Μια βραδιά στο κλαμπ (1ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είμαι ο Γιώργος τριάντα δύο και είμαι παντρεμένος με την Άννα είκοσι εννέα. Οι ερωτικές μας εμπειρίες είναι πολλές αφού έχουμε δοκιμάσει πολλά. Θα σας πω ένα από τα περιστατικά που μας έχουν συμβεί… Με την Άννα κάνουμε πολλά ταξίδια. Έτσι κάποιο Μάιο αποφασίσαμε να κάνουμε τουρ στις πόλεις της Β. Ελλάδας.

Σε κάθε πόλη που περνούσαμε σταματούσαμε για μια βραδιά. Βγαίναμε το βράδυ έξω και την άλλη μέρα ξεκινούσαμε για την επόμενη ανακαλύπτοντας έτσι τη νυχτερινή ζωή κάθε πόλης…

 

Μετά από τρεις διαδοχικές στάσεις φτάσαμε στις Σέρρες. Βρήκαμε ένα ξενοδοχείο και βγήκαμε για καφέ και φαγητό. Όταν έφτασε το βράδυ αρχίσαμε να ετοιμαζόμαστε για την νυχτερινή μας έξοδο.

Εγώ φόρεσα ένα τζιν και ένα πουκάμισο με σακάκι και η Άννα ένα κόκκινο κοντό φόρεμα με ανοιχτό ντεκολτέ, αφού της αρέσει να ντύνεται έτσι. Προκλητικά αλλά όχι πρόστυχα. Και εμένα μου αρέσει να την θαυμάζω όταν βγαίνουμε έξω και να εισπράττω και το θαυμασμό των γύρω μας.

Πήγαμε λοιπόν σε ένα κλαμπ και καθίσαμε στο μπαρ. Παραγγείλαμε τα ποτά μας και χαζολογούσαμε μεταξύ μας και με τον μπάρμαν. Ύστερα από λίγο έκατσαν δίπλα μας δυο κοπέλες. (η μία γεματούλα γύρω στα σαράντα, μελαχρινή, η Λίτσα όπως μάθαμε πιο μετά, και η άλλη μια ξανθιά αδύνατη, στα τριάντα τέσσερα, η Ντίνα).

Μετά από λίγο παρατηρήσαμε ότι οι δυο τους κοιτούσαν επίμονα την Άννα. Δεν πέρασε πολύ ώρα και καταλάβαμε ότι ήταν λεσβίες (η Λίτσα τουλάχιστον σίγουρα και η Ντίνα μάλλον ήταν πολύ free).

Καθώς είμαστε άνετα άτομα, δεν είχαμε πρόβλημα και μετά από ένα - δυο χαμόγελα που έριξε η Άννα όταν την κοιτούσαν και ένα σφηνάκι που έστειλε δεν αργήσαμε να γνωριστούμε.

Τα ποτά και τα σφηνάκια έδιναν και έπαιρναν αφού κατάλαβαν κι αυτές ότι είχαμε καταλάβει ότι ήταν ζευγάρι και δεν κολλούσαμε. Μιλούσαμε εγώ πιο πολύ με την Λίτσα και η Άννα με τη Ντίνα χόρευαν έπιναν. Γενικά η ατμόσφαιρα ήταν πολύ θερμή.

Η Άννα και η Ντίνα ξεχάστηκαν και χόρευαν μαζί έχοντας αφήσει εμένα και τη Λίτσα δίπλα στο μπαρ να τις κοιτάμε. Είχαν αφεθεί τόσο που είχαν αρχίσει να χορεύουν πολύ αισθησιακά να χαϊδεύονται να αγκαλιάζονται χωρίς να τους ενδιαφέρει κανείς άλλος.

Εγώ είχα καυλώσει από το θέαμα που μας χάριζαν και σε μένα και στη Λίτσα αλλά και στους γύρω. Σε κάποια φάση της βραδιάς μου λέει η Άννα ότι θέλει να πάει τουαλέτα και ρωτάει τη Ντίνα αν θέλει να πάει μαζί της. Δέχτηκε και πήγαν.

Έκατσα εγώ μαζί τη Λίτσα και συζητούσαμε διάφορα άσχετα. Έτσι, δεν καταλάβαμε ότι είχαν περάσει τριάντα λεπτά και δεν είχαν έρθει ακόμη τα κορίτσια. Πριν προλάβουμε να τελειώσουμε τη σκέψη μας εμφανίστηκαν…

Η Άννα έρχεται στην αγκαλιά μου όπως καθόμουν στο σκαμπό και αρχίζει και με φιλάει. Η Ντίνα πήγε στη Λίτσα και της έλεγε κάτι και χαμογελούσαν. Η Άννα μου γλύφει το αφτί και μου λέει:

-    «Βάλε το χέρι σου κάτω από τη φούστα…»

Εγώ χωρίς δεύτερη κουβέντα το έκανα και ανακάλυψα ότι δεν φορούσε το μαύρο στρινγκ της. Μου λέει στο αφτί καθώς με έγλυφε ότι το έχει η Ντίνα. Ότι την είχε γλείψει μέσα στις τουαλέτες.

Την ρώτησα τι άλλο έκαναν και μου είπε ότι είχαν κλειδωθεί μέσα και η Ντίνα είχε αφήσει την Άννα τελείως γυμνή και την έγλυφε παντού.

Εγώ είχα καυλώσει όσο δεν παίρνει και η Άννα το είχε καταλάβει και μου χάιδευε τον πούτσο μου κάτι που δεν κράτησε πολύ, αφού ήρθε η Λίτσα με τη Ντίνα με σφηνάκια και πίναμε το ένα πίσω από το άλλο.

Η Ντίνα τράβηξε την Άννα και άρχισαν πάλι να χορεύουν. Αυτή τη φορά πιο ερωτικά. Αφού τα χαϊδέματα περνούσαν και κάτω από τη φούστα πλέον. Διακριτικά αλλά όχι για μένα και τη Λίτσα που το ξέραμε.

Τα πεταχτά φιλιά στο στόμα έδιναν και έπαιρναν, με τη Ντίνα αλλά και τη Λίτσα πλέον. Εγώ έμεινα απλός παρατηρητής αλλά φοβερά καυλωμένος…

Αυτά εν τάχει έγιναν στο κλαμπ. Η ιστορία είναι πέρα για πέρα αληθινή. Και έγινε πριν τέσσερα χρόνια. Αν σας άρεσε, πέστε να σας γράψω τη συνέχεια που έγινε μετά στο σπίτι των κοριτσιών.

 

(Copyright protected OW ref: 8320 "Erotic stories archive")