Το δεύτερο ξέσκισμα από τους φίλους του μπαμπά

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.00 (1 Vote)
Το e-mail μου είναι το:

Γεια σας και πάλι. Αυτή η ιστορία είναι συνέχεια της ιστορίας, θα σας πω τι έγινε μετά από μέρες που ο Μπάμπης έφερε και ένα φίλο του.

Μετά από τρεις μέρες λοιπόν από το ξέσκισμα που έφαγα από τον Μπάμπη, κανόνισε και έμαθε πότε θα λείπουν οι γονείς μου, και ένα πρωί που ήμουν μόνος στο σπίτι, ήρθε ο Μπάμπης και έφερε και ένα φίλο του τον Κώστα. Εγώ ήμουν εκείνη την στιγμή στην αυλή και μόλις με είδε ο Μπάμπης με έπιασε και με πήγε στο σπιτάκι μου μέσα και μας ακολούθησε και ο Κώστας ως την πόρτα.

Ο Μπάμπης κρατούσε μια σακούλα που είχε μέσα ένα ζευγάρι γυναικεία εσώρουχα από κόκκινη δαντέλα, ένα κιλοτάκι στρινγκ και ένα μικρό σουτιέν επίσης και ένα κραγιόν. Μου τα έδωσε και μου είπε:

-    «Φόρεσε τα! Εμείς θα περιμένουμε έξω να φτιαχτείς…»

Με τον τρόπο που το έλεγε δεν μου άφηνε περιθώρια άρνησης. Έτσι βγήκαν και περίμεναν να ντυθώ. Έβγαλα τα ρούχα μου και άρχισα να φοράω τα γυναικεία εσώρουχα. Μου άρεσε η αίσθηση της δαντέλας στο κορμί μου, αλλά το στρινγκάκι χώθηκε μέσα στον κώλο μου και ένιωθα άβολα και το σουτιέν στρίμωχνε μέσα του τα βυζάκια μου. Στη συνέχεια έβαλα και το κόκκινο κραγιόν στα χείλη μου και ήμουν έτοιμη.

Σε λίγο τους φώναξα και μπήκαν μέσα με είδαν και άρχισαν να σχολιάζουν:

Μπάμπης «Είδες που στα έλεγα; Είναι τέλειο το πουτανάκι μου. Βλέπεις πως του πάνε τα γυναικεία εσώρουχα και το κραγιόν στα χείλη;»

Κώστας: «Ναι, είναι πολύ καύλα! Είχες δίκιο. Καυλώνω μόνο που σκέφτομαι να χώνω την ψωλάρα μου στα χειλάκια του και στο κωλαράκι του!»

Με χάζευαν για λίγο ώσπου βγάζουν έξω τα καυλιά τους που ήταν και τα δύο τεράστια και σκληρά σαν πέτρα έτοιμα να εκραγούν και αρχίζουν να τα παίζουν. Ο Μπάμπης με πιάνει από το κεφάλι και με βάζει να τους παίρνω τσιμπούκι και τους δύο.

Οι ψωλές τους ήταν καυτές και σκληρές. Γέμιζαν το στόμα μου με αποτέλεσμα να πνίγομαι αλλά αυτοί μου έχωναν τα καυλιά τους όλο και πιο βαθιά στο στόμα μου. Έτσι τους έπαιρνα τσιμπούκι.

Ώσπου ο Κώστας με έπιασε και με έβαλε στα τέσσερα πλέον. Έπαιρνα τσιμπούκι στον Μπάμπη στημένος στα τέσσερα και ο Κώστας ετοιμαζόταν να μου γαμήσει το κωλαράκι λέγοντας μου:

Κώστας: «Τι κωλαράκι είναι αυτό πουτανάκι μου; Θα στο ανοίξω τώρα στα δύο γαμιολάκι μας. Θα σε κάνουμε το κοριτσάκι μας!»

Μπάμπης: «Ξέσκισε την πουτάνα μας την ξεκωλιάρα. Θέλει πούτσο! Έλα πουτανάκι Μαρία μου, άνοιξε το κωλαράκι σου για τον φίλο μας!»

Έτσι που ήμουν στα τέσσερα ο Κώστας μου έκανε το στρινγκ στην άκρη και άρχισε να ετοιμάζει την τρυπούλα μου με τα σαλιωμένα δάκτυλα του, και σε λίγο ένιωσα την ψωλάρα του Κώστα καυτή, σκληρή και υγρή να σπρώχνει την τρυπούλα μου. Σιγά - σιγά έμπαινε μέσα μου.

Άρχισα να πονάω και να διαμαρτύρομαι αλλά με έπιασε γερά από τα κωλομέρια και μου την έχωσε μέσα μου όλη και άρχισε να με γαμάει δυνατά. Ο πόνος ήταν δυνατός αλλά δεν μπορούσα να βγάλω άχνα γιατί ο Μπάμπης από μπροστά μου γαμούσε το στόμα κανονικά. Η πούτσα του έφτανε βαθιά στο λαρύγγι μου.

Με γαμούσαν και οι δύο μαζί από τις δύο μου τρυπούλες άγρια και δυνατά και με βρίζανε:

Μπάμπης: «Πουτάνα, θα σε σκίσουμε από παντού! Σου αρέσει ο πούτσος. Είσαι γεννημένη για πούτσο. Δεν θα μπορείς να κάτσεις από το γαμήσι! Έγινες κανονική πουτάνα μου. Θα σε γαμάνε όλοι οι φίλοι μου. Θα σε ντύνουμε γυναίκα και θα σε ξεσκίζουμε από όλες σου τις τρύπες!»

Κώστας: «Πω πω! Τι καυτός και στενός κώλος είναι αυτός πουτανάκι μου; Πού κρυβόσουν τόσο καιρό τέτοια πουτάνα; Να σε χαίρεται η μάνα σου η γαμιόλα. Θα την σκίσουμε και αυτή την πουτάνα την μάνα σου. Θα σας γαμάμε μαζί και θα κάνετε λεσβιακά οι δυο πουτάνες, μάνα και κόρη!»

Μπάμπης: «Ξέσκισε το, το γαμιολάκι Κώστα! Είναι πουτανάκι κοριτσάκι. Του αρέσει ο πούτσος!»

Σε λίγο αλλάξανε θέσεις και συνέχισαν να με γαμάνε άγρια και ταυτόχρονα να μου τσιμπάνε τις ρώγες και να μου ρίχνουν σφαλιάρες στον κώλο. Με είχαν ανοίξει για τα καλά και από τις δύο τρυπούλες μου και συνέχιζαν να με βρίζουν:

Μπάμπης: «Πουτανάκι! Μου ήθελες και να γαμήσεις μουνί! Τώρα σε κάναμε εσένα μουνί. Είδες τι καλά γαμιέσαι και σου αρέσει; Γάμα όσο θέλεις με τον κώλο τώρα, το πουλάκι σου είναι μόνο για κατούρημα, ο κώλος σου είναι για να γαμιέσαι!»

Κώστας: «Το στόμα σου θα είναι το μουνάκι σου. Θα σε γαμάμε μουνί και κώλο κάθε μέρα. Θα γίνεις η καλύτερη πουτάνα. Θα περνάς καλά… γαμήσι όσο θέλεις. Θα γίνεις γαμιόλα μας!»

Με γαμούσαν έτσι άγρια κανένα εικοσάλεπτο και μετά με έβαλαν στα γόνατα και έπαιζαν τις ψωλές τους μπροστά στο πρόσωπο μου. Ήταν έτοιμοι να χύσουν και πέταξαν τα καυτά χύσια τους στο πρόσωπο μου, στο στόμα μου, στα βυζάκια μου. Με πασάλειψαν ολόκληρο και με ανάγκασαν να τα μαζέψω όλα και να τα πιω.

Το πουλάκι μου ήταν ακόμη καυλωμένο αλλά μόλις έχυσαν και το είδε ο Μπάμπης μου το χτύπησε μια σφαλιάρα για να πέσει και έτσι έγινε μου έπεσε από τον πόνο και μου είπε άγρια:

-    « Αυτό δεν θα το παίζεις πια. Θα το έχεις μόνο για κατούρημα και για να χύνει όταν σε γαμάμε σαν μουνάκι. Τώρα θα παίζεις μόνο με το κωλάκι σου. Θα του βάζεις δακτυλάκι και θα χύνεις. Έτσι κάνουν τα κοριτσάκια. Μην σε ξαναδώ να το ακουμπάς το μουνάκι σου!»

Μετά ντύθηκαν μου άφησαν χρήματα για το γαμήσι που μου έριξαν και έφυγαν λέγοντας μου πως θα ξανάρθουν σύντομα να με γαμήσουν και θα φέρουν και παρέα…

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")