Δυο φίλες σε πριβέ κλαμπ

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Τόσο καιρό διαβάζω τις ιστορίες μπαίνοντας σχεδόν καθημερινά στο σάιτ και πάντα αναρωτιέμαι εάν πρέπει κι εγώ να στείλω μια από τις δικές μου. Είναι μάλλον πιο εύκολο να διαβάζεις τις φαντασιώσεις και τις ιστορίες άλλων παρά να εξιστορείς τις δικές σου. Με λένε Μυρτώ (ας πούμε) και είμαι 25 χρονών, καστανόξανθα μακριά μαλλιά μέχρι την μέση, 1.67 ύψος και 60 βάρος. Δεν μπορώ να πω ότι είναι αδύνατη απλά τα τόσα χρόνια γυμναστήριο έχουν αποδώσει...

Η ιστορία που θέλω να αφηγηθώ άρχισε όταν οι γονείς μου αποφάσισαν να έρθουν για πάντα στην Ελλάδα πριν 10 χρόνια. Μεγαλωμένη στο εξωτερικό μπορώ να πω ότι είχα και την μεγαλύτερη πείρα στο σεξ αφού ήμουν σε εσώκλειστο σχολείο για πολλά χρόνια, άκρως αυστηρό... σύμφωνα με τα πρότυπα του μπαμπά.

Η απόφαση τους με θορύβησε πολύ καθώς αν και εννοείται ότι θα συνέχιζα τις σπουδές στο εξωτερικό... θα έχανα τους φίλους μου! Να μην πολυλογώ αποφάσισα να κάνω την επανάσταση μου... προκαλώντας πάντα με την εμφάνιση μου.

Άρχισα να φοράω πολύ προκλητικά ρούχα και να βάφομαι έντονα, να οδηγώ πολύ γρήγορα και να συχνάζω μέχρι το πρωί σε κλαμπάκια της παραλιακής και όχι μόνο μαζί με μια ξαδέρφη μου, την Στέλλα (ας πούμε). Η Στέλλα είχε πολλές γνωριμίες στον νυχτερινό κόσμο σε σημείο που απορούσα πώς σε τόσα κλαμπ την ξέρανε και τα ποτά σχεδόν πάντα ήταν κερασμένα.

Έτσι, ένα βράδυ μετά από έναν άγριο καυγά με τους δικούς μου είπα και πάλι να πιω λίγο παραπάνω να ξεχάσω. Πέρασε η Στέλλα και με πήρε από το σπίτι με φίλησε στο στόμα (όπως συνηθίζαμε να κάνουμε για να καυλώνουμε τον αντρικό πληθυσμό) και μου πε... μην ανησυχείς, ξέρω τι σου χρειάζεται απόψε''.

Βρεθήκαμε παραλιακή σε ένα κλαμπ που είχαμε πάει στις αρχές του καλοκαιριού πάλι αλλά αυτήν την φορά μπαίνοντας στο κλαμπ κατευθυνθήκαμε στα πλάγια της εισόδου που οδηγούσε σε μια άλλη πόρτα. Αυτό που είδα ήταν κάτι απερίγραπτο! Κλαμπ μέσα σε κλαμπ! Μόνο που οι θαμώνες σε αυτόν τον χώρο ήταν κάπως διαφορετικοί! Τα φώτα ήταν πιο σκοτεινά και στην μέση του κλαμπ αντί για πίστα ήταν ένα μεγάλο στρογγυλό κρεβάτι. Πολύ φαίνονταν σαν να ήταν ζαλισμένοι αλλά όχι από το ποτό και υπήρχε μια διάθεση μυστικιστική και ταυτόχρονα ερωτική... η Στέλλα μου έδειχνε συνέχεια πρόσωπα και μου έλεγε ποιοι ήταν, τι επαγγέλονταν και κάποια πράγματα από το 'πριβέ' ιστορικό τους.

Στο Λονδίνο ήξερα ότι υπάρχουν πριβέ κλαμπ αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ ότι υπάρχουν και στην Αθήνα. Δεν άργησαν να φανούν κάποιες κοπέλες σαν μοντέλα! Πανύψηλες και κουκλάρες ντυμένες με σατέν κορμάκια η μια μαύρο και η άλλη κόκκινο, φορούσαν μάσκες που έκρυβαν το πρόσωπο τους και άρχιζαν να φιλιούνται πάνω στο κρεβάτι... Οι γλώσσες τους ενώνονταν κι εγώ κοιτούσα μαγεμένη και κάπως ζήλευα...Είχα καρφώσει το βλέμμα πάνω τους και η Στέλλα σταμάτησε να μου μιλάει για τους θαμώνες και όπως και οι περισσότεροι στον χώρο συγκεντρώθηκαν στο θέαμα. Αυτή με το κόκκινο κορμάκι ήταν πιο επιθετική και κάρφωσε το μεσαίο της δάχτυλο στο μουνάκι της άλλης, άρχισαν να γδύνονται και να αποκαλύπτουν το στήθος τους, να τρίβουν τις ρώγες τους και να τις γλύφουν. Ήμουν τόσο κοντά που μπορούσα ξεκάθαρα να βλέπω πώς έσταζαν τα υγρά από τη μουνάρα της μιας πάνω στα δάχτυλα της άλλης.

Είχα υγρανθεί τρελά και δάγκωνα τα χείλη μου, ενώ ευχόμουν να φορούσα εγώ μια από τις μάσκες και να ήμουν πάνω σε αυτό το κρεβάτι. Ένιωθα την τρυπούλα μου να καίει και να θέλει να γαμηθεί άγρια, σκέφτηκα να κοιτάξω τριγύρω μήπως βρω κάποιον που πρόθυμα θα μπορούσε να με ικανοποιήσει αλλά δεν μπορούσα να ξεκολλήσω το βλέμμα μου από αυτά τα δυο πουτανάκια που το απολάμβαναν τρελά. Σε κάποια στιγμή μου φάνηκε ότι η μια με κοιτάζει αλλά μάλλον το βλέμμα της είχε πέσει από πίσω μου. Κοιτάζω στιγμιαία πίσω μου και βλέπω μια τριανταπεντάρα γυναίκα, με βαμμένα ξανθά μαλλιά και ζαλισμένο βλέμμα να μου κάνει νόημα να πάω στην άκρη. Σαφώς ενοχλημένη αλλά μην μπορώντας αλλιώς την άφησα να πάρει την θέση μου.

Κρατούσε έναν ροζ τεράστιο δονητή που γυάλιζε καθώς τον σάλιωνε συνέχεια και τον έχωσε μέσα στο μουνάκι αυτής με το μαύρο κορμάκι. Το έβαλε αργά-αργά και ύστερα πιο δυνατά και πιο δυνατά. Το πουτανάκι φάνηκε να το γουστάρει, δάγκωνε τα χείλη της ενώ η άλλη έπαιζε με τις ρώγες της και με την κλειτορίδα της. Ήθελα κι εγώ και η Στέλλα το κατάλαβε αφού οι ρόγες μου είχαν ανασηκωθεί κάτω από το μπλουζάκι μου και παρακαλούσαν να τις χαϊδέψει κάποιος.

''Θέλεις να της τον χώσεις εσύ τον δονητή;'' ''Ναι'' λέω και αμέσως η Στέλλα εξαφανίστηκε και σε λιγάκι έρχεται με έναν πράσινο δονητή και μου λέει:''αν έχεις τα κότσια κάντο''. Δείλιασα. Δεν μου έχει ξανατύχει. ''Δεν το πιστεύω αυτό και ανεβαίνει η Στέλλα πάνω στο κρεβάτι και λέει στην κοπέλα στα Αγγλικά ''Come on, bitch, let me show my friend how we do it''. Σάλιωσε τον δονητή και αργά και βασανιστικά άρχισε να τον χώνει μέσα στον κώλο αυτής με το κόκκινο κορμάκι. Το πουτανάκι είχε κάτσει σαν σκυλίτσα και κουνούσε την λεκάνη της ρυθμικά, ενώ η Στέλλα με κοιτούσε βαθιά στα μάτια.

Αναστέναξα... αναστέναξα τόσο δυνατά από την καύλα που η μουσική δεν μπορούσε να σκεπάσει την φωνή μου. Μάλλον, αυτό ήταν το ερέθισμα που χρειαζόταν ένας μελαχρινός που καθόταν από πίσω μου για να κολλήσει την πλάτη του στην πλάτη μου. Πέρασε το χέρι του μπροστά μου και μου έπιασε την αριστερή μου ρώγα, έβαλε το άλλο χέρι του κάτω από την ασύμμετρη φουστίτσα μου και χάιδεψε βίαια της κλειτορίδα μου. είχα κλείσει τα μάτια μου από την καύλα και δεν με ένοιαζε καν ποιος ήταν αυτός και αν πραγματικά θα πήγαινα στο κρεβάτι μαζί του εάν μου την έπεφτε σε άλλες συνθήκες. Μου έτριβε την κλειτορίδα και με διέταζε να έχω τα μάτια ανοιχτά και να βλέπω τα πουτανάκια που πηδιόντουσαν με τους δονητές, ''το κωλαράκι σου θέλει τέτοιο ξέσκισμα, έτσι δεν είναι; Θα τους πω να σε δέσουν με χειροπέδες και να σε πηδάει με το δονητή όποιος εδώ μέσα γουστάρει.

Τέτοιο μικρό και καυλιάρικο τσουλάκι δεν έχω δει εδώ μέσα. Τα χύσια σου κυλάνε στα μπουτάκια σου. Κοίτα πως σε κοιτάνε. Άνοιξε τα μάτια σου και κοίτα!'' πραγματικά είχαμε γίνει μέρος του σόου! Ένιωθα άλλο ένα χέρι να μου χουφτώνει το κωλαράκι αλλά έτσι όπως με είχε στριμώξει ο άλλος δεν μπορούσα να δω ποιος είναι. Ένιωθα να πλησιάζει το κωλαράκι μου και να χαϊδεύει απειλητικά την σουφρίτσα μου. Τα πόδια μου άρχισαν να λυγίζουν, αλλά ο μελαχρινός γαμιάς μου με κρατούσε σφιχτά και δεν με άφηνε να ξεγλιστρήσω. ''Θα σου τον χώσω άγρια απόψε και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα γι αυτό.

Ήταν αργά για ν αντιδράσω, να πω όχι ανώφελο και είμαι σίγουρη πως δεν το ήθελα. μπροστά μου το θέαμα είχε κάπως αλλάξει. Τώρα ο δονητής πηγαινοερχόταν στο κοινό και όποιος ήθελε πλησίαζε το κρεβάτι και τον έχωνε είτε μέσα στα υγρά μουνάκια είτε στα ξεσκισμένα τους κωλαράκια. Τα πουτανάκια έτριβαν τις κλειτορίδες τους... κάποιες γκόμενες είχαν μάλιστα πλησιάσει και αντάλλαζαν γλωσσόφιλα μαζί τους, ενώ εγώ καθυστερούσα να χύσω... αλλά αδύνατον! Το άγνωστο χέρι είχε καταφέρει και μου είχε βάλει τρία δαχτυλάκια στο κωλαράκι μου και ο γαμιάς μου έχωνε το δεύτερο στο μουνάκι μου...

Η Στέλλα, κρύβοντας την θέα άρχισε να με φιλάει γλωσσόφιλο με πάθος και τα υγρά μου κύλησαν έως τα γόνατα μου. Δεν ξέρω πώς έγιναν όλα τόσα γρήγορα και βρέθηκα πάνω σε ένα από τα τραπεζάκια με τον γαμιά μου να μου τον χώνει βαθιά ενώ εγώ είχα τυλίξει τα πόδια μου στην μέση του. Έχυσε σχετικά γρήγορα (και δεν μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα από τα προσόντα του! ) αλλά η εμπειρία θα μου μείνει αξέχαστη!

Μετά από αυτό έψαχνα να βρω την Στέλλα αλλά μάταια, πήγα στο μπαρ και παρήγγειλα άλλο ένα ποτό και εμφανίστηκε ένας τυπάς 1.90 ηλικία περίπου στα 30-35 και μου λέει ''τώρα είναι η σειρά μου για να μου ξεπληρώσεις το χρέος!'' ''Καλά, ποιος είσαι;" ''Αυτός που έβαζε δάχτυλο στην κωλάρα σου!''.

Φίλε, αν διαβάζεις αυτήν την ιστορία, συγνώμη εάν με έπιασαν τα γέλια, αλλά πιο γελοία συνομιλία δεν είχα ξανακάνει στη ζωή μου! Πήρα την Στέλλα στο κινητό και δεν απαντούσε οπότε της άφησα μήνυμα ότι θα πάρω ταξί και έφυγα. Τα παράξενα στριφογυρίσματα της ζωής το έφεραν έτσι ώστε ο γνωστός μελαχρινός που ικανοποίησε το μουνάκι μου έτυχε να είναι ένας συνεργάτης του μπαμπά μου! Και, ναι! εγώ ήμουν ο λόγος που βοήθησα να κλειστεί μια από τις καλύτερες εμπορικές συμφωνίες με τους καλύτερους και ευνοϊκότερους όρους!

(Copyright protected OW ref: 8320 "Erotic stories archive")