Η πουτάνα της παρέας

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Γεια σας. Είμαι ο «Μ» και θα σας πω την ιστορία μου. Έγινε πριν από πολλά χρόνια αλλά μου άρεσε πολύ. Παίζαμε με κάτι φίλους στην γειτονιά και ήρθε η ώρα να κρυφτούμε. Έτσι επέλεξα να κρυφτώ επάνω σε ένα δέντρο.

Μαζί μου ήρθε και ο «Β». Εκεί που καθόμασταν είδε ότι το φερμουάρ ήταν λίγο ξεκουμπωμένο και μου το είπε. Εγώ χωρίς να το καταλάβω του είπα να μου το κουμπώσει αυτός.

Ενώ ξεκίνησε να μου το κουμπώνει άρχισε και μου χάιδευε το καυλί. Τότε το ρώτησα τι κάνει.

-    «Τι κάνεις εκεί πέρα;», του είπα.

-    «Χαϊδεύω το καυλί σου. Ξέρω μια κρυψώνα καλύτερη. Θες να πάμε;», μου είπε.

Στην γειτονιά είχε ένα εγκαταλειμμένο σπίτι. Έτσι πήγαμε εκεί. Μόλις μπήκαμε αρχίσαμε να φιλιόμαστε και να χαϊδεύει ο ένας το καυλί του άλλου. Τότε του κατέβασα το παντελόνι και ξεκίνησα να το γλείφω.

Ήταν η πρώτη μου φορά αλλά βλέποντας αυτό το καυλί έπρεπε να το ρουφήξω. Το πουτσοκέφαλο ήταν τεράστιο και υγρό. Το έπιασα στο χέρι μου και άρχισα να το μαλακίζω.

Δεν άντεχα άλλο. Τότε το κάρφωσα όλο μέσα στο στόμα μου. Αυτός με έπιασε από τα μαλλιά και μου το κάρφωνε βαθιά. Εγώ πότε έγλειφα τα αρχίδια και πότε το κεφαλάκι.

Δεν άντεχα άλλο έπρεπε να με γαμήσει… Έτσι σηκώθηκα, κατέβασα το παντελόνι και στήθηκα στα τέσσερα. Εκείνος μου έγλειψε την κωλοτρυπίδα και μου έβαλε δύο δάκτυλα. Εγώ του έλεγα ότι θέλω να με γαμήσει άγρια.

Έτσι κάποια στιγμή έπιασε τον πούτσο του και τον ακούμπησε στην τρύπα μου. Άρχισε να μου το βάζει σιγά. Εγώ πόναγα αλλά μου άρεσε κιόλας. Έτσι άρχισα να κουνιέμαι πιο γρήγορα.

Τι καυλί ήταν αυτό που με γαμούσε! Μου άνοιγε την κωλοτρυπίδα και μου άρεσε πολύ. Τότε ήταν που του είπα ότι θέλω να γαμηθώ με όλη την παρέα μας. Αυτός ακούγοντας το αυτό μου είπε ότι θα το κανονίσει να με κάνει την πουτάνα της παρέας.

Όπως με γαμούσε έπιασε την πούτσα μου και άρχισε να την παίζει. Εγώ αστειευόμενος του είπα να μου πάρει πίπα. Χωρίς να το περιμένω βγήκε από τον κώλο μου, με γύρισε, και μου πήρε την καλύτερη πίπα που μου έχουν κάνει ποτέ.

Μου έβαζε δάχτυλο και με έγλειφε. Έτσι δεν άργησα να χύσω στο στόμα του. Μετά τον σήκωσα όρθιο και έπεσα στα γόνατα. Ήταν σειρά μου να με χύσει. Έτσι τώρα του έβαζα εγώ κωλοδάχτυλο και τον έγλειφα.

Δεν άργησε να χύσει το στοματάκι μου και τα ήπια όλα. Την επόμενη φορά θα σας γράψω πως έγινα η πουτάνα της παρέας. Ξέχασα να σας πω εγώ ήμουν δεκαοκτώ και εκείνος δεκαεννιά.

 

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")