Και την γκόμενά μου κι εμένα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Πριν από τέσσερα χρόνια, ήμουν φοιτητής στην Αγγλία. Τα είχα με μια όμορφη Σέρβα συμφοιτήτρια, την Ντράγκανα. Η Ντράγκανα ήταν ένα χρόνο μικρότερή μου (23 τότε), ξανθιά με καστανά μάτια, πανέμορφο γλυκό πρόσωπο, γαμάτο κωλαράκι.

Εκείνη τη περίοδο έμενα μαζί με έναν Τούρκο συγκάτοικο, τον Οσμάν, επίσης συμφοιτητή, με τον οποίο, γνωριζόμασταν ένα χρόνο πριν που βρίσκαμε μαζί γκόμενες και τις πηδάγαμε. Ο Οσμάν ήταν πολύ γυναικάς αλλά είχε κάτι τραβηχτικό πάνω του που δύσκολα του αντιστέκονταν γυναίκες κάθε είδους και ηλικίας.

 


Μέσα σε τέσσερα χρόνια είχε πηδήξει τουλάχιστον σαράντα γκόμενες από 18 μέχρι 45 ετών, κάθε εθνικότητας από Αγγλίδες, Τσέχες μέχρι Ελληνίδες και μαύρες. Ήταν μόλις 1.73 αλλά με πολύ γυμνασμένο σώμα, μελαμψός και εντελώς άτριχος, σαν μοντέλο.

Τη δεύτερη χρονιά λοιπόν γνώρισα την Ντράγκανα και την ερωτεύτηκα αμέσως. Σκορπίνα αυτή, πολύ θερμή στο κρεβάτι, έκανε τη σχέση μας πολύ καλή και είχε κρατήσει για έξι μήνες, έως ότου την έπιασα στα πράσα να πηδάει τον Οσμάν μαζί με έναν άλλο συμφοιτητή, που το έπαιζε γκόμενος στη σχολή, έναν Γάλλο.

Είχα υποψίες ότι ο Οσμάν γούσταρε την Ντράγκανα, από τα βλέμματά του πάνω της, αλλά δεν έδινα σημασία. Έπρεπε όμως να είχα καταλάβει ότι το καυλάκι μου (13 εκ.) ήταν πολύ μικρό για την Ντράγκανα.

Εκείνη τη μέρα λοιπόν, έπρεπε να κάνω μια παρουσίαση στη Σχολή και είχα άγχος που καθυστέρησα. Γύρισα νωρίς στο σπίτι, άνοιξα την πόρτα και άκουγα φωνές της Ντράγκανας και αναστεναγμούς από τα πάνω δωμάτια. Αμέσως ανέβηκα στα δωμάτια και άκουσα να έρχονται οι κραυγές από το δωμάτιο του Οσμάν. Στην αρχή κατάλαβα ότι πηδούσε καμιά γκόμενα που θα βρήκε. Από περιέργεια, κοίταξα από την κλειδαρότρυπα και τι να δω...

Την Ντράγκανα στα τέσσερα, με τον Οσμάν να της καρφώνει ένα τεράστιο καυλί στον κώλο, και τον Γάλλο να της καρφώνει το δικό του καυλί στο στόμα. Μαζί συγχρονισμένα την "ξέσκιζαν" κυριολεκτικά. Σοκαρίστηκα αλλά παράλληλα ο πούτσος μου είχε γίνει τούμπανο. Τον έβγαλα έξω και τον έπαιζα βλέποντας το γαμήσι της γκόμενας μου από την κλειδαρότρυπα.

Ο Οσμάν την γαμούσε πολύ δυνατά από τον κώλο και αυτή φώναζε σαν σκύλα. Εμένα ποτέ δεν με είχε τους έξι μήνες που τα είχαμε να της ακουμπήσω καν το καυλάκι μου στην κωλοτρυπίδα της και ο Οσμάν μόνο με τα αρχίδια δεν μπήκε μέσα.

Δεν άργησαν πολύ να χύσουν και οι δύο, όταν γύρισαν την Ντράγκανα, της είπαν να ανοίξει στον στόμα της και οι δύο πέταξαν τα σπέρματα τους στα μούτρα της και στο στόμα της. Την είχαν καταχύσει κι εγώ ήμουν έτοιμος να χύσω, αμέσως μόλις άκουσα τον Οσμάν να της λέει ποτέ να μην μου πουν τίποτα.

Εκείνη τη στιγμή άρχισα να χύνω, ώσπου ο Οσμάν άνοιξε τη πόρτα και ξαφνικά όλοι τους με έβλεπαν στα γόνατα να πετάω τη πλούσια μαλακία μου στο πάτωμα. Η Ντράγκανα τα είχε παίξει αλλά μετά άρχισε να γελάει, όπως και ο Γάλλος γαμιάς της.

Μόλις με είδε ο Οσμάν, έτσι όπως ήταν γυμνός με την ψωλάρα του έξω, μου έπιασε το κεφάλι και μου τον κάρφωσε στο στόμα. Άρχισε να μου γαμάει δυνατά τον στόμα και να μου λέει ότι τώρα ήρθε η σειρά μου.

Ντράγκανα κι εγώ βρεθήκαμε με τα πόδια μας ανοιχτά στο κρεβάτι να μας γαμάει μια ο Οσμάν μια ο Γάλλος. Αυτή τη φορά ο Οσμάν έχυσε μέσα στο μουνί της Ντράγκανας μπροστά μου, ενώ ο Γάλλος με έχυσε μέσα στον κώλο μου.

Από τότε συνέχισα με την Ντράγκανα να είμαστε ζευγάρι για δύο μήνες ακόμα, με τον Οσμάν και τον Γάλλο να μας γαμάνε μαζί. Τελικά η Ντράγκανα τα έφτιαξε με τον Οσμάν και σήμερα είναι παντρεμένοι με δύο παιδιά.

 

(Copyright protected OW ref: 8320 "Erotic stories archive")