Πως έκανα τη γυναίκα μου πουτάνα (4ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Ο πούτσος του είχε ξαναμεγαλώσει σε απίστευτα μικρό διάστημα. Ήταν πολύ δυνατός γαμιάς! Από τη μία τον ζήλευα και από την άλλη τον θαύμαζα. Πλησίασε το πουτσοκέφαλό του και έψαξε την τρύπα της Θάλειας. Όταν τη βρήκε έσπρωξε το τεράστιο όργανό του λίγο μέσα.


-    «Είσαι έτοιμη; Είσαι έτοιμη να σε σκίσω κι εσένα όπως τον αντρούλη σου;»

-    «Ναι, έλα. πάρε με! Μπες! Ξέσκισε με! Το θέλω πολύ! Το θέλω!»

Μπήκε με τη μια, όπως και σε μένα. Ένιωσα αυτόματα ένα τσούξιμο στην κωλοτρυπίδα αναλογιζόμενος το γαμήσι που είχα φάει πριν λίγο. Η Θάλεια τον δέχτηκε χωρίς καν να φωνάξει. Έμεινε με το στόμα ανοιχτό! Αυτός άρχισε να τη γαμάει με αργό αλλά πολύ δυνατό ρυθμό. Η Θάλεια κρατούσε αντίσταση για να δέχεται όλο το όργανο μέσα της.

-    «Ααααχχ! Μμμμ... τι πούτσος είναι αυτός!!! Με σκίζει στα δύο! Με διαλύει! Κι άλλο! Βάλτον μέσα κι άλλο. Σκίσε με! Κάνε με να λιώσω από καύλα! Με παλουκώνεις. Τι πούτσος! Ααααχχ!!! Κι εγώ προσπαθούσα να παρηγορηθώ με το πουλάκι του άντρα μου. Τι να κάνει εκείνο; Αυτός είναι πούτσος! Με ξεσκίζει! Με ανοίγει! Με πονάει πολύ αλλά είναι τόσο ωραίο!»

-    «Δες μαλάκα πως γαμάνε. Δες πως κάνουν της γκόμενες να παραμιλούν στο γαμήσι. δες την πως κάνει, την κυρά σου! Εεε; Την φανταζόσουνα ποτέ έτσι; Έεεε; Έκανε ποτέ έτσι σε σένα; Μπα… τι να κάνει μωρέ; Με το ζόρι ένιωθε ότι έμπαινες μέσα. Το γαμήσι θέλει εργαλείο, φιλαράκο! Με το δικό σου καλύτερα άστο. Δες την πως κουνιέται η γυναικούλα σου…. χορεύει! Χορεύει στον πούτσο μου επάνω. Έτσι πρέπει να φέρεσαι στις γυναίκες, καημένε. Όχι, με χάδια και γλυκόλογα. θέλουν πούτσο! Αυτό μόνο θέλουν!»

Η Θάλεια είχε βγει πλέον εκτός εαυτού. Κουνιόταν ξεδιάντροπα και προκλητικά, συμμετέχοντας ενεργά στο γαμήσι της. Ο Παύλος έδειχνε ασυγκίνητος από το πήδημα που της έριχνε αλλά της χούφτωνε τα κωλομέρια της με δύναμη, τόσο που είχαν κοκκινίσει. Η Θάλεια αγκομαχούσε και έτρεμε από καύλα. Το πρόσωπό της ήταν κόκκινο και ιδρωμένο. Εγώ, δεμένος και στημένος στην ίδια θέση, ένιωσα, πέρα από τρομερή ηδονή που έβλεπα το ξέσκισμα της γυναίκας μου, και ένα πρωτοφανές συναίσθημα: ζήλια. Έβλεπα πως την έσκιζε ο τύπος και θυμόμουνα το δικό μου γαμήσι, λίγο πριν. Μου είχε αρέσει! Μου είχε αρέσει πολύ!

Ο τύπος την γαμούσε πλέον με πιο γρήγορο ρυθμό και η Θάλεια κόντευε να λιποθυμήσει από την καύλα και την ηδονή. Πλέον δεν μιλούσε καθόλου, μόνο αναστέναζε καυλωμένη! Σε μια φάση πρόσεξα ότι ο τύπος τον έβαλε όσο πιο βαθιά μπορούσε και έμεινε εκεί. Η Θάλεια κόντεψε να τρελαθεί από καύλα! Ο τύπος την είχε κυριολεκτικά παλουκωμένη! Το τεράστιο παλαμάρι ήταν χωμένο βαθιά στον κώλο της γυναίκας μου κι αυτή έχυνε. Έχυνε, ουρλιάζοντας! Έχυνε και έτρεμε ταυτόχρονα. Ο Παύλος ήταν ακίνητος, μέσα της, προσφέροντάς της όλο το μεγαλείο του πούτσου του. Η σκηνή ήταν τρομερή! Η Θάλεια, εντελώς εμβολισμένη, κουνιόταν ελαφρά, όσο της επέτρεπε το τεράστιο παλούκι που είχε μέσα της και παράλληλα έχυνε από το μουνί της.

Όταν τελείωσε η Θάλεια, ο τύπος συνέχισε το γαμήσι, με πιο γρήγορο, σχεδόν δαιμονισμένο ρυθμό. Ήθελε να χύσει αυτός τώρα. Η Θάλεια προσπαθούσε να κρατήσει αντίσταση αλλά δεν είχε άλλες δυνάμεις. Ο τύπος πλέον την άνοιγε κυριολεκτικά στα δύο. Άρχισα να φοβάμαι γι’ αυτήν. Σε λίγο, μην αντέχοντας άλλο η γυναίκα μου, έπεσε στο κρεβάτι ξαπλωμένη και ο τύπος την ακολούθησε. Μπήκε ξανά μέσα της χωρίς να περιμένει καθόλου και ξεκίνησε να την πηδάει με τον πιο γρήγορο ρυθμό που είχα ποτέ φανταστεί. Τώρα πλέον είχε καυλώσει κι αυτός. Τώρα το έκανε για τη δική του ηδονή. Τώρα είχε κλείσει τα μάτια του και απολάμβανε το πούτσο που έριχνε στον κώλο της γυναίκας μου. Αυτή τον υπέμενε αλλά σίγουρα πονούσε πλέον πολύ. Ήταν εντελώς απάνθρωπος ο τρόπος που την ξέσκιζε.

-    «Δες την τώρα! Δες την πως θα την χύσω, την γυναικούλα σου. Της αρέσει να την χύνουν. Δες τον κώλο της, πήρε φωτιά… καίγεται. Θα την σκίσω! Θα την σκίσω! Θα την σκίσω την κωλάρα της πουτάνας σου. Βλέπε, καριόλη! Κάνω αυτό που εσύ δεν μπόρεσες τόσα χρόνια. Θα την σκίσω!! Θα την ματώσω! Θα της βγάλω τα έντερα έξω! Δες την πως τον τρώει! Δες την πως την ξεσκίζω! Δες τον κολασμένο κώλο της!»

Πραγματικά την έβλεπα να την ξεσκίζει αλύπητα και την λυπόμουνα. Ήταν πέρα από κάθε φαντασία το γαμήσι που της έριχνε! Η Θάλεια ήταν μάλλον μισολιπόθυμη και ανησυχούσα όλο και περισσότερο γι’ αυτήν. Αλλά δεν μπορούσα να κάνω απολύτως τίποτα, έτσι όπως ήμουν…

Την γάμησε με τον τρόπο αυτό γύρω στα είκοσι λεπτά ακόμα. Ήταν ακούραστος! Και μετά έχυσε μέσα στον κώλο της. Έχυνε για αρκετή ώρα, μουγκρίζοντας ακατάληπτα λόγια. Μετά βγήκε από μέσα της και σηκώθηκε από το κρεβάτι. Άναψε τσιγάρο αμέσως. Η Θάλεια έμεινε ξαπλωμένη και ακίνητη. Την είχε εξουθενώσει. Έβλεπα τα χύσια να κυλούν από την τρύπα της και αναλογίστηκα τον δικό μου κώλο… Ο τύπος πλησίασε προς το μέρος μου και κάθισε δίπλα μου στο κρεβάτι.

-    «Πώς σου φάνηκε, παλιόπουστα; Καλό, εεε; Το ξέρω. Δες την! Δεν μπορεί να κουνηθεί. Έτσι πρέπει να τις κάνεις τις γυναίκες! Να τις ξεσκίζεις! Αυτή θα σηκωθεί αύριο τώρα. Έλα, καθάρισε τώρα τον πούτσο μου για να φύγω. Έλα, έλα. Άλλο που δεν θες..», είπε και έφερε το όργανο του κοντά στο στόμα μου.

Χωρίς δεύτερη σκέψη τον πήρα στο στόμα. Άρχισα να τον φιλάω. Έπαιρνα πίπα! Απίστευτο! Έπαιρνα πίπα στο γαμιά της γυναίκας μου αλλά και τον δικό μου. Τον έγλειφα προσεκτικά. Ο πούτσος του ήταν ακόμη ορθωμένος αλλά όχι όπως πριν. Ήταν γεμάτος χύσια, υγρά και σκατά από τον κώλο της Θάλειας. Μου άρεσε η αίσθηση! Τον φιλούσα για λίγη ώρα και μετά με σταμάτησε και σηκώθηκε. Η Θάλεια ήταν ακόμη ξαπλωμένη μπρούμυτα στο κρεβάτι. Φαινόταν αναίσθητη. Ο τύπος άρχισε να ντύνεται και σε λίγο ετοιμάστηκε.

-    «Φεύγω κούκλες! Θάλεια, αύριο στις εννιά η ώρα στο ξενοδοχείο σε περιμένουμε. Ξεκουράσου γιατί θα χρειαστείς πολλές δυνάμεις. Όσο για σένα, θα τα ξαναπούμε. Δεν σε λύνω! Αυτά είναι ενδοοικογενειακά θέματα και δεν ανακατεύομαι εγώ. Μην σηκώνεστε, φεύγω μόνος μου…»

Βγήκε από το δωμάτιο και σε λίγο άκουσα την εξώπορτα να κλείνει. Ήρθε, μας γάμησε και έφυγε! Κοίταξα προς την πλευρά της γυναίκας μου. Ήταν ακόμα ξαπλωμένη στο κρεβάτι. Χαμογελούσε ελαφρά. Έδειχνε πραγματικά ευτυχισμένη…

-    «Πως σου φάνηκε καλέ μου; Σου άρεσε;»

-    «Είσαι μεγάλη πουτάνα! Πώς μπόρεσες να το κάνεις αυτό; Με κερατώνεις και μάλιστα μπροστά μου αλλά δε σου φτάνει αυτό! Τον βάζεις να με γαμήσει κι εμένα! Είσαι μεγάλη σκύλα!»

-    «Άστα αυτά τώρα! Λες και δεν σου άρεσε! Σε είδα όταν σε γαμούσε πως του κουνιόσουν, παλιοπουστάρα! Και τώρα μας το παίζεις θιγμένος. Πες ότι θες. Ξέρω ότι και σου άρεσε αλλά και σου άξιζε! Με πίεζες τόσο καιρό να πηδηχτώ με άλλον. Εμένα δεν με σκεφτόσουν που θα με γαμούσε ένας ξένος άντρας; Όχι, εκεί ήταν καύλα! Θα μου άρεσε και μάλιστα πολύ! Εε; Και σένα σου άρεσε. Άλλωστε είμαι σίγουρη ότι κατά βάθος το ήθελες εδώ και καιρό. Άντρες που ωθούν τις γυναίκες τους να ξενοπηδηχτούν, άντρες που δεν μπορούν να ικανοποιήσουν τη γυναίκα τους, αυτό θέλουν. Είτε το έχουν καταλάβει είτε όχι. Δεν έκανες παιδάκι μου για γαμιάς μου! Δεν μπορούσες. Είχες μια γυναίκα που την επιθυμούν τόσοι και τόσοι κι αυτή ήταν δική σου, ολοδική σου. Ποτέ, πριν από τα κόλπα σου, δεν είχα σκεφτεί να πάω με άλλον. Ήμουν δική σου! Αλλά εσύ τι έκανες; Δεν μπορούσες να με πηδήξεις όπως έπρεπε. Κι όχι μόνο αυτό… αλλά με πίεζες να βρω εραστή. Να πηδηχτώ με έναν ξένο άντρα. Είδα και απόειδα. Περίμενα καιρό αλλά εσύ όσο πήγαινε χειροτέρευες. Γι’ αυτό το έκανα. Είμαι γυναίκα. Και μάλιστα καυτή γυναίκα. Χρειάζομαι σεξ. Χρειάζομαι πούτσο! Τον θέλω, τον ποθώ. Ξέρεις πόσες φορές το μουνί μου υπέφερε; Υπέφερε από την αγαμία. Αλλά δεν το αποφάσιζα. Δεν ήθελα να σε απατήσω. Φοβόμουνα, ντρεπόμουνα, κώλωνα… Αλλά το καλοκαίρι, στο νησί, ένιωσα πιο απελευθερωμένη. Είχα καταλάβει ότι τα πράγματα δεν είχαν ελπίδα με μας και ένιωθα νέα, όμορφη, επιθυμητή. Έτσι όταν ο νεαρός με ακολούθησε στα βράχια - δεν το είχα προσχεδιάσει - κατάλαβα ότι έπρεπε να προχωρήσω σ’ αυτό που κι εσύ με ωθούσες. Και το έκανα χωρίς να το σκεφτώ παραπάνω. Επιτόπου αποφάσισα να το κάνω! Το αποτέλεσμα ήταν συγκλονιστικό! Ήξερα ότι πρόκειται για κάτι σπουδαίο αλλά ποτέ δεν είχα φανταστεί αυτό που ένιωσα εκείνη την ημέρα! Ήταν αναπάντεχα συγκλονιστικό! Τι γαμήσι! Τι ξέσκισμα! Τι μοναδική ηδονή! Ένιωσα να ξαναγεννιέμαι!»

-    «Τόσο πολύ σου άρεσε;»

-    «Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο! Να σκεφτείς ότι εκείνο το βράδυ, στο ξενοδοχείο, όταν κάναμε σεξ, ήμουν εκτός εαυτού. Όχι φυσικά εξαιτίας σου. Εσύ, ήσουν κλασικά ανύπαρκτος… αλλά στη σκέψη αυτού που είχε γίνει, όταν σου διηγήθηκα το περιστατικό, χωρίς να αναφέρω το πήδημα, ήμουν σε τέτοια διέγερση, που έτρεμα. Εσύ, είχες καυλώσει από αυτά που άκουγες, ικανοποιώντας τη διαστροφή σου, που ούτε το πρόσεξες! Όμως εγώ ήμουν αλλού. Σου περιέγραφα πως τον πήρα στο στόμα και ένιωθα ότι το ξαναζούσα. Γι’ αυτό όταν με πήδηξες εκείνο το βράδυ έχυσα! Ήταν η πρώτη φορά που έχυσα με σένα! Άσχετα με τις φορές που σου είχα πει ότι είχα τελειώσει. Ήταν ψέματα. Εκείνο όμως το βράδυ έχυσα με σένα… Αλλά επειδή σκεφτόμουν τον πούτσο που είχα φάει νωρίτερα…»

-    «Λύσε με, σε παρακαλώ… Δεν μπορώ άλλο έτσι…»

-    «Χα χα χα! Δεν υπάρχει περίπτωση. Έτσι θα μείνεις όλο το βράδυ. Με την κωλάρα σου στον αέρα πουστράκο μου. Και μάλιστα, σκέφτομαι να σου βάλω τίποτα μέσα. Στάσου, έρχομαι…»

Σηκώθηκε γυμνή και κατέβηκε στην κουζίνα. Γύρισε μετά από λίγο κρατώντας ένα αγγούρι στο χέρι. Δεν πίστευα στα μάτια μου. Δεν ήταν δυνατόν να το κάνει!
Με πλησίασε από πίσω.

-    «Καθώς θα σου μιλάω για τα κατορθώματα μου, δεν θέλω να νιώθεις επιθυμία. Επειδή ο πουτσάκος σου είναι αξιολύπητος δεν πρόκειται να ασχοληθώ ξανά μαζί του. Θα τον έχεις μόνο για κατούρημα και καμιά μαλακία. Ο κώλος σου έχει περισσότερο ενδιαφέρον. Με ανάβει περισσότερο ο κώλος σου και η καινούργια του δραστηριότητα. Το πουλάκι σου είναι άχρηστο! Κράτα το για τον εαυτό σου πλέον. Η κωλάρα σου όμως, έχει δυνατότητες. Το έδειξες πριν, όταν σε γαμούσε ο Μάνος! Ήσουν πολύ ερεθιστικός όταν σε ξέσκιζε. Μου άρεσε!»

Και λέγοντας αυτά ακούμπησε το αγγούρι στον κώλο μου… Το κράτησε λίγο, πιέζοντας απαλά. Το τρομερό ήταν ότι το ήθελα! Ανυπομονούσε να μου το βάλει! Μόλις το ακούμπησε στην κωλοτρυπίδα μου, ένιωσα ότι ήθελα να μου το χώσει μέσα. Και η σκρόφα το ήξερε… Γι’ αυτό το ακούμπησε πρώτα. Για να αντιδράσω! Και αντέδρασα, ενστικτωδώς. Χωρίς να το θέλω… Τον κούνησα. Τον κούνησα προς τα πάνω… Προς το αγγούρι. Για να μου το χώσει. Αααχχχ, ξευτίλα!

-    «Πουλάκι μου, μου το παίζεις και θιγμένος επειδή σε πήδηξαν! Το θες, εεεε; Το θες, ρε παλιόπουστα; Να στο χώσω; Το αγγούρι, ρε ξεφτιλισμένε; Το θες;»

Εγώ δεν είπα τίποτα. Και μάλιστα σταμάτησα οποιαδήποτε μορφή κίνηση του πισινού μου.

-    «Μπα το παίζεις και δύσκολος; Λοιπόν το θες το αγγούρι, ναι ή όχι; Μόνο αν πεις ότι το θες, θα στο βάλω. πες το! Πες το, ρε! Πες το ότι το θες. »

Τίποτα. Το αγγούρι ξανακούμπησε στην κωλοτρυπίδα μου και πίεζε λίγο, τόσο όσο να με προκαλέσει. Άρχισε να το στριφογυρνάει, ελαφρά.

-    «Το θες; Πες το. Πες το αλλιώς δεν στο βάζω…»

-    «Το θέλω…» είπα ξεψυχισμένα.

-    «Τι; Δεν άκουσα. Τι είπες;»

-    Το θέλω. Το θέλω!»

-    «Πες το, ρε! Πες το καθαρά! Τι θες, ρε ξεσκισμένε;»

-    «Το αγγούρι… Θέλω το αγγούρι. Χώστο μου!! Χώστο μέσα!! Χώστο μέσα στον κώλο μου. Βάλτο επιτέλους! Το θέλω!»

-    «Το θέλεις σίγουρα; Να στο χώσω στην κωλάρα σου, ρε πούσταρε; Να σε ταπώσω με το αγγούρι, ρε ξαναμμένε; Τόσο πολύ σου άρεσε;»

-    «Ναι, ναι. Μου άρεσε! Το θέλω πολύ! Χώστο μου! Χώστο μου επιτέλους μέσα! Χώστο το γαμημένο στον κώλο μου!! Το θέλω. Μ’ αρέσει! Μ΄ αρέσει!»

Μου το έβαλε απότομα μέσα, χωρίς να με λυπηθεί. Πόνεσα πολύ, αλλά μου άρεσε. Ήταν πολύ ωραία αίσθηση! Μου το έβαλε βαθιά. Κόντευα να τρελαθώ από τον πόνο και την καύλα. Και δεν σταματούσε… Το έχωνε κι άλλο! Έβαλε τουλάχιστον τριάντα εκατοστά, σχεδόν το μισό αγγούρι! Εκεί σταμάτησε.

-    «Βρε βρε… κοίτα τον αντρούλη μου με το αγγούρι στην αχόρταγη κωλάρα του. Ωραίο θέαμα! Τι είσαι, ρε ξεφτιλισμένε;»

-    «Είμαι…»

-    «Τι είσαι, ρε ξεσκισμένε;»

-    «Είμαι πούστης! Είμαι ένας γαμιόλης πούστης. Ένας γαμιόλης πούστης που του αρέσει να τον γαμούν. Αυτό είμαι…»

-    «Πραγματικά αυτό είσαι! Τι τύχη που έχω η γυναίκα! Ωραίο άντρα παντρεύτηκα! Κι αναρωτιόμουνα γιατί δεν με πηδάς καλά. Που να ξέρω ότι χρειαζόσουνα ώθηση από πίσω, παλιόμουνο!»

-    «Ναι, το χρειαζόμουνα. Είμαι μια παλιοπουστάρα που μου αρέσει να μου ξεσκίζουν τον κώλο… Να με γαμάνε αλύπητα. Αυτό είμαι! Χώστο μου κι άλλο… Μέχρι τέρμα! Θέλω να με ξεσκίσεις! Να με ματώσεις!»

-    «Κι άλλο; Δεν είσαι στα καλά σου! Θα πάθεις τίποτα, ρε αχόρταγε ! Αααα, εσύ είσαι χειρότερος κι από μένα! Δεν έχεις φραγμό!»

Συνεχίζεται…

 

(Copyright protected OW ref: 8320 "Erotic stories archive")