Το πρώτο ομαδικό της Ελπίδας

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Μυήθηκα στον κόσμο της παρτούζας στα δεκαεννιά μου. Τότε πήγα διακοπές με την κολλητή μου τη Λία που ήταν 22. Τα είχα φτιάξει με ένα παιδί που μου είχε γνωρίσει η Λία. Ήταν γύρω στα 25 όπως και ο δικός της. Πιάνοντας ένα δωμάτιο όλοι μαζί ήταν βέβαιο ότι θα γινόντουσαν παιχνίδια. Άλλωστε με τη Λία, μεταξύ σοβαρού και αστείου το λέγαμε.

Από την πρώτη μέρα που μείναμε εκεί γυμνωθήκαμε και οι δυο μας για να βάλουμε τα μαγιό μας και απ’ το πρώτο βράδυ μετά τα ποτάκια μας και αρκετά πονηρά υπονοούμενα βρεθήκαμε στο κρεβάτι να αλλάζουμε συντρόφους.

Αυτό συνεχίστηκε και τις επόμενες μέρες οπότε πηδιόμαστε πότε με τον ένα και πότε με τον άλλον, παιρνόμαστε μάτι κι αγκαλιαζόμαστε γυμνές για να κοιμηθούμε μετά τα ξεσκίσματα.

Ένα βράδυ προχωρήσαμε πάρα πέρα. Είχα βγει να ψωνίσω κάτι κι άργησα να γυρίσω γιατί είχα διάθεση να περπατήσω. Μπαίνοντας πάλι στο δωμάτιο είδα τη Λία γυμνή στα τέσσερα να παίρνει πίπα του δικού της ενώ ο δικός μου την πήδαγε πισωκολλητά. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα πνιχτά βογκητά που έβγαιναν από το στόμα της, μπουκωμένο με τη μία πούτσα.

Τους έβλεπα και καύλωνα σαν τρελή. Κάθισα στην άκρη του κρεβατιού και τους παρακολουθούσα χαϊδεύοντας το στήθος και το μουνί μου. Ο δικός μου με είδε και μου είπε να ετοιμαστώ γιατί το πρωί θα ερχόταν κι η σειρά μου. Έπρεπε, είπε, να συνέλθουν από το ξεζούμισμα που τους έκανε η φίλη μου για να περιλάβουν κι εμένα.

Είχα τρελαθεί από την καύλα ιδιαίτερα όταν έβλεπα τη Λία να πηδιέται από τον κώλο κι απ’ τους δύο, τον ένα μετά τον άλλον και μετά να καβαλάει την πούτσα του ενός και να σκύβει για να της μπήξει ο δεύτερος το καυλί του στον κώλο.

Εκείνη τη νύχτα δυσκολεύτηκα να κοιμηθώ. Τέτοια ήταν η ταραχή και η έξαψή μου. Με πήρε ο ύπνος πολύ αργά ενώ οι υπόλοιποι κοιμόνταν ήδη βαριά μετά το εξοντωτικό πήδημα που είχε προηγηθεί.

Ξύπνησα από μια πούτσα που μου χτυπούσε το πρόσωπο. Ο γκόμενος της Λίας γονατισμένος δίπλα στο κεφάλι μου, μου έδινε πουτσοσκάμπιλα. Την ίδια στιγμή, όπως ήμουν ανάσκελα αισθάνθηκα τον δικό μου να μου ανοίγει τα μπούτια και να μου γλείφει τη μουνάρα.

Βρέθηκα έτσι να γλείφομαι από τον ένα και να πιπώνω τον άλλον που σε λίγο έγινε πιο βίαιος και μου έσπρωχνε την πούτσα του βαθιά μέχρι το λαρύγγι. Μ’ αρέσει να μου γαμούν το στόμα και σε λίγο συσπάστηκα από ένα δυνατό οργασμό που ήταν μόλις ο πρώτος της ημέρας.

Άλλαξαν θέσεις και ο δικός μου ήρθε να με πιπώσει και αυτός. Ο άλλος ήρθε ανάμεσα στα μπούτια μου κι άρχισε να με γαμάει.

Ήμουν τώρα ανάσκελα με τα μπούτια σηκωμένα να πηδιέμαι και να πιπώνομαι ταυτόχρονα. Αισθάνθηκα ένα απαλό χάδι στην κοιλιά μου και μετά στο στήθος μου. Ήταν η Λία που μου χαμογελούσε. Μόλις είδε πως την κοιτάζω άρχισε να μου μιλάει και να μου λέει λόγια καυλιάρικα και πρόστυχα.

-    «Δείξ’ τους τι πουτάνα είσαι καλή μου. Ξεσκίσου με τις ψωλές τους!», κι άλλα τέτοια.

Η πούτσα στο μουνί μου συσπάστηκε και τα χύσια καυτά και πηχτά με πλημμύρισαν. Έμεινε για λίγο εκεί και μετά τραβήχτηκε. Αισθανόμουν τα ψωλοχύματα να ξεχειλίζουν από το μουνί μου. Τινάχτηκα από το άγγιγμα της γλώσσας της Λίας στην ερεθισμένη κλειτορίδα μου. Μια γλυκιά ανατριχίλα με κατέλαβε καθώς η φίλη μου άρχισε να γλείφει το γεμάτο χύσια μουνί μου ενώ συνέχιζα την πίπα στον δικό μου.

Μέχρι εκείνη τη στιγμή, με τη Λία είχαμε κάνει χαδάκια και φιλάκια είχαμε αγκαλιαστεί γυμνές στο κρεβάτι κι είχαμε αισθανθεί η μία το κορμί της άλλης, αλλά τίποτε περισσότερο. Πολλές φορές είχα χύσει με γλείψιμο από τους εραστές μου αλλά -συγγνώμη παιδιά- η γλώσσα της γυναίκας είναι άλλη αίσθηση.

Αφού έχυσε κι ο δεύτερος απ’ τους γαμιάδες μου και γέμισε το στόμα μου με τα υγρά του έμεινα ακίνητη σα μισοναρκωμένη. Η Λία σύρθηκε επάνω στο κορμί μου και χαϊδευόμαστε απαλά. Δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνη την πρώτη φορά που παίξαμε τις ρώγες μας η μία στης άλλης.

Σε λίγο τα παιδιά ήταν έτοιμα για τη συνέχεια. Μ’ έβαλαν στα τέσσερα και πήρα στο στόμα τον έναν για να τον σκληρύνω. Η Λία πίπωσε τον άλλον για λίγο και μετά ήλθε πίσω μου κι άρχισε να μου ετοιμάζει την κωλότρυπα γλείφοντάς την και χώνοντας τα δάχτυλά της. Με μια πούτσα στο στόμα και τον κώλο μου να ετοιμάζεται να δεχτεί τη δεύτερη είχα πάλι καυλώσει κι ένιωθα το μουνί μου να κατεβάζει υγρά ανεξέλεγκτα.

Φαντάζομαι πως η Λία σάλιωσε και την πούτσα του δεύτερου γαμιά μου πριν την οδηγήσει στην πίσω τρύπα μου. Και μετά αισθανόμουν το χέρι της να μου χαϊδεύει το μουνί ενώ καταλάβαινα ότι χάιδευε και τ’ αρχίδια του.

Σε λίγο τραβήχτηκαν και οι δύο. Ο ένας από τον κώλο μου ξάπλωσε ανάσκελα δίπλα μου. Με την καθοδήγηση της Λίας τον καβάλησα και κάθισα πάνω στην πούτσα του, αφήνοντάς την να μπει καλά μέσα στο μουνί μου. Είχα ανατριχιάσει μόνο με την προσδοκία αυτού που θα ακολουθούσε. Πράγματι, η Λία με έσπρωξε απαλά να σκύψω και να κολλήσω το κορμί μου πάνω στον εραστή μου έτσι που ο κώλος μου ήταν ανοιχτός κι εκτεθειμένος.

Αισθάνθηκα πολύ ευάλωτη τη στιγμή που τα χέρια της Λίας ζούληξαν τα κωλομέρια μου να ανοίξουν και να αποκαλύψουν την ανοιγμένη μου πίσω τρύπα. Την αισθανόμουν ανοιχτή κι ένιωσα κάτι υγρό, σάλιο να πέφτει στη σούφρα μου. Δικό της; Δικό του; Δεν έμαθα ποτέ.

Την επόμενη στιγμή όμως το καυλί του άρχισε να μπήγεται στην πίσω τρύπα μου. Ήμουν τελείως χαλαρή και παραδομένη στις δύο πούτσες που έσκαβαν τις τρύπες μου.

Για κάμποση ώρα ο ένας από κάτω μου ήταν ακίνητος και μόνον ο άλλος που μου γαμούσε τον κώλο μπαινόβγαινε μέσα μου με ρυθμό αργό μέχρι να λασκάρει η τρύπα μου και να τους συνηθίσω. Θυμάμαι τη Λία να μιλάει πρόστυχα, να τους λέει λόγια όπως:

-    «Σκίστε την, την πουτανίτσα! Βλέπετε πως γουστάρει να την ξεφτιλίσετε στον πούτσο!»

Είχα αφεθεί με κλειστά τα μάτια, ενώ αυτοί έπαιρναν ρυθμό και μπαινόβγαιναν και οι δύο πλέον μέσα μου κι εγώ αισθανόμουν τα υγρά μου να τρέχουν, το κορμί μου να έχει ανατριχιάσει και βογκούσα από την καύλα.

Η Λία ήρθε μπροστά κι αισθάνθηκα τη γλώσσα της πάνω στα χείλη. Φιληθήκαμε και μετά μου έδωσε δύο δάχτυλα να τα γλείφω. Μου μίλαγε κι εμένα και μου έλεγε πως είμαστε μεγάλες πουτάνες κι άλλα τέτοια που με καύλωναν περισσότερο.

Δεν θυμάμαι πόσες φορές έχυσα έτσι. Θυμάμαι την αίσθηση των απανωτών οργασμών άλλοτε με το κορμί μου να λικνίζεται ανάμεσα στα δικά τους κι άλλοτε με τη λεκάνη μου να κουνιέται κυκλικά ή με βίαιες ψωλιές στον κώλο μου.

Η Λία άλλοτε μου έδινα να γλείφω τα δάχτυλά της κι άλλοτε μου τσίμπαγε τις ρώγες κι άλλοτε μου έδινε χαστούκια στα κωλομάγουλα. Δεν είχα ξανά αισθανθεί τέτοια καύλα. Έσκουζα ή βογκούσα, ακόμα και έκλαιγα από τα κύματα ηδονής που συγκλόνιζαν το κορμί μου.

Θυμάμαι έντονα τη στιγμή που τραβήχτηκε ο γαμιάς από πίσω μου και τον άκουσα να λέει:

-    «Καριολίτσα τώρα θα σε χύσουμε!»

Με γύρισαν ανάσκελα κι έμεινα αποκαμωμένη εκεί. Η Λία ήλθε ανάμεσα στα μπούτια μου κι άρχισε να με γλείφει απαλά. Είναι μοναδική αίσθηση το γλείψιμο από γυναίκα. Τα δύο παιδιά γονάτισαν κι έφεραν τις πούτσες τους κοντά στο κεφάλι μου. Εναλλάξ μου τις έδιναν στο στόμα.

Ήταν η πρώτη και τελευταία φορά που πήρα στο στόμα ψωλή από τον κώλο μου. Αλλά είχα χάσει την αίσθηση τελείως. Δεν άργησαν να χύσουν και να μου γεμίσουν το στόμα και το πρόσωπο με τους καυτούς χυμούς της καύλας τους.

Δεν θυμάμαι πολλά πράγματα για το τι έγινε μετά. Θυμάμαι πως στη θάλασσα που πήγαμε λίγο αργότερα ο κώλος μου ήταν ανοιχτός κι έτσουζε απ’ το αλάτι.

Τις υπόλοιπες μέρες των διακοπών το παιχνίδι συνεχίστηκε και αφ’ ότου επιστρέψαμε οι παρτούζες μπήκαν για καλά στη ζωή μου.

(Copyright protected OW ref: 8320 "Erotic stories archive")