Η πρώτη μου παρτούζα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Η ιστορία αυτή συνέβη πριν εννέα χρόνια περίπου όταν εγώ και η φίλη μου η Ράνια δουλεύαμε σε μια γνωστή χρηματιστηριακή εταιρία. Κάθε Παρασκευή αμέσως μετά την δουλειά...

πηγαίναμε όλοι οι συνάδελφοι για ποτό και να εκτονώσουμε την ένταση από την δουλειά σε ένα μπαράκι κοντά στα γραφεία της εταιρίας. Εκείνη όμως την Παρασκευή αποφασίσαμε όλοι να πάμε σε ένα κλαμπ για χορό.

Εγώ τότε έμενα μαζί με την Ράνια. Αφού γίναμε κουκλάρες φορώντας μικροσκοπικές φουστίτσες και ψηλοτάκουνες γόβες, πήραμε το αυτοκίνητό μου και πήγαμε στο κλαμπ. Εκεί βρήκαμε έξι συναδέλφους μας να μας περιμένουν. Τον Δημήτρη, τον Κώστα, τον Στέλλιο, τον Γιάννη, τον Γιώργο και τον Βασίλη. Όταν μας είδαν έμειναν κάγκελο. Η νύχτα κύλησε με πολύ ποτό και χορό. Ήταν τόσο το μεθύσι μας που δεν κατάλαβα πως βρεθήκαμε στο διαμέρισμά μας με τους έξι συναδέλφους μας και να ξεκινήσει μια παρτούζα άνευ προηγουμένου.

Αρχίσαμε με την Ράνια να τους γδύνουμε έναν - έναν. Στη συνέχεια έκατσαν στον καναπέ κι εγώ με την Ράνια αρχίσαμε να κάνουνε στριπτίζ. Τα αγόρια είχαν καυλώσει και άρχισαν να μαλακίζονται. Τότε η Ράνια γονάτισε μπροστά τους και άρχισε να τους τσιμπουκώνει εναλλάξ. Την ακολούθησα κι εγώ. Σε λίγο πήγαμε στο δωμάτιο μου, ξαπλώσαμε η μία δίπλα στην άλλη, ανοίξαμε τα μπούτια μας και αρχίσαμε να μαλακίζουμε η μία την άλλη. Σε λίγο τα χέρια μας τα αντικατάστησαν οι γλώσσες των έξι συναδέλφων μας. Σε λίγο αρχίσαμε να έχουμε τους πρώτους οργασμούς.

Σε λίγο είχαμε ξαπλώσει στα τέσσερα αντικριστά η μία από την άλλη και ανταλλάσσαμε ένα γλωσσόφιλο ενώ μας γαμούν εναλλάξ. Σε λίγο τα πράγματα σοβάρεψαν καθώς εγώ με την Ράνια είχαμε μια πούτσα σε κάθε τρύπα μας . Η αίσθηση να έχω ταυτόχρονα στο μουνάκι και το κωλαράκι μου από έναν πούτσο ενώ ταυτόχρονα τσιμπούκωνα ένα άλλον, ήταν ονειρική. Αυτό μου με καύλωνε ακόμα περισσότερο ήταν η θέα της κολλητής μου να παρτουζώνεται μαζί με μένα.

Σε λίγο τα πρώτα χύσια πλημμύρισαν το στόμα μου ενώ η Ράνια είχε γονατίσει και τους τσιμπούκωνε εναλλάξ ώσπου ένας - ένας τη έχυναν στο πρόσωπο της. Την ίδια στιγμή ο Κώστας που ξεκώλωνε, έχυνε μέσα στα στόμα μου. Μετά ακολούθησε και ο Βασίλης. Έπινα τα χύσια τους αχόρταγα ενώ ύστερα εγώ με τη Ράνια αρχίσαμε τα γλωσσόφιλα που κατέληξαν σε ένα παθιασμένο 69.

Η θέα μας έκανε και τα έξι καυλιά των συναδέλφων μας πέτρα και άρχισε ένας ακόμα γύρος ξεσκίσματος εμένα και της Ράνιας. Η κατάληξη ήταν όμως διαφορετική, με την Ράνια να καταπίνει αχόρταγα τα πηκτάδια τους και το πρόσωπό μου να γεμίζει από χύσια.

Στον τρίτο γύρο μας, μας γονάτισαν αντικριστά τη μία στην άλλη και άρχισαν να μας ξεκωλιάζουν. Η αίσθηση της πούτσας μέσα στη σούφρα μου με το βλέμμα της Ράνιας ενώ ξεκωλιαζόταν μαζί με εμένα, ήταν καταπληκτική.

Μετά απ’ αυτόν τον γύρο οι κωλοτρυπίδες ήταν γεμάτες χύσια. Η Ράνια άρχισε να μου γλύφει την κωλοτρυπίδα μου και να πίνει τα χύσια από την σούφρα μου. Αφού μου ήπιε και την τελευταία σταγόνα, άρχισα να της γλείφω κι εγώ με την σειρά μου την κωλοτρυπίδα της πίνοντας αχόρταγα τα χύσια που ήταν μέσα της.

Αφού ήπια και την τελευταία σταγόνα, ξάπλωσα δίπλα στη Ράνια και χάζευα τους έξι εξουθενωμένους συναδέλφους μας. Η Ράνια με κοιτούσε και μου είπε να τους κάνουμε να θυμούνται για πάντα αυτή τη βραδιά με έναν διαγωνισμό τσιμπουκώματος όπου η χαμένη θα έκανε τις δουλειές του σπιτιού για μια εβδομάδα με την προϋπόθεση ότι όποια τσιμπούκωνε τους περισσότερους, θα έπρεπα να πιει τα χύσια και των έξι από ένα ποτήρι.

Συμφώνησα και σε λίγο με ένα ποτήρι η κάθε μία στο χέρι, αρχίσαμε να τους τσιμπουκώνουμε τον έναν μετά τον άλλον. Η νικήτρια ήμουν εγώ έχοντας μαζέψει χύσια από τέσσερα καυλιά στο ποτήρι μου ενώ η Ράνια από δύο. Τότε η Ράνια πήρε το ποτήρι μου και άδειασε μέσα τα χύσια από το δικό της. Μου το έδωσε και μου είπε: «Άσπρο πάτο».

Το πήρα και άρχισα σιγά - σιγά να πίνω το κοκτέιλ με τα χύσια των έξι τους. Αφού ήπια και την τελευταία σταγόνα άρχισα το γλωσσόφιλο με τη Ράνια.

Το μεσημέρι της επόμενης μέρας μας βρήκε στο κρεβάτι μου με την Ράνια, να κοιμόμαστε αγκαλιασμένες ύστερα από ένα ξέφρενο γαμήσι οκτώ ωρών. Αυτή η εμπειρία μας έκανε να βάλουμε και οι δυο μας τον ομαδικό έρωτα στην ερωτική μας ζωή.

Πολύ συχνά και οι δυο μαζί βγαίναμε έξω μαζί για ξεπέτες που η κατάληξη τους ήταν το ομαδικό σεξ. Ακόμα και τώρα που είμαι παντρεμένη, συχνά πάω στη Ράνια για να θυμηθούμε τις παλιές καλές εποχές οργανώνοντας τρελές παρτούζες.

 

(Copyright protected OW ref: 8320 "Erotic stories archive")