Πως έκανα τη γυναίκα μου πουτάνα (3ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Δυστυχώς, σε λίγο άκουσα να ανοίγει η εξώπορτα. Δεν ήταν κόλπο της Θάλειας γιατί άκουσα ομιλίες. Ήταν λοιπόν αλήθεια. Τι ντροπή! Τι ξευτίλα! Σε λίγη ώρα άκουσα να ανεβαίνουν τις σκάλες. Προσπάθησα, απεγνωσμένα να κουνηθώ για να κρύψω τη γύμνια μου.. Μάταια! Με είχε δέσει πολύ καλά η σκρόφα! Μπήκαν στην κρεβατοκάμαρα. Η Θάλεια, με το κομπινεζόν της, χαμογελούσε πονηρά. Αυτός ήταν ψηλός, αρρενωπός, γεροδεμένος, λίγο μεγαλύτερος από μένα σε ηλικία.

-    «Τι έχουμε εδώ;», είπε κοιτώντας με περιφρονητικά.

-    «Να σου συστήσω τον άντρα μου, Μάνο. Μας περίμενε…»

-    «Ωραία! Θα περάσουμε καλά. Πώς τον έδεσες έτσι τον κακομοίρη;»

-    «Του αρέσει, μην ανησυχείς…»

Αυτός την πλησίασε τότε και την φίλησε στο στόμα, πιάνοντάς της τον κώλο κάτω από το κοντό κομπινεζόν. Η Θάλεια ανταποκρίθηκε αμέσως. Αφού τη φίλησε και τη χούφτωσε λίγη ώρα, σταμάτησε να την αγκαλιάζει και έβγαλε το σακάκι του. Με μια κίνηση έπιασε το κομπινεζόν της γυναίκας μου και το τράβηξε απότομα, ξεσκίζοντάς το και αφήνοντάς την ολόγυμνη. Την θαύμασε, όπως κι εγώ! Ήταν οπτασία! Η Θάλεια δεν έδειξε κανένα ίχνος συστολής ή ντροπής, όπως θα ήταν αναμενόμενο σε παρόμοιες περιπτώσεις, στην "παλαιότερη" Θάλεια. Αντίθετα, προέταξε τα στητά και ορθωμένα βυζιά της εμπρός, προκαλώντας τον Μάνο να της τα χουφτώσει. Η πούτσα άρχισε να ορθώνεται και ευτυχώς δεν φαινόταν, γιατί κρυβόταν από την άκρη του κρεβατιού. Της χάιδεψε λίγο το μουνί της, λέγοντας πόσο όμορφο είναι ξυρισμένο. Μετά κάθισε σε μια πολυθρόνα, δίπλα στο κρεβάτι και ξεκούμπωσε το φερμουάρ του παντελονιού του.

-    «Έλα…» της είπε. «Πάρτον!»

Η Θάλεια πλησίασε και γονάτισε μπροστά του. Δεν το πίστευα αυτό που έβλεπα! Αυτός έβγαλε τον πούτσο του από το άνοιγμα του παντελονιού και τον άφησε. Η γυναίκα μου τον έπιασε αμέσως και τον περιεργάστηκε, με τρομερή αφοσίωση! Φαινόταν μεγάλος, αν και πεσμένος ακόμη. Η Θάλεια έσκυψε και τον πήρε στο στόμα της. Άρχισε να τον ρουφάει. Αυτός δεν έδειχνε κανένα σημάδι ευχαρίστησης. Η Θάλεια ανεβοκατέβαζε το κεφάλι της, παίρνοντας τον πούτσο του ξένου άντρα όσο πιο βαθιά μπορούσε. Ήταν απίστευτη η σκηνή που έβλεπα! Η γυναίκα μου ρουφούσε έναν ξένο πούτσο, δίπλα μου, ολόγυμνη και πανέμορφη. Ο πούτσος του άρχισε να μεγαλώνει και να παίρνει τεράστιες διαστάσεις. Είχε δίκιο η Θάλεια, όταν μου έλεγε πρωτύτερα για το μέγεθός του. Ο δικός μου, μπροστά του δεν ήταν ούτε ο μισός!

Ο τύπος δεν έδειχνε ακόμα να απολαμβάνει το τσιμπούκι της γυναίκας μου. Το πρόσωπό του ήταν ανέκφραστο. Θα έλεγε κανείς ότι έβλεπε τηλεόραση. Η Θάλεια, από την άλλη, προσπαθούσε να τον ρουφήξει όσο πιο βαθιά μπορούσε.. Εγώ είχα καρφωμένα τα μάτια μου στον πούτσο του, μην πιστεύοντας όσα έβλεπα. Το θέαμα ήταν πολύ ερεθιστικό! Ήταν αυτό που είχα δει χιλιάδες φορές στη φαντασία μου να γίνεται: η γυναίκα μου να παίρνει πίπα σε έναν άγνωστο άντρα.

Αρκετή ώρα αργότερα, - ο τύπος δεν έλεγε να χύσει - την σταμάτησε και την σήκωσε όρθια. Την οδήγησε στο κρεβάτι και την ξάπλωσε ανάσκελα. Η Θάλεια άνοιξε τα πόδια της και τον περίμενε. Θα τη γαμούσε. Έβγαλε το παντελόνι και το πουκάμισό του και έμεινε γυμνός. Ο πούτσος του, που τώρα φαινόταν σε όλο το μήκος του, ήταν πραγματικά τερατώδης. Τεράστιος και στητός. Η γυναίκα μου τον περίμενε, κυριολεκτικά με τα πόδια ορθάνοιχτα. Την πουτάνα! Δεν μπορούσε να συγκρατηθεί καθόλου. Έπεσε πάνω της και της τον έβαλε με τη μια. Πρόσεξα, όσο μπορούσα, την έκφραση της Θάλειας όταν μπήκε μέσα της. Ήταν σίγουρο ότι την πόνεσε πολύ αλλά αμέσως τα χαρακτηριστικά της γλύκαναν και άρχισε να το απολαμβάνει. Ο τύπος άρχισε να κουνιέται με πολύ αργό ρυθμό. Η γυναίκα μου σήκωσε τα πόδια ψηλά και τα ακούμπησε στους ώμους του. Σε λίγο άρχισαν να κινούνται συντονισμένα, αποκτώντας ενιαίο ρυθμό.

-    «Αχχχ, έτσι! Γάμα με. Πήδα το μουνί μου. Σε θέλω! Μην σταματάς. Σκίσε με!»

-    «Καλά, καλά, ηρέμησε. Θα σε γαμήσω! Θα σε γαμήσω καλά, πουτανάκι!»

Ο τρόπος του ήταν πολύ βαρύς. Σαν να μην ένιωθε τίποτα! Αντίθετα, η γυναίκα μου άρχισε να ανάβει πολύ..

-    «Αααχχχ. Μ’ αρέσει! Μ’ αρέσει πολύ. Κι άλλο… Κι άλλο… Μην σταματάς…»

-    «Σκάσε μωρή! Είπα θα σε γαμήσω. Δεν κάνει να μιλάς έτσι άσχημα μπροστά στον άντρα σου, που σε παρακολουθεί με θαυμασμό. Σε βλέπει που στον χώνουν. Και χαίρεται ο καημένος. Τι καλό άντρα που έχεις! Δες τον! Βλέπει το γαμήσι της γυναίκας του και χαίρεται. Πάω στοίχημα ότι το πουλάκι του έχει σκληρύνει! Άναψες ρε;» ρώτησε αλλά, φυσικά, εγώ δεν του απάντησα.

-    «Ναι, του αρέσει να με βλέπει να τον τρώω. Αυτό ήθελε πάντα. Να με δει να με γαμάει κάποιος άλλος. Ξέρεις πόσο καιρό με παρακαλούσε; Με εκλιπαρούσε να βρω κάποιον να με απαυτώσει. Γιατί αυτός δεν μπορούσε. Αυτός είναι ο λόγος. Ααααχχχ, κι άλλο, κι άλλο. Γάμα με κι άλλο. Ξέσκισε το μουνάκι μου. Ξέσκισε με να δει αυτός ο άχρηστος τι θα πει γαμήσι!»

Η ξευτίλα ήταν τεράστια. Ένιωθα τρομερή ντροπή. Αλλά ταυτόχρονα και φοβερή καύλα. Πραγματικά, ήταν αυτό που ονειρευόμουνα τόσο καιρό, είχε δίκιο η Θάλεια. Αυτό ήθελα! Και το είχα. Την έβλεπα να την πηδούν μπροστά μου. Να την σκίζουν.. Ήταν πολύ ερεθιστικό και ταπεινωτικό μαζί. Σε λίγο ο τύπος άρχισε να χύνει μέσα στο μουνί της γυναίκας μου. Αυτή ούρλιαζε… Ωρυότανε…

-    «Χύνω! Χύνω!» φώναζε κι αυτή.

Αφού χύσανε και οι δύο, ο τύπος βγήκε από μέσα της. Η Θάλεια σηκώθηκε, αν και αποκαμωμένη, και έπιασε τον πούτσο του κι άρχισε να τον γλείφει. Μου φάνηκε απίστευτη η συμπεριφορά της.

-    «Έτσι, έτσι. Καθάρισε τον! Άντε, γλείψε τον που σου αρέσει…»

Αφού τον καθάρισε για λίγη ώρα, αυτός σηκώθηκε και κάθισε στην πολυθρόνα. Εντυπωσιάστηκα επειδή είδα τον πούτσο του να διατηρεί το τεράστιο μέγεθός του αμετάβλητο! Έκατσε γυμνός στην πολυθρόνα. Η Θάλεια τον κοιτούσε, γεμάτη προσμονή…

-    «Ξάπλωσε μπροστά του και άνοιξε τα πόδια σου!», της είπε με έντονο ύφος. «Ο αντρούλης σου πρέπει τώρα να εκτελέσει τα συζυγικά του καθήκοντα!»

Αμέσως η γυναίκα μου πλησίασε προς το μέρος μου και ξάπλωσε ανάσκελα μπροστά μου, ανοίγοντας τα πόδια της. Το μουνί της, που μόλις είχε ξεσκιστεί από τον τύπο, ανοιγόταν μπροστά στα μάτια μου. Ήταν τέλεια ξυρισμένο! Και μούσκεμα.

-    «Γλείψε το μουνί μου! Έλα αντρούλη μου, φίλησε το μου!»

Και λέγοντας αυτά πλησίασε το μουνί της, με τα πόδια ορθάνοιχτα, προς το πρόσωπό μου. Διέκρινα το χύσια που κυλούσαν από την μουνότρυπά της, αργά - αργά. Χύσια δικά της και δικά του, ανακατωμένα. Η Θάλεια με πλησίασε όσο μπορούσε. Το μουνί της απείχε ελάχιστα εκατοστά από το πρόσωπό μου. Το ήθελα! Το ήθελα να το κάνω, και ας ήταν ξευτίλα! Ήθελα να την γλείψω. Να της γλείψω το μουνί της που πριν λίγο είχε γαμήσει ένας ξένος άντρας. Μπροστά του. Η απόλυτη ντροπή. Θα έγλειφα τα χύσια τους, προϊόν του πηδήματος που μόλις πριν λίγο είχα παρακολουθήσει. Παρακολουθήσει αναγκαστικά, ολόγυμνος και δεμένος χειροπόδαρα, μην έχοντας καμία δυνατότητα να κινηθώ και να αντισταθώ…

Άρχισα να της γλείφω το μουνί της. Στην αρχή δυσκολευόμουνα αλλά η Θάλεια με διευκόλυνε, πλησιάζοντας κι άλλο προς το μέρος μου. Ξεκίνησα γλείφοντας τα χείλη. Η αίσθηση ήταν ωραία! Το μουνί της, εντελώς ξυρισμένο, ήταν τέλειο. Συνέχισα να την φιλάω και προχώρησα προς την μουνότρυπά της. Εκεί ήταν τα χύσια τους. Εκεί έπρεπε να γλείψω, για να ξευτιλιστώ απόλυτα. Να γλείψω τα χύσια του γαμιά της γυναίκας μου. Αυτό έπρεπε να γίνει. Πραγματικά, άρχισα να γλείφω. Η γεύση ήταν άσχημη, αλλά αυτό με ερέθισε περισσότερο. Σε λίγο άρχισα να βάζω, σιγά - σιγά, τη γλώσσα μου μέσα της και ένιωθα να την ικανοποιώ. Της άρεζε της πουτάνας. Από μέσα ανάβλυζαν συνεχώς χύσια, σε ατέλειωτες ποσότητες. Εγώ συνέχιζα να την φιλάω. Με την κίνησή μου ένιωθα ακόμα πιο άβολα από πριν, αφού αναγκαζόμουνα να τεντώνω τον κώλο μου και να τον σηκώνω πιο ψηλά.

Ενώ εγώ έγλειφα το μουνί της γυναίκας μου ένιωσα, ξαφνικά, τον τύπο να είναι πίσω μου. Στιγμιαία αναρωτήθηκα τι ήθελε. Αλλά κατάλαβα αμέσως. Ένιωσα το πουτσοκέφαλό του να ακουμπά στον κώλο μου, ψάχνοντας την τρύπα μου. Πήγα να διαμαρτυρηθώ και να τραβηχτώ αλλά ο τύπος μου πίεσε το κεφάλι μου κάτω, στο μουνί της γυναίκας μου, εμποδίζοντάς με να κινηθώ και να μιλήσω. Τον ένιωσα για λίγο να πιέζει, απαλά, την κωλοτρυπίδα μου. Και, μετά, έσπρωξε και μπήκε μέσα μου. Με τη μια! Με γαμούσε! Με γαμούσε κι εμένα. Ο γαμιάς της γυναίκας μου με έπαιρνε κι εμένα. Ο πόνος ήταν τρομερός! Ένιωθα σαν να είχα ανοίξει στα δύο!

Προσπάθησα να ξεφύγω αλλά ήταν αδύνατον! Ήμουν πολύ γερά δεμένος και οι αντιδράσεις μου ήταν ανύπαρκτες. Στάθηκε λίγο μέσα μου και μετά άρχισε να μπαινοβγαίνει, αργά. Με πονούσε πολύ. Εγώ είχα σταματήσει το γλείψιμο της γυναίκας μου. Ακουμπούσα το στόμα μου στο ορθάνοιχτο μουνί της και περίμενα τι θα γινόταν. Αυτό που έγινε ήταν ότι ξεκίνησε να με γαμάει κανονικά. Μπαινόβγαινε μέσα μου με δύναμη και τρομερή ώθηση. Ο κώλος μου με πονούσε τρομερά. Ένιωθα ξεσκισμένος. Το τεράστιο όργανό του εισχωρούσε, αλύπητα, όλο μέσα μου. Δεν μπορούσα να ανοίξω καν τα πόδια μου, που ήταν δεμένα στους αστραγάλους, ώστε να χαλαρώσω λίγο τη σφιχτή τρύπα μου. Πονούσα αισχρά. Αλλά σιγά - σιγά άρχισα να νιώθω μια γλυκιά αίσθηση. Άρχισε να γίνεται ερεθιστικό…

-    «Τώρα τι έχεις να πεις; Μετά τη γυναικούλα σου ήρθε κι η σειρά σου. Θα σε κανονίσω κι εσένα! Θα σε ξεσκίσω για να δεις τι θα πει «τρώω πούτσο» αφού να δώσεις δεν μπορείς. Το πουτσάκι σου πως είναι, παλιόπουστα; Σκλήρυνε λιγάκι; Μεγάλωσε λίγο; Σου αρέσει, ρε παλιοαδερφή; Έτσι γαμώ τη γυναίκα σου! Για να ξέρεις. Αφού ήθελες, ρε ξευτιλισμένε, να σου γαμήσει κάποιος τη γυναίκα σου για να βλέπεις εσύ, εγώ σου κάνω καλύτερο δώρο: σε γαμώ κι εσένα για να καταλάβεις ακριβώς πως τον τρώει η πουτάνα σου! Έτσι την γαμώ κι αυτήν! Έτσι! Και της αρέσει! Κάνει σαν τρελή! Τόσα χρόνια αγάμητη την είχες! Παλιομαλάκα! Μόνο το πουλάκι ήξερες να παίζεις, φαντάζοντας τη γυναίκα σου να ξεσκίζεται, εεε; Ξέρω, μου τα έχει πει όλα! Φάτον τώρα! Φάε τον πούτσο να δεις τι θα πει γαμήσι!»

-    «Γάμα τον, τον πούστη!» είπε η Θάλεια με έντονο τρόπο.

-    «Τον γαμάω! Τον σκίζω τον πάτο του.. Θα σου τον κάνω εγώ να μην μπορεί να κάτσει. Θα τον μάθω να χορεύει μια χαρά τώρα, την πουστάρα!»

Και ο ρυθμός του γινόταν ολοένα και πιο γρήγορος και δυνατός. Με γαμούσε με πολύ δύναμη. Με εμβόλιζε. Ήταν τεράστιος! Έτσι ένιωθα, δηλαδή, γιατί δεν με είχαν ξαναγαμήσει για να ξέρω. Ο πόνος όμως ήταν πλέον πιο ελεγχόμενος. Αντίθετα, ένιωθα μια γλυκιά και διεστραμμένη ευχαρίστηση, που δεν ήταν μόνο προϊόν του γαμησιού που μου έριχνε αλλά και της τρομερής ξευτίλας μου.

-    «Γλείψε τη γυναίκα σου, άχρηστε. Κάνε κάτι να την ικανοποιήσεις! Αφού το πουλάκι σου το έχεις μόνο για μόστρα. Άντε, γλείψε τα χύσια! Άλλο που δεν θέλεις. Άντε αφέσου! Ξέρω ότι σου αρέσει. Απόλαυσε το! Μετά θα ξεσκίσω και της γυναίκας σου τον κώλο. Θα χορέψει κι αυτή! Όπως κι εσύ.. Είμαι ο οικογενειακός γαμιάς σας! Με έναν σμπάρο δυο τρυγόνια. Και τους δυο θα σας πάρω. Θα σας ξεσκίσω την κωλάρα σας.. Αχόρταγες!»

Ξεκίνησα να γλείφω πάλι το μουνί της Θάλειας. Αυτή αναστέναξε από την καύλα.

-    «Αχχχχ, σκίσε τον. Σκίστον τον πούστη! Θέλω να τον ξεσκίσεις. Να τον ανοίξεις στα δύο! Και μετά εμένα. Ααααχχχ, ναι εμένα. Να με ανοίξεις.. Το θέλει η κωλάρα μου. Να με διανοίξεις! Να χορέψω στον πούτσο σου.. γάμα το, τον μαλάκα! Άνοιξε τον στα δύο, να μάθει! Να μάθει τι θα πει γαμήσι! Μπας και μπορέσει να το κάνει κι αυτός! Αλλά με το τσουτσουνάκι που έχει τι να κάνει; Εσύ, γλεείφε, παλιόπουστα! Γλείφε τα χύσια του. Μόνο γι’ αυτό είσαι!»

Ο ρυθμός του Μάνου έγινε πολύ γρήγορος, περισσότερο από ότι μπορούσα να αντέξω. Η δύναμή του ήταν εντυπωσιακή. Πλέον, ο πόνος ήταν ανεπαίσθητος μπροστά στην ευχαρίστηση. Στην καύλα, θα έλεγα. Ναι, μου άρεσε! Ήταν ωραία αίσθηση! Ήταν ντροπή να το ομολογώ αλλά μου άρεσε. Ήταν εντελώς απόλυτο. Η απόλυτη ηδονή! Και η αίσθηση της απόλυτης αδυναμίας, της άφεσης στα χέρια του γαμιά μου ήταν διαστροφικά διεγερτική. Η ηδονή ήταν τόση που σε λίγο άρχισα να κουνάω ελαφρώς τον κώλο μου στο ρυθμό του γαμησιού. Δεν το έκανα επίτηδες. Ήταν μια αυθόρμητη αντίδραση του οργανισμού μου, που ήθελε το γαμήσι που έτρωγα. Ένιωθα τον πούτσο του να με εμβολίζει, να με ανοίγει στα δύο με μια πρωτοφανή δύναμη.

Όταν μου τον έβαζε μέσα τα αρχίδια του χτυπούσαν στον κώλο μου και αυτό ήταν πολύ ερεθιστικό. Ο πούτσος του με ξέσκιζε αλύπητα, χωρίς σταμάτημα χωρίς δισταγμό. Ένιωθα εντελώς αφημένος, εντελώς ανίσχυρος. Με άνοιγε κυριολεκτικά στα δύο. Ένας άντρας. Ο γαμιάς της γυναίκας μου. Μην μπορώντας να κάνω τίποτα άλλο συνέχισα να φιλάω το μουνί της Θάλειας η οποία είχε πλέον ανοίξει εντελώς τα πόδια και χάιδευε τα τέλεια βυζιά της.

Τον ένιωσα απότομα να σκληραίνει κι άλλο, μέσα μου και να χώνεται ολόκληρος μέσα. Ούρλιαξα από πόνο και καύλα. Η αίσθηση του οργάνου μέσα μου ήταν τρομερά ερεθιστική. Ήθελα να με ξεσκίσει ως το τέρμα. Να με γαμήσει. Να με γαμήσει. Αμέσως ένιωσα τα χύσια του να πλημμυρίζουν την κωλοτρυπίδα μου.. Αυτός βγήκε από μέσα μου αφήνοντάς με να νιώσω το τρομερό κενό.. Ο κώλος μου, υψωμένος ψηλά, άρχισε να ξεχειλίζει από τα χύσια του.

-    «Σου άρεσε, ρε;  Ήταν ωραίο, εεεε; Αυτό νιώθει και η γυναίκα σου, όταν την γαμώ! Τώρα κατάλαβες! Άντε, να προσέχεις άλλη φορά τι ζητάς! Η μαγκιά πληρώνεται. Κι εσύ την πλήρωσες μια και καλή, τώρα. Δες τον κακομοίρη.. Δες άντρα να σου πετύχει. Ωραία εικόνα! Κάτσε να την αποθανατίσω…»

Έβγαλε το κινητό του και άρχισε να με φωτογραφίζει από όλες τις πλευρές.. Από μακριά, από πίσω, από κοντά, από μπροστά, κ.λπ.

-    «Για να θυμάμαι το πρώτο σου ξέσκισμα, παλιοπουστάρα! Γιατί θα υπάρχουν κι άλλα, αυτό σου το υπόσχομαι. Δεν θα γαμώ μόνο τη γυναίκα σου αλλά κι εσένα, μερικές φορές. Όχι πολύ συχνά, γιατί θα καλομάθεις. Επειδή ξέρω ότι σου άρεσε πολύ είμαι σίγουρος ότι δεν θα φέρνεις αντιρρήσεις. Αλλά αν μπεις στον πειρασμό, τότε θα έχω αυτές τις φωτογραφίες για να σε πείσω. Είναι χαρακτηριστικές και πιστεύω ότι θα τις βρουν πολύ ενδιαφέρουσες οι συνάδελφοι σου στο γραφείο!»

Σηκώθηκε και ανέβηκε στο κρεβάτι. Άρπαξε τη γυναίκα μου από τα μαλλιά και τη σήκωσε όρθια. Αυτή διαμαρτυρήθηκε ήπια.

-    «Λοιπόν, εγώ σου την έκανα τη χάρη! Έκανα αυτό που μου ζήτησες! Τον ξέσκισα, δεν μπορείς να πεις.. Στον έκανα χαλί! Θα κάτσει ξανά σε καμιά δεκαριά μέρες. Τώρα είναι η σειρά σου να μου κάνεις αυτό που σου ζήτησα! Σύμφωνοι;»

-    «Εντάξει, Μάνο!» ψέλλισε αυτή..

Ώστε έτσι! Η γυναίκα μου ζήτησε να με πηδήξει! Ήταν δική της επιθυμία. Την πουτάνα! Την σκρόφα! Ήθελε να με ξευτιλίσει τελείως! Αναρωτιόμουνα τι θα της ζητούσε αυτός για αντάλλαγμα. Αντάλλαγμα για το δικό μου ξέσκισμα…

-    «Άρα, αύριο το βράδυ θα έρθεις στο ξενοδοχείο "Όαση". Θα σε περιμένω με δυο φιλαράκια μου. Θα είσαι το δώρο μου σε αυτούς. Έχουν να γαμήσουν έξι μήνες, οι καημένοι! Θα σε πάρουμε όλοι μαζί! Όλο το βράδυ! Η λούγκρα από δω δεν θα έχει αντίρρηση! Θα δανειστούμε λίγο το γυναικάκι σου, μην ανησυχείς. Μόνο θα το γαμήσουμε! Και μάλιστα πολύ! Αυτό δεν θες κι εσύ; Εκτός κι αν ζηλεύεις πλέον. Άλλη φορά εσένα… Μην ανησυχείς! Θα έρθει κι η σειρά σου!»

-    «Τι θα κάνω δηλαδή?» ρώτησε φοβισμένα η γυναίκα μου.

-    «Τίποτα σπουδαίο! Την πουτάνα! Αυτό που ξέρεις να κάνεις πολύ καλά, δηλαδή! Θα σε πάρουμε όλοι μαζί. Θα σε προσφέρω σ’ αυτούς τους φουκαράδες που δεν έχουν δει μουνί εδώ και καιρό. Θα περάσεις καλά, μην ανησυχείς! Θα ευχαριστηθείς πούτσο!»

Η Θάλεια τον κοιτούσε και δεν καταλάβαινα εάν το βλέμμα της έδειχνε φόβο ή προσμονή. Ένιωθα τα χύσια να κυλούν από τον κώλο μου και ντρεπόμουνα… Ο Παύλος είπε στην Θάλεια να στηθεί στα τέσσερα. Αυτή το έκανε αδιαμαρτύρητα. Στήθηκε και τέντωσε ψηλά τον κώλο της. Θα την έπαιρνε από πίσω. Και το ήθελε, η πόρνη! Στήθηκε αμέσως. Εμένα δεν με είχε αφήσει να της ακουμπήσω καν την κωλοτρυπίδα της. Και τώρα διδόταν έτσι, δίχως διαμαρτυρία και δίχως ντροπή. Ο κώλος της, ολοστρόγγυλος και προκλητικός ήταν σπουδαίο θέαμα, έτσι στημένος.

Ο τύπος πλησίασε από πίσω της και πλησίασε τον πούτσο του στη σχισμή της Θάλειας. Αυτή περίμενε, τρέμοντας… Από προσμονή. Την είχε τρελάνει! Ήταν δική του, ήταν φανερό. Του είχε δοθεί απόλυτα! Καμία σχέση με μένα, όπου όλα γινόταν δύσκολα και με το ζόρι. Εδώ της είπε να στηθεί και αυτή το έκανε αμέσως!

Συνεχίζεται…

(Copyright protected OW ref: 8320 "Erotic stories archive")