Άγριο ξέσκισμα στο γυμναστήριο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Εκείνο το καλοκαίρι είχα άπλετο χρόνο και δεν είχα πώς να το αξιοποιήσω. Σκέφτηκα λοιπόν να ξεκινήσω γυμναστήριο και επειδή βαριόμουν το έκανα καθημερινή συνήθεια με αποτέλεσμα να αφιερώνω δύο με τρεις ώρες.

Εκεί γνώρισα τον Τιμ. Είναι λίγο πιο κοντός από μένα, υπεύθυνος του γυμναστηρίου, γυμνασμένος, μελαχρινός με απίστευτα γαλάζια μάτια και το πιο γλυκό χαμόγελο που έχω δει εδώ και καιρό.

Αφού λοιπόν με έγραψε στα αρχεία και μου έκανε την ξενάγηση στο χώρο, μου έφτιαξε ένα πρόγραμμα και μου γνώρισε τη Στέλλα. Η Στέλλα θα μου έδειχνε τις ασκήσεις γενικότερα και θα φρόντιζε το πρόγραμμά μου. Πήρα μια απογοήτευση όταν τον είδα να φεύγει αλλά υπέθεσα ότι είναι πολιτική του γυμναστηρίου: οι γυμναστές να υποδεικνύουν στις γυναίκες και αντίστροφα οι γυμνάστριες στους άντρες.

Οι συναντήσεις μας είχαν περιοριστεί στην υποδοχή καθώς ερχόμουν και στις τουαλέτες όποτε τύχαινε να τον δω. Μετά από ένα μήνα που είχα πάρει τα πάνω μου, η Στέλλα τον φώναξε να έρθει για το νέο σετ ασκήσεων.

-    «Μια χαρά τα πας!», μου λέει. «Είσαι έτοιμος για τα πιο ζόρικα;»

Εκείνη την ημέρα ζορίστηκα πολύ και πονούσε όλο μου το σώμα αλλά άξιζε τον κόπο γιατί κάθε λίγο είχα οδηγίες από το νέο μου γυμναστή. Τότε κατάλαβα ότι μάλλον ο Τιμ ήταν υπεύθυνος για τους λίγο πιο προχωρημένους. Η Στέλλα συνέχισε να με βοηθάει αλλά τώρα κυρίως οδηγίες μου έδινε το μανάρι.

Μια μέρα λοιπόν, μετά από καιρό και δέσιμο μετά από συζητήσεις και καλή συνεργασία, τον είδα πολύ στεναχωρημένο. Τον ρώτησα:

-    «Τι έγινε;»

-    «Παράτα με. Δεν έχω όρεξη σήμερα. Θα σου κάνει η Στέλλα…», μου λέει.

Τον κυνήγησα στις τουαλέτες και τον πιάνω από το μπράτσο:

-    «Τι έπαθες ρε; Έγινε κάτι;»

-    «Σου είπα δεν έχω όρεξη να το συζητήσω. Η Στέλλα σε περιμένει…»

-    «Χέσε τη γυμναστική. Τι σου συμβαίνει;»

-    «Τίποτα. Άσε με ήσυχο!»

-    «Δε φεύγω αν δε σιγουρευτώ ότι είσαι εντάξει..»

-    «Τίποτα δεν έγινε… με κεράτωσε η άλλη… Εντάξει;»

-    «Εντάξει ρε, ξεκόλλα! Θα βρεις σίγουρα καλύτερη!»

Για να μη σας αναλύσω, καθίσαμε εκεί όλο το απόγευμα και μιλούσαμε. Όταν ένιωσε καλύτερα, βγήκε έξω και πήγε στην υποδοχή. Έμεινε εκεί κι εγώ πήγα να κάνω το πρόγραμμά μου. Τελείωσα καθώς έκλεινε και το γυμναστήριο. Μείναμε εγώ και ο Τιμ, η Στέλλα μας χαιρέτησε και άφησε τα κλειδιά στον παίδαρο.

Πήγα να κάνω μπάνιο στα γρήγορα και καθώς ήμουν στα ντουλαπάκια με την πετσέτα, τον βλέπω να μπαίνει μέσα και να μαζεύει τα πράγματα του…

-    «Ευχαριστώ!», μου λέει.

-    «Ξέρεις ότι σε νοιάζομαι. Σε έχω σαν καλό φίλο μου…», του λέω.

-    «Το ξέρω. Φαίνεται στα μάτια σου…»

-    «Τόσο πολύ ε; Καλά, δεν έχω να κρύψω και κάτι. Δεν ντρέπομαι που σε γουστάρω..»

-    «Καλά κάνεις. Αυτό γουστάρω σε εσένα, είσαι ευθύς».

Εκείνη τη στιγμή μούδιασα αλλά τον πιάνω από τον αυχένα και φέρνω το πρόσωπό του λίγα εκατοστά από το δικό μου.

-    «Θέλω να είσαι χαρούμενος. Γάμησε τη την άλλη!», του λέω.

Χωρίς να το καταλάβω αρχίζουμε να φιλιόμαστε με πάθος, πάθος από έναν απατημένο και από έναν ερωτευμένο που θα έκανε τα πάντα για τον δικό του. Τα φιλιά συνεχίστηκαν και σταμάτησαν μόνο για να βγάλει το αμάνικο που φορούσε. Το σφιχτό στήθος του ακούμπησε γυμνό πρώτη φορά το δικό μου. Τον αγκάλιασα σφιχτά πάνω μου και τον φιλούσα χωρίς να αναπνέω.

Τα χέρια του κατέβηκαν στην πετσέτα και την άνοιξαν. Γονάτισε και πήρε στο στόμα του το καυλί μου το οποίο είχε γίνει πέτρα με το που άγγιξε τα χείλη μου με τα δικά του. Άρχισε να πιπιλάει με δυσκολία αλλά τα κατάφερνε καλά. Έβγαλε και το σορτάκι του και άρχισε να παίζει το καυλί του, κανονικό σε μέγεθος αλλά αφύσικα χοντρό.

Εγώ είχα γίνει θηρίο! Είχα ανάψει όσο δεν πάει. Εκείνος πήγε στο ντουλαπάκι και έβγαλε ένα προφυλακτικό.

-    «Αυτό ήταν για εκείνη… Αλλά θέλω να το βάλεις εσύ!», μου είπε.

Έπειτα έκατσε στα τέσσερα στο πάτωμα και περίμενε. Αφού έσκυψα και έγλειψα καλά την τρυπούλα του φόρεσα το προφυλακτικό. Έχει έναν κώλο κόλαση. Ελαφρός τριχωτός με μια τρυπούλα μικρή και στενή. Άρχισα να μπαίνω σιγά - σιγά γιατί ξέρω ότι λόγω μεγέθους θα πονούσε σίγουρα.

Άρχισε να βογκάει αλλά με άναψε γιατί η φωνή του ακουγόταν βαριά καθαρά αντρίκια. Ήρεμα αρχικά και όσο περνούσε σιγά - σιγά ο πόνος του άρχισα να μπαινοβγαίνω πιο γρήγορα. Τον γαμούσα δυνατά και αυτός δε παραπονιόταν αλλά βογκούσε δυνατά.

Σε κάποια φάση πάει να τραβηχτεί αλλά δεν τον αφήνω… όπως τον κρατάω από τα κωλομέρια τον καρφώνω ακόμα πιο δυνατά και αυτός να φωνάζει από πόνο αλλά να τον παίζει σαν τρελός. Δεν άντεχα άλλο και καθώς έχυνε βγαίνω και αδειάζω ότι είχα πάνω στα κωλομέρια του.

Ξαπλώνω πάνω του και τον φιλάω. Μου χαμογελάει και μένουμε εκεί στο πάτωμα για λίγο. Έπειτα κάναμε μπάνιο και φύγαμε. Από τότε το γυμναστήριο έχει γίνει μια ακόμα πιο ευχάριστη δραστηριότητα για μένα…

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")