Με δυο λυσσάρες

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Επειδή δεν έχω την εμπειρία αυτή που θα σας περιγράψω σαν φαντασίωση και επειδή στα είκοσι οκτώ μου χρόνια (όσο είμαι τώρα) δεν την έζησα ποτέ, αλλά την έχω δει σε ταινία και την έχω ακούσει και από φίλους ότι είναι κάτι μαγικό, θα κάνω μια δοκιμή, έστω και ας μην είμαι πολύ του γραψίματος.

Η φαντασίωση μου λοιπόν είναι να πάω στο σπίτι μιας κοπέλας μου που έχουμε κάνει αρκετές φορές σεξ μαζί, (φυσιολογικά βέβαια) και αγνοούσα ότι είναι bisexual (είναι αυτές που την βρίσκουν τόσο με άντρα όσο και με γυναίκα) και να την βρω να κάνει σεξ με άλλη bisexual κοπέλα.

 

Στην αρχή να μη με δουν ότι μπήκα στο σπίτι -μιας και έχω τα κλειδιά από την φίλη μου, που ζει μόνη της- και να τις βλέπω να χαϊδεύονται, να φιλιούνται, να γλύφει η μία την άλλη ταυτόχρονα στο μουνί και να μου έχει σηκωθεί αλλά να μην μπορώ να τρέξω κοντά τους για να μη φανερωθώ.

Σε κάποια στιγμή με βλέπει η Άννα (η δικιά μου) και με προσκαλεί να πάω κοντά τους, μπροστά στα έκπληκτα μάτια της Μαίρης (της φίλης της).

Αφού με γδύσανε ολοκληρωτικά και με ρίξανε κάτω ανάσκελα, συμφώνησαν μεταξύ τους να μου κάνουν εναλλάξ στοματικό. Δεν μου είχε ξανασυμβεί.

Αφέθηκα στις υπέροχες ορέξεις των κοριτσιών που φτάσανε στο σημείο να σπρώχνει η μία την άλλη όταν μου κρατούσε τον πούτσο μου στο στόμα της λίγο παραπάνω. Κι εμένα μου άρεσε φανταστικά κάθε φορά που από το ένα στόμα με έπαιρνε το άλλο. Κάθε φορά και νέα απόλαυση.

Αρχικά δεν με άφηναν εμένα να γλύψω οποιασδήποτε το μουνάκι. Ήθελαν λέει να απολαύσουν μόνο το να μου κάνουν στοματικό χωρίς να παρασύρονται από άλλου είδους ηδονή. Εντάξει, δεν με πείραξε. Έλα όμως που κάθε λίγο και λιγάκι όλο και κάποιο από τα μουνάκια τους πλησίαζε πολύ κοντά στο στόμα μου.

Δεν άργησε και πολύ και να ‘σου με την βοήθεια του χεριού μου φέρνω πρώτα της φίλης της και το κολλάω στο στόμα μου (Βλέπεις το «ξένο» σε τραβάει πιο πολύ).

Μόλις η δικιά μου κατάλαβε από τα βογγητά της φίλης της το τι γινόταν, παραδόξως αντί να μου «επιτεθεί» όπως για μια στιγμή φαντάστηκα, άρχισε να ρωτάει την φίλη της αν της αρέσει αυτό το «σύμπλεγμα». Όταν λοιπόν η φίλη της έγνεψε «ναι» με το κεφάλι της, γιατί το στόμα της είχε ξεχάσει να το πάρει από πάνω μου, η δικιά μου με μεγάλη μου έκπληξη την ρωτούσε:

-    «Σ’ αρέσει Μαίρη που ο Νίκος μου σου γλύφει την τρυπούλα σου;»

Και μετά σε μένα:

-    «Βάλε τη γλώσσα σου πιο βαθιά αγάπη μου στο μουνάκι της φίλης μου. Έλα σε παρακαλώ. Κάτσε να έλθω πιο κοντά να σε βλέπω!!»

Και το έκανε. Και όχι μόνο. Κρατούσε το μουνάκι της φίλης της με τα δυο της δάκτυλα ανοιχτό, για να βλέπει λέει πόσο βαθιά στην τρυπούλα της φίλης της είχε εισχωρήσει η γλώσσα μου. Αν είναι ποτέ δυνατόν!!!

Την συνέχεια θα σας την γράψω όταν πάλι μου έλθει η όρεξη. Άντε γεια. Και ήσυχοι. Έτσι;

(Copyright protected OW ref: 8320 "Erotic stories archive")