Πως έκανα τη γυναίκα μου πουτάνα (1ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Το e-mail μου είναι το:
Η ιστορία που σας γράφω συνέβη πριν λίγο καιρό και έχει αλλάξει ριζικά την ερωτική, και συνεπώς, ολόκληρη τη ζωή μου. Είμαι παντρεμένος εδώ και οκτώ χρόνια με την Θάλεια, η οποία είναι μια πανέμορφη γυναίκα, μελαχρινή, με μακριά μαλλιά, μακριά πόδια, πανέμορφο πρόσωπο και εκπληκτικό κορμί. Το στήθος της είναι μεγάλο και στητό, με σκούρες, μεγάλες ρώγες ενώ ο κώλος της είναι τουρλωτός, ολοστρόγγυλος και προκλητικός! Με τη γυναίκα μου παντρευτήκαμε από έρωτα, στα εικοσιέξι μας και είμαστε περίπου συνομήλικοι.

Πριν γνωριστούμε η Θάλεια ήταν αρκετά άβγαλτη, σε ότι αφορά τις σχέσεις με τους άντρες, με πολύ λίγες και περιορισμένες εμπειρίες. Στην ουσία πηδήχτηκε πρώτη φορά με μένα, εκτός από ορισμένα προκαταρτικά σεξουαλικά παιχνίδια που είχε με προηγούμενους δεσμούς της, που είχαν φτάσει στο προχωρημένο χαμούρεμα και σε μια πίπα που είχε πάρει σε έναν γκόμενό της. Η Θάλεια ήταν συνεσταλμένη και συντηρητική στο σεξ και οτιδήποτε έκανε ήταν προσεγμένο και ελεγχόμενο. Εγώ, αντίθετα, ήμουν πολύ πιο “εξελιγμένος” στο σεξ και προσπαθούσα να την εντάξω σε αυτό το κλίμα, χωρίς μεγάλη επιτυχία, πρέπει να πω.

Έτσι ήταν η κατάσταση περίπου, την εποχή που ήταν να παντρευτούμε. ήλπιζα ότι με το γάμο οι σεξουαλικές μας σχέσεις θα βελτιωνόταν και η Θάλεια θα γινόταν πιο άνετη και πιο χαλαρή. Σε αυτό συνηγορούσε και η ίδια, που αποδεχόταν την διστακτικότητά της και την απέδιδε στην συστολή και την μη άνεση που είχε σε σχέση με το σεξ.

Έως τότε η σεξουαλική μας ζωή περιοριζόταν στο απλό -μέχρι αηδίας- πήδημα στο κρεβάτι, με σβησμένο το φως, αυτή από κάτω, εγώ από πάνω. Ορισμένες φορές την έπαιρνα, μετά από επιμονή μου, πισωκολλητά, γαμώντας το μουνί της με ορμή και χουφτώνοντας τα ολοστρόγγυλα βυζιά της και αυτό μου άρεσε ιδιαίτερα. Αλλά και η Θάλεια φαινόταν ευχαριστημένη όταν έχυνα στην πλάτη της μετά από τέτοιου είδους συνεύρεση.

Πρέπει να πω ότι πολλές φορές την παρότρυνα να τολμήσει μερικά πράγματα στο σεξ αλλά και γενικότερα, στο ντύσιμο και στο φέρσιμό της, ώστε να γίνει πιο απελευθερωμένη και άνετη. Μερικές φορές αυτό είχε αποτέλεσμα, κυρίως σε διακοπές, όπου ένιωθε λιγότερο πιεσμένη και βρισκόταν σε περιβάλλον άγνωστο, στοιχείο που την έκανε να τολμήσει ορισμένα πράγματα, που σε κανονικές συνθήκες ήταν αδιανόητα για αυτήν: κοιμόταν ολόγυμνη το βράδυ (με σβησμένο φως), φορούσε περισσότερο θηλυκά ρούχα, που τόνιζαν τις τέλειες αναλογίες της και μερικές, πολύ σπάνιες φορές, μετά από δική μου παρότρυνση, δεν φορούσε βρακί όταν βγαίναμε έξω.

Αυτά ήταν οι μοναδικές πινελιές στη σεξουαλική μας ζωή, πέρα από τα συνηθισμένα. Ομολογώ ότι δεν ήμουν καθόλου ευχαριστημένος από αυτού του είδους σεξ αλλά ήλπιζα ότι τα πράγματα θα βελτιωνόταν με τον καιρό, κυρίως μετά το γάμο μας. Πολλές φορές το συζητούσαμε αυτό με τη Θάλεια κι αυτή συμφωνούσε μαζί μου ότι θα υπήρχε πρόοδος στην ερωτική μας ζωή, μετά το γάμο, αφού θα ζούσαμε πλέον μαζί και θα εξοικειωνόμασταν περισσότερο.

Τα πράγματα όμως εξελίχτηκαν διαφορετικά. Λίγο καιρό μετά το γάμο μας, αντί να εμπλουτίζεται η ερωτική μας ζωή και η Θάλεια να γίνεται πιο απελευθερωμένη και άνετη, αντίθετα, υπήρξε χειροτέρευση! Η γυναίκα μου γινόταν όλο και πιο απόμακρη, οι σεξουαλικές μας επαφές όλο και πιο σπάνιες, και όταν υπήρχαν ήταν, τις περισσότερες φορές, μεγάλη αποτυχία. Η Θάλεια, τις περισσότερες φορές δεν είχε διάθεση για σεξ, ενώ όταν πηδιόμασταν -με τον πλέον παραδοσιακό τρόπο- υπήρχε σοβαρό πρόβλημα επαφής. Η Θάλεια, όταν το συζητούσαμε, απέδιδε το γεγονός αυτό στην πίεση της καθημερινότητας και υποσχόταν, συνεχώς, ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν άμεσα. Όμως, η εξέλιξη ήταν ολοένα και χειρότερη.

Εγώ, με τον καιρό, έχασα την αυτοπεποίθησή μου και, παρά το γεγονός, ότι επιζητούσα το σεξ, πολλές φορές είχα προβλήματα στύσης, κύρια όταν η διαδικασία ήταν η κλασική και συνηθισμένη. Αντίθετα, στις ελάχιστες περιπτώσεις που το σεξ γινόταν αυθόρμητα και όχι προγραμματισμένα, τα πράγματα ήταν πολύ καλύτερα! Αυτή η κατάσταση με είχε στεναχωρήσει πολύ και δεν ήξερα με ποιον τρόπο να αντιδράσω.

Με τον καιρό, υποσυνείδητα αρχικά και στη συνέχεια συνειδητά, ένιωσα ότι το πρόβλημα οφειλόταν στην μεταξύ μας χημεία. Δεν κολλούσαμε! Δεν υπήρχε αυτό το μαγικό στοιχείο που χρειάζεται στα ζευγάρια για να μπορούν να κάνουν σεξ. Και αυτή η σκέψη με τη σειρά της με οδήγησε σε κάτι άλλο: Νιώθοντας μεγάλη αγάπη για τη Θάλεια αλλά και τρομερό πόθο για το κορμί της, δεν μπορούσα να σκεφτώ να την απατήσω. Όμως είχε καρφωθεί η ιδέα στο μυαλό μου ότι αυτή μπορούσε (και ίσως έπρεπε) να το κάνει! Γιατί ήταν φανερό ότι η Θάλεια δεν μπορούσε να βρει ικανοποίηση από μένα. Και, αργά ή γρήγορα, θα σκεφτόταν να αναζητήσει τη σεξουαλική ευχαρίστηση κάπου αλλού.

Η ζήλια μου με αυτή τη σκέψη ήταν τόση που, προκειμένου να προλάβω μια τέτοια αναπάντεχη και οδυνηρή για μένα, εξέλιξη, άρχισα να την παροτρύνω εγώ να το κάνει. Ήθελα, δηλαδή, να προλάβω, αυτό που μέσα μου θεωρούσα αναπόφευκτο! Και ήθελα, με τον τρόπο αυτό, να ελέγχω τα πράγματα: άλλο είναι να μάθω, κάποια μέρα, ότι η γυναίκα μου πηδιέται με άλλον και άλλο να το επιδιώκω εγώ, καθοδηγώντας την να το κάνει και γνωρίζοντας τις εξελίξεις.

Αρχικά, η επιθυμία μου αυτή κρατήθηκε μέσα μου. Αλλά σιγά - σιγά η σκέψη αυτή άρχισα να μετεξελίσσεται σε ένα είδος διαστροφής, το οποίο γινόταν ολοένα και πιο έντονο. Συχνά φανταζόμουν τη Θάλεια να φλερτάρει με άλλους άντρες και μετά να προχωρά. Στη φαντασία μου τη σκεφτόμουνα να χαμουρεύεται -με άγνωστους ή και γνωστούς άντρες- και να μένει γυμνή μπροστά τους. Μετά τη φανταζόμουνα να την πηδάνε, με τρόπο σκληρό και απόλυτο, δηλαδή ακριβώς όπως δεν το έκανα εγώ, κι αυτή να βρίσκεται εκτός εαυτού.

Αυτές οι σκέψεις είχαν αρχίσει να με στοιχειώνουν, δεδομένου ότι είχαν ξεφύγει πια από το επίπεδο της "φυσικής άμυνας" του εαυτού μου έναντι του κινδύνου του κερατώματος και είχαν καταντήσει ακραίες σεξουαλικές διαστροφές. Τόση ήταν η μετεξέλιξη αυτής της σκέψης μέσα μου, που συνειδητά πια επιθυμούσα να βρει η γυναίκα μου ένα γαμιά και να την ικανοποιεί. Όχι, τόσο για να την βλέπω να γαμιέται με άλλον -μου άρεσε η σκέψη αυτή αλλά ήταν δευτερεύουσα-, αλλά περισσότερο για να ικανοποιηθεί αυτή σεξουαλικά, να γαμηθεί και να νιώσει ακόρεστο πόθο και επιθυμία. Για το λόγο αυτό, η διαστροφή μου δεν απαιτούσε οπωσδήποτε την παρουσία μου κατά τη διάρκεια του κερατώματος αλλά με ικανοποιούσε η σκέψη να ξενοπηδιέται η Θάλεια με κάποιον.

Το στοιχείο αυτό μου άλλαξε ριζικά τη σεξουαλική μου επιθυμία και επιδείνωσε σημαντικά τα προβλήματα στύσης που είχα, με αποτέλεσμα οι ερωτικές επαφές μας με τη γυναίκα μου, να έχουν γίνει ακόμα πιο σπάνιες. Σταδιακά, χωρίς να μπορώ να αντισταθώ στον πειρασμό ,άρχισα να παροτρύνω τη Θάλεια να αλλάξει τον τρόπο που ντύνεται και που φέρεται. Της έλεγα να φορά έξαλλα ρούχα, τολμηρά, που να επιδεικνύουν το θαυμάσιο κορμί της και να προσελκύουν τους άντρες. Της έλεγα να καταργήσει το σουτιέν και να κυκλοφορεί με τα βυζιά της ελεύθερα, ώστε να προκαλεί τους άλλους. Επίσης, την έπεισα να πετάξει όλα τα παλιά βρακιά της και να τα αντικαταστήσει με στρινγκ κιλοτάκια.

Η Θάλεια, παραδόξως, ανταποκρίθηκε σε αρκετές από τις παροτρύνσεις μου, γεγονός που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, δεδομένου του συντηρητικού και συνεσταλμένου χαρακτήρα της. Πραγματικά, η Θάλεια άρχισε να φορά φορέματα και φούστες, κοντές, που τόνιζαν τον ολοστρόγγυλο και προκλητικό κώλο της, "ξεχνούσε" πολλές φορές να φορέσει σουτιέν, κυρίως με μπλούζες που είχαν βαθύ ντεκολτέ, φορούσε παπούτσια με ψηλό τακούνι, που αναδείκνυαν τα όμορφα πόδια της, βαφόταν έντονα και προκλητικά, κ.λπ.

Η κατάσταση αυτή εξελίχθηκε πολύ γρήγορα. Η Θάλεια άλλαξε τις ενδυματολογικές της προτιμήσεις σε τρεις, το πολύ τέσσερις μήνες. Παράλληλα άλλαξε και η συμπεριφορά της, πάλι με δικές μου ενθαρρύνσεις: μερικές φορές που βγαίναμε έξω για φαγητό ή ποτό και η γυναίκα μου ήταν ντυμένη προκλητικά, συμπεριφερόταν με πρόστυχο τρόπο στα γκαρσόνια ή σε άλλους άντρες που βρισκόταν στο μαγαζί. Έσκυβε επίτηδες όταν μας σέρβιραν για να δούνε τα γυμνά βυζιά της, σταύρωνε τα πόδια της με τρόπο ώστε να βλέπουν οι απέναντι το βρακί της ή το μουνί της, γιατί πολύ συχνά δεν φορούσε καθόλου κιλότα. Άλλες φορές έβγαζε το παπούτσι της, κάτω από το τραπέζι και μου χάιδευε τον πούτσο, πάνω από το παντελόνι ενώ μου έλεγε ότι ο τάδε άντρας που καθόταν απέναντι την κοιτούσε.

Η αλλαγή αυτή της γυναίκας μου τροφοδότησε με πολύ "υλικό" τη φαντασία μου και πολλές φορές ονειρευόμουνα τη Θάλεια να προκαλεί κάποιον άντρα και να προχωρά μαζί του. Αυτήν την επιθυμία μου ήταν αδύνατον να την αποκρύψω –εντελώς- από τη Θάλεια και έτσι, όταν κάναμε έρωτα, πολλές φορές την ρωτούσα αν είχε προκαλέσει κάποιον άντρα με το ντύσιμό της ή τη συμπεριφορά της, αν την είχε φλερτάρει κάποιος, αν την είχε προκαλέσει κάποιος για να προχωρήσουν ,αν είχε σκεφτεί να κάνει κάτι με κάποιον, κ.λπ. Η Θάλεια αποκρινόταν ότι δεν είχε κάνει ποτέ τίποτα, αλλά θα της άρεσε η σκέψη να κάνει. Το ζήτημα ήταν ότι αυτού του είδους οι κουβέντες γινόταν αποκλειστικά κατά τη διάρκεια του σεξ, και για το λόγο αυτό δεν μπορούσα να ξέρω κατά πόσο εννοούσε κάτι από αυτά που έλεγε ή εάν ήταν όλα μέρος του παιχνιδιού που υπήρχε ανάμεσά μας.

Το καλοκαίρι που πήγαμε διακοπές σε ένα νησί, έμεινα έκπληκτός όταν την πρώτη μέρα που πήγαμε για μπάνιο στη θάλασσα, την είδα να βγάζει το σουτιέν από το μπικίνι της και να μένει γυμνόστηθη. Αυτό ήταν αδιανόητο για τη Θάλεια, η οποία έως τότε δεν κοιμόταν ποτέ χωρίς σουτιέν στο σπίτι! Και μάλιστα, το συγκεκριμένο το έκανε, δίχως να της πω ποτέ κάτι σχετικό, κυρίως γιατί δεν τολμούσα να της το ζητήσω, να μείνει με τα βυζιά της γυμνά μπροστά σε τόσο κόσμο και τόσους ξένους άντρες. Σε όλη τη διάρκεια των διακοπών η Θάλεια δεν φόρεσε καθόλου σουτιέν στην παραλία, προχωρώντας ακόμα περισσότερο, όταν έκανε βόλτες γυμνόστηθη από τη μια άκρη της παραλίας στην άλλη, φροντίζοντας την δουν όλοι οι παρευρισκόμενοι.

Μάλιστα, αυτές τις βόλτες τις έκανε πάντα μόνη της, όπως μου είχε ζητήσει και μια φορά που άργησε αρκετά να γυρίσει και την είχα χάσει από τα μάτια μου, μου χαμογέλασε αινιγματικά στην ερώτησή μου για το που ήταν, δίχως τελικά να μου πει. Το βράδυ, στο ξενοδοχείο, όταν κάναμε σεξ, μου είπε, καθώς την πηδούσα, ότι ένας νεαρός την είχε ακολουθήσει καθώς περπατούσε, αυτή πήγε στην άκρη της παραλίας, κρύφτηκε πίσω από κάτι βράχια και όταν αυτός την πλησίασε, τον άφησε να της χουφτώσει τα βυζιά της. Εγώ, ακούγοντας τη διήγησή της κόντεψα να τρελαθώ από ζήλια αλλά και καύλα και της ζήτησα να συνεχίσει την ιστορία, με κάθε λεπτομέρεια. Αυτή, αγκομαχώντας από το πήδημα, συνέχισε τη διήγησή της:

-    «Τον άφησα να χουφτώσει τα βυζιά μου. Ήταν καυλωμένος! Είδα την πούτσα του να προβάλει από το μαγιό του. Ήταν μεγάλη! Χωρίς να το σκεφτώ έσκυψα και του κατέβασα το μαγιό. Αυτός πήρε την πούτσα του και την οδήγησε στο στόμα μου. Την έβαλε μέσα! Ήταν μεγάλη και σκληρή. Είχε ωραία γεύση! Μου άρεσε. Άρχισα να τον ρουφάω δυνατά. Αυτός μου άρπαξε τα μαλλιά και με γαμούσε στο στόμα μου. Δεν κράτησε πολύ. Έχυσε μέσα μου και τα κατάπια όλα. Όλα! Και ήταν πολλά…»

-    «Και μετά;», ρώτησα ηλίθια.

-    «Μετά με ξάπλωσε στην άμμο και έπιασε το κάτω μέρος του μαγιό μου…»

-    «Και…», είπα γεμάτος αγωνία, ενώ ο πούτσος κόντευε να εκραγεί, καθώς τη γαμούσα με πρωτοφανή λύσσα.

-    «Τον σταμάτησα. Του είπα «όχι». Αυτός επέμενε και άρχισε να με χουφτώνει πάνω από το μαγιό. Ήμουν μούσκεμα! Αλλά του πήρα το χέρι και τον σταμάτησα. Έφυγε εκνευρισμένος…»

Η ιστορία αυτή με είχε ξετρελάνει. Από εκείνη τη μέρα την "έπαιξα" πολλές φορές, αναλογιζόμενος τη διήγηση της Θάλειας. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω αν ήταν αλήθεια, ή πόσα από αυτά ήταν αλήθεια. Μπορεί η Θάλεια να μου είπε μια ψεύτικη ιστορία για να με καυλώσει ή να έγινε πραγματικά κάτι κι αυτή να το προχώρησε με τη φαντασία της, για τους ίδιους λόγους.

Το άλλο βράδυ, όταν της ζήτησα να μου ξαναδιηγηθεί τι είχε γίνει, αυτή αρνήθηκε και είπε ότι αυτά ήταν προσωπικά της. Ήμουν μάλλον πεπεισμένος ότι η όλη ιστορία ήταν προϊόν φαντασίας της Θάλειας αλλά με προβλημάτιζε το ότι στη διήγησή της, ο άγνωστος νεαρός δεν την πήδηξε, με δική της άρνηση ενώ αυτό προσπάθησε. Αυτό μου έκανε εντύπωση γιατί, αν πραγματικά το είχε βγάλει από το μυαλό της, για να με ικανοποιήσει την ώρα που πηδιόμασταν, θα μπορούσε πολύ άνετα να πει ότι είχαν γαμηθεί! Δηλαδή αυτό το συγκεκριμένο σημείο της διήγησης μου φάνηκε πολύ αληθινό, με συνέπεια να ισχύει το ίδιο για όλη τη διήγηση.

Η ιστορία με το νεαρό δεν μπορούσε να ξεκολλήσει από το μυαλό μου και από εκείνο το βράδυ επανέφερα συχνά τη διήγηση της γυναίκας μου, τραβώντας μαλακία. Η ανείπωτη καύλα μου σε συνδυασμό με την πρωτοφανή ζήλια μου με έκαναν να βγαίνω εκτός εαυτού και τον πούτσο να γίνεται σιδερένιος και αλύγιστος. Πάντως, σε οποιαδήποτε προσπάθειά μου, να ξανασυζητήσουμε το συμβάν, η Θάλεια ήταν ανένδοτη. Ώσπου μια βραδιά το συζητήσαμε ξανά:

-    «Δεν θέλω να ξαναμιλήσω για αυτό το θέμα».

-    «Μα… γιατί;»

-    «Γιατί δεν θέλω. Εσύ πάντως δεν έχεις πρόβλημα. Σου άρεσε αυτό που έγινε, έτσι δεν είναι; Έχω βαρεθεί να σε ακούω για το πόσο θέλεις να κάνω κάτι με κάποιον άλλον. E, να που έκανα. Αυτό δεν σε ικανοποίησε; Δεν ήταν αυτό που ήθελες;  Ή μήπως, όλα όσα έλεγες ήταν φούμαρα και τώρα έχεις μετανιώσει που με οδήγησες σε κάτι τέτοιο; Γιατί εσύ με ώθησες να το κάνω, το ξέρεις;»

-    «Ναι, το ξέρω! Όμως το έκανες στ’ αλήθεια;»

-    «Φυσικά! Απ’ το μυαλό μου νομίζεις το έβγαλα; Αλήθεια έγινε αυτό που σου είπα. Μπορείς να το πιστέψεις!»

-    «Του πήρες πίπα;»

-    «Ναι, και μάλιστα πολύ πετυχημένη. Έχυνε δυο λεπτά συνέχεια. Τέλος πάντων, σου τα έχω πει, γενικά. Τα υπόλοιπα είναι για τον εαυτό μου. Εγώ δεν το έκανα. Εεε, άσε με να κρατήσω κάτι και για μένα, ως ανάμνηση… Πάντα έλεγες ότι θέλεις να πάω με άλλον άντρα για μένα μόνο, για να ευχαριστηθώ εγώ, έτσι δεν είναι;»

-    «Ναι, έτσι είναι».

-    «Εε, τότε τι θες; Το έκανα, ήρθα και σου το είπα κατευθείαν. Τι άλλο θες; Να ήσουν μπροστά κι εσύ και να βλέπεις;»

-    «Όχι, όχι! Αν και θα το ήθελα πάρα πολύ. Ήθελα να μου διηγηθείς τι έγινε, με περισσότερη λεπτομέρεια…»

-    «Μπα! Σε ερεθίζει η σκέψη ότι η γυναίκα σου πήρε πίπα από έναν νεαρό στην παραλία; Ότι κάθισε να χαμουρευτεί με έναν άγνωστο άντρα, σαν καμιά πουτάνα, εεε; Σε ερεθίζει αυτό;»

-    «Πολύ!»

-    «Και θες να το ακούς συνέχεια, εεε; Για τα κατορθώματα της γυναίκας σου. Αυτό κι αν είναι ανωμαλία! Οι περισσότερες γυναίκες που απατάνε τους άντρες τους, προσπαθούν να το κρύψουν… Κι εγώ πρέπει να το διηγούμαι αναλυτικά!»

-    «Ναι αλλά πόσοι άντρες ανέχονται και παροτρύνουν της γυναίκες τους να τους κερατώσουν;»

-    «Μόνο εσύ. Γιατί είσαι ανώμαλος. Και σου αρέσει να σου πηδάνε τη γυναίκα. Λοιπόν, μάθε ότι με το νεαρό προχωρήσαμε κι άλλο. Σου είπα ψέματα εκείνο το βράδυ, γιατί δεν ήξερα πως θα το πάρεις. Φοβόμουνα ότι θα ζηλέψεις τελικά αν σου έλεγα την αλήθεια, αλλά που εσύ!»

-    «Και τι κάνατε;», ρώτησα γεμάτος αγωνία και υπερδιέγερση.

-    «Γαμηθήκαμε! Με πήδηξε! Με πήδηξε εκεί στα βράχια! Με ξέσκισε! Μου έβγαλε τα μάτια μου απ’ έξω! Δεν μπορούσα να τον σταματήσω, αν και προσπάθησα πρέπει να σου πω. Ήταν καυλωμένος! Αυτό έγινε!»

-    «Πες μου…»

-    «Όχι. Δεν θα πω τίποτα άλλο. Μόνο ότι με πήδηξε. Βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει. Είμαι σίγουρος ότι θα το κάνεις. Νομίζω ότι σου φτάνει ότι ξέρεις ότι με γάμησε. Τα υπόλοιπα τα κρατώ για μένα…»

-    «Τόσο πολύ σου άρεσε;»

-    «Πάρα πολύ! Ήταν το καλύτερο γαμήσι! Ήταν τέλειο γαμήσι. Αλλά δεν σου περιγράφω τίποτα άλλο. Για να σκάσεις από περιέργεια και καύλα. Το μόνο που πρέπει να ξέρεις είναι ότι με έχει πηδήξει κι άλλος άντρας εκτός από σένα, πλέον. Αυτό να σκέφτεσαι και να την παίζεις. Γιατί το ξέρω ότι την παίζεις κρυφά στην τουαλέτα. Και με σκέφτεσαι να με γαμάνε άλλοι, έτσι δεν είναι; Λοιπόν έγινε στ’ αλήθεια».

-    «Γιατί δεν μου λες;»

-    «Δεν σου φτάνει ότι με πήδηξαν; Αυτό δεν ήθελες; Λοιπόν έγινε! Με γάμησε ο νεαρός στην παραλία. Δεν μπόρεσα να αντισταθώ. Ήταν ασυγκράτητος και εγώ πολύ αναμμένη. Κι έτσι με πήρε. Εκεί στα βράχια έφαγα τον δεύτερο πούτσο της ζωής μου. Και ήταν τέλειος!»

Η Θάλεια δεν είπε τίποτα άλλο, παρά τη δική μου επιμονή. Το θέμα είχε λήξει εκεί. Μετά από αυτή τη συζήτηση, ήμουν πεπεισμένος ότι η ιστορία ήταν αληθινή και ότι η γυναίκα μου είχε ξενοπηδηχτεί!
Συνεχίζεται...

(Copyright protected OW ref: 8320 "Erotic stories archive")