Μου αρέσουν τα αγορίστικα κωλαράκια

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Το e-mail μου είναι το:

Είμαι 45 χρόνων και παντρεμένος με 2 παιδιά, αλλά η μεγάλη μου αδυναμία από τότε που ήμουν στον στρατό είναι άτριχα αγορίστικα κωλαράκια. Νομίζω ότι και οι υπόλοιποι κωλομπαράδες θα συμφωνήσουν, ότι δεν υπάρχει τίποτε πιο ναυλωτικό από το να βλέπεις έναν σέξι αγορίνα να σου στήνεται και να σου παραδίνει τον κωλαράκο του. Και να το γαμάς τόσο άγρια που να πονάει αλλά εκείνος να παρακαλάει για περισσότερο. Καύλα…

Ακόμη και τώρα είμαι αρκετά γυμνασμένος, αλλά όχι πολύ αδύνατος. Μία ζωή σήκωνα βάρη και έτσι έχω μεγάλες πλάτες και στήθος και δυνατά χεριά. Και από μικρός είχα τριχωτό στήθος και χεριά. Στο στρατό είχα αφήσει και μουστάκι, περισσότερο για την κοπέλα μου που το ήθελε.

Η πρώτη φόρα που γάμησα αγόρι ήταν στα 22 μου, όταν ήμουν στον στρατό. Εκείνο το βράδυ φύλαγα σκοπιά και είχα μεγάλες καύλες, γιατί είχα να γαμήσω την κοπέλα μου έναν μήνα. Σκέφτηκα λοιπόν να τραβήξω μαλακία με το να μαλάζω την πούτσα μου πάνω από την στολή. Κάποια στιγμή άκουσα ένα θόρυβο από βήματα και κοκάλωσα. Μετά από 2 ‘τίς ει’ και χωρίς κανείς να απαντάει βγήκε από πίσω από κάτι δέντρα ένα αγόρι που μου φάνηκε πολύ μικρό. Του είπα λοιπόν να πλησιάσει και να μη φοβηθεί.

Τον ρώτησα αν χάθηκε και αν οι γονείς του ξέρουν ότι είναι εδώ. Μου είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και ότι διάβαζε μέχρι αργά για τις εξετάσεις στην σχολή του και δεν μπορούσε να κοιμηθεί και βγήκε βόλτα να χαλαρώσει. Εκεί έπαθα πλάκα Εγώ γιατί νόμισα ότι ήταν πολύ μικρότερος. Του το είπα και γέλασε και εξήγησε ότι πολύ άνθρωποι τον περνούν για μικρότερο επειδή είναι μικροκαμωμένος.

Να μην τα πολυλογώ, πιάσαμε την κουβέντα για την σχολή του, τα μαθήματά του και μετά περάσαμε στα κορίτσια. Μου είπε ότι δεν έχει κοπέλα αλλά και ότι δεν θα θέλει πότε. Δεν ήξερα τι να πω σε αυτό και έτσι απλά τον κοίταζα. Εκείνος συνέχισε και είπε ότι πολλές φορές αισθάνεται ο ίδιος σαν γυναίκα και του αρέσει να είναι με άντρες. Και τότε ήρθε η ερώτηση

-Έχεις γαμήσει πότε αγόρι;

Ομολογουμένως σοκαρίστηκα γιατί δεν το είχα σκεφτεί πότε. Και περισσότερο σοκαρίστηκα από την ευθύτητα του παιδιού αυτού. Του είπα λοιπόν πως όχι και ότι εκείνος πρέπει να μεγαλώσει και μετά να αποφασίσει τι ακριβώς θέλει. Η απάντηση του ήταν φοβερή:

-Να σου πάρω μία πίπα να ξεχαρμανιάσεις; Γουστάρω να καταπίνω χύσια!

Εκεί ήταν που τα έπαιξα. Από τη μία είχα νωρίτερα φοβερές καύλες από την άλλη είχα ένα ωραίο αγοράκι απέναντί μου, που ήθελε να μου πάρει πίπα. Και η κοπέλα μου πότε δεν κατάπινε τα χύσια μου.

Έπειτα από λίγη σκέψη του είπα να μπει στο φυλάκιο. Του έσπρωξα τους ωμούς κάτω και εκείνος γονάτισε μπροστά μου καθώς εγώ κοιτούσα από το παράθυρο. Εκείνος τότε άνοιξε ένα ένα τα κουμπιά του παντελονιού μου, έβγαλε έξω την πούτσα μου με τα χεράκια του και άρχισε δουλειά. Ήταν μαέστρος. Παρά πολύ καλή πίπα και πολύ ξελαρύγγιασμα. Θυμάμαι την ευχαρίστηση και την καύλα στα ματιά του, όπως με κοίταζε καθώς πιπόνοταν. Η κοπέλα μου κάθε φόρα που μου έπαιρνε πίπα είχα μία έκφραση καταναγκασμού και μου ζητούσε πάντα να πλύνω την πούτσα μου πρώτα- πράγμα που με χάλαγε. Και εδώ είχα στα γόνατα έναν αγορίνα, 18-19 χρόνων, με την βρώμικη πούτσα μου στο στοματάκι του να τα δίνει όλα και τα ματάκια του να με παρακαλάνε να τον χύσω. Δεν άντεξα και παρά πολύ όποτε και του τα έχυσα όλα μέσα στο στόμα του και τα κατάπιε.

Είχα ακόμη φοβερές καύλες και ήθελα πολύ να γαμήσω. Έτσι τον σήκωσα, τον έσπρωξα στον μέσα τοίχο και του κατέβασα το σορτσάκι. Η πούτσα μου ήταν ακόμη όρθια και καλυμμένη από τα σάλια του μικρού και την κάρφωσα μέσα στο κωλαράκι του. Ακόμη και τώρα θυμάμαι εκείνο το απίστευτο σφίξιμο πάνω στην πούτσα μου και το προσωπάκι του μικρού γυρισμένο να με κοιτάζει με φόβο και πόνο. Αλλά δεν με ενδιέφερε εκείνη την στιγμή ήθελα να γαμήσω και ο μικρός το χρειαζόταν. Του τράβηξα τα μαλλιά με το ένα χέρι και του έπιασα την πλάτη με το άλλο και τον ακινητοποίησα. Ντυμένος στην στολή και με το όπλο στον ωμό είχα κολλήσει τον αγορίνα στον τοίχο και του έσκιζα το κωλαράκι. Με είχε πιάσει ένα ζωώδες αίσθημα αρσενικού που έπρεπε να γαμήσει και να γκαστρώσει. Δεν με ένοιαζε αν πονούσε ο μικρός η αν με ήθελε να σταματήσω. Τον κάρφωνα διαρκώς με μικρές πιστονιλες που έχωναν την πούτσα μου όλο και πιο βαθιά. Και κοίταζα συνεχώς τα ματάκια του που με ικέτευαν να τελειώσω. Και αυτό με καύλωνε ακόμη περισσότερο και άρχισα να τον βρίζω. Ήθελα να γαμήσω το κωλομουνάκι του και να καταλάβει ότι δεν είναι για έμενα τίποτε παρά ένα πουτανάκι που γουστάρει αντρίκια πούτσα. Μετά από ένα πεντάλεπτο άρχισε ο μικρός να βογγάει και να με παρακαλάει να τον κάνω γυναίκα μου. Τότε ήταν που δεν μπορούσα άλλο να κρατηθώ. Είχα ‘σπάσει’ τον αγορίνα και του άρεσε να καρφώνεται πάνω στην πούτσα μου, ο κώλος του είχε υποταχτεί και είχε γίνει σαν μουνί που διψούσε για χύσι. Τον κάρφωσα λοιπόν όσο πιο βαθιά μπορούσα και του έχυσα το κωλαράκι.

Βρεθήκαμε με τον μικρό και άλλες φορές και πάντοτε τον γαμούσα. Ήταν μεγάλη πουτανίτσα και έκανε καλά γαμήσια. Και μετά τον στρατό βρήκα κι αλλά αγοράκια που γούσταραν γκάστρωμα. Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι τα αγοράκια γουστάρουν έναν άντρα να τα κάνει να αισθάνεται σαν κοπέλα και να τα γαμάει αντίστοιχα. Αν αγοράκια διαβάσουν την ιστορία μου θέλω να μάθω αν πραγματικά ισχύει και αν την βρίσκουν όταν το κωλαράκι τους τσούζει από την πούτσα του γαμιά τους.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")