Με τον γκόμενο της φίλης μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Όλα ξεκίνησαν πριν περίπου δύο βδομάδες. Βρισκόμασταν στο σπίτι ενός φίλου και συγκεκριμένα στην αυλή του και πίναμε μπίρες. Στην παρέα βρισκόταν και η φίλη μου με τον γκόμενο της. Καθόμασταν όλοι γύρω από ένα μεγάλο τραπέζι και αυτός βρισκόταν απέναντι μου και η φίλη μου δίπλα του.

Όλο το βράδυ λέγαμε διάφορα αστεία και πειράζαμε ο ένας τον άλλον. Αυτός όμως ξέροντας ότι είμαι δεκτικός στα πειράγματα στόχευε συνέχεια εμένα με τα αστεία και τα πειράγματα του. Μάλιστα λίγο καιρό πριν βρισκόμασταν σε ένα μπαράκι και πολύ διακριτικά μου την έπεσε το γκαρσόνι.

Αφού δεν γνωρίζει κανείς για τις προτιμήσεις μου, μείναμε μόνο στα πειράγματα τα οποία όμως συνέχισε και εκείνο το βράδυ με εκείνο το έντονο γαλάζιο βλέμμα του.

Ακόμα, με πείραζε για την γρήγορη ταχύτητα που εμένα με τρομάζει ενώ αυτός τρελαίνεται. Μάλιστα επέμενε ότι έπρεπε να με γυρίσει αυτός για να δει τις αντιδράσεις μου.

Έχει ένα διθέσιο σπορ αμάξι. Όλο το βράδυ με πείραζε, χαμογελούσε πονηρά και με κοιτούσε με εκείνα τα γαλάζια μάτια...

Στο τέλος της βραδιάς προσπαθούσαμε να βολευτούμε με τα αμάξια που είχαν τα παιδιά της παρέας για να επιστρέψουμε στα σπίτια μας. Η φίλη μου θα γυρνούσε με τον αδερφό της και ευτυχώς εμένα πιο πολύ βόλευε να με πάει ο φίλος της...

Μπήκαμε στο αμάξι και άρχισε να τρέχει ιλιγγιωδώς.. Τα ‘χα παίξει. Μου άρεσε όμως αυτή η δυναμικότητα που έβγαζε. Εγώ έκανα σαν υστερικό και αυτός γελούσε και άρχισε να μου πιάνει το πόδι για να με ηρεμήσει. Αυτό όμως εμένα με εξίταρε.

Άρχισε να μου λέει πως νιώθει με την ταχύτητα, μάλιστα τόνιζε συνέχεια τη φράση «Με καυλώνει!». Δεν άντεχα και των ρώτησα αν θα απατούσε ποτέ τη φίλη μου κοιτώντας το καβάλο του. Αυτός μου τόνισε πως με άντρα δεν πιάνεται και μου έκλεισε το μάτι.

Φτάσαμε σπίτι μου... Άρχισε να με φιλάει με πολύ πάθος. Μου είπε ότι τον τρέλαινα καιρό και επιβεβαιώθηκε όταν μου την έπεσε το γκαρσόν από την αντίδραση μου.

Ξάπλωσα στο κρεβάτι μου ανάσκελα και ήρθε από πάνω μου. Έβαλε καπότα και σάλιωσε καλά τον πούτσο του όπως και την κωλοτρυπίδα μου.. Έβαλε τα πόδια μου στους ώμους του και μπήκε σιγά στην αρχή και άρχισε να επιταχύνει αργότερα.

Ο πούτσος του ήταν χοντρός στα 18 εκατοστά και τον ένιωθα να οργώνει το έντερο μου. Καθόλη τη διάρκεια με φιλούσε στο στόμα, εγώ έμπλεκα τα δάχτυλα μου στα ξανθιά κοντά μαλλιά του ενώ τα γενιά του ερέθιζαν τα μάγουλα μου..

Μετά από κανένα δεκάλεπτο άρχισε να σπαρταράει και να τεντώνει τα πόδια του και κατάλαβα ότι έχουνε στην καπότα.. Αφού βγήκε από μέσα μου συνέχισε να με φιλάει και ξάπλωσε δίπλα μου ώσπου μας βρήκε το πρωί μαζί αγκαλιά..

Τον ξύπνησα με μια ωραία πίπα για καλημέρα...

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")