράγματά του και ήρθε να κάτσει μαζί μου. Τον έλεγαν Γιάννη. Του είπα βέβαια ότι δεν ήμουν μόνος μου και ότι υπάρχει και άλλος στη παρέα μιας και δεν τον είχε δει τον Μιχάλη αλλά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Το πρόβλημα τώρα ήταν το τι γούσταρε ο τύπος, κάτι που δεν άργησε να φανεί. Όταν γύρισε ο Μιχάλης τον βρήκε να μου κάνει τσιμπούκι και να παίζω με την κωλοτρυπίδα του. Σταματήσαμε λίγο για τις απαραίτητες συστάσεις και αμέσως μπήκε και ο Μιχάλης στο παιχνίδι.

Τώρα ο Γιάννης έπαιρνε πίπα στον Μιχάλη που βόγκαγε από καύλα μιλώντας του χυδαία, ενώ εγώ του έγλειφα την σούφρα ετοιμάζοντας τον γι’ αυτό που θα επακολουθούσε.

Μέσα από βογγητά καύλας, ο Γιάννης μου φώναζε:

-    «Σκίσε μου τον κώλο αγόρι μου. Γάμησέ με!»

Έβαλα μια καπότα και όπως ήταν στα τέσσερα και έγλειφε τον ψώλαρο του Μιχάλη, του τον έχωσα στην κωλοτρυπίδα του ενώ βογκούσε από ηδονή και μας καύλωνε αυτό ακόμα περισσότερο.

-    «Σου αρέσει καυλιάρη μου που έχεις δύο ψωλές καυλωμένες για πάρτη σου;», τον ρώτησα.

Αυτός μέσα από βογγητά μου έλεγε:

-    «Σκίστε με. Γαμήστε με κι οι δύο!»

Σε λιγάκι αλλάζοντας στάση έτρωγε τον πούτσο με τα πόδια ψηλά και ο Μιχάλης συνέχιζε να του γαμάει με δυνατές ψωλιές το στόμα καθώς είχε κάτσει πάνω σχεδόν στο πρόσωπό του.

Βέβαια κατά την διάρκεια αυτής της δραστηριότητας πέρασαν διάφοροι από πάνω μας και είδαν τι γίνονταν, αλλά ευτυχώς έφευγαν και μας άφηναν στην ησυχία μας να απολαύσουμε το υπέροχο γαμήσι που κάναμε. Αν υπήρχε και κανένας ενοχλητικός που δεν έφευγε αλλά και που δεν είχε διάθεση να συμμετέχει , του κάναμε νόημα να φύγει.

Τον ξαναγυρίσαμε σε στάση πισωκολλητού και ο Μιχάλης πήρε θέση και πάλι στο στόμα του αράζοντας την καυλωμένη του ψωλάρα, ενώ εγώ τον γαμούσα δυνατά και φώναζε από καύλα να τον χύσουμε γιατί δεν άντεχε άλλο.

Τα χύσια του φίλου μου πετάχτηκαν στο πρόσωπο του Γιάννη αιφνιδιάζοντας τον στην αρχή, αλλά που με πολλή μαεστρία στη συνέχεια κατάπινε ότι μπήκε στο στόμα του, ενώ κούναγε δυνατά τα κωλομέρια του για να μπω ακόμα πιο μέσα στην ανοιχτή και ξεσκισμένη από το γαμήσι κωλοτρυπίδα του που πέταγε υγρά και με έβρεχε μέχρι τ’ αρχίδια.

-    «Τώρα ετοιμάσου παλιόπουστα να φας κι άλλα χύσια!», του φώναξα.

Και βγαίνοντας από τον κώλο του, πετώντας την καπότα, του έδωσα κατά ριπές τα χύσια μου στην ανοιχτή του σούφρα.

-    «Πάρτα ξεφτιλισμένε! Πάρτα καριόλη!», του φώναζα.

Την ίδια στιγμή ο Γιάννης πέταγε βογκώντας τα φλόκια του πάνω στην πετσέτα που ήταν στρωμένη από κάτω του.

Τελειώσαμε την φάση με κάποια γλωσσόφιλα που ανταλλάξαμε και πήγαμε να κολυμπήσουμε να ξεπλυθούμε από τα χύσια.

Κάτσαμε μετά αρκετή ώρα μαζί λέγοντας διάφορα πράγματα. Όταν έφυγε εγώ του έδωσα τηλέφωνο μήπως και ξαναβρεθούμε για ξέσκισμα, λέγοντας του ότι ξέρει να γαμηθεί.

-    «Κι εσείς είστε μάστορες!» είπε γελώντας και έφυγε.

Δεν έδωσε δικό του τηλέφωνο. Ίσως ξαναβρεθούμε. Στο χέρι του είναι!

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")