Ασφάλιση κατοικίας

Δημοσιεύθηκε από otempora
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Λέγομαι Γιώργος, είμαι 28 ετών και εργάζομαι σε μια μικρή επαρχιακή πόλη ως Ασφαλιστικός Σύμβουλος γνωστής εταιρίας. Τα τελευταία δύο περίπου χρόνια δεν έχω κάποια σχέση αλλά χωρίς να είμαι κάτι το ιδιαίτερο εμφανισιακά, δεν μου λείπουν τα "τυχερά". Αυτό όμως που έγινε πριν από μερικούς μήνες, δεν είχε προηγούμενο για μένα.

Μια μέρα λοιπόν δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από έναν Άγγλο ονόματι Τζέιμς Μέρφι ο οποίος λόγω ενός προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε σταμάτησε να εργάζεται στην ηλικία των σαράντα δύο, πήρε ένα δυνατό εφάπαξ, πούλησε και το σπίτι του στην Αγγλία και ήρθε με τη γυναίκα του στην Ελλάδα ως "συνταξιούχος".

Ο Τζέιμς ήθελε να του κάνω μια προσφορά για ασφάλιση κατοικίας. Εγώ του πρότεινα να κλείσουμε ένα ραντεβού στο σπίτι του για να συζητήσουμε και τις γενικότερες ασφαλιστικές του ανάγκες. Το ραντεβού κλείστηκε για το απόγευμα της ίδιας μέρας στο καινούργιο τους σπίτι που βρισκόταν λίγο έξω από την πόλη μου.

Γύρω στις επτά λοιπόν βρέθηκα με το αυτοκίνητό μου έξω από την μονοκατοικία των Murphys. Ένα υπέροχο σπίτι με μεγάλο κήπο το οποίο απ' ότι έμαθα στη συνέχεια τους κόστισε περίπου μισό εκατομμύριο. Με υποδέχτηκε η Σούζαν, η σύζυγος του Τζέιμς η οποία εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στον κήπο. Ήταν γύρω στα σαράντα, μετρίου αναστήματος.

Όταν την πρωτοείδα δεν μπορώ να πω ότι μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ως γυναίκα μια και αυτό που είδα ήταν μια σαραντάρα η οποία φορούσε μια χοντροκομμένη λερωμένη φόρμα κηπουρικής, με ανακατωμένο μαλλί και την κούραση, μαζί με λίγη λάσπη, ζωγραφισμένες στο πρόσωπό της. Σίγουρα δεν αποτελούσε πρότυπο ομορφιάς αλλά είχε μια συμπαθητική και χαμογελαστή φυσιογνωμία.

Με υποδέχτηκε και μου ζήτησε συγγνώμη που την έβλεπα σ' αυτή την κατάσταση. Σταμάτησε την ασχολία της, με οδήγησε στο σπίτι όπου με περίμενε ο Τζέιμς και ή ίδια πήγε να πλυθεί.

Ο Τζέιμς ήταν ψηλός (αρκετά ψηλότερος από μένα) και γεροδεμένος (παρομοίως...) επίσης χαμογελαστός και ευχάριστος τύπος. Μου εξήγησε εν ολίγοις πως κατέληξε να είναι συνταξιούχος στα σαράντα δύο, έπειτα από ένα ατύχημα στο εργοστάσιο που δούλευε το οποίο του άφησε κάποια νευρολογικής φύσεως προβλήματα αλλά και 700.000 αγγλικές λίρες έπειτα από εξωδικαστικό συμβιβασμό με τους εργοδότες του.

Πραγματικά, φαινόταν να έχει κάποια ανεπαίσθητα κινησιολογικά προβλήματα τα οποία όμως αν είσαι ανυποψίαστος δεν τα προσέχεις καθόλου. Καθίσαμε στο ευρύχωρο καθιστικό πίνοντας ουίσκι και ξεκινήσαμε να μιλάμε περί ανέμων και υδάτων περιμένοντας την Σούζαν.

Λίγη ώρα αργότερα προς μεγάλη μου έκπληξη την αντίκρισα να κατεβαίνει την εσωτερική σκάλα. Πριν από λίγη ώρα είχα δει έναν κηπουρό. Τώρα πια έβλεπα μια γυναίκα. Υπέροχο σώμα για την ηλικία της με πιασίματα εκεί που πρέπει, μακρύ καστανόξανθο μαλλί, λευκή επιδερμίδα και πράσινα μάτια. Πάλι δεν την έλεγες μοντέλο, αλλά ήταν σίγουρα κάτι παραπάνω από γοητευτική. Η έκπληξή μου ήταν διπλή γιατί ήρθε στην παρέα μας φορώντας το μπουρνούζι με το οποίο βγήκε από το μπάνιο!

«Αγγλάρες!»", σκέφτηκα. Εντελώς άλλη νοοτροπία. Δεν είναι ότι ήταν αποκαλυπτικό αυτό που φορούσε (δεν ήταν) αλλά όπως και να το κάνουμε δύσκολα θα έβλεπε κανείς Ελληνίδα να βγαίνει στο σαλόνι με το μπουρνούζι παρουσία καλεσμένου.

Η Σούζαν αφού μας χαιρέτησε δήθεν αμήχανα κάθισε στον καναπέ δίπλα στον Τζέιμς. Εγώ καθόμουν απέναντι, σε μία πολυθρόνα. Ξεκινήσαμε να συζητάμε σχετικά με την ασφάλιση του σπιτιού τους. Καθώς τους μιλούσα, μετά από ελάχιστη ώρα η Σούζαν (η οποία φαινόταν εμφανώς κουρασμένη) μου ζήτησε συγγνώμη και έγειρε το κεφάλι της προς τα πίσω για να χαλαρώσει όπως μας είπε. «Γαμώτο!» σκέφτηκα, «την έκανα να κοιμηθεί τη γυναίκα».

Εγώ συνέχισα κανονικά να μιλάω με τον Τζέιμς όταν πρόσεξα ότι η Σούζαν είχε βάλει το δεξί της χέρι μέσα από το μπουρνούζι. Στην αρχή δεν έδωσα σημασία αλλά στη συνέχεια κατάλαβα ότι σιγά - σιγά χαϊδευόταν. Πολύ άνετη η Αγγλάρα στην προσπάθειά της να χαλαρώσει!

Εγώ εξακολουθούσα να είμαι προσηλωμένος στο αντικείμενο της συζήτησής μας με τον Τζέιμς, μπορώ να πω και ελαφρώς ενοχλημένος από τη στάση της Σούζαν. Μέχρι εκείνη τη στιγμή εξακολουθούσα να είμαι σε "mode δουλειάς" και δεν πήγε καθόλου το μυαλό στο πονηρό. Ο Τζέιμς ή δεν είχε πάρει χαμπάρι τι γινόταν δίπλα του ή απλά δεν τον ένοιαζε.

Εγώ είτε από αμηχανία, είτε για να μην προσβάλω κανέναν από τους δύο και χάσω την πώληση, προσπαθούσα να μην ρίχνω καθόλου το βλέμμα μου απ' ευθείας σ' αυτήν, αν και ήταν ακριβώς δίπλα στον Τζέιμς και έβλεπα ακριβώς τι έκανε. Σταδιακά όμως το παιχνίδι της Σούζαν γινόταν όλο και πιο εμφανές με τις κινήσεις του χεριού της να διαγράφονται ολοένα και περισσότερο κάτω από το κλειστό μπουρνούζι. Σιγά - σιγά άρχισε να ανασαίνει βαριά, σχεδόν να αναστενάζει ψιθυριστά, δείχνοντας να αδιαφορεί για την δική μου παρουσία. 'Η μήπως όχι;

Τώρα πλέον ο Τζέιμς δεν μπορούσε να μην έχει καταλάβει με τι ασχολείται η γυναίκα του δίπλα του. Κι όμως, αυτός εξακολουθούσε να μου εκφράζει τις απορίες του σχετικά με τις καλύψεις του πακέτου που του πρότεινα. Εκεί πλέον άρχισα να αναρωτιέμαι σχετικά με το τι γίνεται, και για πρώτη φορά το μυαλό μου απομακρύνθηκε από τη δουλειά.

Σ' αυτό συντέλεσε βέβαια και το γεγονός ότι συνεπαρμένη στο αυνανιστικό παιχνίδι της δεν πρόσεχε πλέον να μην αποκαλύψει το σώμα της και σε κάποια στιγμή άνοιξε τα πόδια της και το υγρό ξυρισμένο μουνάκι της ήρθε στο φως. Εγώ πρέπει να είχα αλλάξει χίλια χρώματα, ενώ απαντούσα στις ερωτήσεις του Τζέιμς εντελώς μηχανικά ρίχνοντας κλεφτές ματιές δίπλα.

Η Σούζαν είχε αρχίσει να χαϊδεύει με το αριστερό της χέρι το δεξί της στήθος κάτω από το μπουρνούζι αποκαλύπτοντας σιγά - σιγά ένα μεγάλο στήθος με ρώγα ικανή να τρυπήσει τοίχο ενώ οι ψιθυριστοί αναστεναγμοί της σιγά - σιγά μετατρέπονταν σε φωνές. Από κάποια στιγμή και μετά σταμάτησα πλέον να μιλάω και είχα μείνει αποσβολωμένος να τη κοιτάζω.

Ναι, πλέον τα προσχήματα είχαν φύγει, έμεινα να κοιτάω σα μαλάκας τη Σούζαν να τρίβει με δύναμη πια την κλειτορίδα της, να έχει βγάλει έξω το δεξί της στήθος, να γλείφει τη ρώγα της και να καταλήγει σε έναν έντονο οργασμό πλημμυρίζοντας το εσωτερικό των μηρών της. Ο χρόνος είχε σταματήσει. Δεν ξέρω πόση ώρα κοιτούσα αμίλητος απολαμβάνοντας αυτό το τόσο αναπάντεχο όσο και παράξενο θέαμα να εξελίσσεται μπροστά μου.

Όταν οι σπασμοί του οργασμού της άρχισαν να κοπάζουν το βλέμμα μου διασταυρώθηκε μ' αυτό του Τζέιμς. Εκεί πρέπει για ακόμα μια φορά να άλλαξα χίλια χρώματα. Αυτός όμως ήταν χαμογελαστός και με ρώτησε:

-    “Did you like what you just saw?” (Σου άρεσε αυτό που μόλις είδες;)

Εγώ δεν ήξερα τι να πω. Από τη μια έβλεπα τον Τζέιμς άνετο να χαμογελάει και να διασκεδάζει από την αμήχανη αντίδρασή μου, από την άλλη έβλεπα τη Σούζαν να γλείφει τα χύσια της από το χέρι της, να με κοιτάει και να χαμογελάει με ένα ύφος που ήταν μείγμα ικανοποίησης, πουτανιάς, κυριαρχίας και λαγνείας.

Κούνησα το κεφάλι καταφατικά έχοντας φαντάζομαι το πιο ηλίθιο ύφος που θα μπορούσα να έχω. Φυσικά όλο αυτό το σκηνικό με είχε καυλώσει όσο δεν παίρνει και η Σούζαν έχοντας ηρεμήσει πλέον, κοιτάει το εμφανές εξόγκωμα στο παντελόνι μου και με ένα κάπως περιπαικτικό ύφος απαντάει:

-    “I bet you did!”, (Πάω στοίχημα πως σου άρεσε!) και σκάει στα γέλια.

Εδώ να κάνω μια παρένθεση. Διαβάζοντας όλες αυτές τις ερωτικές ιστορίες στο xstream ή παλιότερα στον Ευταξία, βλέπει κανείς τους πρωταγωνιστές να είναι έτοιμοι για όλα, να μην εκπλήσσονται με τίποτα και την "καλημέρα" να την διαδέχεται το "έλα να σε γαμήσω". Στην πραγματικότητα δεν πάει έτσι το πράγμα, ή τουλάχιστον εγώ δεν το βίωσα έτσι.

Είχα κατακλυστεί από ανάμικτα συναισθήματα. Αμηχανία, καύλα, φόβος... Η αίσθηση του χρόνου είχε υποστεί παραμόρφωση λες και είχα πάρει ναρκωτικά. Δεν πίστευα αυτό που ζούσα.

Η Σούζαν σηκώθηκε από τον καναπέ ακόμα καυλωμένη, με πλησίασε με το μισάνοιχτο μπουρνούζι να αποκαλύπτει το γυμνό λαχταριστό σώμα της, γονάτισε μπροστά μου, κοίταξε παιχνιδιάρικα το φουσκωμένο παντελόνι μου και χωρίς να πει κουβέντα ξεκίνησε να μου ανοίγει το παντελόνι. Εγώ είχα μείνει μαρμαρωμένος να κοιτάζω μια αυτήν, μια τον Τζέιμς που πλέον είχε αρχίσει να χαϊδεύει τον πούτσο του πάνω από την φόρμα που φορούσε. Φαινόταν πάντως πως ο ίδιος δεν ήταν καυλωμένος.

Ο πούτσος μου πλέον ήταν ελεύθερος και ορθωμένος μπροστά σ' αυτή την τρελή γυναίκα η οποία μόλις τον είδε άστραψε το βλέμμα της (αν και δεν τον λες ιδιαίτερα μεγάλο). Έκανε μια κίνηση με το κεφάλι της σαν να επρόκειτο να τον πάρει στο στόμα της αλλά την τελευταία στιγμή σταμάτησε, με κοίταξε και χαμογέλασε. Με έπαιζε η πουτάνα. Πλησίασε το πρόσωπό μου και μου έδωσε ένα πεταχτό φιλί στα χείλια βγάζοντας από επάνω της το μπουρνούζι, αποκαλύπτοντας την κορμάρα της σε όλο της το μεγαλείο.

Αφού συνέχισε για λίγα δευτερόλεπτα να παίζει μαζί μου σάλιωσε με τα χέρια της το εσωτερικό από τα βυζιά της και ξεκίνησε να μου κάνει ένα αργό και αισθησιακό ισπανικό. Η καύλα της ήταν τόσο μεγάλη που απ' τις εκφράσεις του προσώπου της θα πίστευε κανείς ότι έχει ένα πούτσο βαθιά μέσα στο μουνί της αντί για τα βυζιά της.

Καθώς μου έκανε μασάζ με το στήθος της άρχισε σιγά - σιγά να μου γλύφει και το πουτσοκέφαλο και σε λίγο το ισπανικό είχε δώσει τη θέση του σε μια βαθιά πίπα. Η Σούζαν ρουφούσε και αναστέναζε δυνατά βάζοντας ταυτόχρονα δάχτυλα μέσα στο μουνί της. Εγώ σε κάποια στιγμή δεν άντεξα άλλο, φώναξα (στα ελληνικά) «Χύνωωω!!!», και άδειασα το σπέρμα μου στο στόμα της. Όλη αυτή την ώρα ο Τζέιμς εξακολουθούσε να χαϊδεύει τον πούτσο του πάνω από την φόρμα του χωρίς να φαίνεται καυλωμένος.

Η Σούζαν έχοντας ακόμα τα χύσια μου στο στόμα της σηκώθηκε, πήγε στον άντρα της και του έδωσε ένα γλωσσόφιλο δίνοντάς του ταυτόχρονα στο στόμα ένα μέρος από το σπέρμα μου, εικόνα που με σόκαρε ελαφρώς αλλά με καύλωσε κιόλας. Ήταν από ώρα φανερό ότι βραδιά αυτή είχε ακόμα πολλές εκπλήξεις...

Μετά το υγρό φιλί στον άντρα της, η Σούζαν του ψιθύρισε κάτι στο αφτί και έπειτα αυτός υπάκουος σηκώθηκε γονάτισε μπροστά μου και πήρε τον πούτσο μου στο στόμα του για τον καθαρίσει από τα υπόλοιπα χύσια. Υπό κανονικές συνθήκες θα είχα φρικάρει μόνο και στην ιδέα ότι έχω οποιαδήποτε σεξουαλική επαφή με άντρα, όμως οι συνθήκες είχαν πάψει εδώ και πολύ ώρα να είναι κανονικές. Ήταν περίεργο θέαμα πάντως να βλέπεις έναν άντρα δυο μέτρα παρά κάτι να έχει έναν πούτσο στο στόμα του κι από πίσω την γυναίκα του να απολαμβάνει το θέαμα.

Εκεί κάπου ηρεμήσαμε λίγο, ανάψαμε όλοι τσιγάρο αστειευτήκαμε λίγο για να σπάσει η (κυρίως δική μου) αμηχανία (ναι ακόμα ένιωθα αμηχανία) και κάπου εκεί μου είπαν ότι μία από τις παρενέργειες του ατυχήματος του Τζέιμς ήταν η σεξουαλική του ανικανότητα. Η Σούζαν τον αγαπούσε πολύ για να τον αφήσει, ο Τζέιμς την αγαπούσε πολύ για να την έχει ανικανοποίητη κι έτσι αποφάσισαν να κάνουν τέτοιου είδους παιχνίδια κυρίως ψάχνοντας ενδιαφερόμενους μέσω ίντερνετ.

Μαζί μου ήταν η πρώτη φορά που έκαναν κάτι αυθόρμητα με κάποιον ανυποψίαστο άντρα και σ' αυτό έπαιξε το ρόλο του και το ότι αισθανόταν πιο απελευθερωμένοι μακριά από την πατρίδα τους. Όσο για την bisexual συμπεριφορά του Τζέιμς, αυτή υπήρχε και πριν τον γάμο τους και βρήκε την ευκαιρία να ξαναβγεί στην επιφάνεια ως ένα κερασάκι στην τούρτα της ακολασίας τους.
 

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")