Μήνας ηδονής στην Ταϊλάνδη (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Σουρατάνι, πόλη στην Νότια Ταϊλάνδη, λιμάνι για τα εξωτικά νησιά, που ίσως θα πάτε με τη "γυναίκα" σας για τον μήνα του μέλιτος. Εγώ ήμουν εκεί με τον Φρανκ και την Μονίκ και περιμέναμε τη βάρκα για το Κάο Τάο, ένα μικρό παραδεισένιο νησί,...

με ζούγκλα και βουδιστικούς ναούς, δίχως δρόμους και αυτοκίνητα, με μπανγκαλόου στις όμορφες παραλίες του.

Μπήκαμε στην βάρκα και εξοικειωμένοι πλέον με την ηδονή ενός θαυμαστού "τρίο", είχα την Μονίκ ανάμεσα στα σκέλια μου να ξεκουράζεται και τον Φρανκ ξαπλωμένο δίπλα μου να μου διηγείται ερωτικές στιγμές της ζωής του. Ο νεαρός βαρκάρης, πλήρως εξοικειωμένος με την "αισθητική" των Δυτικών δεν έδειχνε να μας προσέχει. Ως τη στιγμή που ρώτησα τον Φρανκ αν είχε ποτέ πάει με άνδρα. «Όχι», μου απάντησε και άρχισε να μου λέει πόσο πολύ του άρεσε να τον γαμάω, όταν πηδούσε τη Μονίκ. Και ότι η τρυπούλα και το καυλί του μας ανήκει. Τότε ήταν που πρόσεξα ότι το λεπτό, ηλιοκαμένο κορμί του βαρκάρη έγερνε όλο πιο πολύ προς στο μέρος μας για να ακούσει καλύτερα, αλλά και το φουσκωμένο καυλί του να μας στέλνει μηνύματα.

Τα άλλα ήταν απλά, διότι συνεχίσαμε τις διηγήσεις μας και όλο φούσκωνε το μαγιό του βαρκάρη. Τόσο απλά, που βρεθήκαμε στο μπανγκαλόου της θείας του και αυτόν να μας φέρνει ότι του ζητούσαμε για να βολευτούμε στο τεράστιο διπλό κρεβάτι, το οποίο δοκιμάζαμε αν μας χωράει και τους τρεις με προκλητικά χαμόγελα προς τον νεαρό Ταϊλανδό.

Αφού είχα ενημερώσει για το "ενδιαφέρον" μου τόσο την Μονίκ, όσο και τον Φρανκ, που φυσικά ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μου, έμενε μόνο το 'σενάριο' για την ηδονή που θα ακολουθούσε.

Ως πιο μεγάλος, ήμουν σαράντα δύο τότε, η Μονίκ τριάντα δύο και είκοσι τέσσερα ο Φρανκ, ανέλαβα τη "σκηνοθεσία" της τετραπλής ηδονής. Έστειλα τον Φρανκ για ντους και άρχισα να χαϊδεύομαι με τη Μονίκ, κάλεσα τον Πίτερ, τον βαρκάρη -έτσι μας είπε πως τον λέγανε-  να μας φέρει μια πετσέτα. Ήρθε μας βρήκε γυμνούς στο κρεβάτι, δεν άργησε να μπει στο νόημα και γδύθηκε και αρχίσαμε να τον γλύφουμε.

Μικροκαμωμένος και μυώδης, με υπέροχες κόκκινες ρωγούλες τις οποίες περιποιόμουν εγώ, ενώ η Μονίκ τον έκανε να αναστενάζει καθώς τον τσιμπούκωνε, τα χέρια μου χάιδευαν το υπέροχο, άτριχο αυτό κωλαρίνο και όταν πια εκείνη τα κατάφερε να τον καυλώσει, τον καθοδήγησα πως να της σηκώσει τα πόδια να μπει μέσα της με τα γόνατά του πάνω στο κρεβάτι. Οι φωνούλες του δεκαοκτάχρονου Πίτερ, αλλά και η ηδονή της Μονίκ που πλέον ξεσκίζονταν από το καυλί του, με οδήγησαν στο αντικείμενο της δικής μου ηδονής… στο κωλαράκι του.

Του έγλυφα την τρυπούλα με τη γλώσσα και καύλωνε όλο και πιο πολύ, λέξεις ηδονικές, μουσικές της Ανατολής έβγαιναν από τα χείλη του. Δεν αντέδρασε σαν άρχισα να του βάζω δακτυλάκι στο παρθενικό του κωλαράκι, αλλά και ούτε αντέδρασε όταν άρχισα να ακουμπώ το καυλί μου στην τρυπούλα του. Ούρλιαξα κι εγώ από ηδονή. Οι φωνές μου «Καύλα!», να ανακατεύονται με το: «Fuck me!» της Μονίκ και το: «Ag.. Jabi» το δικό του ("Χύνω", όπως έμαθα αργότερα!),  «Come!» της Μονίκ και έχυνα μέσα στο κωλαράκι του όλο το σπέρμα μου.

Και τότε επέστρεψε ο Φρανκ που ανέλαβε εργασία να γαμήσει τη Μονίκ, ενώ στη άκρη του κρεβατιού εγώ και ο Πίτερ κάναμε ένα υπέροχο 69. Μου έγλυφε τα χύσια και έγλυφα τα δικά του, αλλά και τον φιλούσα γλυκά στο στόμα. Ο Φρανκ ξέσκιζε την Μονίκ και πια ο οργασμός της είχε ξεκινήσει. Του ζήτησα να σταματήσει και πήρα τη θέση του. Θα την γαμούσα από τον κώλο, το είχα φαντασιωθεί από το αεροπλάνο. Την έστησα στα τέσσερα και την ξέσκισα, ενώ ο Φρανκ δοκίμαζε το κωλαράκι του Πήτερ.

Έχυνα ξανά στο στενό παρθένο κωλαράκι της Μονίκ και δίπλα μου είχαν αλλάξει στάση και ο Πήτερ βύθιζε το καυλί του στο κωλαράκι του Φρανκ. Άφησα την Μονίκ και βρέθηκα ξανά μέσα στο σφικτό όμορφο κωλαράκι του Πήτερ, ενώ η Μονίκ έγλυφε το καυλί του Φρανκ. Μετά, ο Πήτερ να γαμάει τη Μονίκ, ο Φρανκ τον Πήτερ και εγώ να καυλώνω μέσα στην τρυπούλα του και άντε πάλι από την αρχή. Να ξεσκίζω τα δύο κωλαράκια από τις δύο διαφορετικές ηπείρους.

Γλυφομούνι εγώ στην Μονίκ να σκουπίζω τα χύσια τους από την κλειτορίδα της και τα δύο άλλα αγορίνια να μου γλύφουν το καυλί και τον κώλο. Μετά το υπέροχο ισοσκελές τρίγωνο της ηδονής: Η Μονίκ να μου γλύφει την τρύπα στα πλάγια, ο Φρανκ από κάτω της, να δίνει ηδονή στο μουνάκι της με το καυλί του και ο Πήτερ να μου γλύφει το καυλί μέχρι να του δώσω το σπέρμα στο στόμα, ενώ το δικό του σπέρμα άδειαζε στο στόμα του Φρανκ..

Ένα "ισοσκελές τρίγωνο" η παραπάνω στάση, σας διαβεβαιώνω είναι φανταστική και μας οδήγησε σε ένα τετραπλό οργασμό που θα μου μείνει αξέχαστος.

Εξαντλημένοι, ένας πάνω στο κορμί του άλλου, το μόνο που θυμάμαι είναι το χαμόγελο ηδονής της Μονίκ και τα λόγια της: «Thanks». Ενώ με φιλούσε καθώς αγκάλιαζα τρυφερά τα όμορφα νεανικά κορμιά που είχαν μοιραστεί την ηδονή μου.

Κοιμηθήκαμε αγκαλιά και πλέον το πρωί στο ντους, μόνος, είδα στον καθρέπτη το χαμόγελό μου που μιλούσε: «Καριόλη! Σε τρεις ηπείρους έδωσες και από τρεις πήρες ηδονή!», μου φάνηκε ότι είπε! Χαμογέλασα και με άκουσα να απαντώ στο χαμόγελό μου: «Μπα, τίποτα δεν ήταν… υπάρχουν πέντε ήπειροι!».

Οι μέρες και οι νύχτες της Ταϊλάνδης με δικαίωσαν, αλλά αυτή είναι μια άλλη ιστορία που ντρέπομαι να σας την αφιερώσω εραστές του "αμφισεξουαλικού" οργίου. Εκτός και αν είστε αδιάκριτοι/ες και ποθείτε να την ζήσετε…

(Copyright protected OW ref: 8320 "Erotic stories archive")