Οι κουμπάροι μας

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Γεια σε όλους και όλες. Θα σας πω μερικά λόγια για τα άτομα που εμπλέκονται σ’ αυτήν την ιστορία. Είμαι ο Νίκος σαράντα δύο ετών, η γυναίκα μου Ράνια σαράντα ετών (1.75, με μεγάλες βυζάρες, αφράτο κώλο, μουνί με πεταχτή κλειτορίδα). Ο Στάμος (κουμπάρος σαράντα ενός ετών) και η Φαίη σαράντα δύο (με πλούσιες βυζάρες, κωλάρα στρογγυλή, μουνί με παχιά μουνόχειλα, κουμπάρα). Αυτά και μπαίνουμε στην ιστορία μου…

Με τον Στάμο πολλές φορές λέγαμε για τα γαμήσια μας με τις γυναίκες μας και καμιά δυο - τρεις φορές είχαμε κερατώσει τις γυναίκες μας σε κάτι παρτουζίτσες με άλλες κυρίες. Μου έλεγε συχνά ότι η Φαίη ήταν του ιεραποστολικού και δεν του έκανε και πολλά, μόνο κανένα τσιμπούκι και ότι της άρεσε να της κάνει γλειφομούνι που την τρέλαινε, σε σχέση με την δικιά μου που έπαιρνε τον πούτσο από όλες τις τρύπες και στον έβγαζε οδοντογλυφίδα.

Με την Ράνια είχαμε πει πολλές φορές να γνωρίσουμε κι άλλα ζευγάρια αλλά κόλλαγε στο ότι ήθελε γνωστούς. Ο Στάμος πάντα μου έλεγε ότι η Ράνια είναι μούναρος και τον είχα πιάσει να κοιτάει τις βυζάρες τα πόδια και τον κώλο της, και είχε πει ότι θα ήθελε να την γαμήσει ή να την παρτουζώναμε μαζί. Δέχτηκα αλλά με τον όρο να γαμήσω ή να γαμήσουμε την Φαίη.

Το πρόβλημα ήταν πως θα γινόταν… Σκεφτήκαμε πολλά πράγματα αλλά όλα κάπου σκάλωναν. Η δικιά μου με την Φαίη ήταν πολύ κολλητές και η Ράνια δεν μου είχε κρύψει ότι δοκίμαζαν μαζί τα εσώρουχα η μια της άλλης,  φορέματα, και άλλα. Όταν την ρώτησα αν είχαν συζητήσει για σεξουαλικά μου αποκάλυψε ότι η Φαίη δεν την ενέπνεε τόσο σεξουαλικά ο Στάμος και γι’ αυτό δεν του δινόταν ολοκληρωτικά.

Άρπαξα την ευκαιρία και της είπα ότι ο Στάμος γούσταρε να την γαμήσει ή μαζί μου ή μόνος και της είπα ότι δέχτηκα με τον όρο να γαμήσω την Φαίη, και ότι ήταν ευκαιρία για να κάνουμε την πρώτη μας παρτούζα αν ήθελε. Έτσι λοιπόν, για να μην λέω πολλά, αποφασίσαμε κάποια στιγμή που θα ήταν οι δυο τους να της την πέσει και αν καθόταν η φάση να μπαίναμε κι εμείς μετά.

Ενημέρωσα τον κουμπάρο μου για το σχέδιο που είχαμε και κανονίσαμε να βρεθούμε το άλλο βράδυ. Ήρθαν κατά τις οκτώ στο σπίτι. Η Ράνια φόραγε ένα πολύ αποκαλυπτικό φόρεμα που άφηνε να διαγράφονται πολλά από τα προσόντα της, ενώ η Φαίη στενό παντελόνι που διέγραφε την κωλάρα της και ένα πουκάμισο χωρίς σουτιέν που αποκάλυπτε τις μεγάλες ρώγες της. Μετά από μερικά ποτά είπαμε να πάμε καμιά βόλτα με τον κουμπάρο μου. Την περισσότερη ώρα η Ράνια με την Φαίη καθόταν δίπλα - δίπλα και χασκογέλαγαν και η Ράνια μου άπλωνε το χέρι της σε κάποια σημεία της Φαίης. Έτσι λοιπόν τις αφήσαμε μόνες…

Γυρίζοντας, μετά από μισή ώρα πάνω - κάτω, άνοιξα την πόρτα όσο πιο σιγά μπορούσα. Οι γυναίκες μας δεν ήταν πλέον στο σαλόνι. Κοιταχτήκαμε με τον Στάμο και είπαμε ότι μάλλον έπιασε το κόλπο. Πηγαίνοντας προς την κρεβατοκάμαρα ακούσαμε κραυγούλες ηδονής και όταν μπήκαμε μέσα αντικρίσαμε τις γυναίκες μας ολόγυμνες στο κρεβάτι. Η Φαίη με ανοικτά τα μπούτια και την Ράνια με στημένη την κωλάρα της να της κάνει ένα τέλειο γλειφομούνι!

Βγάλαμε τα ρούχα μας και πήγαμε κοντά τους. Η Φαίη πετάχτηκε επάνω αλλά το γλειφομούνι την είχε καυλώσει τόσο, που δεν αντέδρασε και πολύ… Της έδωσα το καυλί μου να το τσιμπουκώσει και το πήρε πολύ βαθιά μέχρι λαρύγγι, ενώ ο Στάμος πήγε πίσω από την Ράνια άνοιξε τα κωλομέρια της και άρχισε να της γλείφει μουνί και κωλοτρυπίδα.

Η Φαίη τσιμπούκωνε το καυλί μου με λύσσα καθώς δεχόταν και μερικά σκαμπίλια. Ο Στάμος σηκώθηκε και έχωσε τον πούτσο του στην μούνα της γυναίκας μου και άρχισε να την πηδάει με λύσσα. Αυτή μούγκρισε σαν πουτάνα που ένιωθε το καυλί του να της τρυπάει την μήτρα.

Έτσι λοιπόν έβαλα και εγώ την Φαίη στα τέσσερα απέναντι από την Ράνια να δίνει γλωσσόφιλα η μια στην άλλη και ανοίγοντας της τα μουνόχειλα καρφώθηκα στην μήτρα της βαθιά. Την είχα καβαλήσει και καρφωνόμουν με δύναμη στην μήτρα της. Ούρλιαζε από ηδονή και καύλα και τα χύσια της άρχισαν να τρέχουν στο καυλί μου. Ο Στάμος είχε αρπάξει τις βυζάρες της Ράνιας μου και την σφυροκοπούσε με μανία. Μετά από λίγο άκουσα την Ράνια να βγάζει μια δυνατή κραυγή και να λέει:

-    «Σιγά! Πονάω…»

Ο Στάμος είχε βάλει την ψωλάρα του στην κωλότρυπα της Ράνιας και την ξέσκιζε φτάνοντας μέχρι τον πάτο της. Άφησα την μουνάρα της Φαίης και πήρα θέση να παρτουζώσουμε την γυναίκα μου. Ήρθε, κάθισε πάνω μου και το σάντουιτς ήταν έτοιμο! Ξεσκίζαμε τις τρύπες της με δύναμη μπαινοβγάζοντας τα καυλιά μας βαθιά, ενώ αυτή έγλειφε την μουνάρα της Φαίης. Οι γυναίκες μας χύνανε συνέχεια. Έτσι, μετά από λίγο ήταν η σειρά της Φαίης να νιώσει την γλύκα δύο πούτσων. Κάθισε στην ψωλή του Στάμου και η Ράνια σάλιωνε και έχωνε δάχτυλα στην κωλοτρυπίδα της, ενώ εγώ συνέχιζα να της ξεσκίζω την κωλοτρυπίδα της.

Όταν ήταν έτοιμη, πήρα θέση από πίσω της, ο Στάμος άνοιξε την κωλάρα της και έτσι είχα φάτσα την παρθένα κωλότρυπα. Ακούμπησα το πουτσοκέφαλο και άρχισα να σπρώχνω σιγά. Η αντίσταση ήταν μεγάλη αλλά ένιωθα να υποχωρεί στην πίεση και να βυθίζεται σιγά - σιγά στην κωλοτρυπίδα της, ώσπου μπήκε όλη μέσα κάνοντας την να βγάλει μια κραυγή πόνου και ηδονής μαζί. Άρχισα να την σφυροκοπάω όλο και πιο δυνατά ξεσκίζοντας την παρθένα κωλάρα της ενώ η Ράνια δεχόταν ένα υπέροχο γλειφομούνι από τον Στάμο. Η Φαίη φώναζε και έλεγε:

-    «Ξεσκίστε με την πουτάνα! Θέλω κι άλλες πούτσες!!!», έλεγε και δάγκωνε και ρούφαγε τις καυλωμένες ρώγες της γυναίκας μου.

Δεν αντέξαμε άλλο έτσι… Τις βάλαμε ξάπλα, σηκώσαμε τις μπουτάρες τους και ξαναχωθήκαμε στις κωλότρυπες τους. Η Φαίη και η Ράνια είχαν τυλίξει τα πόδια τους στις πλάτες μας και μας έσπρωχναν για να μπούμε πιο βαθιά. Ούρλιαζαν σαν σκύλες, σαν καριόλες και τα μουνιά τους έχυναν συνέχεια. Μην αντέχοντας πλέον και οι δυο μας, πήγαμε τα καυλιά μας στα πρόσωπα τους και τις χύσαμε στις μάπες, όπου μετά άρχισαν να γλείφουν  τα χύσια μας από τα πρόσωπα τους.

Μας βρήκε το ξημέρωμα να γαμιόμαστε. Οι πούτσοι μας είχαν γίνει σαν παντζάρια, ενώ οι σούφρες τους και οι μουνότρυπες είχαν χαλαρώσει και ανοίξει σαν χωνιά. Και που δεν τις χύσαμε! Στο στόμα μέσα βαθιά, στα μαστάρια τους, στις κωλοτρυπίδες, μέσα στην μήτρα… Από τότε, συχνά αλληλογαμιόμαστε, ή εγώ με την Φαίη, ή ο Στάμος με την Ράνια, ή και μόνες τους, ή και σαν ζευγάρια.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας, και μακάρι να μπορούσα να σας αποδείξω για να σας πείσω για την πραγματικότητα της ιστορίας!

(Copyright protected OW ref: 8320 "Erotic stories archive")