Ο αδελφός του εραστή μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Με τον Αντρέα είχαμε γίνει πια ζευγάρι, δείτε την ιστορία: «Η παραλία που έχασα την παρθενιά μου». Τα περισσότερα βράδια βρισκόμασταν και κάναμε σεξ τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα. Μου είχε μάθει να του κάνω ωραία τσιμπούκια, και η τρυπούλα μου είχε πια ανοίξει αρκετά, έτσι ώστε να παίρνει άνετα το καυλί του.

Μου εξήγησε ότι πλέον ήμουν αποκλειστικά πούστης και ότι θα έπρεπε να γαμιέμαι μόνο, και με είχε μάθει να φοράω γυναικεία κιλοτάκια και να βάφω τα χείλη μου με κατακόκκινο κραγιόν όταν με πηδούσε.

Ένα απόγευμα ήρθε και με βρήκε στο γραφείο και μου είπε ότι είχαμε παραγγελία για την παραλία μας και να ετοιμαστώ γρήγορα γιατί θα φεύγαμε για εκεί αμέσως μόλις κλείναμε. Κοντά στην παραλία αυτή, η οικογένεια του Αντρέα είχε το εξοχικό της. Στο δρόμο σταματάγαμε συνέχεια και χαμουρευόμασταν και του έκανα και μια ωραία πίπα καθώς οδηγούσε.

Όταν φτάσαμε μου είπε ότι έπρεπε να πάει στο σπίτι του γιατί είχε μια επείγουσα δουλειά, αλλά να μην ανησυχώ γιατί θα έστελνε στην θέση του τον μεγαλύτερο αδελφό του τον Γιώργη. Μου ζήτησε μάλιστα να μείνω με το κιλοτάκι μου, να βάψω τα χείλη μου, να ξαπλώσω στην πετσέτα και να κάνω ότι κοιμάμαι.

Μετά από λίγο άκουσα κάποιον να πλησιάζει. Ο Γιώργης ήταν τριανταπεντάρης, μουστακαλής, γεροδεμένος, λίγο πρωτόγονος. Αμέσως ξάπλωσε πάνω μου τρίβοντας το σκληρό του καυλί στο κωλαράκι μου και γλείφοντας με στο αφτί μου ψιθύρισε:

-    «Με καυλώνεις πουτανάκι. Απόψε θα σε σκίσω!»

Με γύρισε ανάσκελα και άρχισε να με φιλάει. Ο ερεθισμός που μου προκαλούσε το μουστάκι του στο πρόσωπο μου με καύλωνε τρελά και όταν άρχισε να πιπιλάει και να δαγκώνει τις ρώγες μου με απογείωσε.

Αφού χόρτασε τις ρώγες μου σηκώθηκε και έβγαλε το τζιν σορτς που φορούσε δείχνοντας μου το σιδερένιο του καυλί που ήταν έτοιμο να εκραγεί και μου λέει:

-    «Στα γόνατα πουτάνα! Θέλω να τον πάρεις στο στόμα σου!»

Εγώ πρόθυμα έπεσα στα γόνατα και αφού έγλειψα τα αφράτα και γεμάτα χυμούς αρχίδια του, άρχισα να γλύφω το κοντάρι του. Εκείνος στην αρχή μου χάιδευε τα μαλλιά και μετά με το χέρι του μου έδινε ρυθμό και προσπαθούσε να με κάνω να το πάρω βαθύτερα.

Ευτυχώς ήταν πολύ καυλωμένος και δεν άργησε να πλημμυρήσει το στόμα μου με τα καυτά του χύσια! Κατάπινα, κατάπινα, και τελειωμό δεν είχαν. Αφού με τάισε με το καυλί του τα υπολείμματα που είχαν μείνει στο πρόσωπο μου, έπεσε μουγκρίζοντας δίπλα μου λέγοντας μου πως του είχα κάνει το καλύτερο τσιμπούκι της ζωής του!!!

Δεν πέρασαν και πολλά λεπτά όταν άρχισε να προσπαθεί να μου βάλει και τα δύο του δάχτυλα στην τρυπούλα μου.

-    «Καριόλα! Σε έχει ανοίξει ο Αντρέας, αλλά σήμερα εγώ θα σε σκίσω!», μου είπε.

Ευτυχώς είχα βάλει λιπαντικό από πριν και δεν δυσκολεύτηκε να μου βάλει το καυλί του. Με γαμούσε για πολλή ώρα και σε πολλές στάσεις και με είχε κάνει έρμαιο της καύλας του. Μου μιλούσε πρόστυχα και αυτό με ερέθιζε ιδιαίτερα. Όταν επιτέλους έχυσε μέσα μου εγώ είχα ήδη χύσει δύο φορές!

Μόλις έφυγε, ήρθε ο Αντρέας και με ρώτησε αν μου άρεσε το γαμήσι που μου έριξε ο Γιώργης. Εγώ σα πεπειραμένη πουτάνα πια, του απάντησα πως ήταν ωραία, αλλά σαν εκείνον όχι. Με έστησε στα τέσσερα και με πήρε άγρια. Τελειώνοντας μου υποσχέθηκε πως θα με ξαναφέρει στον Γιώργη και θα με πάρουν μαζί παρτούζα…

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")