Τρίο σε νησί

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Γεια σε όλους και όλες τις καυλιάρες που συμμετέχουν σε αυτό το site. Διάβασα τις ιστορίες σας και είπα να γράψω κι εγώ μια δικιά μου περιπέτεια.

Είμαι λοιπόν διακοπές κάπου στις Κυκλάδες πριν από δυο χρόνια και κάνω μπάνιο σε μια παραλία μόνος μου. Εκεί που πίνω τον φραπέ μου που μόλις είχα αγοράσει από το μπαράκι και είχα ανάψει και ένα τσιγάρο, με πλησιάζει η γκόμενα από δίπλα και μου ζητάει φωτιά. Της ανάβω το τσιγάρο κι αυτή προσπαθεί να μου πιάσει κουβέντα… «Από πού πήρατε τον καφέ;» και άλλες ερωτήσεις που δεν είχανε ουσία γιατί για παράδειγμα, το μπαρ που πήρα τον καφέ φαινότανε από όλη την παραλία.

Έτσι άρχισα κάτι να ψυλλιάζομαι ότι συμβαίνει αλλά δεν έδωσα σημασία μέχρι που έφυγε, οπότε άρχισα να την παρακολουθώ με την άκρη του ματιού μου να δω που θα πάει και τι θα κάνει. Απομακρύνεται πέντε - έξι μέτρα και κάθεται στην πετσέτα της δίπλα σε έναν άντρα. Τότε συνειδητοποίησα ότι είναι αυτή που έβλεπα και λίγο πριν γιατί είχε πολύ ωραίο κορμί.

Μόλις τελείωσα τον φραπέ μου πήγα να ρίξω μια βουτιά στην θάλασσα να δροσιστώ. Όταν βγήκα στέγνωσα λίγο, τα μάζεψα και πήγα στο μπαρ για καμιά μπίρα. Παραγγέλνω την μπίρα μου και κάθομαι σε μια καρέκλα κάτω από μια ομπρέλα μέσα στην άμμο (χλιδή εεεεε;). Δεν περνάει πολλή ώρα (μισή μπίρα) και στο διπλανό μου τραπεζάκι κάθεται η γκόμενα μόνη της. Την βλέπω την χαιρετάω.

-    «Γεια! Πώς ήταν η θάλασσα;»

-    «Πολύ ωραία! Αλλά ο ήλιος είναι πολύ δυνατός…»

-    «Ναι…»

-    «Γι’ αυτό είπαμε να πιούμε μια μπίρα…»

-    «Οκ, καλά κάνατε. Μια μπίρα με τέτοια ζέστη είναι ότι πρέπει!»

Και βγάζει πάλι ένα τσιγάρο.

-    «Θα μου δώσεις πάλι την φωτιά σου;»

-    «Ναι κούκλα, έλα…»

Και στο σημείο αυτό που ανάβει τσιγάρο σκυμμένη επάνω μου, σκάει ο δικός της με τις μπίρες. Ένας άντρας όμορφος και ευγενικός αλλά με περίεργη ομορφιά και ευγένεια αυτή που ταγκίζει τα όρια της παρεξήγησης.

-    «Να σου συστήσω τον Μιχάλη, τον φίλο μου…»

-    «Γεια σου Μιχάλη. Νίκος…»

-    «Χάρηκα!»

-    «Είστε μόνος εδώ;»

-    «Έχω έρθει με κάτι φίλους, αλλά κατέβηκα μόνος για μπάνιο».

Η κουβέντα συνεχίστηκε για πολύ με τους τρεις μας. Παραγγείλαμε και κάτι τοστ από το μπαρ, φάγαμε και όταν είπα να φύγω με καλέσανε στο ξενοδοχείο τους για καφέ και για παρέα το απόγευμα. Κατά τις οκτώ σκάω στο ξενοδοχείο και τους βρίσκω εκεί. Αυτή φόραγε ένα πολύ ωραίο φόρεμα πολύ σεξουαλικό κι αυτός ήταν άψογα ντυμένος, περιποιημένος, με ακριβά ρούχα. Πιάσαμε πάλι την κουβέντα αλλά στην συνέχεια η κουβέντα είχε και υπονοούμενα.

-    «Πώς σου φαίνεται το μαύρισμα που έκανα;», ρωτάει η γκόμενα και τράβαγε λίγο το φουστάνι να δω δήθεν, κουνήματα, νάζια και τέτοια ξέρετε τώρα.

Όπως καταλάβατε άρχισα να καυλώνω αλλά κόμπλαρα γιατί ήταν κι αυτός εκεί. Αυτή το κατάλαβε και του λέει:

-    «Χρυσέ μου, δεν πας να μου πάρεις τσιγάρα;»

Όταν έφυγε αυτός χόντρυνε το παιχνίδι. Ακουμπάω το χέρι μου επάνω στο πόδι της και αρχίζω να την χαϊδεύω. Αυτή άρχισε να αναστατώνεται και να αναστενάζει από καύλα…

-    «Δεν πάμε επάνω;», μου λέει.

-    «Πού ρε συ Ελένη; Και ο δικός σου;»

-    «Έλα σου λέω, δεν πειράζει…»

Είχα τέτοιες καύλες που δεν το σκέφτηκα και πολύ. Ανεβήκαμε επάνω στο δωμάτιο και πλακωθήκαμε στα φιλιά με πάθος. Η γλωσσίτσα της έκανε βόλτες μέσα στο στόμα μου και είχε μια φανταστική καυλιάρικη γεύση. Άρχισα να της χαϊδεύω το κωλαράκι της επάνω από το φόρεμα. Είχε ένα καταπληκτικό σφιχτό κωλαράκι. Σιγά - σιγά της σήκωνα το φόρεμα μέχρι που έπιασα γυμνό το στρογγυλό σφιχτό κωλαράκι και ο πούτσος μου πια δεν κρατιόταν μέσα στο παντελόνι.

Αυτή το κατάλαβε. Με τράβηξε από το χέρι, με ξάπλωσε στο κρεβάτι και άρχισε να βγάζει το παντελόνι, οπότε πετάγεται το καυλί μου μπροστά στο πρόσωπο της. Το πιάνει με το χέρι, αρχίζει να μου τον παίζει και να με κοιτάει. Τα μάτια της ήταν γεμάτα καύλα. Συνεχίζει να με κοιτάει, βγάζει την γλωσσίτσα της και αρχίζει να μου τον γλείφει, μετά να τον ρουφάει και να τον βυθίζει σιγά - σιγά όλο και πιο μέσα προς το λαρύγγι της. Σε αυτή την φάση λοιπόν που ήμασταν, ακούω στην πόρτα τα κλειδιά. Πετάγομαι επάνω με τον πούτσο κάγκελο.

-    «Έλα ρε μωρό μου, μην κάνεις έτσι. Ο Μιχάλης μου είναι».

-    «Εεεε ναι! Αυτό λέω κι εγώ!»

-    «Θα δεις, δεν τον πειράζει. Είναι ανοιχτό μυαλό».

-    «Δηλαδή του αρέσει να σε γαμάνε άλλοι;»

-    «Ναι, δεν έχει πρόβλημα».

Αυτά λεγόντουσαν βέβαια παρουσία του Μιχάλη. Εγώ κοίταζα τις αντιδράσεις του και παρατήρησα ότι το μάτι του πέφτει στο καυλί μου, που είχα καλύψει με το χέρι μου.

-    «Συνεχίστε, μην σας διακόπτω…», λέει και φεύγει προς την τουαλέτα.

Πιάνει πάλι το καυλί μου που είχε πέσει και το χώνει στο στόμα της. Αρχίζει να με ρουφάει και όπως ήμουνα ανάσκελα, έρχεται και κάθεται επάνω μου χώνοντας το καυλί μου στο μουνί της. Τέλειο μουνί, σφιχτό και καυλιάρικο. Άρχισε τα βογκητά και μετά από λίγο την ακούω να λέει:

-    «Μιχάλη! Έλα κι εσύ…»

-    «Τι να κάνει ρε συ Ελένη;», της λέω.

-    «Άσ’ τον καυλιάρη, θα δεις… Σας θέλω και του δύο…»

Εμφανίζεται λοιπόν ο Μιχάλης από το μπάνιο μόνο με το εσώρουχο, ένα στρινγκάκι, άλλη έκπληξη!!!). Πάει αμέσως από πίσω της και αρχίζει να της γλείφει την κωλοτρυπίδα κι αυτή να βογκάει. Ένας πούτσος της γαμούσε το μουνί της και μια γλώσσα της έγλειφε την κωλοτρυπίδα.

-    «Μμμμ… Αχχχ…»

Κάποια στιγμή αισθάνομαι ένα χέρι να μου πιάνει το καυλί και να προσπαθεί να το βγάλει από το μουνί της. Αυτή τραβήχτηκε. Το καυλί μου πετάχτηκε έξω γεμάτο από τα υγρά του μουνιού της. Γυρίζει στο πλάι η Ελένη, και αρχίζει να μου κάνει πίπα κι αυτός να μου την κρατάει.

-    «Έλα Μιχάλη μου, δοκίμασε κι εσύ. Είναι καύλα!»

Οπότε βλέπω τον Μιχάλη και τον παίρνει στο στόμα του ρουφώντας τον με πάθος. Εγώ πάντα ανάσκελα, αυτός στα γόνατα κι αυτή επάνω στο κρεβάτι στο πλάι να χαϊδεύει την κοιλιά μου, με το άλλο χέρι την πλάτη του Μιχάλη και να τον παρακολουθεί με τα μάτια της κολλημένα στην πίπα που μου έκανε. Μετά σηκώνεται και συνεχίζει να χαϊδεύει τον Μιχάλη μέχρι που φτάνει στον κώλο του αρχίζει να του βάζει δάχτυλο. Αυτός αφήνει το καυλί μου, γυρνάει, την κοιτάζει και μετά το ξαναχώνει μέσα στο στόμα του.

Τώρα σηκώνεται η γκόμενα, πάει από πίσω του, τουρλώνει τον κώλο και αρχίζει να του γλείφει την κωλοτρυπίδα και να του την παίζει. Είχα τρελαθεί στην καύλα και είπα να πάρω κι εγώ μια πρωτοβουλία γιατί ήθελα να τον χώσω κάπου και να χύσω. Τραβιέμαι από το στόμα του, σηκώνομαι και πάω πίσω από την γκόμενα. Το χώνω στο γλυκό μουνάκι της και άρχισα να την γαμάω. Από αυτή την θέση είχα και καλύτερη θέα. Την έβλεπα να του γλείφει τον κώλο. Μετά από όλα αυτά δεν άντεξα για πολύ…

-    «Χύνω! Χύνω καυλιάρα μου!», της λέω.

Πριν προλάβω να τελειώσω την πρόταση μου, τραβιέται έρχεται ο Μιχάλης, τον βάζει στο στόμα του και τα ρουφάει όλα!

-    «Πω πωωωω! Ρε συ Μιχάλη, σου αρέσει πολύ το καυλί εεε;»

-    «Αχχχχ… ναι καλέ!»

-    «Δεν σου το είπα εγώ; Ο Μιχάλης έχει ανοιχτό μυαλό… χι χι χι χι!», λέει η γκόμενα.

-    «Ναι, δεν το βλέπω…;», λέω κοιτάζοντας τον κώλο του.

Μετά από αυτό τα πράγματα, απελευθερώθηκαν τελείως. Αν υπήρχε και κάποιο ταμπού μεταξύ μας, έπεσε κι αυτό. Πέσανε λοιπόν και οι δυο επάνω στο καυλί μου και αρχίσανε να το ρουφάνε, μια ο ένας και μια ο άλλος και ταυτόχρονα φιλιόντουσαν και μεταξύ τους βγάζοντας έξω τις γλώσσες τους και όλα αυτά επάνω από το καυλί μου. Δεν άργησα να καυλώσω και πάλι. Τώρα μου έκανε πίπα ο Μιχάλης κι αυτή του έγλειφε τον κώλο.

-    «Έλα Μιχάλη, άστο. Δεν είναι για χόρταση…»

Τον τραβάει και τον βάζει μπρούμυτα στο κρεβάτι με τον κώλο τουρλωμένο προς το μέρος της. Μου πιάνει το καυλί, το χώνει στο στόμα της, το ρουφάει και ταυτόχρονα χώνει τα δάχτυλα της στον κώλο του Μιχάλη.

-    «Έλα καυλιάρη, γάμα τον πούστη! Δεν βλέπεις πόσο το θέλει;»

Πιάνω το καυλί μου το ακουμπάω επάνω στην σαλιωμένη κωλοτρυπίδα του και αρχίζω να σπρώχνω. Η τρύπα του αρχίζει να υποχωρεί στην πίεση του πούτσου μου και να ανοίγει λίγο - λίγο, με την Ελένη να παρακολουθεί με πάθος την διείσδυση, αυτός να βογκάει σαν πουτάνα, σε λίγο όλο το καυλί μου μπαίνω βγαίνει στον κώλο του με δύναμη και η γκόμενα είναι τώρα κάτω από τα αρχίδια μου ανάσκελα και μου τα πιπιλάει χώνοντας που και που την γλώσσα της μια στον κώλο μου και μια να ρουφάει το καυλί του Μιχάλη. Πολύ καύλα παιδιά!

Κάποια στιγμή αρχίζει να βογκάει ο Μιχάλης και ο πούτσος του πετάει τα χύσια του στο στόμα της γκόμενας (πρέπει να σας πω ότι το καυλί του Μιχάλη δεν είχε κανονική στύση ήταν κάτι σας μισό-καυλωμένος μόνιμα). Ήρθε η σειρά μου, τον βγάζω έξω και τον χώνω κι εγώ στο στόμα της κρατώντας την από το κεφάλι και πιέζοντας το καυλί μου προς το λαρύγγι της. Έκανε πως πληγωνόταν η πουτάνα. Της έριξα κι εγώ τα χύσια μου και την τελείωσα.

Λίγο μεγάλη η ιστορία μου αλλά πιστεύω να σας άρεσε.

(Copyright protected OW ref: 8320 "Erotic stories archive")