Με την αδερφή του

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Λίγες στιγμές αφότου η Μαρία μας έπιασε αγκαλιά με τον Δημήτρη, βρέθηκε στο κρεβάτι γυμνή, με εμένα να γαμάω με την γλώσσα μου το μουνί της, και τον αδερφό της να την φιλάει παθιασμένα, ενώ της έπαιζε τα βυζιά.

Η κοπέλα έχυνε στο στόμα μου απανωτά, και η μυρωδιά της με ερέθιζε τρελά. Έτσι, και ενώ ο φίλος μου της άνοιγε τα πόδια, έχωσα τον πούτσο μου στο υγρό της μουνί. Εγώ έπαιρνα εκείνη, αυτή έγλειφε τα κρεμασμένα αρχίδια του αδερφού της και εκείνος με φιλούσε με πάθος.

Οι τρεις μας δοκιμάσαμε και άλλες στάσεις: εγώ με τον Δημήτρη να βρισκόμαστε σε φάση 69 και εκείνη να γλείφει τα αρχίδια μας ή εγώ να την πηδάω από το μουνί καθώς ταυτόχρονα ο Δημήτρης την έπαιρνε από τον κώλο..

Ναι αυτή ήταν η αγαπημένη μου, μέχρι που καταλήξαμε όρθιοι και με την Μαρία στο πάτωμα να παίζει τις πούτσες μας, μέχρι αυτές να χύσουν (σχεδόν μαζί) στο στόμα της κοπέλας. Έπειτα ξαπλώσαμε και μας πήρε ο ύπνος.

Όταν ξύπνησα βρήκα την Μαρία να πιπώνει ξανά τον αδερφό της και αυτός με κοίταξε με ένα χαμόγελο. Εγώ έχωσα το δάχτυλο μου στο μουνί της και κατάλαβα από την αλλαγή στην στάση της, πως ήθελε πολλά περισσότερα…

Γαμηθήκαμε έτσι για ακόμη μια φορά μέχρι που έχυσα επάνω στις λιγοστές της τρίχες στο μουνί. Εκεί τότε έσκυψε γρήγορα ο Δημήτρης, έγλειψε την περιοχή και φίλησε την αδερφή του μεταφέροντας το ζεστό μου χυμό στο στόμα της. Αμέσως μετά όμως, η Μαρία μου ψιθύρισε κάτι στο αφτί:

-    «Θέλω να γαμήσεις τον αδερφό μου και εγώ να του παίρνω τσιμπούκι για να χύσει πάλι στο στόμα μου!»

Εκείνη την στιγμή κόλλησα. Με τον Δημήτρη δεν το είχαμε κάνει ποτέ και είναι αλήθεια πως παρόλη την καύλα που είχα, αμέσως έχασα την στύση μου όταν μου είπε την επιθυμία της η Μαρία.

Για ένα περίεργο λόγο αυτό προκάλεσε μια αλυσιδωτή αντίδραση: το κορίτσι έβαλε τα κλάματα και ντροπιασμένη σύρθηκε σε μια γωνία, ενώ ο Δημήτρης με κοιτούσε απορημένα. Του εξήγησα τι έγινε και τότε μαζί πλησιάσαμε την κοπέλα.

Την αγκαλιάσαμε και της εξηγήσαμε ακριβώς τι μας αρέσει και τι όχι. Και εκείνη έδειξε να καταλαβαίνει ζητώντας μου συγγνώμη…

Η ημέρα έκλεισε με τρυφερά φιλιά, και ο καιρός κυλούσε υπέροχα μέχρι που τελικά τα φτιάξαμε με την Μαρία. Μαζί εξακολουθήσαμε να κάνουμε παθιασμένο έρωτα, και όποτε ερχόταν ο αδερφός της να μας επισκεφτεί, τον κρατούσαμε μαζί για πολλές ώρες στο κρεβάτι.

(Copyright protected OW ref: 8320 "Erotic stories archive")