Ο παθητικός του ζευγαριού

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είμαι κοντά στα σαράντα, μέτριας εμφάνισης με λίγα κιλά παραπάνω. Τώρα πλέον είμαι παντρεμένος και μονογαμικός. Όμως για ένα μεγάλο διάστημα παλιότερα ήμουν πανηδονιστής χωρίς να έχω καμία αναστολή γύρω από το σεξ.

Έτσι, μέσα από ένα site γνώρισα το Γιάννη και τη Μαρία. Παράνομο ζευγάρι που ήθελαν έναν τρίτο που θα συμμετέχει αποκλειστικά ως παθητικός. Εμένα μου άρεσε σα σκέψη γιατί είμαι αμφιφυλόφιλος, δεν κολλάω σε ρόλους και έχω και κάποιες τάσεις υποταγής.


Έτσι βρεθήκαμε σε ένα ξενοδοχείο κάπου κοντά στο κέντρο. Μου έδωσαν τον αριθμό του δωματίου τους, εγώ έκλεισα ένα άλλο και πήρα την πετσέτα μου και πήγα στο δωμάτιο τους. Με περίμεναν γυμνοί και ενώ είχαν ήδη αρχίσει να παίζουν μεταξύ τους.

Ήταν και οι δύο γεματούληδες, η Μαρία με μεγάλες αφράτες βυζάρες και μια υπέροχη κωλάρα και μια φοβερά καυλιάρικη έκφραση στο πρόσωπο, ενώ ο Γιάννης ήταν ψηλός, με μεγάλη και χοντρή πούτσα.

-    «Έλα πουστράκι μου», μου λέει η Μαρία, «Έλα να γλύψουμε το γαμιά μας για να μας ξεσκίσει και τις δύο!»

Αμέσως ξάπλωσα δίπλα της και αρχίσαμε να γλύφουμε και οι δύο το Γιάννη, εγώ την ψωλάρα του και η Μαρία τα μεγάλα και βαριά του αρχίδια που κόντευαν να ξεχειλίσουν από το πολύ σπέρμα.

Ενώ εγώ συνέχισα να γλύφω, η Μαρία πήγε από πίσω μου και άρχισε να μου γλύφει την κωλότρυπα μου και να μου βάζει κωλοδάχτυλα λέγοντας μου:

-    «Κάτσε να σε προετοιμάσω πουτανίτσα γιατί απόψε αυτή η τρύπα θα φάει πολλά καυλιά! Θα μας υπηρετήσει και τους δύο μέχρι το πρωί!»

Λέγοντας μου αυτό, σηκώθηκε και έβγαλε από την τσάντα της ένα στραπ-ον με ένα μεγάλο μαύρο χοντρό δονητή. Αν και είχα ξαναγαμηθεί στο παρελθόν και από άντρα και από γυναίκα με στραπ-ον, στην αρχή είναι γεγονός πως λίγο φοβήθηκα γιατί ο δονητής ήταν πολύ μεγάλος.

Όταν όμως ξανάρχισε η Μαρία τα κωλοδάχτυλα και ενώ η ψωλάρα του Γιάννη μου γλύκαινε τα χείλη, άρχισα να καυλώνω και η σούφρα μου άρχισε να ανοιγοκλείνει προσμένοντας με αγωνία το ξέσκισμα που την περίμενε…

Συνεχίζεται…

(Copyright protected OW ref: 8320 "Erotic stories archive")