Πως έκανα τη γυναίκα μου πουτάνα (5ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Ήμουν εκτός εαυτού! Η όλη κατάσταση με είχε συνεπάρει και είχα ξεφύγει. Η Θάλεια έσπρωξε λίγο ακόμα το αγγούρι μέσα μου και ο πόνος έγινε τρομερά έντονος! Αλλά μου άρεσε έτσι. Ήταν απόλυτο… Ταπεινωτικό. Προσπάθησα να ανοίξω λίγο τα πόδια μου για να γίνει πιο ανεκτή η διείσδυση του αγγουριού αλλά δεν μπορούσα να κάνω και πολλά πράγματα. Με είχε δέσει πολύ σφιχτά η τσούλα!

Η Θάλεια ξάπλωσε στο κρεβάτι, μπροστά μου. Άνοιξε τα πανέμορφα πόδια της και μου πρόσφερε το τέλειο θέαμα του ορθάνοιχτου μουνιού της. Με το χέρι της άρχισε να παίζει με την κλειτορίδα της. Από την μουνότρυπά της κυλούσαν ακόμα τα χύσια του γαμησιού που είχε φάει πρωτύτερα από τον Μάνο και ανακατευόταν με αυτά που έρεαν από τον κώλο της.

-    «Βρε που έμπλεξα! Τι πουστάρα είσαι εσύ; Πώς το έκρυβες τόσο καιρό; Λοιπόν, πρέπει να παραδεχτείς ότι η γυναικούλα σου σε περιποιείται πολύ! Σε αντίθεση με σένα. Όχι μόνο σου πρόσφερε το θέαμα που τόσο καιρό αναζητούσες, να την γαμάει ένας ξένος άντρας αλλά σου έδωσε και την ηδονή του γαμησιού, που, όπως φαίνεται, ποθούσες χρόνια τώρα. Και όλα αυτά από έναν φοβερό γαμιά, δε συμφωνείς;»

-    «Ναι..»

-    «Λοιπόν, από τώρα και πέρα, γλυκούλη μου, θα προσπαθώ, όταν γίνεται βέβαια, να σου προσφέρω κανένα πούτσο, που και που. Τι να κάνω;  Θα ζητώ χάρες από τους εραστές μου να κανονίσουν και τον αντρούλη μου, που το έχει τόση ανάγκη! Μην νομίζεις ότι ήταν εύκολο να πείσω το Μάνο να το κάνει. Όρεξη είχε να γαμήσει την κωλάρα σου. Για μένα το έκανε. Και είδες ότι ζήτησε και αντάλλαγμα! Να με πάρουν παρτούζα. Μεγάλη η χάρη σου! Τι θυσίες κάνω, η πουτάνα! Να δοθώ σε τρεις μαλάκες, από τους οποίους οι δύο έχουν να δουν γυναίκα μισό χρόνο, για να προσφέρω ικανοποίηση στον άντρα μου. Να το εκτιμήσεις αυτό. Αν είσαι καλός μαζί μου, θα το ξανακάνω κι άλλες φορές. Γλείψε τώρα το μουνί μου! Γλείψτο καλά! Άναψε με!»

Πλησίασα αμέσως προς το μέρος της και έσκυψα στο μουνί της. Με διευκόλυνε, ανοίγοντας τέρμα τα πόδια της. Ξεκίνησα να την φιλάω, με όμορφο τρόπο, που ήξερα ότι της αρέσει.

-    «Κατάπιε τα χύσια του γαμιά μας. Κατάπιε τα, βρωμιάρη! Ανώμαλε! Πούσταρε! Σ’ αρέσει που γλείφεις αντρικά χύσια από το μουνί της γυναίκας σου; Από τώρα και πέρα αυτή θα είναι η ικανοποίηση σου. Θα γλείφεις τα χύσια από το μουνί και τον κώλο μου. Όταν θα γυρνάω στο σπίτι, μετά από γαμήσι, θα περιμένεις να με καθαρίσεις με τη γλώσσα σου. Δεν θα σκουπίζω τίποτα. Θα τα αφήνω όλα για σένα, μωράκι μου. Και μερικές φορές, λίγες βέβαια, θα σε προσφέρω σε κάποιον εραστή μου. Έτσι δεμένο φυσικά. Όχι να πάρουμε και θάρρος… Σαν δούλα! Αυτό δεν θες; Έεεε;»

-    «Ναι το θέλω!»

-    «Μπράβο! Το πουλάκι σου δεν θα το ξαναχρησιμοποιήσεις μπροστά μου. Δεν θέλω να το ξαναδώ. Όταν θα μένεις μόνος σου, μπορείς να τραβάς καμιά μαλακία να ξελαφρώνεις, αλλά ποτέ μπροστά μου. Και όταν σε γαμάνε δεν θα σου τον αγγίζει κανείς! Θα χύνεις μόνος σου! Ποτέ μαζί μου, ξεφτιλισμένε! Στο σπίτι θα κυκλοφορείς με ένα στρινγκ βρακί που θα καλύπτει μόνο τον αηδιαστικό πούτσο σου, που δεν θέλω να τον βλέπω. Στη δουλειά θα φοράς ενσωματωμένο δονητή στην κωλάρα σου που θα κλειδώνει. Τα κλειδιά θα τα έχω εγώ! Θα στον βγάζω μόνο όταν θέλω εγώ. Στο σπίτι θα έρχονται διάφοροι εραστές που θα βρίσκω όποτε θέλω. Εσύ θα παραβρίσκεσαι μόνο όταν σου το επιτρέπω εγώ. Αλλιώς, δεμένος όρθιος στη ντουλάπα η στην αποθήκη. Με λίγα λόγια θα είσαι δούλος μου! Θα κάνεις ότι σου λέω, χωρίς καμιά αντίρρηση. Εάν συμφωνείς έχει καλώς, αλλιώς μπορείς να φύγεις μια και καλή!»

-    «Συμφωνώ!»

-    «Τι άλλο να κάνεις, κακομοίρη; Γλείφε τώρα! Κατάπινε πορνίδιο! Θέλω να χύσω και μετά να ξεκουραστώ. Αύριο έχω πολύ δουλειά το βράδυ. Τρεις άντρες μαζί θα με ξεσκίσουν, θα με διαλύσουν! Όλοι μαζί! Λες να με πάρουν ταυτόχρονα, από πίσω και από μπρός;»

-    «Σίγουρα! Και ο άλλος από το στόμα!»

-    «Χμμμμ…. Θα ήθελες να το δεις;»

-    «Πολύ!»

-    «Κρίμα που θα μείνεις εδώ, και μάλιστα δεμένος! Για να μην μπεις στον πειρασμό να παίξεις το πουλάκι σου, παλιομαλάκα! Θα με περιμένεις να γυρίσω για να με καθαρίσεις.»

-    «Ωραία! Τουλάχιστον θα μου διηγηθείς τι έγινε;»

-    «Ίσως! Μπορεί να σου τα πω…»

-    «Θα σε περιμένω με ανυπομονησία!»

-    «Το ξέρω, το ξέρω! Ανωμαλάρα! Γλείφε τώρα! Θα σκεφτώ το αυριανό γαμήσι που θα φάω, για να χύσω!»

Μετά σώπασε. Της φίλησα πολύ ώρα το μουνί της και αυτή άναψε πολύ! Μούγκριζε καθώς έχυνε. Ο πούτσος μου είχε γίνει σκληρός πάλι και πονούσε, θέλοντας να χύσει κι αυτός! Αλλά η Θάλεια, όταν τελείωσε, απομακρύνθηκε και ξάπλωσε να κοιμηθεί…

-    «Δεν θα με λύσεις, αγάπη μου;»

-    «Όχι σήμερα… Αύριο το πρωί! Έλα, σύρσου στο κρεβάτι να κοιμηθείς…»

-    «Έτσι; Με το αγγούρι;

-    «Ναι. θα ονειρευτείς ωραίους πούτσους. Άντε σκάσε τώρα, είμαι κουρασμένη..»

Σύρθηκα πάνω στο κρεβάτι και ξάπλωσα πλάγια. Ένιωθα πολύ άβολα, πλέον. Η Θάλεια κοιμήθηκε σε λίγο. Μου ήταν αδύνατον να κοιμηθώ κι εγώ. Την παρατηρούσα ολόγυμνη, να κοιμάται, με εντελώς ξεδιάντροπο τρόπο, με τα πόδια της ανοιχτά, με τα βυζιά της εκτεθειμένα. Ποτέ δεν το έκανε αυτό στο παρελθόν. Κοιμόταν ελάχιστες φορές ολόγυμνη και τότε ήταν πάντα σκεπασμένη, ώστε να μην εκτίθεται στα μάτια μου. Τώρα ήταν φανερή η αλλαγή. Όλα είχαν αλλάξει…

Αναλογιζόμουνα τι είχε συμβεί και δεν μπορούσε να το χωρέσει το μυαλό μου. Η ομολογία του κερατώματος, το δέσιμό μου, ο εραστής, η επίσκεψή του και το ξέσκισμά της μπροστά μου, το δικό μου γαμήσι, ουσιαστικά ο βιασμός μου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μου άρεσε. Κι ύστερα, η τρομακτική αλλαγή της Θάλειας! Η τρομερή αλλαγή όλων των ισορροπιών και των σχέσεων μεταξύ μας! Η αυταρχικότητα της, που απέρρεε από τη δύναμη που είχε αποκτήσει, μόνο και μόνο από τη σεξουαλική κυριαρχία της. Και, την αντίστοιχη, δική μου υποδούλωση…

Ναι, σε ένα βράδυ είχα δει να ξεσκίζουν το μουνί και τον κώλο της γυναίκας μου μπροστά μου, είχα βιαστεί από το γαμιά της γυναίκας μου, με δική της παρότρυνση αλλά είχα καταντήσει υποχείριό της. Αυτής και των εραστών της. Δεν αρκέστηκε στην ταπείνωσή μου όταν με πήδηξε, μπροστά της, ο γαμιάς της. Ήθελε να με ξεφτιλίσει κι άλλο. Να μου πάρει κάθε ίχνος αυτοσεβασμού και εγωισμού. Με ταπείνωσε μπροστά στον εραστή της αλλά και όταν μείναμε οι δυο μας. Μου έχωσε ένα αγγούρι στον κώλο, επιβάλλοντας με τον τρόπο αυτό την κυριαρχία της. Μου είπε ότι δεν υπήρχε πλέον σεξουαλική επαφή μεταξύ μας και ότι θα γαμιόταν με διάφορους άντρες, στους οποίους θα με έδινε κι εμένα, μερικές φορές. Απαξίωσε εντελώς τον πούτσο μου. Τον θεώρησε ανύπαρκτο. Κι αυτό με κατάντησε αυτόματα δούλο της. Ναι, είχε δίκιο! ήμουν πλέον δούλος της. Ήξερε ότι δεν θα έφευγα, γιατί την αγαπούσα αλλά και γιατί, πλέον, την είχα ανάγκη. Σεξουαλικά ήμουν μηδενικό. Εξαρτιόμουνα άμεσα από αυτήν. Ήμουν ένα τίποτα πια… Δεν μπορούσα να την ικανοποιήσω και μόνο αυτή μπορούσε να μου προσφέρει ηδονή.

Ήμουν πούστης! Το παραδέχτηκα… Το ήξερα. Είχα πέσει ως άντρας μπροστά της. Με είχαν γαμήσει μπροστά της. Τι χειρότερο από αυτό; Με είχαν πάρει… Με ξέσκισαν! Και αυτή ήταν μπροστά. Με είδε να με γαμούν, να με ξεσκίζουν, να με ξεφτιλίζουν. Και μάλιστα, ήταν δική της ιδέα. Ήθελε να με ταπεινώσει. Αφού είχε γαμηθεί, επιδεικτικά, μπροστά μου, θέλοντας να μου δείξει ότι τελείωσα ως άντρας γι’ αυτήν, μετά έβαλε τον γαμιά της να με πάρει κι εμένα. Εκεί, μπροστά της! Να με πάρει ολοκληρωτικά… Να με γαμήσει, δεμένο, ολόγυμνο, ανυπεράσπιστο. Και το χειρότερο… Με είδε να το απολαμβάνω. Ναι, αυτό ήταν το χειρότερο. Η αντίστασή μου ήταν ανύπαρκτη. Ούτε προσπάθησα καν να ξεφύγω. Βέβαια, έτσι δεμένος που ήμουν, δεν ήταν και πολύ εύκολο. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν έπρεπε να αντιδράσω, να παλέψω. Όμως τίποτα. Στο τέλος, κουνιόμουνα στο ρυθμό του γαμιά μου. Τι ηδονή! Τι υπέρτατη καύλα! Η αίσθηση της απόλυτης παράδοσης! Το τεράστιο όργανο να σε τρυπάει ως τα βάθη σου… Συνεχώς… Δίχως σταματημό… Δίχως λύπηση… Δίχως έλεος…

Και όλα αυτά έγιναν μπροστά στη γυναίκα μου. Με είδε να με γαμάει ο εραστής της και να αφήνομαι ολότελα, να συμμετέχω. Πως θα μπορούσε από τώρα και πέρα να υπάρχει ισορροπημένη σχέση μεταξύ μας. Τι ήμουν πια γι’ αυτήν; Δεν άξιζα πια τίποτα! Και αυτό το επιδίωξε αυτή. Το ήξερε. Το ήξερε ότι θα με πηδούσε ο τύπος και ότι θα μου άρεσε. Γιατί; Γιατί το είχε καταλάβει. Και επιδίωξε να με ξευτιλίσει μπροστά της.

Αλλά οι υπόλοιποι όροι της ήταν ακόμη πιο σκληροί: καμία σεξουαλική επαφή μαζί της, μόνο θα καθάριζα τα υπολείμματα από τα γαμήσια που θα έκανε ασύστολα με ξένους άντρες. Το σεξ μαζί της, που τόσο ποθούσα, τελείωσε. Τουλάχιστον με τη συμβατική έννοια. Η Θάλεια θα ξεσκιζόταν με διάφορους άντρες, χωρίς δισταγμό και εγκράτεια. Οποιαδήποτε έννοια συζυγικής σχέσης είχε χαθεί, για πάντα. Η γυναίκα μου, στερημένη τόσα χρόνια από το καλό σεξ, μεταμορφώθηκε σε ένα είδος νυμφομανούς, με πολλά διεστραμμένα στοιχεία ενώ εγώ από επιβήτοράς της - όσο βέβαια αυτό ίσχυε - έγινα ένα θηλυκό σκεύος… Μία τρύπα. Αυτό ήμουν. Αυτή επιδίωκε να γαμηθεί με οποιονδήποτε τρόπο και να με εκδικηθεί, θεωρώντας με υπαίτιο της σεξουαλικής στέρησής της. Εγώ το μόνο που μου έμενε ήταν να την υπηρετώ…

Η φαντασίωσή μου είχε ξεφύγει εντελώς! Εγώ το μόνο που ήθελα ήταν να πάει η γυναίκα μου με έναν άλλο άντρα για να νιώσει τη σεξουαλική ικανοποίηση που εγώ δεν της πρόσφερα. Αλλά τα πράγματα είχαν πάρει μια πολύ πιο ακραία μορφή. Αλλά μήπως αυτό ήταν που ήθελα; Μήπως απλώς δεν το παραδεχόμουνα στον εαυτό μου; Μήπως αυτή ήταν η βαθύτερη επιδίωξή μου; Γιατί όταν ο Μάνος με ξέσκιζε ένιωσα φοβερή ικανοποίηση; Όταν με κυρίευε κυριολεκτικά με τον τεράστιο πούτσο του, ένιωθα απόλυτη παράδοση! Όταν μου έβαλε το αγγούρι στον κώλο, το ήθελα σαν τρελός! Όταν μου είπε ότι θα γλείφω τα χύσια των εραστών της από το μουνί και τον κώλο της ένιωσα τρομερή διέγερση! Κι όταν σκεφτόμουνα ότι θα περίμενα δεμένος, ολόγυμνος, να γυρίσει από τα όργιά της, αυτό με έκανε να λιώνω από καύλα! Ναι, αυτό ήθελα… Την απόλυτη ταπείνωση! Να είμαι ο δούλος της… Να με ταπεινώνει και να με ξευτιλίζει με τον χειρότερο τρόπο.

Σκεφτόμουνα την καινούργια κατάσταση: Η Θάλεια θα αναζητούσε εραστές και θα γαμιόταν ξεδιάντροπα, με όλους τους δυνατούς τρόπους. Κι εγώ θα περίμενα να ασχοληθεί, έστω και λίγο, μαζί μου. Είτε να γυρίσει από τον εραστή της και να με βάλει να καθαρίσω τα χύσια τους από το μουνί και τον κώλο της είτε, ακόμα, και να με λυπηθεί (!!) και να φέρει έναν γαμιά της να με ξεσκίσει κι εμένα! Αναλογιζόμουνα την κατάσταση αυτή… Ναι, μου άρεσε! Ναι, μου άξιζε! Αυτό έπρεπε να γίνει. Είχα ερεθιστεί και πάλι…!

Ο πούτσος μου ακούμπησε, σε κάποια στιγμή στο μπούτι της, ενώ αυτή κοιμότανε.. Έβλεπα τα πανέμορφα βυζιά της και το ξυρισμένο μουνί της, το αγαπημένο μου μουνί της, που φαινόταν από τα ανοιχτά πόδια της. Κινιότανε με τα πόδια της ανοιχτά και τα χέρια της σηκωμένα ψηλά, προσφέροντας ένα εξαιρετικό θέαμα! Ήταν εντελώς εκτεθειμένη… Πανέμορφη! Αν ήμουν λυμένος θα της έβαζα χέρι. Το ήθελα… Αλλά δεν μπορούσα. Ο πούτσος μου πίεζε το μπούτι της… Κι εκεί ξερόχυσα με λίγη πίεση που άσκησα στο γυμνό πόδι της, σαν μαλάκας! Δεμένος όπως ήμουν δεν μπορούσα να ελέγξω το χύσιμο. Με λυπήθηκα… Μετά, εξαντλημένος, κοιμήθηκα.

Το πρωί, που ξυπνήσαμε, η Θάλεια κατάλαβε ότι έχυσα πάνω της.

-    «Βρωμιάρη, έχυσες πάνω μου! Παλιόπουστα! Ακούμπησες το αηδιαστικό πουτσάκι σου πάνω μου. Τώρα θα δεις!»

Σηκώθηκε και άρχισε να με κλωτσάει με δύναμη, ρίχνοντάς με κάτω από το κρεβάτι. Εγώ ήταν αδύνατον να αντισταθώ, εξαιτίας των δεσμών μου. Με κλωτσούσε στον πισινό μου και με χτυπούσε με τις γροθιές της. Μετά πήρε τη ζώνη από ένα παντελόνι μου και άρχισε να με μαστιγώνει… Αλύπητα! Με έβριζε με αισχρά λόγια. Με χτυπούσε στον κώλο μου, όπου ήταν ακόμα χωμένο το αγγούρι, στην πλάτη μου, που είχε κατακοκκινίσει ακόμα και στον πούτσο μου, που τον έβριζε με μανία. Με χτυπούσε με λύσσα! Ολόγυμνη βρισκόταν από πάνω μου και με χτυπούσε δίχως οίκτο…

-    «Θα σε φτιάξω εγώ βρωμιάρη! Θα σου μάθω εγώ να χύνεις πάνω μου! Μην τολμήσεις να το ξανακάνεις, παλιοαδερφή! Θα σου δείξω εγώ ποιος είναι το αφεντικό εδώ…»

Και όμως, βλέποντάς την, ολόγυμνη, πανέμορφη, να με μαστιγώνει, ξεφτιλίζοντάς με, με τα βυζιά της να κουνιούνται πέρα - δώθε, με τον κώλο της, ολόγυμνο να κινείται στο αέρα, ένιωσα ικανοποίηση.

-    «Κι άλλο! Κι άλλο! Χτύπα με κι άλλο!! Μ’ αρέσει!»

-    «Φαίνεται ανώμαλε! Ο πουτσάκος σου σκλήρυνε λίγο. Σ’ αρέσει παλιόπουστα; Θα σε δείρω κι άλλο… Μην αγχώνεσαι… Θα σε κάνω μαύρο, παλιοπούτανο! Θα σε δείρω μέχρι να εκλιπαρείς, παλιοανώμαλε! Θα σου κάνω τον κώλο σου μαύρο, κακομοίρη μου, που τόλμησες να χύσεις πάνω μου. Εγώ δεν είμαι πλέον για σένα. Ξέχνα το αυτό! Μόνο πραγματικοί άντρες θα με απολαμβάνουν. Πάρε ρε πούστη! Θα σε γαμήσω στο ξύλο!»

Και συνέχισε να με χτυπάει για ώρα, ώσπου δεν άντεχα άλλο και ούρλιαζα! Ούρλιαζα και έκλαιγα, σαν μικρό παιδί, και τότε σταμάτησε…

Τέλος

(Copyright protected OW ref: 8320 "Erotic stories archive")