Δυό συνεργάτες σε δωμάτιο ξενοδοχείου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Μόλις επέστρεψα από ένα ταξίδι στην Ιταλια, όπου είχαμε πάει 5 συνάδελφοι από το γραφείο στο οποίο εργάζομαι στην Θεσσαλονίκη. Το ταξίδι πραγματοποιήθηκε στην Βόρεια Ιταλία και στόχευε στο να ενημερωθούμε για τις νέες εξελίξεις στο χώρο εργασίας μας, με την διαφορά ότι εγώ προσωπικά ενημερώθηκα και για άλλα πράγματα της ζωής, τα οποία αγνοούσα παντελώς.

Από το γραφείο είμασταν όπως είπα, μια γυναίκα συνάδελφος και τέσσερις άνδρες.Όταν φτάσαμε στο ξενοδοχείο, χωρίσαμε τα δωμάτια αλλά επειδή μονόκλινο υπήρχε μόνο ένα, το δώσαμε στην κοπέλα της παρέας, για ευνόητους λόγους.Στο δικό μου δωμάτιο ήρθε ο νεότερος της παρέας (ο Γιώργος) ενώ στο άλλο δωμάτιο έμειναν ο διευθυντής του γραφείου με τον άλλο συνάδελφο. Ο Γιώργος που διανύει το 26ο έτος της ηλικίας του ήρθε στο γραφείο μόλις τελείωσε τη στρατιωτική του θητεία. Δείχνει να είναι καλός χαρακτήρας, φαίνεται εργατικός αλλά αποκακρισμένος χαρακτήρας, αφού δεν του αρέσουν τα πολλά--πολλά με τους συναδέλφους. Με εμένα βέβαια είναι διαφορετικός, αφού είμαι 33 ετών, κοντά δηλαδή στην ηλικία του και τον βοηθάω στα κρυφά λόγω του ότι μου θυμίζει τον εαυτό μου όταν πρωτοπήγα στο γραφείο.

Ανεβήκαμε λοιπόν στο δωμάτιο, διαλέξαμε κρεβάτια και αδειάσαμε τις βαλίτσες, αφού στην Ιταλία θα μέναμε τέσσερα βράδια, άρα τα ρουχα θα γινόντουσαν χάλια στην περίπτωση που τα αφήναμε αποθηκευμένα στις βαλίτσες. Το βράδυ βγήκαμε για ποτό στην πόλη αλλά γυρίσαμε νωρίς γιατί την επομένη, είχαμε αρκετή δουλειά. Όταν μπήκαμε στο δωμάτιο, μου είπε ότι δεν τον πειράζει ο καπνός, άρα μπορούσα να καπνίσω ενώ με ρώτησε αν θα ήθελα να χρησιμοποιήσω πρώτος το λουτρό. Εγώ, του παραχώρησα τη σειρά μου και περίμενα μέχρι να τελειώσει, βλέποντας τηλεόραση. Κατάλαβα ότι τελείωσε, όταν άκουσα την πόρτα του μπάνιου να ανοίγει και να μην ξανακλείνει. Τον ρώτησα "τι έγινε μικρέ, τελείωσες; μπορώ να μπώ;" και μου απάντησε "ναι, εδώ και ώρα. Απλά άνοιξα την πόρτα, όσο ξυρίζομαι να φύγουν οι υδρατμοί. Έλα, άλλωστε δεν έχουμε και τίποτα να κρύψουμε". Μπήκα στο μπάνιο, και όσο ξυριζόταν, κλείστηκα στην καμπίνα του ντουζ όπου και έβγαλα την πετσέτα ανοίγοντας παράλληλα το νερό. Μου φώναξε αν ήθελα να μου αφήσει τον αφρό ξυρίσματος, αλλα επειδή δεν τον άκουσα, χτύπησε την γυάλινη πόρτα του ντουζ, μιλώντας πιο δυνατά. Μισάνοιξα λίγο την πόρτα και του είπα όχι, αφού εγώ θα ξυριζόμουνα το πρωί. Εκεί για πρώτη φορά παρατήρησα ότι το βλέμμα του έπεσε πάνω μου και μάλιστα σε συγκεκριμένα σημεία.

Βγήκα από το μπάνιο, πάλι τυλιγμένος με πετσέτα και άνοιξα τη ντουλάπα για τις πυζάμες. Με την άκρη του ματιού μου έβλεπα ότι με κοιτούσε, αλλά δεν ήθελε να δω ότι τον βλέπω. Πήρα τις πυζάμες, και ανοίγοντας και τις δύο πόρτες της ντουλάπας (ήταν σαν να κρυβόμουν πίσω από τα φύλλα) ντύθηκα. Θα πρέπει να σημειώσω ότι ποτέ όταν κοιμάμαι, δεν φοράω εσώρουχα κάτω από τα ρούχα του ύπνου. Κοιμηθήκαμε και ξυπνήσαμε νωρίς το πρωί, αφού το πρόγραμμα ήταν σφιχτό. Το μεσημέρι πηγαμε για φαγητό στην συνέχεια και πάλι στις ενημερώσεις και νωρίς το βράδυ επιστρέψαμε στο ξενοδοχείο, αφού ήμασταν ψόφιοι στην κούραση.

Το μόνο πράγμα που ήθελα να κάνω μόλις μπήκαμε στο δωμάτιο, ήταν να πετάξω τα ρούχα, να βγάλω τη γραβάτα καθώς επίσης και τα κουραστικά παπούτσια και να ξαπλώσω. Δεν ήθελα ούτε μπάνιο να κάνω, ούτε τηλεόραση να δω, ούτε να καπνίσω. Ξάπλωσα μπρούμιτα στο κρεβάτι και του λέω "μπες στο μπάνιο για τα σχετικά. Όταν τελειώσεις, στην περίπτωση που με πάρει ο ύπνος, ξύπνα με για να κάνω μπάνιο και να κοιμηθώ". Δεν ξέρω πόση ώρα πέρασε γιατί με πήρε ο ύπνος. αλλά ο μικρός ήρθε και με ξύπνησε όπως του είπα. Εγώ όμως, που να σηκωθώ! Όταν κατάλαβε ότι δεν ήταν δυνατό να τα καταφέρει, μου έβγαλε τα παπούτσια και προσπάθησε όπως όπως να με γδύσει. Εγώ ξύπνησα και χωρίς να σκέφτομαι και πολλά, ξεντύθηκα και μπήκα στο μπάνιο, φορώντας μόνο ένα μποξεράκι και έχοντας την πετσέτα στον ώμο μου. Για μία ακόμη φορά τον είδα που με κοιτούσε, αλλά αυτή τη φορά υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι δεν θα μείνω με το στόμα κλειστό. Χωρίς να πάρω ύφος που προσβάλει, τον ρωτάω "συγγνώμη αλλά διαισθάνομαι ότι κάθε που ξεντύνομαι, με κοιτάς. Θέλεις κάτι να μου πεις ή μου φαίνεται;". Ντροπιασμένος μου απαντάει "όχι. Να με συγγχωρέσεις, δεν το κατάλαβα ότι το έκανα". Μπήκα για μπάνιο και όταν βγήκα, αποφάσισα να γίνω πιο σαφής. Ξεντύθηκα χωρίς να ανοίξω τις πόρτες της ντουλάπας με αποτέλεσμα ο μικρός να τα παίξει.

Το βλέμα του καρφώθηκε πάνω μου ενώ αμήχανα άρχισε να παίζει με το κομπιούτερ της τηλεόρασης. Ντύθηκα, ξάπλωσα στο κρεβάτι και τον ρώτησα, ανάβοντας τσιγάρο: "Αντιλαμβάνομαι ότι κάτι δεν πάει καλά. Θα ήταν προτιμότερο να μου μιλήσεις για αυτό που σκέφτεσαι, παρά να κοιτάς και να αφήνεις υποννοούμενα". Ο μικρός κατέβασε τα μάτια και μου είπε: "θα το ήθελα αλλά φοβάμαι την αντίδραση σου". Του εξήγησα ότι δεν είμαι γκεϊ και ότι είμαι παντρεμένος αλλά δεν ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων που κρύβονται πίσω από ταμπού. Με κοίταξε απορημένος, σαν να μην άκουγε καλά. "Ξέρεις" μου λεει, "δεν το ξέρει κανείς, αλλά μέσα μου μου αρέσουν και οι άνδρες. Βέβαια έχω δεσμό με μια κοπέλα από την εποχή του πανεπιστημίου, με την διαφορά ότι ποτέ μέχρι σήμερα δεν έκανα κάτι γιατί φοβάμαι τι θα πει ο κόσμος". Μου είπε ότι με εμπιστεύεται απόλυτα και με ρώτησε πως βλέπω αυτά τα άτομα. Του απάντησα ότι δεν έχω άσχημη γνώμη καθώς επίσης ότι ποτέ στο παρελθόν δεν μου έτυχε κάτι τέτοιο. Τα μάτια του ήταν σαν να με ρωτούσαν "τι γίνεται τώρα" ενώ στο μυαλό μου γυρνούσαν διάφορες σκέψεις, όπως η γυναίκα μου, οι φίλοι μου, το γραφείο......

Έπεσα για ύπνο. Δεν πέρασαν ούτε δέκα λεπτά σιωπής. Προσπαθούσα να βάλω το κεφάλι μου στο μαξιλάρι αλλά δεν ήταν δυνατό. Γύρισα από την άλλη πλευρά. Ξαναγύρισα ώσπου αισθάνθηκα δύο χέρια να μου κάνουν μασάζ στην πλάτη. Δεν αντιστάθηκα καθόλου. Ο Γιώργος κάθησε σχεδόν πάνω μου ενώ το μασάζ γινόταν όλο και πιο ερεθιστικό. Μου ανέβασε το τισερτ και μου άρχισε να μου τρίβει την πλάτη με απίστευτη απαλότητα. Τα χέρια του πήγαιναν όλο και πιο κάτω, ώσπου άρχισαν να μου κατεβάζουν το παντελόνι της πυζάμας. Τον σταμάτησα. Γύρισα μπρούμιτα και τον οδήγησα στο στέρνο μου. Η γλώσσα του μου έγλυφε με απίστευτη απαλότητα τις τρίχες του στήθους μου ενώ το χέρι του ήταν ήδη πάνω από τον πρισμένο πούτσο μου, κάνοντας επιδέξειες κινήσεις. Άρχισε να κατεβαίνει όλο και πιο χαμηλά ενώ η γλώσσα του άφηνε πίσω της ίχνη σάλιου. Πέρασε την περιοχή του ομφαλού και χωρίς να μου κατεβάσει τη πυζάμα, μου δάγκωνε τον πούτσο πάνω από το ύφασμα. Το πουτσοκέφαλο είχε ήδη αρχίσει να φαίνεται από το λάστιχο του ρούχου ενώ ο μικρός κατεύθυνε την καυτή του γλώσσα στο κατακόκκινο καυλί μου κάνοντας με να νιώθω ότι θα εκραγώ. Χωρίς να βάλει καθόλου χέρια, πήρε όσο από τον πούτσο μου χωρούσε στο στόμα του ενώ συνέχισε να γλύφει χωρίς να σταματάει.

Η απειρία του φαινόταν από το γεγονός ότι αρκετές φορές, κάποιο από τα δόντια του σκάλωνε στο καυλί μου αλλά με τις απαραίτητες οδηγίες, βελτιωνόταν. Προχώρησε στα αρχίδια μου και προσπάθησε να μου σηκώσει τα πόδια έτσι ώστε να φτάσει πιο βαθιά αλλά δεν τον άφησα. Τον ξάπλωσα ανάσκελα και του έβγαλα το μποξεράκι. Σήκωσε μόνος του τα πόδια και αποκαλύφθηκε η απίστευτα μικρή σχισμή του. Έβαλα μπόλικο σάλιο στο ένα δάχτυλο και προσπάθησα να μπω μέσα του. Αδύνατο!!!!!Ήταν απίστευτα μικρή και γεμάτη τρίχες. Συνέχισα να πιέζω έως ότου κατάφερα να μπω μέσα του. Η αναπνοή του αυξανόταν ενώ το πρόσωπο του είχε έκφραση πόνου. Συνέχισα να βάζω και να βγαζω το δάχτυλο μου απο την σχισμή του η οποία έδειχνε ότι χαλάρωνε αλλά όχι αρκετά.

Έβαλα και άλλο σάλιο ενώ οι κινήσεις μου γινόταν όλο και πιο έντονες. Σηκώθηκα και ξεντύθηκα εντελώς, ενώ ο μικρός πήγε μέχρι τη βαλίτσα και έβγαλε ένα προφυλακτικό. Μου πήρε ξανά τον πούτσο μου στο στόμα του και προσπαθούσε να τον βάλει όσο πιο βαθιά γινόταν. Άνοιξε το προφυλακτικό και μου το φόρεσε ενώ ξάπλωσε και πάλι ανάσκελα ανοίγοντας διάπλατα τα πόδια του. Έφτυσα στην κωλοτρυπίδα του και την άνοιξα ξανά με το δάχτυλο μου. Μου οδήγησε τον πούτσο μου στην τρύπα του και μου ζήτησε να μπω μέσα του. Το προφυλακτικό άρχισε να πιέζεται, το πουτσοκέφαλο έδειχνε ότι δεν έμπαινε και ο μικρός μούγκριζε χωρίς να καταφέρνουμε και πολλά. Προσπάθησα ξανά, έβαλα και άλλο σάλιο έως ότου, το σπρώξιμο άρχισε να αποδίδει. Το καυλί μου άρχισε να μπαίνει στην σφιχτή του τρύπα ενώ το σφίξιμο ήταν απίστευτο. Η έκφραση του ήταν έκφραση πόνου. Με τα χέρια του με έσπρωχνε να μην μπω άλλο μέσα του. Εγώ σταματούσα και μετά ξαναπροσπαθούσα. Κάθε που έσπρωχνα, μούγκριζε όλο και πιο έντονα, ενώ έσφιγκε τα δόντια του, σπρώχνοντας το κεφάλι του όλο και πιο πίσω.

Προσπαθούσε με το χέρι του να καταλάβει πόσο μέσα του ήμουν, αλλά το μόνο που κατάφερνε ήταν να διαπιστώνει ότι όλος σχεδόν ο πούτσος μου ήταν έξω από τον κώλο του. Βγήκα για λίγο, έβαλα και άλλο σάλιο και ξανάσπρωξα, αλλά αυτή τη φορά πιο δυνατά. Έβγαλε μια δυνατή κραυγή, και με παρακαλούσε να σταματήσω. Έσκυψα και του έκλεισα το στόμα βάζοντας την γλώσσα μου όσο πιο μέσα γινόταν. Ο πούτσος μου έμπαινε όλο και πιο μέσα. Όταν έφτασε σχεδόν στη μέση, άρχισα να μπαινοβγαίνω αργά και σταθερά, ενώ ο μικρός σχεδόν ούρλιαζε, τόσο που νόμιζα ότι θα ξυπνήσουν τα υπόλοιπα δωμάτια. Σιγά σιγά ο πόνος άρχισε να υποχωρεί, ενώ η κωλοτρυπίδα του έδειχνε ότι άνοιγε. Με επιδέξιες κινήσεις μπήκα όλος μέσα του, ενώ τα χέρια του συνέχιζαν να με σπρώχνουν κάθε που έφτανα στο βαθύτερο σημείο.

Έσκυψα και του έδωσα και πάλι τη γλώσσα μου και μου είπε σχεδόν ψιθηριστά "με πονάς, με πονάς πολύ, θέλω να βάλω τις φωνές, θα κλάψω. Σταμάτα, σε παρακαλώ, νομίζω ότι θα σκιστεί ο κώλος μου". Σταμάτησα να μπαινοβγαίνω και προσπάθησα να τον ηρεμήσω, γιατί φοβόμουν ότι θα μου μείνει στα χέρια. "Κάνε υπομονή και θα σου αρέσει" του λέω. Ξανάρχισα να τον τρομπάρω, ο πόνος άρχισε να περνάει, αλλά η έκφραση από το πρόσωπο του δεν έλεγε να φύγει. Η ανάσα του συνέχιζε να είναι έντονη, με την διαφορά ότι δεν μου έλεγε πλέον να σταματήσω."Νιώθω να καίει ο κώλος μου, με τσούζει αλλά μου αρέσει, μη σταματάς, γάμα με πιο δυνατά " μου έλεγε ενώ εγώ ήταν σαν να μην τον άκουγα. Η απίστευτα μικρή του τρύπα είχε ήδη πάρει όλο τον πούτσο μου και οι συσπάσεις του εντέτου του ήταν απίστευτες. Προσπάθησα να τον στήσω στα τέσσερα αλλά δεν θέλησε. "Θέλω να σε βλέπω" μου είπε.

Αισθάνθηκα ότι θα χύσω, και βγήκα από μέσα του. Έβγαλα τον προφυλακτικό και άρχισα να τον παίζω για να χύσω. Τα χύσια μου έπεσαν στα ανοιχτά του πόδια ενώ έδειχνε ότι δεν καταλάβαινε τι του συνέβαινε. "Πονάω" μου λέει, "νομίζω ότι δεν μπορώ να περπατήσω" πρόσθεσε.Του είπα ότι ο πόνος θα υποχωρήσει και ότι έτσι είναι την πρώτη φορά. Σηκωθήκαμε για ένα ντουζ. Μπήκαμε μαζί στη καμπίνα, ανοίξαμε το νερό και με απαλή σαπουνάδα του έπλυνα τον ανοιγμένο κώλο του, που κατά περίεργο τρόπο είχε και πάλι αρχίσει να κλείνει. Όταν βγήκαμε, έσκυψε μπροστά από το έπιπλο του μπάνιου. Πήγα και στήθηκα πίσω του βάζοντας του το φουσκωμένο αλλά πεσμένο καυλί μου και πάλι στα κωλομάγουλα του.Επιστρέψαμε στο κρεβάτι όπου το παιχνίδι ξανάρχισε από την αρχή.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")