Μια βραδιά στο κλαμπ (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Η συνέχεια της ιστορίας με τη Λίτσα και τη Ντίνα. Βγήκαμε από το κλαμπ και η Λίτσα είπε:
-    «Ελάτε να κεράσουμε ποτό στο σπίτι»...
Η Άννα έτσι όπως ήταν πιωμένη, χωρίς να σκεφτεί και να με ρωτήσει καν, δέχτηκε. Εγώ δεν είχα πρόβλημα, αφού ήμασταν αρκετά ζαλισμένοι όλοι μας. Μπήκαμε στο αυτοκίνητο και η Ντίνα με την Άννα κάθισαν πίσω.


Στη διαδρομή η Άννα μιλούσε στο αυτί με τη Ντίνα. Εγώ μιλούσα με τη Λίτσα για άσχετα θέματα. Φτάσαμε στο σπίτι στις Λίτσας και κατεβήκαμε. Από το αυτοκίνητο μέχρι το σπίτι της η Άννα δε μου μίλησε καν, ούτε με κοίταξε καθόλου, αφού η Ντίνα την είχε αγκαλιά και είχε το χέρι της πίσω στον κώλο της έχοντας σηκώσει όλη τη φούστα της.

Η Άννα είχε παραδοθεί τελείως στην καύλα της στιγμής και του μεθυσιού. Όταν μπήκαμε μέσα στο σπίτι, έκατσα στον καναπέ. Η Λίτσα έφερε ποτά. Η Άννα πήγε στην τουαλέτα και μας άφησε λίγο μόνους μας.

Μιλούσα με την Λίτσα και τη Ντίνα, και μου έλεγαν πόσο γαμάτο ζευγάρι είμαστε, τι όμορφη που είναι η Άννα, τι ωραίο σώμα έχει, και τέτοια. Της είπα ότι είμαστε ανοιχτόμυαλοι και δεν κολλάμε πουθενά.

Μετά από λίγο, αφού η Άννα δεν είχε έρθει ακόμη, η Ντίνα πήγε να δει μην έπαθε τίποτα. Η Άννα πλενόταν στο μπάνιο. Χωρίς να χάσει ευκαιρία η Ντίνα πήγε πίσω της και της έβγαλε όλα τα ρούχα. Η πόρτα του μπάνιου ήταν ανοιχτή και κοιτούσαμε με τη Λίτσα να γελάει και να λέει:

-    «Ωχ! Τώρα κάηκε η Άννα!»

Εγώ γέλασα και είπα:

-    «Μια χαρά θα περάσουν!», και γελούσα.

Η Λίτσα μου λέει:

-    «Γελάς πουλάκι μου ε; Ok, θα τα πούμε…», και συνέχισε να κοιτάει την Άννα και τη Ντίνα.

Η Ντίνα είχε μείνει πλέον με τις μπότες και το στρινγκ της και έχει γονατίσει την Άννα έχοντας σηκώσει το ένα της πόδι στη λεκάνη και βάζοντας την Άννα να τη γλείφει. Ήταν τρέλα. Είχα καυλώσει πολύ. Η Λίτσα τότε μου λέει:

-    «Έλα μαζί μου…»

Πήγαμε στην κρεβατοκάμαρα της και με έβαλε να καθίσω σε έναν καναπέ μικρό. Πήγε πήρε τα κορίτσια και τα έβαλε στο κρεβάτι. Η Άννα μου είπε:

-    «Γιώργο μην έρθεις, θα σε φωνάξουμε».

Είπα «ok» και έκατσα να δω ένα καταπληκτικό τρίο. Ήταν όλες πλέον γυμνές και έγλειφε η μία την άλλη. Είχαν κάνει την Άννα παθητική και έδειχνε να της αρέσει. Ξαφνικά μου λέει η Άννα:

-    «Γδύσου τελείως και μείνε στη θέση σου!»

Το έκανα πρόθυμα. Μου είπε η Λίτσα:

-    «Μην τραβάς μαλακία, μόνο βλέπε…»

Έμεινα έτσι υπακούοντας τη Λίτσα πλέον, η οποία έδειχνε να έχει όλες τις πρωτοβουλίες. Μετά από λίγο μου λέει:

-    «Έλα εδώ και κάτσε δίπλα στο κρεβάτι όρθιος. Σου αρέσει παλιομαλάκα να βλέπεις τη δικιά σου να είναι σαν πουτανάκι;»

-    «Ναι, πάρα πολύ!», είπα αμέσως εγώ.

Τότε λέει στην Άννα:

-    «Γλείψτον Άννα! Χωρίς να τον ακουμπήσεις, μόνο με το στόμα».

Η Άννα χωρίς δεύτερη κουβέντα, έβαλε στο στόμα της τον πούτσο μου που ήταν τεράστιος από την καύλα. Τότε η Ντίνα πήγε κάτω από την Άννα και μου έγλειφε τα αρχίδια. Η Λίτσα φόρεσε ένα στραπόν και άρχισε να το χώνει στην Άννα. Ήταν η τέλεια σκηνή. Μόνο στις τσόντες είχα δει κάτι τέτοιο!

Είχαμε κάνει τρίο με άλλη κοπέλα με την Άννα, αλλά κάτι τέτοιο ποτέ μου. Έτσι όπως ήμασταν, η Άννα μου έγλειφε την πούτσα, η Λίτσα τη γαμούσε, και η Ντίνα μου έγλειφε τα αρχίδια και φιλιόταν με την Άννα σταδιακά.

Σε κάποια φάση η Ντίνα προχώρησε και άρχισε να μου γλείφει την κωλοτρυπίδα. Εγώ άφησα μια κραυγή καύλας να βγαίνει και η Άννα σταμάτησε να με γλείφει και είπε:

-    «Ναι, του αρέσει πολύ! Κάντο του!»

Άλλο που δεν θέλαμε όλοι εκείνη τη στιγμή. Ένα ερωτικό παιχνίδι χωρίς φραγμούς. Η Ντίνα σαν έμπειρη συνέχισε να γλείφει μία τα αρχίδια, μία την κωλοτρυπίδα μου.

Έτρεμα από καύλα μέχρι τη στιγμή που μου έχωσε δάχτυλο. Εκεί τελείωσα αμέσως στο στόμα της Άννας η οποία με τη σειρά της δάνεισε λίγο σπέρμα μου στη Ντίνα και συνέχισαν να με γλείφουν μαζί. Τότε η Λίτσα είπε:

-    «Σου αρέσει παλιομαλάκα να σε δαχτυλώνουν, εε;»

Και η απάντηση ήρθε από την Άννα.

-    «Ναι, πάρα πολύ! Μόλις το κάνω, χύνει αμέσως!»

-    «Έτσι εε;», πετάγεται και η Ντίνα.

Αυτό ήταν. Σταμάτησαν κάθε δραστηριότητα τους με την Άννα και ασχολήθηκαν μαζί μου. Με ξάπλωσαν στο κρεβάτι και άρχισαν να με γλείφουν εναλλάξ στον πούτσο και στον κώλο, και σταδιακά μου έβαζαν ένα, μετά δύο, μετά τρία δάχτυλα μέσα μου.

Η Άννα κοιτούσε με καύλα και τους έλεγε πόσο καύλα νιώθει. Για να μην τα πολυλογώ, με γάμησαν εγώ γάμησα την Άννα και τη Ντίνα, και η Λίτσα γάμησε τη Ντίνα και την Άννα. Ήταν η καλύτερη μου βραδιά!

Ότι γράφω είναι πέρα για πέρα αληθινό. Με την Άννα δεν είμαστε πλέον μαζί. Βρισκόμασταν που και που και γάμαγε ο ένας τον άλλο. Πάντως οι ιστορίες μου με την Άννα δε σταματάνε εδώ…

 

(Copyright protected OW ref: 8320 "Erotic stories archive")