Η παρτούζα στη Ρόδο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Τα ονόματα είναι φανταστικά για ευνόητους λόγους. Εδώ και χρόνια διατηρώ μια επαφή με δυο ζευγάρια. Θέλησα λοιπόν να τα φέρω σε επαφή ώστε να περάσουμε όλοι μαζί ένα υπέροχο βράδυ…

Το ραντεβού δόθηκε σε ένα ερημικό σπιτάκι σε ένα χωριό. Πρώτος ήμουν εγώ μαζί με την Μαρία που είναι υποτακτικής ψυχολογίας και που την είχα σαν έκπληξη προς τα ζευγάρια. Για να μην περιμένω, ξεκίνησα να παίζω με την Μαρία…

Την είχα γδύσει, της έδεσα τα μάτια και τα χέρια και τις έδωσα να περιποιηθεί το καυλί μου με το στόμα της. Έτσι όπως μου το τρομπάριζε υγρά και βαθιά και άρχισα να ανυπομονώ για την συνέχεια της βραδιάς, χτυπάει το κουδούνι. Την αφήνω στα γόνατα όπως ήταν δεμένη και πηγαίνω να ανοίξω.

Ανοίγοντας αντικρίζω την Ελένη με τον Μανώλη. Η Ελένη ψηλή με πλούσιο στήθος και ένα πρόσωπο που σε κάνει να θες να τον παίξεις εκεί μπροστά της. Τους καλωσορίζω και στέλνω τον Μανώλη να μπει μέσα ενώ αγκαλιάζω την Ελένη και αρχίζω να χουφτώνω τα υπέροχα βυζιά της, ενώ αυτή αρχίζει να μου παίζει το καυλί.

Από μέσα ακούγεται ο Μανώλης να μουγκρίζει και να βογκάει.

-    «Τι σκάρωσες;», με ρωτάει η Ελένη.

Και αντί απάντηση την σπρώχνω να ξεκινήσει την πίπα. Όπως με ρουφούσε και έπαιζε με τις μπάλες μου, άκουγα το Μανώλη να φωνάζει:

-    «Σε χύνω μωρή καριόλα!!!»

Η Ελένη άρχισε να δακτυλώνει το μουνί της ενώ τα χέρια μου οδηγούσαν το κεφάλι της, όλα αυτά γινόντουσαν έξω από το σπίτι. Όπως τρομπάριζε η Ελένη, βλέπω φώτα από αμάξι να έρχεται στο σπίτι, ήταν ο Γιώργος με την Λίνα. Βγήκαν από το αυτοκίνητο και ήρθαν κοντά μας.

Η Λίνα αμέσως έσκυψε και γνωρίστηκε με την Ελένη ανταλλάσοντας ένα υγρό γλωσσόφιλο και παίζοντας με το καυλί μου. Ο Γιώργος πήγε κατευθείαν στο κωλαράκι της γυναίκας του και άρχισε να το γλείφει και να το προετοιμάσει να δεχθεί το καυλί του όσο πιο άνετα μπορεί.

Ο Μανώλης έρχεται με την Μαρία σέρνοντας την να πει και αυτός την καλησπέρα του. Αποφασίσαμε να πάμε μέσα στο σπίτι και να φύγουμε από την αυλή, αν και ο καιρός αλλά και η περιοχή ήταν ότι έπρεπε για μια ερωτική συνεύρεση έξω στην αυλή.

Η Μαρία, χωρίς να βλέπει πόσοι αλλά και ποιοι ήταν στο σπίτι, άρχισε να τρέμει από ντροπή, καύλα και προσμονή για το τι θα ζήσει σήμερα. Τα υγρά της έτρεχαν στα μπούτια της ενώ τα βυζιά της κρεμόντουσαν και περίμεναν πότε θα εξυπηρετήσουν τα καυλιά μας.

Οι τρεις μας αράξαμε σε καναπέ και πολυθρόνα και βάλαμε την Λίνα και την Ελένη να παίζουν πάνω στο κρεβάτι. Η Μαρία άρχισε να βογκάει από καύλα όσο άκουγε τις δυο γυναίκες να παίζουν μεταξύ τους. Την φώναξα και της έδωσα το καυλί μου να το ρουφήξει με το στόμα της. Ο Γιώργος σηκώθηκε και με την μία της τον έδωσε στο μουνί της που έσταζε από το μουνόχυμα της.

Έτσι στα τέσσερα που ήταν με το καυλί μου στο στόμα και με τον Γιώργο να της τρυπάει την κωλοτρυπίδα, άρχισε να χύνει και να συσπάται όλη μαζί. Ο Μανώλης απολάμβανε το θέαμα παίζοντας το καυλί του. Η Ελένη με την Λίνα είχαν μπλέξει σε 69 τα σώματα τους και αντλούσαν την ηδονή εναλλάξ από το μουνάκι τους.

Η ατμόσφαιρα είχε μια ερωτική μυρωδιά. Ο Γιώργος επιταχύνει το σφυροκόπημα της Μαρίας και αναγκαστικά άρχισα και εγώ να της γαμάω το στόμα με δύναμη αλλά και με ταχύτητα. Αυτά έφεραν σαν αποτέλεσμα να χύσει ο Γιώργος μέσα στην κωλοτρυπίδα της και εγώ σχεδόν ταυτόχρονα στο στόμα της.

Ο Μανώλης σηκώθηκε όρθιος και ήρθε κοντά μας και την διέταξε να τον γλείψει. Η Μαρία, σαν καλή οικοδέσποινα, δεν άφησε δευτερόλεπτο να πάει χαμένο και χώνει το καυλί του στο στόμα της που ενώ καλά - καλά δεν πρόλαβε να αδειάσει από τα δικά μου χύσια.

Εγώ και ο Γιώργος πήγαμε στην κουζίνα να φτιάξουμε ποτά. Στην επιστροφή πετύχαμε τον Μανώλη να χύνει την Μαρία ενώ της τραβούσε χαστούκια στο πρόσωπο και λέγοντας της:

-    «Ρούφα τα χύσια μου για δεύτερη φορά παλιοβρώμα!»

Ταυτόχρονα άρχισαν και τα κορίτσια να χύνουν η μία στο στόμα της άλλης. Με τα ποτά στο χέρι και αφού πήραν τις ανάσες που χρειαζόντουσαν τα κορίτσια, είπα να κάνουμε τις απαραίτητες συστάσεις....

Αν πιστεύεται ότι αξίζει η ιστορία πέστε μου να γράψω την συνέχεια.

(Copyright protected OW ref: 8320 "Erotic stories archive")