Η επιστροφή της χήρας

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Γεια χαρά παίδες. Μετά από πολλά μηνύματα καλά και άσχημα, αποφάσισα να σας γράψω την φάση που περνάω εδώ και μια βδομάδα. Πριν αρχίσω θα ήθελα να πω σε μερικούς ότι το μυαλό μου το έχω στη θέση του. Τώρα ας μιλήσουμε για ξεσκίσματα.

Πριν μια βδομάδα επέστρεψε η αγαπημένη μου χήρα από τις διακοπές της. Φυσικά χωρίς να χάσει χρόνο με πήρε τηλέφωνο. Μιλήσαμε και πέρασε το βράδυ από το σπίτι. Εγώ δεν την είπα τίποτα για την Γερμανίδα, όταν ήρθε και την είδε κόλλησε, γιατί ξέρει καλά ότι δεν σπιτώνω καμία γαμιόλα. Στην αρχή το έπαιζε στραβωμένη (να πούμε λίγα για την χήρα, μαύρα μαλλιά μπούκλες, πεπονάτα βυζάκια αλλά σφιχτά και μια κωλάρα). Αρχίσαμε να μιλάμε και οι τρεις για το καλοκαίρι. Φάγαμε, ήπιαμε και σιγά - σιγά και ήρθε η ώρα που θέλανε οι γαμιόλες.

Ήρθε η χήρα δίπλα μου και άρχισε να μου χουφτώνει το εργαλείο και να μου λέει πόσο της έλειψε. Σηκώθηκα και έβγαλα την φόρμα. Αυτή χωρίς να χάσει χρόνο το πιάνει και αρχίζει να το τσιμπουκώνει. Σηκώνεται και η Γερμανίδα και πιάνει κι αυτή δουλειά. Είχα δυο γαμιόλες λυσσάρες να το τρώνε. Αφού με τρέλαναν και δεν άντεχα άλλο, τις έχυσα στα μούτρα. Μου καθάρισαν το εργαλείο και έκατσα. Αυτές άρχισαν να τα βγάζουν. Μείνανε με τα στρινγκάκια τους. Η χήρα φορούσε ένα που από μπροστά είχε μια τρύπα για να μπω κατευθείαν.

Άρχισαν να φιλιούνται και να χαϊδεύονται. Πέσανε κάτω και άρχισαν τα γλειφομούνια σε στάση 69. Εγώ έπαιζα το εργαλείο μου. Εκείνη τη στιγμή χτύπησε το κινητό μου και ήταν η φοιτήτρια μου (είναι η μόνη πιτσιρίκα που με τρελαίνει, αφού έχει τέλειες αναλογίες βυζάρες και τέλειο κώλο και από σώμα καταγυμνασμένο). Μου λέει πως θέλει να περάσει για να την βρούμε. Ρώτησα τις γαμιόλες αν γουστάρουν να έρθει και μόνο που δεν χύσανε. Σε πέντε λεπτά ήρθε. Μπήκε μέσα και όταν είδε τις θείτσες φράκαρε. Άρχισε να λέει ότι δεν θέλει και τέτοια αλλά αυτές σαν έμπειρες την χαλάρωσαν αμέσως.

Σιγά - σιγά την ξέντυσαν. Εγώ αραχτός με το εργαλείο στη φόρα, η μικρή στα γόνατα να με τσιμπουκώνει και οι άλλες να την γλείφουν. Σε κάποια φάση σηκώνω την μικρή και την βάζω στο καναπέ με τα πόδια ανοιχτά να σκίσω το ξυρισμένο μουνάκι της. Μου πιάνει η χήρα το εργαλείο και το σαλιώνει και το βάζει μέσα. Αρχίζω να μπαίνω λίγο-  λίγο και μετά ξεκινάω να την σκίζω. Αυτή να μου πιάνει τα χέρια και να τα σφίγγει. Αφού την άνοιξα καλά, πιάνω την χήρα και την βάζω δίπλα της και της ανοίγω τα πόδια. Την πατάω μια ροχάλα στην μουνάρα της και αρχίζω να την ξεσκίζω.

Η μικρή να παίζει το μουνάκι της και η Γερμανίδα στα τέσσερα να της βυζαίνει τις βυζάρες της. Αφήνω την χήρα και πάω στην Γερμανίδα και όπως ήταν στα τέσσερα της καταέφτυσα την κωλάρα της και άρχισα να την σκίζω στην κωλάρα της. Σε κάποια φάση είχα φτιαχτεί καλά και την άρπαξα από το μαλλί και την έσκιζα. Η χήρα έπεσε κι αυτή στα τέσσερα. Σειρά της. Αφού την σάλιωσα καλά άρχισα να την σκίζω. Η μικρή είχε κατακαυλώσει μ' αυτά που έβλεπε και άρχισε να βάζει δάχτυλο στο κωλαράκι της.

Άφησα την χήρα και έβαλα την μικρή στα τέσσερα. Εδώ αναγκαστήκαμε να βάλουμε λίγο βαζελίνη μιας και η μικρή το πρόσεχε το κωλαράκι της. Μπήκα σιγά - σιγά και άρχισα να της τον ανοίγω. Δεν υπάρχει καλύτερη καύλα από το να ανοίγεις φρέσκο κωλαράκι. Τις είδα και τις τρεις στα τέσσερα και άρχισα να τις σκίζω διαδοχικά, Τις είχα κατά ανοίξει τις κωλάρες τους.

Σε κάποια φάση έκατσα στον καναπέ με το εργαλείο όρθιο και άρχισαν να περνάνε μια - μια από λίγο. Ήμουν έτοιμος να τις χύσω… Σηκώθηκα.. αυτές στα γόνατα και τις έχυσα στις βυζάρες τους. Μου καθάρισαν το εργαλείο και αράξαμε για κανένα τσιγάρο. Μετά από λίγο η μικρή μπήκε στο μπάνιο για ντουζάκι. Δεν την είχα χορτάσει και είχα και καιρό να γαμήσω στο ντους. Μπαίνω μέσα με βλέπει γελάει και μου λέει πως ήταν τέλειο.

Μπαίνω κάτω από το ντους και της λέω πως δεν την χόρτασα. Πιάνει το εργαλείο μου και αρχίζει να το παίζει. Εγώ έπαιζα με τις βυζάρες της. Την πιάνω και την γυρίζω προς τον τοίχο και αρχίζω να της σκίζω το μουνάκι της. Παράλληλα της χούφτωνα τις βυζάρες της. Σε κάποια φάση την γυρίζω και την πιάνω από τα μπούτια και την σηκώνω. Αυτή πιάνει το εργαλείο μου και το βάζει μέσα στην κωλάρα της και άρχισα να την ξεσκίζω. Αυτή να ανεβοκατεβαίνει και να αφηνιάζει.

Ήμουν έτοιμος να χύσω… την κατέβασα και έβαλε το εργαλείο στο στόμα της και τα ρούφηξε όλα και συνεχίσαμε το ντουζάκι μας. Μου λέει πως στην κατάσταση που είναι θα ήθελε να μείνει απόψε σπίτι. Κανονικά δεν κρατάω καμία σπίτι γιατί μπαινοβγαίνουν πολλές και μερικές είναι και ζηλιάρες, αλλά έχω και τις αγαπημένες μου που δεν τις χαλάω χατίρι ποτέ, γιατί αν χαλάς χατίρι σε γυναίκα τότε δεν την αγαπάς!

Αυτό το πράμα μέχρι σήμερα γίνεται. Γύρισαν όλες οι γαμιόλες από τις διακοπές τους και μ' έχουν τρελάνει. Παίδες καλά να περνάτε. Όσο γι αυτούς που με κράζουν, να περνάνε κι αυτοί καλά, γιατί παίδες περαστικοί είμαστε από δω. Ότι κάνουμε, κάνουμε. Μετά, πάπαλα!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")