Σερβιτόρα για πήδημα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Ήμουν ένα άβγαλτο αγοράκι, κάπως διαφορετικό από τα άλλα από μικρή κιόλας ηλικία. Μόλις δεκαεννιά χρονών, με λεπτοκαμωμένο γυναικείο κορμάκι, πεταχτό κωλαράκι άτριχο, ξανθό μαλλάκι και ένα πρόσωπο με σαρκώδη χείλη.

Ακόμα και οι φαντασιώσεις μου είχαν να κάνουν με καλογυμνασμένους άντρες που με χρησιμοποιούσαν σαν γυναίκα γαμώντας με από παντού.

 

Ήμουν ακόμα παρθένος όταν αποφάσισα να ψάξω για δουλειά. Στη γειτονιά μου είχε ανοίξει μια καφετέρια. Την είχε ένας σκληρός καλογυμνασμένος μπράβος της νύχτας, ο Ηλίας. Ήταν ένας άντρακλας γύρω στα σαράντα, ψηλός, μυώδης και πολύ αυταρχικός με το προσωπικό μιας και σε φάση που έπινα καφέ τον είχα δει να κάνει τις σερβιτόρες να κλαίνε από τις φωνές του.

Η καρδιά μου σκιρτούσε καθώς δειλά - δειλά πήγα και τον βρήκα. Με κοίταξε με ένα περίεργο βλέμμα καθώς τον παρακαλούσα να με προσλάβει. Αφού με κοίταξε με προσέλαβε και μου είπε να ξεκινήσω από αύριο.

Την επόμενη ημέρα, πήγα. Ο Ηλίας ήταν πολύ αυταρχικός και πολύ σκληρός. Εκτός από εμένα υπήρχαν δύο κοπέλες, η Ελίνα μια κοντούλα μελαχρινή Αλβανίδα με ωραίο κορμάκι και καυλιάρικη φατσούλα και η Ιρίνα, μια ψηλή ξανθιά Ρωσίδα με τροφαντό κώλο και μεγάλα βυζιά.

Όλες οι σερβιτόρες ήταν πιτσιρίκες γύρω στα δεκαοκτώ κι εγώ στα δεκαεννιά ήμουν ο μεγαλύτερος. Ο Ηλίας από τη πρώτη μέρα άρχισε και σε εμένα να μου φωνάζει. Βέβαια φώναζε σε όλες. Την πρώτη μέρα κιόλας κατάλαβα τι συνέβαινε όταν η Ελίνα έσπασε ένα ποτήρι.

-    «Ηλίθιο πουτανάκι!», είπε.

Την έπιασε από το μαλλί σέρνοντας την στο γραφείο τη στιγμή που εγώ ήμουν μέσα και σκούπιζα. Έκλεισε τη πόρτα ενώ δεν με άφησε να φύγω.

-    «Μείνε να δεις τι παθαίνουν όσοι κάνουν ζημιές…», είπε.

Και αφού κάθισε στη πολυθρόνα την έριξε μπρούμυτα στα γόνατά του ενώ εκείνη έκλαιγε και παρακαλούσε.

-    «Σας παρακαλώ κύριε, δεν θα το ξανακάνω…», έλεγε κλαίγοντας.

Ενώ ο Ηλίας χάιδευε το πεταχτό κωλαράκι της που διαγραφόταν κάτω από το κολάν.

-    «Θέλεις να σου κόψω από το μισθό ή να σε τιμωρήσω;», ρώτησε την Ελίνα.

-    «Τιμωρία…», είπε κλαίγοντας.

Και μπροστά στα έκπληκτα μάτια μου άρχισε να της ρίχνει δυνατές ξυλιές στον κώλο κάνοντάς την να βγάζει καυλιάρικες κραυγούλες. Το θέαμα με είχε ερεθίσει και προφανώς και την Ελίνα μιας και έβλεπα ότι της άρεσε και τούρλωνε το κωλαράκι της όσο έτρωγε τις ξυλιές της.

Κάποια στιγμή σηκώθηκε και έτριψε τον κωλαράκο της ενώ με το άλλο χέρι σκούπισε τα δάκρυά της. Ο Ηλίας άνοιξε το παντελόνι του και πέταξε έξω ένα τεράστιο χοντρό καυλί τουλάχιστον είκοσι πόντους και αρκετά χοντρό

-    β«Τσουλάκι… ξέρεις τι πρέπει να κάνεις…», είπε.

Πράγματι η Ελίνα γονάτισε μπροστά του και το πήρε στο στόμα αρχίζοντας να το τρομπάρει στο μικρό της στόμα.

-    «Πλησίασε και εσύ μωρή πούστρα!», είπε κοφτά.

Υπάκουσα και η καρδιά μου χτυπούσε δυνατά. Η Ελίνα με κοίταζε χωρίς να έχει βγάλει το χοντρό καυλί από το στόμα της. Γονάτισα δίπλα της και ο Ηλίας διέταξε:

-    «Ελίνα, δώσε το καυλί στο πουστράκι και δείξε του τι να κάνει!» ¨

Πράγματι η Ελίνα πίεσε το κεφάλι μου επάνω στο καυτό του καυλί με την αλμυρή γεύση. Το πήρα δειλά - δειλά στο στόμα ενώ άρχισε η Ελίνα να κουνά το κεφάλι μου ρυθμικά επάνω στο πουτσοκέφαλό του.

Μία το ρούφαγα εγώ, μία η Ελίνα δείχνοντάς μου τι να κάνω. Σχεδόν συναγωνιζόμασταν για το καλύτερο τσιμπούκι ενώ ο Ηλίας το διασκέδαζε βογκώντας.

Κάποια στιγμή ο Ηλίας έχυσε στο στόμα μου γεμίζοντάς το με τα καυτά του χύσια ενώ η Ελίνα ξέσπασε σε γέλια. Κατακόκκινος από ντροπή προσπαθούσα να καταπιώ και να σκουπίσω το σπέρμα του Ηλία που έτριψε το πούτσο του επάνω στο πρόσωπό μου.

-    «Φώναξε και την Ιρίνα να έρθει εδώ!», είπε ο Ηλίας.

Πράγματι σε λίγο ήταν και οι δύο μέσα στο γραφείο. Το λόγο πήρε ο Ηλίας δείχνοντας εμένα:

-    «Λοιπόν, σας καθιστώ υπεύθυνες να πάρετε αυτή την πούστρα και να την κάνετε τσουλάκι. Θέλω σε μια εβδομάδα να είναι ντυμένη γυναικεία, να φέρεται γυναικεία και να γαμηθεί σαν γκόμενα, όπως και εσείς. Αν τα καταφέρετε θα κρατήσετε τη δουλειά σας αλλιώς θα φύγετε!»

-    «Θα μας ακούει;», ρώτησε η Ιρίνα κοιτώντας με αυστηρά.

-    «Και βέβαια! Αλλιώς θέλω να πέφτουν σκαμπίλια και ξυλιές!», είπε. «Και αρχίζουμε από τώρα για να καταλάβει τη θέση του…»

Η Ιρίνα, η επιβλητική ξανθιά Ρωσίδα ήρθε μπροστά μου ενώ δίπλα της ήταν η Ελίνα, η κοντούλα πουτανίτσα. Πρώτη ξεκίνησε η Ελίνα αστράφτοντας μου ένα δυνατό σκαμπίλι, ακολούθησε δεύτερο και τρίτο ενώ μετά ανέλαβε η Ιρίνα συνεχίζοντας να μου δίνει δυνατά χαστούκια μέχρι που έβαλα τα κλάματα υποταγμένος.

-    «Θα κάνεις ότι λέμε. Κατάλαβες καριόλα;», ρώτησε η Ελίνα.

-    «Μάλιστα…», αποκρίθηκα και η Ιρίνα με ξαναχαστούκισε.

-    «Μάλιστα κυρία θα λες μωρή!», είπε με τη βαριά ρωσική της αισθησιακή προφορά.

Όταν τελείωσε ο μαραθώνιος με τα σκαμπίλια και το βρισίδι, δεν μπορούσα ούτε στα μάτια να τις κοιτάξω. Στο στόμα μου υπήρχαν ακόμα τα χύσια του Ηλία και ήμουν κατακόκκινος από ντροπή αλλά και τα δυνατά χαστούκια που έφαγα για να δω ποιος είναι το “αφεντικό”.

Η συνέχεια δόθηκε στη δουλειά. Οι δύο σερβιτόρες με έβαλαν να κάνω όλες τις δουλειές ενώ εκείνες κάθονταν και με έβλεπαν. Κάθε τόσο ερχόταν κάποια για να με ελέγξει.

Η Ελίνα δεν δίστασε να με χαστουκίσει μπροστά σε ένα ζευγάρι επειδή έσπασα ένα ποτήρι ενώ η Ιρίνα όταν είδε ότι δεν είχα πλύνει όλα τα ποτήρια, με έσυρε στη μικρή αποθήκη, μου κατέβασε το παντελόνι και μου μαύρισε το κωλαράκι με την ξύλινη βούρτσα μαλλιών της.

Αργά το βράδυ, επιτέλους έκλεισε το μαγαζί και η Ελίνα μου έδωσε μια τσάντα. Μέσα είχε γόβες, ένα μίνι φόρεμα, κιλοτάκι, καλσόν και μέικ απ. Κοίταξα με απορία αλλά τα χαστούκια της Ιρίνας με έκαναν να καταλάβω γρήγορα τι έπρεπε να κάνω.

Σύντομα βρέθηκα μπροστά τους ντυμένος γυναικεία ενώ οι προσβολές έδιναν και έπαιρναν. Περιέργως αισθανόμουν ένα περίεργο ερεθισμό από την όλη σκηνή, ειδικά όταν αναλάμβανε η Ελίνα να με τιμωρεί.

Η εικόνα ενός κοντοπούτανου που με χαστούκιζε κάθε τόσο σε σχέση με την επιβλητική χυμώδη Ιρίνα που περίμενε κανείς να είναι αφέντρα, με καύλωνε.

Όλη την εβδομάδα, δούλευα για τρείς με αυστηρές τιμωρίες και εξευτελισμούς ενώ όταν έκλεινε το μαγαζί, ντυνόμουν γυναικεία και μάθαινα να φέρομαι σαν γυναίκα και πάλι κάτω από την αυστηρή τους καθοδήγηση.

Πέντε ημέρες μετά ο Ηλίας, μετά το κλείσιμο του μαγαζιού, έμεινε μαζί μας. Βγήκα φορώντας τα γυναικεία μου ρούχα και λικνιζόμουν σαν την πουτάνα πάνω στα γοβάκια μου. Η Ελίνα και η Ιρίνα κοίταζαν αυστηρά καθώς ο Ηλίας με πλησίασε και αφού μου χούφτωσε το κωλαράκι με φίλησε στο στόμα.

Αισθάνθηκα το καυλί του να πιέζει το στομάχι μου. Βρέθηκα γονατιστός μπροστά του να τρομπάρω το τεράστιο καυλί του όπως μου είχε δείξει η Ελίνα. Φυσικά μου άρεσε και το έκανα με πολύ πάθος. Η στιγμή που ο Ηλίας με έστησε στα τέσσερα στο τραπέζι και κατέβασε το κιλοτάκι μου, μου έχει μείνει ακόμα αξέχαστη.

Η καρδιά μου σκιρτούσε δυνατά καθώς το χοντρό του πουτσοκέφαλο ακούμπησε την παρθένα μου τρυπούλα. Άρχισε να πιέζει και ο πόνος κατέκλυσε το κορμί μου καθώς η τρυπούλα μου άνοιγε σιγά - σιγά και υποδεχόταν το καυλί του γαμιά μου.

Έσπρωχνε δυνατά. Έκανα να ξεφύγω αλλά έφαγα ένα δυνατό σκαμπίλι στα κωλομέρια μου και με τα δυνατά του χέρια με ακινητοποίησε.

-    «Τι στενό κωλαράκι έχεις πούστρα! Θα σου το ανοίξω μωρή ξεκωλιάρα!», έλεγε.

Μου έμπηξε δυνατά το καυλί κάνοντάς με να φωνάξω.

-    «Ούρλιαξε μωρή πουτάνα! Βόγκα που σε γαμάω!», έλεγε και άρχισε να με πηδά λυσσασμένα με τον τεράστιο πούτσο του.

Το γαμήσι ήταν βίαιο και δυνατό και δεν άργησα να αρχίσω να το απολαμβάνω παρά τον οξύ πόνο του ξεσκίσματός μου. Τα αρχίδια του χτύπαγαν τα δικά μου και καταλάβαινα κάθε δυνατή ψωλιά που με ξέσκιζε.

-    «Χύνω τσουλάκι!», είπε και ο κώλος μου γέμισε χύσια.

Η αρχή είχε γίνει πλέον. Ήμουν μια γαμημένη τσούλα, ένα πουτανάκι. Η καριέρα μου ως σερβιτόρα είχε ξεκινήσει και βλέποντας την Ιρίνα να φορά ένα στραπόν κατάλαβα ότι με περίμενε πολύ εκπαίδευση ακόμα.

 

(Copyright protected OW ref: 8320 "Erotic stories archive")