Μετά τον ράφτη ο ψαράς

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Αυτή η πρώτη φορά με των ράφτη ήταν καθοριστική ... από κείνο το σημείο και μετά έπρεπε με κάποιο τρόπο να έχω πούτσο. (Άσχετα ότι σύντομα θα παντρευόμουνα) Συνέχιζα να πηγαίνω σε αυτόν για τα επόμενα τρία χρόνια. Του έπαιρνα πίπες, μου χυνε το στόμα ... μου κρατούσε και το κεφάλι πάνω στον πούτσο του για να τα καταπιώ. Μου χυνε την κολάρα μου ... περνούσα υπέροχα μέχρι που μια μέρα χωρίς προειδοποίηση μετακόμισε το ραφείο του και έχασα τα ίχνη του.

Πέρασαν αρκετούς μήνες μέχρι να μου ξανασυμβεί. Ήμουν για διακοπές σε νησί στο Ανατολικό Αιγαίο μόνος σε μια παραλία. Έκανα γυμνός μπάνιο και είχα καυλώσει κάθε τόσο έβαζα λάδι στην πλάτη μου και με την ευκαιρία χάιδευα και τον κώλο μου. κάθε τόσο και λιγάκι περνούσαν ψαρόβαρκες αλλά ήταν αρκετά μακριά από την ακτή και δεν με ενοχλούσε. Σε κάποια στιγμή ακούω μηχανή βάρκας που μου φάνηκε σχετικά κοντά. Όπως ήμουν ξαπλωμένος μπρούμυτα γυρνάω και βλέπω μια βάρκα να περνάει πολύ κοντά στην ακτή και πολύ αργά. Ο ψαράς που ήταν μέσα με παρακολουθούσε. Άρχισα να καυλώνω με την σκέψη ότι κοιτούσε των κώλο μου αλλά δεν έκανα καμιά κίνηση να ντυθώ. Η βάρκα είχε κόψει ταχύτητα και ήταν ακριβώς πίσω μου. Προχώρησε καμιά δεκαριά μέτρα και άραξε. Είδα ότι ο ψαράς είχε γδυθεί, φορούσε μόνο ένα σλιπάκι και πηδάει από την βάρκα του. Εγώ έκανα ότι κοιμόμουνα και ότι δεν του έδινα σημασία παρόλο που των άκουσα να πλησιάζει.

Στεκόταν από πάνω μου και με κοιτούσε. Θες παρέα μου είπε. Δεν απάντησα. Να σου βάλω λίγο λαδάκι. Πάλι δεν απάντησα και έκατσε δίπλα μου. Πήρε το λάδι και άρχισε να μου τρίβει την πλάτη. Το χέρι του κατέβαινε πιο χαμηλά ... και κάθε τόσο μου έτριβε των κώλο μου. Όταν είδε ότι δεν αντιδρούσα άρχισε να συγκεντρώνει την προσοχή του στην κολάρα μου. Αχ καυλιάρη μου τι κολάρα είναι Αυτή. Τι θα σου κάνω, πουτανακι μου. Μου έβαλε κι άλλο λάδι και συνέχιζε να με τρίβει μέσα στην σχισμή με τα δάκτυλα του. Έψαχνε την κωλοτρυπίδα μου με το δάκτυλο του. Η αναπνοή μου είχε βαρύνει και τούρλωσα των κώλο μου. Το δάκτυλο του βρήκε τον στόχο του και άρχιζε να πιέζει την τρύπα μου. Πίεζε σταθερά και με το λάδι δεν δυσκολεύτηκε να μπει το δάκτυλο του . Μου το έχωσε μέχρι μέσα και άρχισε να το γυρίζει το δάκτυλο του μέσα στον κώλο μου.
Σου αρέσει το κωλοδακτυλο, εεεεε. άρχισε να το τραβάει και να το σπρώχνει βαθιά μέσα μου. μέσα έξω. Με σήκωσε στα τέσσερα και ήρθε από μπροστά μου. Κατέβασε το σλιπάκι και ελευθερώθηκε ένας ημισκληρος πούτσος. Μου πιάνει το κεφάλι και με αρχίζει στα πούτσο σκαμπηλα.

Γλυψ'την, πάρτη στον στόμα σου. συνέχιζε να με χτυπάει με την βρωμοπουτσα του. Άνοιξα λίγο το στόμα μου και μου την χώνει μέσα. Με πιάνει από το κεφάλι και άρχισε να γαμάει το στόμα. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω. ήταν χόντρη και μεγάλη. καμιά σχέση με του ράφτη. Η ψωλαρα του είχε σκληρύνει μέσα στο στόμα μου.
Τραβιέται ξαφνικά και πηγαίνει από πίσω μου. πιάνει κι άλλο λάδι και βάζει στην πούτσα του. Μου βάζει ξαφνικά πάλι ένα δάκτυλο , το βγάζει αμέσως και ακουμπάει την πούτσα του στην τρύπα μου. Δάγκωσα την πετσέτα μου από των πόνο. ήταν τεραστία η πούτσα του στην τρύπα μου. Έσπρωχνε εσπχρωνε και ξαφνικά καρφώνει την πούτσα του μέσα στην κολάρα μου. Πονούσα απίστευτα. Την άφησε μέσα μου μέχρι να συνηθίσω και μετά άρχισε το πήδημα. Μου κρατούσε ανοιχτό των κώλο και άρχισε να με ξεσκίζει. βαθιά μέσα μου.

Σου αρέσει, πούστρα, ε. μεγάλη πουτάνα είσαι, τι σου κάνω. Τι σου κάνω στον κώλο σου. συνέχιζε να με γαμάει αλύπητα. είχε ανοίξει τόσο πολύ η τρύπα μου που η πούτσα του μπαινόβγαινε ολόκληρη από τον κώλο μου. Δεν ξέρω πόση ώρα με πηδούσε αλλά δεν αισθανόμουνα πια τον κώλο μου. Με έπιασε σφικτά στα κωλομαγουλα και έσπρωξε την πούτσα του βαθιά μέσα μου. Αισθάνθηκα τα χυσια του να φεύγουν μέσα στην κολάρα μου. Πλημμύρισε ο κώλος μου με χυσια και συνέχισε να μπαινοβγαίνει μέσα μου. Τραβήχτηκε μετά ξαφνικά, μου δίνει ένα χαστούκι στον κώλο, ΚΑΛΑ ΗΤΑΝ, πλένετε στην θάλασσα ... ανεβαίνει στην βάρκα του και φεύγει. είχα μείνει με τον κώλο στον αέρα, να στάζουν τα χυσια από την τρύπα μου.

μετά από πέντε λεπτά συνήλθα και πήγα για μια βουτιά.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")