Ο γαμιάς της μάνας μου γάμησε κι εμένα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (1 Vote)
Το e-mail μου είναι το:
Γεια σας παιδιά! Είμαι ο Κώστας και θέλω να σας πω κι εγώ για μια εμπειρία που είχα σε μικρή ηλικία. Σήμερα είμαι είκοσι πέντε χρονών και ζω στην Αθήνα. Μου αρέσουν όπως πάντα οι γυναίκες, αλλά σε κάποια στιγμή όταν ήμουν μικρός είχα μια διαφορετική εμπειρία…
Σε μικρή ηλικία ζούσα στην επαρχία μαζί με τον πατέρα μου και την μητέρα μου στο πατρικό μου, μέσα στη φύση σε ένα χωριό. Ο πατέρας μου δούλευε στην κοντινή πόλη από το πρωί έως το βράδυ σχεδόν και μερικές φορές είχε και την μητέρα μου μαζί. Πολλές φορές εμένα μόνος στο σπίτι.

Κάποιες φορές που η μητέρα μου έμενε στο σπίτι εγώ πήγαινα σχολείο, γυρνούσα στο σπίτι μεσημεράκι. Έτσι μια μέρα που σχόλασα δυο ώρες πιο νωρίς και γύρισα σπίτι, πήγα να μπω όπως πάντα από την πίσω είσοδο που έβγαζε κατευθείαν στο δωμάτιο μου και να δω κανένα πορνοπεριοδικό που έκρινα στο δωμάτιο για να τον παίξω…

Έτσι μπήκα στο δωμάτιο μου, ξάπλωσα, αλλά άκουσα συνομιλίες από μέσα από το σπίτι και σκέφτηκα ότι κάποια φίλη ή κάποιος οικογενειακός φίλος θα είναι με την μάνα μου. Εκείνη την στιγμή σκέφτηκα να κρυφακούσω λίγο… Έτσι βγήκα στο χολ κρυφά και πέρασα στο σαλόνι. Η μάνα μου ήταν στην κουζίνα μεσοτοιχία με το σαλόνι…

Σε λίγο άκουσα να μιλάει η μάνα μου με ένα άντρα. Κατάλαβα ότι ήταν ο Παναής, ένας γεροδεμένος ψηλός τύπος με κάτι τεράστιες χερούκλες, σκέτο θηρίο, που ήταν κτηνοτρόφος φίλος του μπαμπά που έφερνε φρέσκια φέτα όταν έφτιαχνε.

Οι συνομιλία τους είχε διάφορα θέματα αλλά ξαφνικά έμεινα άφωνος γιατί άκουσα τον Παναή να λέει στην μάνα μου:

-    «Πάμε μέσα καύλα μου τώρα να σου δείξω…»

-    «Ναι ψωλαρά μου!», του απάντησε η μάνα μου.

Τρελάθηκα! Γιατί μιλάει έτσι της μάνας μου αυτός και πού μέσα να πάνε; Σε λίγο ακούω την πόρτα και τους ακούω να πηγαίνουν στην κρεβατοκάμαρα. Μόλις σιγουρεύτηκα ότι μπήκαν μέσα στο δωμάτιο, βγήκα από την κρυψώνα μου και πήγα στο μπαλκόνι έξω από την κρεβατοκάμαρα. Είχε ζέστη και τα πατζούρια ήταν μισόκλειστα. Πήγα με την μία να δω τι γίνεται μέσα…

Βάζω το μάτι στη σχισμή του πατζουριού και έπαθα σοκ! Ο Παναής χάιδευε το μουνί της μάνας μου που ήταν ολόγυμνη και η μάνα μου έπαιζε την ψωλάρα του που ήταν πάνω κάτω είκοσι εκατοστά, αληθινή ψωλάρα! Έπιασα το δικό μου πουλί που είχε σηκωθεί και ήταν σαν γαριδάκι σε σχέση με αυτή την ψωλάρα που αντίκριζα και άρχισα να το χαϊδεύω…

Την μάνα μου πρώτη φορά την έβλεπα γυμνή. Ήταν μουνάρα, λίγο νταρντάνα με μεγάλες βυζάρες, κωλάρα και με την μουνάρα της τελείως ξυρισμένη. Για τα σαράντα τρία της χρόνια ήταν τέλεια! Έμοιαζε με τριανταπεντάρα. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα με καύλωνα τόσο πολύ με το κορμί της μάνας μου.

Είχα τρελαθεί! Η μάνα μου τώρα του έπαιρνε τσιμπούκι και αυτός της έβαζε τα χοντρά του δάκτυλα στην μουνάρα της. Εγώ έπαιζα το καυλί μου σαν τρελός και έβλεπα την μάνα μου σε τσόντα μπροστά μου να παίρνει τσιμπούκι σε ένα φίλο του μπαμπά.

Η ψωλάρα του Παναή είχε γίνει πέτρα! Δεν άντεξε άλλο… σπρώχνει την μάνα μου στο κρεβάτι, πηδάει πάνω της και της καρφώνει όλη την ψωλάρα του στην μουνάρα της μάνας μου. Η μάνα μου βόγκαγε ενώ την γαμούσε σαν ζώο άγρια και δυνατά. Της δάγκωνε τις βυζάρες και κόντευε να της κόψει τις ρώγες.

Εγώ είχα χύσει… Γέμισα τα χέρια μου με χύσια και συνέχισα να τραβάω και δεύτερη μαλακία…

Ο Παναής συνέχισε να γαμάει την μάνα μου με μανία και να την βρίζει ώσπου σε μια στιγμή, τραβιέται και πετάει όλα τα χύσια του στην κοιλιά, στα βυζιά και στο πρόσωπο της μάνας μου. Η μάνα μου μάζευε τα χύσια του και τα γευόταν με λαχτάρα και ο Παναής την έβαλε να καθαρίσει την ψωλάρα του από τα χύσια…

…αλλά εκεί που περίμενα ότι τελειώσανε, το καυλί του Παναή ξαναέγινε πύραυλος! Παίρνει την μάνα μου, την βάζει στα τέσσερα και αρχίζει να σκίζει πάλι την καυλιάρα μουνάρα της μαμάς μου. Έτσι την έπαιρνε περίπου δέκα λεπτά και μετά άρχισε να σαλιώνει με τα δάκτυλα του και να ανοίγει την κωλότρυπα της μαμάς μου…

Ώσπου άνοιξε λίγο η τρυπούλα της και βγάζει την πουτσάρα του από το μουνί της και την καρφώνει στην κωλάρα της μαμάς μου. Αυτή ούρλιαζε από τον πόνο και την καύλα και του έλεγε:

-    «Με σκίζεις στα δύο παλιοπούστη! Πονάωωωω, Πονάωωωω αλλά μου αρέσει γαμιά μου. Έτσι, γάμα με! Ξέσκισε μου την τρύπα!»

Ευτυχώς το σπίτι μας ήταν απομονωμένο και δεν είχαμε γείτονες για να την ακούσουν όπως ούρλιαζε. Εγώ έχυνα με τις φωνές της δεύτερη φορά. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα έχυνα ενώ θα έβλεπα να μου γαμάει την μάνα κάποιος. Ήταν τόσο καυλιάρα η μάνα μου και δεν το ήξερα.. Δεν έπεφτε το καυλί μου από την καύλα.

Σε λίγο ο γαμιάς της μάνας μου έχυνε βαθιά στον κώλο της και φώναζε:

-    «Γαμιόλα! Χύνω μέσα στην κωλάρα σου! Πού είναι ο άντρας σου να σε δει; Πουτάναααα!!! Σε γκαστρώνω ξεσκισμένη! Σου γεμίζω την κωλάρα!»

Μετά τραβήχτηκε, έβγαλε την ψωλάρα από μέσα της και τα χύσια του έτρεχαν στα μπούτια της. Η κωλοτρυπίδα της ήταν ακόμη ανοικτή, απέναντι μου φαινόταν καθαρά. Ο Παναής πήγε και της τον έδωσε να τον καθαρίσει και η μάνα μου τον κατάπιε και δεν άφησε σταγόνα από το γλύψιμο.

Μετά ο Παναής ντύθηκε και είπε στην μητέρα μου:

-    «Είσαι καύλα μωρό μου! Θα σου φέρω και το παιδί που έχω στην στάνη άλλη φορά να σε σκίσει κι αυτός γιατί μου έχει γαμήσει όλα τα πρόβατα!»

-    «Φέρ’ το, το παιδί γαμιά μου να σκίσετε και οι δύο την μουνάρα μου και την κωλάρα μου!»

-    «Θα στον φέρω πουτάνα μου, αλλά αυτός ο άντρας σου δεν σε γαμάει καθόλου και το μουνί σου καίει συνέχεια;»

-    «Όχι. Ο μαλάκας όλο κουρασμένος έρχεται…»

-    «Δεν πειράζει μουνάρα μου. Έχεις την δικιά μου την ψωλάρα όποτε θες και θα σου φέρω κι άλλα παιδιά με χοντρές ψωλές! Άντε γεια σου τώρα και φιλιά μουνάρα μου!»

Έφυγε ο Παναής και η μάνα πήγε για μπάνιο. Εγώ βγήκα και ξαναμπήκα από την κεντρική πόρτα σαν να ερχόμουν εκείνη την στιγμή. Χαιρέτησα την μάνα μου που βγήκε από το μπάνιο, έφαγα και πήγα για ύπνο.

Την άλλη μέρα η μητέρα μου πήγε να βοηθήσει τον πατέρα μου στη δουλειά και καθότι Σάββατο, δεν είχα σχολείο. Έμεινα μόνος στο σπίτι και ήμουν στην αυλή. Σε μια στιγμή βλέπω ένα αγροτικό. Ήταν ο Παναής. Μάλλον ερχόταν να γαμήσει την μάνα μου πάλι αλλά δεν θα την έβρισκε εδώ. Όταν ερχόταν και δεν ήταν η μάνα μου παίζαμε καμιά φορά με τον σκύλο μου στην αυλή και τα λέγαμε.

Βγήκε από το αμάξι και αρχίσαμε να μιλάμε:

-    «Γεια σου Κώστα! Είναι εδώ η μαμά σου;»

-    «Όχι, λείπει. Είναι με τον μπαμπά».

-    «Εσύ μόνος τι κάνεις εδώ;»

-    «Έπαιζα και θα πάω σε λίγο βόλτα τον σκύλο…»

-    «Κώστα! Θα μου βάλεις ένα νερό;»

-    «Ναι. Έλα πάνω…»

Ανεβήκαμε πάνω του έβαλα νερό και τα λέγαμε. Με ρώτησε αν έχω κορίτσι. Εγώ του είπα: «Όχι ακόμη…», μιλούσαμε λίγο ανοιχτά μαζί. Με ρώτησε αν θέλω κανένα τσοντοπεριοδικό, μου είχε φέρει μερικές φορές.

Τον ρώτησα:

-    «Θες να σου δείξω ένα καινούργιο που βρήκα;»

-    «Ναι, δείξε μου…»

Πήγαμε στο δωμάτιο μου, έβγαλα το περιοδικό κάτω από το κρεβάτι, εγώ ψιλοξάπλωσα στο πλάι και το άνοιξα. Αυτός ήρθε και κόλλησε πίσω μου στο πλάι για να δει κι αυτός και καθώς το ξεφύλλιζα, ένιωσα την πούτσα του να σηκώνεται και να με ακουμπά στο κωλαράκι μου. Ανατρίχιασα και πήγα λίγο πιο μπροστά… Εκεί που βλέπαμε μια μουνάρα να την γαμάει ένας τύπος στα τέσσερα, μου λέει:

-    «Σου άρεσε που γαμούσα εχτές την μάνα σου, ε;»

-    «Τι λες τώρα…;»

Εμένα μου κόπηκαν τα πόδια. Με είχε δει αλλά δεν είπε τίποτα εκείνη την στιγμή. «Ευτυχώς!», σκέφτηκα, «δεν με είδε η μάνα μου…»

-    «Μην μου κάνεις τον χαζό. Σε είδα έξω από το παντζούρι που έπαιζες το καυλί σου…»

Εγώ από τον φόβο μην το πει στην μάνα μου άρχισα να τον παρακαλάω:

-    «Μην το πεις στη μάνα μου, σε παρακαλώ…»

-    «Δεν θα πω τίποτα. Δεν σε είδε η μάνα σου, ήταν απορροφημένη στον πούτσο μου. Αλήθεια, σου άρεσε η πούτσα μου; Είδες πόσο μεγάλη είναι; Η μαμά σου την αγαπάει πολύ. Θες να σου την δείξω από κοντά τώρα να δεις πως είναι μια αντρική πούτσα;»

-    «Ε… όχι…», του είπα διστακτικά και φοβισμένα.

…αλλά πριν προλάβω να ολοκληρώσω μου την πέταξε έξω να την βλέπω. Είχε γίνει πέτρα! Αληθινά μεγάλη πούτσα, χοντρή και όλη ξυρισμένη.

-    «Αυτή είναι η πουτσάρα μου. Την βλέπεις; Έτσι θα γίνει και η δικιά σου όταν θα μεγαλώσεις…»

Εγώ απομακρύνθηκα λίγο αλλά αυτός μου έπιασε το χέρι και μου το έβαλε να χουφτώσω την πούτσα του. Ήταν πραγματικά σκληρή και χοντρή. Τράβηξα το χέρι μου αλλά δεν μπόρεσα να το απελευθερώσω κι εκείνη την στιγμή μου λέει:

-    «Δεν είσαι καλό παιδί και θα τα μάθει όλα η μαμά σου. Ότι μας έπαιρνες μάτι και έχυνες κιόλας που γαμούσα την μάνα σου. Θα γίνεις καλό παιδί;»

Τότε φοβήθηκα πολύ και κατάλαβα ότι δεν έκανε πλάκα τρομοκρατήθηκα και άρχισα να του λέω:

-    «Θα κάνω ότι θες. Μην το πεις στην μάνα μου σε παρακαλώ…»

Χωρίς να ξέρω τι με περιμένει αφέθηκα. Τώρα πια τραβούσε κανονικά μαλακία στην ψωλή του με το χέρι μου και με χάιδευε. Εγώ δεν ήθελα αλλά δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς, θα τα έλεγε όλα στην μάνα μου. Έτσι άρχισε να ξεντύνεται και με έβαλε να ξεντυθώ κι εγώ.

Όταν ήμασταν τελείως γυμνοί, με έβαλε να του παίζω την ψωλή ενώ αυτός με χάιδευε και μου ρούφαγε τις ρωγίτσες μου. Μετά μου έπιασε το καυλί μου και το έπαιξε λίγο για να καυλώσω. Μία με φιλούσε στο στόμα και έβαζε όλη την γλώσσα του μέσα στο στόμα μου, μία μου δάγκωνε τις ρώγες και μου ψιθύριζε στο αφτί πως θα γαμήσουν την μάνα μου.

Εγώ είχα φτιαχτεί και έτσι όπως έπαιζε το καυλί μου δεν άντεξα άλλο και έχυσα. Άρχισε να μου λέει:

-    «Έχυσε το μουνάκι σου! Είδες τι ωραία πουτανάκι μου που σου αρέσει;»

Εμένα δεν μου άρεσαν αυτά που έλεγε αλλά δεν τολμούσα να μιλήσω. Αυτός αφού τελείωσα, πήρε τα χύσια μου με τα δάκτυλα του, με ανασήκωσε και πασάλειψε την τρυπούλα του κώλου μου και την χάιδεψε γύρω - γύρω. Μετά έπιασε το κεφάλι μου και το πήγε προς την πούτσα του.

Εγώ σιχαινόμουν αλλά με έσπρωξε και τα χείλη μου ακούμπησαν στην ψωλάρα του. Ήταν καυτή… Με έσπρωξε πάλι και η ψωλάρα του χώθηκε στο στοματάκι μου. Ένιωσα μια καυτή σκληρή σάρκα να μπαινοβγαίνει στο στόμα μου. Με κατέβασε από το κρεβάτι και ενώ αυτός καθόταν στο κρεβάτι, με έβαλε στα γόνατα να του παίρνω πίπα και ταυτόχρονα μου έλεγε:

-    «Είσαι καύλα! Θα σε κάνω πουτανάκι σαν την μάνα σου. Έτσι κάνει τσιμπούκια και η γαμιόλα η μάνα σου! Θα σας γαμήσω οικογενειακώς!»

Εγώ ντρεπόμουν πολύ και ένιωθα να πνίγομαι από την ψωλάρα που μπαινόβγαινε στο στοματάκι μου. Δεν άντεξε πολύ ακόμα και με γέμισε καυτό πηχτό σπέρμα στο στόμα μου και στο πρόσωπο μου.

Ένιωσα αηδία αλλά με ανάγκασε να τα καταπιώ όλα και όσο περίσσεψε, με γύρισε με ξάπλωσε με την κοιλιά στο κρεβάτι και τα γόνατα μου στο πάτωμα με τουρλωμένο το κωλαράκι και πασάλειψε την τρυπούλα μου με τα χύσια του.

Νόμιζα ότι τελείωσε αλλά ήταν τόσο καυλωμένος που η πούτσα του έπεσε για δυο λεπτά και μετά έγινε πάλι πέτρα. Άρχισε να μου χαϊδεύει την τρύπα. Σηκώθηκε για λίγο, πήγε πήρε από το δωμάτιο της μαμάς την βαζελίνη και ξαναήρθε και μου έβαζε στο κωλαράκι.

Σιγά - σιγά μου έβαζε ένα δάκτυλο και μετά δύο. Ένιωσα σαν να με ανοίγουν στα δύο. Πονούσα και δάκρυσα αλλά αυτός την δουλειά του. Σε κάποια στιγμή νιώθω το καυτό κεφάλι της ψωλής του να σπρώχνει την τρύπα μου. Θα με γαμούσε κανονικά!

Έμπαινε σιγά - σιγά αλλά εγώ ένιωθα σαν να με σκίζουν στα δύο. Το παρθένο κωλαράκι μου άνοιγε πρώτη φορά από μια τεράστια ψωλάρα. Μπήκε η μισή ψωλή και ο πόνος ήταν αφόρητος, αλλά αυτός άρχισε να με γαμάει κανονικά κι εγώ έκλαιγα από τον πόνο. Μου έπιανε τα βυζάκια και τσιμπούσε τις ρώγες μου… κι όσο με γαμούσε μου έλεγε:

-    «Σε έχω ανοίξει τώρα. Θα γίνεις σαν την πουτάνα την μάνα σου! Θα σου αρέσει η πούτσα. Θα σε γαμάω συχνά με τους φίλους μου… Είναι καυτή και στενή η παρθένα κωλοτρυπίδα σου. Θέλω να σε γαμάω μαζί με την μάνα σου και ο μπαμπάς σου να παίρνει μάτι. Πουτανάκι! Θα σε σκίσω από παντού!!! Θα σου αρέσει. Θα σε κάνω κοριτσάκι…»

Σε λίγο με γύρισε από μπροστά και μου σήκωσε τα πόδια και με γαμούσε σαν πουτάνα. Μου δάγκωνε τις ρώγες και με φιλούσε στο στόμα. Εγώ παρακαλούσα να τελειώσει ώσπου ένιωσα να γεμίζει η τρύπα μου από καυτό σπέρμα. Έχυνε επιτέλους!

Μετά την έβγαλε την ψωλάρα του και την έτριψε πάνω στο δικό μου καυλί και έκανε πως γαμάει τα αρχιδάκια μου. Την έτριψε πάνω τους λες και είχα μουνάκι ενώ μου έλεγε:

-    «Σου γαμάω το μουνάκι τώρα!!!»

Μετά σκούπισε πάνω μου την πούτσα του, ντύθηκε και μου είπε:

-    «Μην το πεις σε κανέναν γιατί θα σε σαπίσω στο ξύλο και θα έρθω να σε ξαναγαμήσω!!»

Εμένα δεν με ξαναγάμησε, δεν ξέρω γιατί, ίσως φοβήθηκε μην μιλήσω, αλλά την μάνα μου την γαμούσε για καιρό και με άλλους φίλους του. Με άφηνε να παίρνω μάτι κι εγώ από τότε δεν έχω ξαναπάει με άντρα…

Μου αρέσουν πολύ οι γυναίκες αλλά καμιά φορά όταν θυμάμαι την φάση αυτή καυλώνω.

(Copyright protected OW ref: 8320 "Erotic stories archive")