Γαμήσι χωρίς όρια

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.00 (1 Vote)
Το e-mail μου είναι το:

Με λένε Αλέκο και είμαι 44 χρονών. Η αλήθεια είναι πως είμαι πολύ αρρενωπός και έτσι δεν φαίνεται καθόλου ότι μου αρέσουν οι άντρες. Η ιστορία που θέλω να σας πω ξεκίνησε τις γιορτές προς το 2010, όταν με κάλεσαν κάποιοι φίλοι σε ένα τραπέζι.

Εκεί γνώρισα τον Παύλο που είχε έρθει με την γυναίκα του. Πρόκειται για έναν άντρα 55 χρονών, λεπτό και τριχωτό, με πολύ καλό σώμα για την ηλικία του, που αμέσως πρόσεξα. Πολύ γλεντζές και με καλό χιούμορ.

Από την αρχή μου έδειξε μια περίεργη συμπάθεια και χωρίς ακόμα να με ξέρει με πείραζε και μου έκανε διάφορα αστεία. Ήμουν σίγουρος όμως ότι κάτι άλλο συνέβαινε, κάτι που κι εγώ κι αυτός είχαμε καταλάβει και που με δυσκολία κρατιόμασταν για να μη πάρουν χαμπάρι οι άλλοι και φυσικά η γυναίκα του.

Μέσα στο γλέντι και στον κόσμο όμως, κάποια στιγμή τον είδα να βγαίνει στο μπαλκόνι για τσιγάρο. Αυτή την ευκαιρία, του να μείνω μερικά λεπτά μόνος μαζί του, δεν έπρεπε να τη χάσω.

Σε λίγο ανάβοντας κι εγώ ένα τσιγάρο, βγήκα έξω, αν και είχε αρκετή υγρασία, λέγοντας του ότι μπάφιασα και ήθελα να πάρω λίγο αέρα. Αφού συμφώνησε ότι για τον ίδιο λόγο βγήκε κι αυτός, άρχισε να με ρωτάει πως και δεν παντρεύτηκα ακόμα σε αυτή την ηλικία και ότι είμαι ωραίος άντρας και κάτι τέτοια.

Θα μπορούσα να του πω ότι απλώς δεν έτυχε και κάτι τέτοιες μαλακίες, αλλά προτίμησα να μπω στο ψητό μιας και είχε βοηθήσει και το κρασί που είχα πιεί. Του είπα ότι μου αρέσουν οι άντρες και δεν κάνω κέφι να παντρευτώ.

Αν και προσπάθησε να δείξει ότι είχε εκπλαγεί από αυτό που του είπα, εγώ σαν παλιά πουτάνα κατάλαβα ότι τον διευκόλυνα να ανοιχτεί κι εκείνος, κάτι που έκανε τα επόμενα λεπτά και αφού άναψε άλλο τσιγάρο, μου είπε ότι είχε κάνει έρωτα με άντρα πολύ παλιά και του άρεσε πολύ αλλά στο μεταξύ παντρεύτηκε και δεν το ξανασκέφτηκε ποτέ.

Όταν μετά από αρκετή ώρα τελείωσε η βραδιά και ανταλλάξαμε τηλέφωνα για να μη χαθούμε κατάλαβα ότι δεν τελειώσαμε εκεί…

Μετά από δύο μέρες μου τηλεφώνησε και μου πρότεινε να πάω μαζί του στο εξοχικό που είχε στο Πόρτο Ράφτη για να ποτίσει, μιας και η γυναίκα του δεν ήθελε να πάει μαζί του και ήθελε παρέα. Φυσικά δεν άφησα την ευκαιρία να χαθεί και σε τρεις ώρες από εκείνη τη στιγμή ήμασταν μόνοι στο εξοχικό.

Αφού τελείωσε με το πότισμα έφτιαξε καφέ και έβαλε μια τσόντα στο dvd.

-    «Έχω απίστευτες καύλες Αλέκο!», μου είπε. «Από την ώρα που σε γνώρισα και μου είπες ότι γουστάρεις από τον κώλο. Θέλω να με γαμήσεις και να σε γαμήσω κι εγώ».

Ούτε και κατάλαβα για πότε αρχίσαμε κάτι γλωσσόφιλα και για πότε πετάξαμε τα ρούχα μας.

Άρχισε να μου παίρνει τσιμπούκι γλείφοντας το καυλί μου που είχε σηκωθεί επικίνδυνα, πηγαίνοντας στα αρχίδια μου και πάλι στο πουτσοκέφαλο κάνοντας με να βογκάω από καύλα.

Το τεράστιο καυλί του σε λίγο βρήκε τη θέση του στο στόμα μου ανταποδίδοντάς του το τσιμπούκι που μου έκανε.

Μετά κάναμε το εξήντα εννιά και η καύλα έφτασε στο αποκορύφωμα καθώς γλείφαμε ο ένας την κωλοτρυπίδα του άλλου, λέγοντας χυδαία λόγια και βρίζοντας ο ένας τον άλλο πούστη και κωλογαμημένο.

Αργότερα με γύρισε στα τέσσερα και αφού σάλιωσε τον πούτσο του, μου τον έχωσε στην ανοιχτή και μαθημένη σε καυλιά σούφρα μου μέχρι τα αρχίδια και άρχισε να κουνιέται μέσα μου δυνατά, κάνοντας με να βογκάω, στην αρχή από πόνο από την βίαιη εισβολή και μετά από ηδονή.

Φυσικά δεν τελειώσαμε εκεί. Σε λίγο σήκωσε τα πόδια και του ξέσκισα δυνατά την στενή και από καιρό αγάμητη κωλοτρυπίδα του.

-     «Σκίσε μου τον κώλο Αλέκο!», μου φώναζε.

Τον έβριζα χυδαία καθώς τον γαμούσα με δύναμη κάνοντας την κωλοτρυπίδα του να ανοίγει ακόμα πιο πολύ.

Έχυσα γεμίζοντας την τρύπα του με τα χύσια μου, καθώς του φώναζα ότι θα πιάσει το κωλόπαιδο. Μόλις βγήκα άφησε μερικές κλανιές και είδα τα χύσια μου να κυλούν από τα ανοιγμένα χείλια της τρύπας του. Σχεδόν αμέσως σηκώθηκε με έπιασε από τα μαλλιά και με έβαλε να γονατίσω.

Σε λίγο τα καυτά του χύσια έπεφταν πότε στα μάγουλα και πότε στο στόμα μου, ενώ φώναζε δυνατά από την καύλα που είχε.

Ήταν μια από τις καλύτερες εμπειρίες που είχα και που συνεχίζω να έχω, αφού από τότε γίνεται πολύ συχνά αυτή η αλλαξοκωλιά. Το κακό είναι ότι τώρα αρχίζει να θέλει και παρτούζα ο τύπος και ψάχνουμε για φιλαράκι που να γουστάρει να σκίζει εμάς κι εμείς εκείνον…

 

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")