Βροχερό βράδυ (4ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Μετά τις περιπέτειες της νύχτας που είχα μπει, από μια άποψη είχαν το καλό τους αλλά από την άλλη άφηναν πάντα τη γεύση ξεπέτας. Το καλό είναι ότι κανείς από όλους αυτούς τους σοβαρούς και ασόβαρους που γνώρισα δεν έμπαιναν σπίτι μου. Επίσης μετά από ότι κάναμε ντυνόντουσαν και φεύγανε.

Το κακό είναι όμως πως αυτές είναι φάσεις για νέους ανθρώπους ηλικιακά, που μπορούν να τις ευχαριστηθούν κατάλληλα. Μια θείτσα όπως με λένε τα παιδιά μου και τα παιδιά που δουλεύουν στο μαγαζί τι να πει για τη ζωή της στο θέμα. Σου μένει η έλλειψη της συνέχειας.

 

Μέσα σε αυτά τα σκηνικά γνώρισα ένα νέο παλικάρι, τον Άρη, ευτυχώς που δεν ήταν παπάς ή γιος παπά. Ο Άρης είναι 25 ετών. Τον γνώρισα με περίεργο τρόπο στο μαγαζί όταν τσακώθηκε με την κοπέλα του, η οποία ήθελε συνέχεια, την οποία ο Άρης μπλόκαρε γιατί δεν είχε ξυρίσει τα πόδια του.

Από ενδιαφέρον με γιο αντίστοιχης ηλικίας του την έπεσα να τον ψαρέψω, να μάθω και να του σηκώσω το ηθικό όταν η Μαρκέλα, η κοπέλα του, του έριξε στη μούρη ένα ποτήρι strawberry daiquiri. Ο Άρης ήταν απαρηγόρητος. Προσπάθησα να καταλάβω την αιτία και ανακάλυψα πως ο Άρης και άλλοι νέοι ξυρίζονται γουλί παντού και το εννοούσε. Άτριχος άντρας... Εμετός μου ήρθε. Και καλά άτριχος, στα γεννητικά όργανα τι κάνει, χαλάουα;

Τον κέρασα ένα ποτό, κι άλλο ένα, και το παιδάκι έγινε "γεια σου". Τόσο "γεια σου" που του λύθηκε η γλώσσα. Μου εκμυστηρεύτηκε ότι πολλοί είναι αυτοί που συχνάζουν στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης – όπως τις είπε και ανάθεμα με αν καταλάβαινα – για να μιλήσουν με σκοπό να γαμήσουν και να γαμηθούν.

Μου περιέγραφε πως πολλοί φίλοι του όπως και αυτός, πήγαιναν στα διάφορα γαμησο-ξενοδοχεία έπαιρναν δωμάτια δίπλα σε δωμάτια που ήταν ζευγάρια και τραβάγανε μαλακία από τα αγκομαχητά των ζευγαριών. Μου έλεγε πως είναι πολύ συνηθισμένη πρακτική και μάλιστα είχε και λίστα ξενοδοχείων σε περιοχές καλές ή περιοχές πιο δεύτερες.

Εγώ είμαι στον κοσμάκη μου, τα άκουγα αυτά και είχα φρικάρει. Φώναξα την Τίνα να στήσει αφτί. Η Τίνα που είναι στη φάση και στις καύλες τα γουστάρει αυτά, του την έπεσε κανονικά. Ο Άρης τα έχασε...

Έμεινε μέχρι να κλείσει το μαγαζί και φύγαμε και οι τρεις. Οδηγήσαμε, δηλαδή οδήγησα, μέχρι ένα απόμερο σημείο. Η Τίνα στο πίσω κάθισμα τον φιλούσε και ταυτόχρονα του είχε λύσει το παντελόνι. Ο πιτσιρικάς είχε καυλώσει, αυτό δα έλλειπε! Η Τίνα ήθελε να τον τρελάνει τελείως. Του λέει:

-    «Είμαι το πουτανάκι που μόλις με ψώνισες στο μπαρ. Υπέταξε με, διέταξε με να σε υπακούσω!»

Τον χάιδευε πρόστυχα, το χέρι της ανέβαινε αργά στον πούτσο του και με την σαλιωμένη παλάμη του πασπάτευε το πουτσοκέφαλο στιγμιαία για να κατέβει αμέσως πάλι προς τα κάτω. Η ρουφιάνα συνέχιζε το παιχνίδι υποχρεώνοντας τον να της πιάσει το κεφάλι και ν α της το κατεβάσει στον πούτσο του.

Η Τίνα τον ρούφηξε με λαιμαργία και ο Άρης έβγαλε μια σπαρακτική φωνή. Η γλώσσα της Τίνας με το δαχτυλιδάκι τον τρέλαινε. Του ρουφούσε μόνο το πουτσοκέφαλο, τον τρομπάριζε με το ένα χέρι και με το άλλο ζούλαγε τα αρχίδια του όσο δηλαδή χώραγε η παλάμη της στο μισοκατεβασμένο παντελόνι του.

Τον τρόμπαρε κυκλικά, η γλώσσα της πεταγόταν έξω και του έγλυφε το πουτσοκέφαλο, του έφτυνε τον πούτσο σαν κανονική πουτάνα που θέλει να χύσει γρήγορα τον πελάτη της. Ανάσα δεν έπαιρνε.

Είχα ιδρώσει, είχα καυλώσει. Σταμάτησα στη μέση του δρόμου, ευτυχώς δεν υπήρχε ψυχή και τους έβλεπα. Ήθελα κι εγώ λίγο από το γλυκό. Αυτός της είχε πιάσει το κεφάλι, ευτυχώς έχει κοντά μαλλιά, και της γαμούσε ρυθμικά το στόμα. Σε μια απότομη κίνηση η Τίνα ανασηκώθηκε τον φίλησε στο στόμα και του έπαιζε τον πούτσο γρηγορότερα.

Ο μικρός είχε λιώσει και σε κλάσμα του λεπτού τα καυτά του χύσια με περίσσια ταχύτητα πετάχτηκαν παντού… μέχρι εμένα με πήραν στο πρόσωπο. Εντυπωσιακή ποσότητα από χύσι που η Τίνα συνέχισε να τον παίζει και να τον γλύφει όπως πλένονται οι γάτες, ρουφηχτά σαν παγωτό και γλειφιτζούρι.

Ο Άρης έμεινε για λίγο χαλαρός και το καυλί του άρχισε να αντιδρά πάλι στο χάδι της Τίνας. Τι να το κάνεις, τα νιάτα δεν αντικαθίστανται με τίποτα. Και αυτή η βρομιάρα εκεί, να συνεχίζει να τον πιπώνει και να τον παίζει.

Με πρόσταξε να πάμε στο περίπτερο του Βλάσση που διανυκτερεύει να πάρει προφυλακτικά. Σαν αποχαυνωμένη οδήγησα μέχρι εκεί. Τους άφησα λίγο και αγόρασα τα μόνα προφυλακτικά που είχε ο περιπτεράς. Οι δύο τους είχαν ξεφύγει. Ο Άρης προσπαθούσε να γλείψει το μουνάκι της Τίνας, δεν βολευόταν και σιχτίριζε.

Φύγαμε και πήγαμε σε μια ερημική τοποθεσία. Η καρδιά μου να σπάσει μη τυχόν και μας την πέσουν τίποτα αλλοδαποί, ματάκηδες, μπανιστιρτζήδες και λοιποί άλλοι πλάσματα της νύχτας αφαλοκομμένα, αλλά να έχω και το νου μου στον πούτσο του μικρού που σιγά και σταθερά ορθωνόταν. Η Τίνα έβαλε ένα προφυλακτικό στο στόμα και γνήσια ψωλέτα το φόρεσε στον Άρη.

-    «Στα κάνει ρε μαλάκα η δικιά σου η άχρωμη;», τον ρώτησε.

Και πριν ο καημένος απαντήσει, γύρισε και έκατσε πάνω του με την πλάτη γυρισμένη σ’ αυτόν. Το αυτοκίνητο είναι άβολο για αυτές τις φάσεις. Η Τίνα μου έπιασε το πρόσωπο και με στρίμωξε στα καθίσματα να της κάνω γλειφομούνι. Υπάκουσα σα μαθητούδι. Της έγλειφα την κλειτορίδα, τουλάχιστον αυτό νόμιζα τηρουμένου του χώρου, ενώ ο πούτσος του Άρη ήταν στο μουνάκι της. Λίγο το γλείψιμο, λίγο ο πούτσος, η Τίνα έχυσε.

-    «Και τώρα η σειρά σου...», μου είπε.

Μας έβγαλε έξω, τράβηξε πίσω τα καθίσματα έβαλε τον Άρη να καθίσει και με υποχρέωσε να κάτσω στον πούτσο του. Φρόντισε πιο πριν να τον γλείψει λίγο για να βεβαιωθεί ότι ήταν ακόμα καυλωμένος. Του φόρεσε και ένα νέο προφυλακτικό με ένα ντεκαυλέ φωσφοριζέ χρώμα.

Άβουλη εγώ τελείως. Η Τίνα με το δαχτυλίδι μου έγλυφε τον κώλο. Η αίσθηση του ζεστού κρύου του μετάλλου με άναβε. Με άναβε η ιδέα ότι μπορεί να μας έπαιρναν μάτι, με τρόμαζε η ιδέα ότι μπορεί να μας έπαιρναν μάτι, ανακατεμένα με το ταμπού της ηλικίας του Άρη και με τη δόση της καύλας του σφριγηλού νεανικού του πούτσου.. Όλα σαλάτα, ανάκατα, να μπορώ και να μην μπορώ να χαρώ.

Ο Άρης ξεσάλωσε…

-    «Σου γαμώ τη μήτρα μωρή άρρωστη! Ψώλα, ξεσκισμένη! Σε γαμώ!»

Η Τίνα τον χαστούκισε και του είπε να συμπεριφερθεί καλύτερα. Αυτός τίποτα, είχε ξεφύγει. Η Τίνα του έπαιξε και άλλη ανάποδη σφαλιάρα. Ξενέρωσα και τον ξεκαβάλησα. Ο Άρης έγινε ερειστικός σε επικίνδυνο βαθμό.

-    «Πουτάνες ξεσκισμένες! Θα σας γαμήσω και θα χέσω στο λαιμό σας!!!», έλεγε και ξανάλεγε.

Φαίνεται πως η στέρηση τον είχε χτυπήσει κατακέφαλα. Δεν αισθανόμουν καλά, η καύλα μετατράπηκε σε εφιάλτη. Η Τίνα τον έβγαλε έξω από το αυτοκίνητο και του είπε πως αν δεν άλλαζε συμπεριφορά θα τον αφήναμε εκεί. Ο Άρης δεν άκουγε τίποτα. Έβριζε χριστούς, παναγίες, μανάδες, το σύμπαν ολόκληρο.

Πικρό χαμόγελο το θέαμα του Άρη με το παντελόνι κατεβασμένο και τον πούτσο σηκωμένο να περπατάει πάνω κάτω στο δρόμο και να βρίζει γηπεδικά. Δεν μου πήγαινε η καρδιά να τον αφήσω παρά την παρότρυνση της Τίνας. Νευρίασα από τις φωνές του.

Του τράβηξα μια ανάποδη σφαλιάρα που τον έφερε πίσω στα παιδικά του χρόνια. Ηρέμησε, τον έβαλα στο αυτοκίνητο και οδηγήσαμε μέχρι το περίπτερο πάλι. Τον έβαλε να πιει σχεδόν δύο λίτρα νερό και χυμούς για να συνέλθει. Μάλλον τα κατάφερα...

Τον αφήσαμε σπίτι του και πήγαμε με την Τίνα στο δικό της και την άφησα να με περιποιηθεί με το στραπόν και το γλειφομούνι της. Καλό ήταν, άλλα άλλο πράμα ο πούτσος που όσο τον χαϊδεύεις τόσο μεγαλώνει και γίνεται παγωτό...

Τέλος

(Copyright protected OW ref: 8320 "Erotic stories archive")