Μήνας ηδονής στην Ταϊλάνδη

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Η Ταϊλάνδη το ξέρετε ή όχι είναι η χώρα της ηδονής. Στα τριάντα επτά μου βρέθηκα εκεί μόνος, με το καυλί να υποψιάζεται τα όσα θα γνώριζε. Στο αεροπλάνο από Αυστραλία γνώρισα την Μονίκ, νοσοκόμα, λεπτή και ξανθή.

Μιλάγαμε και ήδη το καυλί μου ανταποκρινόταν στις προκλήσεις της. Μοιραστήκαμε το ταξί για το κέντρο της πόλης, το ηδονικό Μπανγκόγκ και ένιωσα να μου πιάνει τα μπούτια.

Στο ξενοδοχείο πήγαμε μαζί, σε δωμάτιο με άλλα δύο κρεβάτια. Χίπης ήμουν στην ζωή μου και ήξερα καλά τους κανόνες του παιγνιδιού. Μετά το μπάνιο ξάπλωσα στο διπλανό κρεβάτι της Μονίκ, με την πετσέτα του μπάνιου μόνο πάνω μου. Οι άλλοι είχαν βγει στην πόλη. Η Μονίκ μου χάιδεψε το χέρι. Την τράβηξα πάνω μου και αρχίσαμε τα φιλιά και τα χάδια.
Δεν άργησε να ανακαλύψει τι μου άρεσε και το στόμα της γέμισε από την πούτσα μου και όταν τον ένιωσε σκληρό, με καβάλησε και άρχισε να χορεύει πάνω της...
Λίγο η κούραση, λίγο οι φωνές της με οδήγησαν σε μια αργή ιεροτελεστία ηδονής. Μισή ώρα χόρευε πάνω στο καυλί μου. Ένιωθα να χύνει, αλλά εγώ δεν έχυνα...

Η πόρτα άνοιξε και μπήκε ο Φρανκ, Γερμανός παιδαράς εικοσιτεσσάρων Μαΐων, η Μονίκ δεν αντέδρασε και εγώ απλά του χαμογέλασα. Κατευθείαν στο μπάνιο ο μικρός και φαντάστηκα ότι η μαλακία θα πήγαινε σύννεφο μέχρι να μας ακούσει ότι... σταματήσαμε το γαμήσι μας, αλλά προς ευχαρίστησή μου δεν συνέβη αυτό.
Σε δύο λεπτά βγήκε με τη πετσέτα του μπάνιου, ήρθε δίπλα μου, ενώ η Μονίκ ακόμα.. χόρευε στην ψωλή μου εξαντλημένη από τους οργασμούς της και μου είπε:

-    «Θες να σε ξεκουράσω...;»

Είπα ναι και άρχισε να χαϊδεύει την Μονίκ. Τραβήχτηκα και αργά πήγα στο διπλανό κρεβάτι να ξεκουραστώ. Δίχως αντιστάσεις η Μονίκ ξάπλωσε και ο μικρός της σήκωσε τα μπούτια στους ώμους του και βύθισε μέσα στο υγρό μουνάκι της την ψωλάρα του.
Τότε είδα τον όμορφο άτριχο κωλαρίνο του να συσπάται και δίχως πολλά λόγια, βρέθηκα όρθιος από πίσω του, του έγλυψα την τρυπούλα, ενώ συνέχιζε να γαμάει την Μονίκ, του σήκωσα λίγο τους γοφούς και με την ''ευγενική'' και παθιάρικη συνεργασία της Μονίκ κάρφωσα το καυλί μου μέσα στην κόκκινη, καυλιάρα και ηδονική τρυπούλα του.
Μία, δύο, ούρλιαζε η Μονίκ από την ηδονή του πουτσαρά Γερμανού, τρεις - τέσσερις ούρλιαζε ο Φρανκ από την καύλα να έχει το καυλί μου μέσα του και στο πέντε... ούρλιαξα εγώ ενώ τον έχυνα...

Χύσαμε μαζί και τα τρία κορμιά σπαρτάραγαν από την ηδονή. Γύρισαν με φύλαγαν, με το στόμα του ο Φρανκ μου σκούπισε τον πούτσο, ενώ η Μονίκ έκανε το ίδιο στο δικό καυλί. Εξαντλημένοι πέσαμε και οι τρεις για ύπνο. Τι υπέροχη υποδοχή στην ηδονική Ταϊλάνδη
Το πρωί, ο Φρανκ με φιλούσε και ανταποκρίθηκα, αν και είχε έρθει και ο Τσουάι, Γιαπωνέζος φοιτητής της Φιλοσοφίας, με τον οποίον μοιραζόμασταν το δωμάτιο, αλλά κοιμόταν. Τον γάμησα σαν κοριτσάκι, έτσι ακριβώς όπως αυτός γαμούσε την Μονίκ που ακόμα κοιμόταν...

Κάναμε μαζί ντους και είχαν ξυπνήσει όλοι σαν βγήκαμε από το μπάνιο. Ήξερα πια ότι αυτός θα ήταν ο μήνας της καύλας στην ηδονική Ταϊλάνδη.
Τα υπόλοιπα, θα τα μάθετε σιγά - σιγά, ακριβώς όπως τα ένιωσα.  Αν θέλετε... Ή όχι;

(Copyright protected OW ref: 8320 "Erotic stories archive")