Ο παθητικός του ζευγαριού (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Αφού λοιπόν η Μαρία μου άνοιξε για κάμποση ώρα την τρυπούλα μου με τα δάχτυλα της, έβαλε αρκετή κρέμα στην τρύπα μου και στο στραπ-ον της και αφού με έβαλε να στηθώ στα τέσσερα, ήρθε από πίσω μου και σφυρίζοντας μου λέει:

-    «Πω πω! Τι κωλάρα είναι αυτή που έχεις πουτανίτσα μου! Ετοιμάσου να σου την ξεσκίσω!»

 


Μόλις ένιωσα το στραπ-ον να μπαίνει μέσα μου και να με ανοίγει στα δύο, έβγαλα ένα βογκητό καύλας και πόνου. Τότε ο Γιάννης βρήκε την ευκαιρία να μου βάλει την ψωλάρα του μέσα στο στόμα.

-    «Γλύψε με καριόλα γιατί μετά είναι η δική μου σειρά να σε πηδήξω…»

Η Μαρία με πηδούσε στην αρχή αργά και απολαυστικά αλλά όσο περνούσε η ώρα και έβλεπε τη σούφρα μου να ανοίγει, άρχισε να γίνεται πιο απότομη ενώ μου έριχνε χαστούκια και μου κοκκίνιζε τα κωλομάγουλα.

-    «Σου αρέσει καύλα μου; Θα έρχεσαι συχνά να υπηρετείς τους γαμιάδες σου; Σου αρέσει που έγινες η γαμιόλα μου;»

Σε λίγο η Μαρία τραβήχτηκε από μέσα μου λέγοντας στο Γιάννη:

-    «Έλα ψωλαρά μου, ξέσκισε την κι εσύ για να καταλάβει τι πάει να πει πραγματικός άντρας και να δει σε τι χρησιμεύει αυτό που έχει ανάμεσα στα πόδια της…»

Ο Γιάννης ήρθε τότε από πίσω μου και μου τον έχωσε μονομιάς μέχρι το τέρμα ξεπατώνοντας με. Αν και με γαμούσε τόση ώρα η Μαρία, ο πούτσος του Γιάννη μου φάνηκε τεράστιος. Η Μαρία ήρθε τότε μπροστά μου και έλυσε το στραπ-ον της και μου έδωσε την παχουλή της μουνάρα να της τη γλύψω ενώ μου χούφτωνε και μου χαστούκιζε τα βυζάκια μου.

Ο Γιάννης με ξέσκιζε στην κυριολεξία για πολλή ώρα μέχρι που σε κάποια φάση δεν άντεξε άλλο και άρχισε να χύνει το καυτό του σπέρμα στα κωλομέρια μου φωνάζοντας:

-    «Πουτάνααα! Σε χύννωωω!»

Μετά, παρέα με τη Μαρία αρχίσαμε να του γλύφουμε την ψωλή για να του την καθαρίσουμε. Αφού ξεκουραστήκαμε λίγη ώρα, η Μαρία ξάπλωσε ανάσκελα με το στραπ-ον στη μέση της και με έβαλε να καθίσω πάνω του και με ξαναξέσκισε…

Όταν πλέον δεν αντέχαμε άλλο, ντυθήκαμε λέγοντας πως θα τα ξαναπούμε σύντομα ενώ η Μαρία μου υποσχέθηκε πως την επόμενη φορά θα έφερνε μεγαλύτερο στραπ-ον…

(Copyright protected OW ref: 8320 "Erotic stories archive")