Ένα καυτό bisexual όργιο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Δεν ξέρω τι ήταν πιο καυλωτικό, τον Δημήτρη να πηδάει στον απέναντι καναπέ την Αλεξία ή την αδερφή της που πεσμένη στα τέσσερα μου έγλυφε τον πούτσο πεινασμένη για το σπέρμα μου. Με τον Δημήτρη είχαμε φέρει τις δυο αδερφές στο σπίτι του δήθεν για να δούμε ταινία. Ξέραμε όλοι όμως πως θα καταλήγαμε γυμνοί και ιδρωμένοι.

 

 

Στην αρχή τα πράγματα ήταν συμβατικά. Μερικά χάδια στο λαιμό, φιλιά πίσω από τα αφτιά, μετά στο στόμα, απαλά χουφτώματα στο στήθος… σύντομα τα ρούχα πετάχτηκαν ολόγυρα στο δωμάτιο και τώρα μείναμε με τις δύο δεκαεννιάχρονες κοπέλες να «μαστορεύουν» τα σκληρά εργαλεία μας.

Το πήδημα απέναντι μου συνεχιζόταν κανονικά μέχρι που είδα τους κοιλιακούς του Δημήτρη να επιταχύνουν. Κατάλαβα πως έχυνε και αυτό καύλωσε ακόμη περισσότερο την Αλεξία που αφού τον φίλησε παθιασμένα, στράφηκε στον δικό μου πούτσο για τον δεύτερο γύρο.

Έτσι βρέθηκα με τις δύο κοπέλες να με γλύφουν, η μία το πουτσοκέφαλο μου και η άλλη τα αρχίδια. Ήθελα να γαμήσω και τις δύο, αλλά σειρά είχε η Ελένη. Η αδερφή της, την σήκωσε από το πάτωμα, της άνοιξε τα υγρά της μουνόχειλα, και έχωσε με τα δάχτυλα της τον σηκωμένο μου πούτσο μέσα.

Καθισμένος λοιπόν στον καναπέ, είχα τώρα την μικρή Ελένη να πηδάει πάνω μου, ενώ την ξανθιά Αλεξία να στέκεται από πίσω χαϊδεύοντας τα βυζιά της αδερφής της και να την φιλάει παθιασμένα στο στόμα. Κάτι το ελαφρύ λεσβιακό, κάτι η τέλεια προετοιμασία τις αρχικής πίπας που δέχτηκα, με έφτασαν γρήγορα στην κορύφωση. Τράβηξα λοιπόν το κορίτσι και άφησα το καυτό μου σπέρμα να πεταχτεί στην κοιλιά μου.

Γρήγορα τα κορίτσια έσκυψαν να γλύψουν τα χύσια μου και αφού φιλήθηκαν ξανά μεταξύ τους με το πηχτό μου υγρό, φίλησαν και εμένα για να ανταλλάξουμε όλοι μαζί τους χυμούς μου.

Τότε ο Δημήτρης, που ασφαλώς είχε ξαναβρεί τις δυνάμεις του, δοκίμασε το μουνάκι της Ελένης. Και όπως αυτή βρισκόταν γερμένη να με φιλάει, έχωσε το σφιχτό του εργαλείο βαθιά μέσα της.

Από το αγκομαχητό της κατάλαβα πως το απολάμβανε και πράγματι, αυτή η νέα παρτίδα κράτησε αρκετά λεπτά μέχρι που ο Δημήτρης ζήτησε από την κοπέλα να φύγει. Έτσι, βγήκε και έφερε την πούτσα του μπροστά στα χίλια μου. Τότε το σπέρμα ξεχύθηκε στο πρόσωπο μου, και εγώ ξεκίνησα να γλύφω κάθε σημείο της ανδρικής του σηκωμένης σάρκας.

Σε λίγα λεπτά βρεθήκαμε οι τέσσερις μας στο πάτωμα να φιλιόμαστε, να ανταλλάζουμε με τις γλώσσες μας τα ζεστά μας ανδρικά υγρά και να παίζουμε με τις κλειτορίδες των κοριτσιών.

Η βραδιά τελείωσε κάπως έτσι. Η μέρα μας βρήκε αγκαλιά με τον Δημήτρη, εγώ να του χαϊδεύω τα τριχωτά του αρχίδια και αυτός να παρακολουθεί τις κοπέλες που έκαναν το πιο πρόστυχο 69 που είχαμε δει ποτέ!

Η ιστορία μας βέβαια δεν σταματάει εδώ, καθώς την επομένη με τον Δημήτρη πηδήξαμε μαζί την αδερφή του, ενώ λίγες μέρες αργότερα μου έμαθε πώς να γλύφω μόνος μου το καυλί μου… αλλά αυτά θα τα πούμε μια άλλη φορά.

(Copyright protected OW ref: 8320 "Erotic stories archive")