Με τον αδελφό μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Αυτή η ιστορία έγινε μια νύχτα περίπου τρεις τα ξημερώματα. Έβλεπα μια τσόντα στην τηλεόραση και είχα καυλώσει κανονικά. Επειδή έκανε πολύ ζέστη είχα μείνει μόνο με το σώβρακο που κρατούσε με το ζόρι το υπερβολικά καυλωμένο πούτσο μου.

Επειδή δεν έχω και το καλύτερο σώμα, δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να γαμήσω ή να με γαμήσουν. Είχα κάνει τον αυνανισμό σκοινί κορδόνι. Μου άρεσε δεν μπορώ να πω, αλλά έλεος.

Τέλος πάντων εκεί που έφτανα στα ουρλιαχτά από την καύλα, μιας και το σπίτι ήταν άδειο (οι γονείς μου είχαν φύγει για ταξίδι), ακούω κάποιον να ανεβαίνει τις σκάλες. Η αντανακλαστική μου αντίδραση ήταν να κλείσω την τηλεόραση αλλά δεν πρόλαβα να τραβήξω τα σκεπάσματα για να μην φανεί η πούτσα μου που κρεμόταν και το βρακί μου που κρεμόταν από το κρεβάτι.

Όταν άνοιξε την πόρτα είδα τον αδερφό μου -μα τι έκανε εδώ τέτοια ώρα κάθε μέρα γαμάει την πουτάνα του. Είχε λυπημένο υφές και σχεδόν έκλεγε. «Θα χώρισαν…», σκέφτηκα.

-    «Τι κάνεις εδώ;», ρώτησα.

-    «Εσύ τι κάνεις εδώ;», με ρωτάει.

-    «Ότι έκανες κι εσύ πριν γνωρίσεις αυτή την πουτάνα που γαμάς».

-    «Και όπως φαίνεται θα συνεχίσω να κάνω. Την χώρισα την πόρνη. Περνάς καλά βλέπω! Για άνοιξε την τηλεόραση να δω τι βλέπεις…»

Την άνοιξα καθώς ευχόμουνα να έχει διαφημίσεις από την gay τσόντα που έβλεπα. Δυστυχώς δεν είχε και μόλις την άνοιξα καύλωσα πάλι αλλά αυτή την φορά δεν ήμουν ο μόνος που καύλωσε…

-    «Γιατί δεν μου είπες πως είσαι πουστάρα; Θα τα βρίσκαμε καλά μεταξύ μας…»

-    «Μα εσύ δεν είσαι…»

-    «Ναι, αλλά πρέπει να προπονούμαι για το στρατό που θα γαμάω πουστράκια σαν του λόγου σου!»

Ξαφνικά ένιωσα έναν πόθο που κρυβόταν καλά μέσα μου αλλά τον καταπολέμησα και του είπα καληνύχτα και να πάει να κοιμηθεί. Το έκανε, κάτι για το οποίο μετάνιωσα!

Την άλλη μέρα το βραδάκι βγήκα έξω με τους φίλους μου. Όταν γύρισα, κατά τις δώδεκα, βρήκα τον αδερφό μου να τον παίζει βλέποντας τσόντα στον υπολογιστή στο δωμάτιο μου.

Δεν μπορεί να μην με άκουσε… οπότε έπιασα αμέσως το νόημα. Πήγα κοντά του και έσκυψα ανάμεσα από τα πόδια του αρχίζοντας να του παίρνω μια πίπα όλα τα λεφτά.

-    «Δεν έπρεπε να το κάνεις αυτό! Μου είπε τώρα… Θα περάσεις πολύ δύσκολα. Βασικά θα περάσεις πολλές δύσκολες μέρες…»

-    «Το ελπίζω…», του απαντάω αφήνοντας την τεράστια πούτσα του από το στόμα του.

-    «Τς Τς Τς Τς… συνέχισε. Εγώ θα μιλάω και εσύ θα μου παίρνεις πίπα».

Και έτσι έκανα. Συνέχισα να παίρνω πίπα στον γαμιά τον αδερφό μου ενώ αυτός έβγαζε τα ρούχα του όπως και τα δικά μου.

-    «Άσε με παλιοπουστάρα γιατί δεν θέλω να σε χύσω ακόμα…»

Τον άφησα να με μεταφέρει στο κρεβάτι μου και να με ξαπλώσει όπως του καύλωνε. Σε λίγο άρχισε να γλείφει την κωλοτρυπίδα μου (όπως φαίνεται είχε άγριες διαθέσεις).

Αφού μου άνοιξε αρκετά την παρθένα από πούτσα τρύπα μου, μου είπε να του βάλω το προφυλακτικό για να απολαύσει το κωλαράκι μου. Έτσι και έκανα. Του έβαλα την καπότα και έκατσα στα τέσσερα πάνω στο κρεβάτι μου.

-    «Έλα να σε καβαλήσω αγάπη μου..», μου ψιθυρίζει και ανεβαίνει στο κρεβάτι με την πούτσα στο χέρι.

Σιγά - σιγά μου τον έβαλε σχίζοντας με στη μέσα. Στην αρχή νόμιζα ότι δεν θα πονέσω αλλά ο αδερφός μου δεν μου την χάρισε. Άρχισα να ουρλιάζω κι εγώ μα και ο αδερφός μου, ο καθένας για διαφορετικούς λόγους.

Μάλλον ο πόνος μου τον έφτιαχνε πιο πολύ. Έτσι άρχισε πιο δυνατά να με σχίζει. Εγώ ξανακαύλωσα αρχίζοντας να την παίζω την ώρα που ο αδερφός μου ούρλιαζε.

-    «Βγαίνω για να σε χύσω!!!», μου φωνάζει.

Βγαίνει από τον κώλο μου με τον πούτσο του έτοιμο να με λούσει με το ζεστό υγρό του. Βγάζει την καπότα και αρχίζει να την παίζει. Δεν άργησε να χύσει στο στόμα μου όπως και εγώ στην κοιλιά μου.

Να μην τα πολυλογώ, μέχρι να γυρίσουν οι γονείς μου, δέκα μέρες μετά, είχε κάνει την κωλοτρυπίδα μου σπηλιά. Εκείνη την μέρα κοιμηθήκαμε γυμνοί στο κρεβάτι μου…

 

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")