Συγκατοίκηση ΕΠΟΠ

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (1 Vote)

Το e-mail μου είναι το:

Γεια σας. Με λένε Γιώργο και πριν ένα μήνα τελείωσα την εκπαίδευση μου ως ΕΠΟΠ στην Κόρινθο. Είμαι είκοσι δύο ετών, καστανός, κανονικός άνθρωπος. Αποφάσισα να γίνω ΕΠΟΠ...

γιατί στο χωριό που ήμουν δεν υπήρχαν δουλειές. Ο πατέρας μου αγρότης. Ασχολήθηκα λιγάκι αλλά δεν ήταν καλά και πήρα την απόφαση.

Μαζί μου και ένας φίλος από το χωριό ο Κώστας, αυτός είκοσι τρία,  που αποφάσισε και αυτός να γίνει ΕΠΟΠ για τους ίδιους λόγους. Τον Κώστα δεν τον γνώριζα καλά, αλλά επειδή μέναμε σε μικρό χωριό, έτυχε πολλές φορές να κάτσουμε παρέα μαζί με άλλους. Την εκπαίδευση την τελειώσαμε μαζί και πήραμε μετάθεση μαζί στο ίδιο μέρος. Αποφασίσαμε να συγκατοικήσουμε και να μοιραστούμε τα έξοδα, καθώς στην αρχή τα πράγματα ήταν δύσκολα μέχρι να προσαρμοστούμε.

Η μονάδα μας λίγο έξω από ένα μικρό χωριό στη Λέσβο, νοικιάσαμε ένα μικρό σπίτι με δυο υπνοδωμάτια και τα απαραίτητα, μπάνιο κτλ. Η ζωή κυλούσε ήρεμα και σιγά - σιγά είχαμε προσαρμοστεί, χειμώνας στο χωριό και δεν είχε ούτε πολύ κόσμο ούτε πολλές επιλογές διασκέδασης. Έτσι περνούσαμε τον πιο πολύ καιρό μέσα με κανένα dvd. Μετά από λίγο καιρό αγοράσαμε από κοινού ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο για να μετακινούμαστε και αν είχαμε κανένα ρεπό κατεβαίναμε Μυτιλήνη για να ξεδώσουμε και επειδή σας κούρασα θα μπω κατευθείαν στο ψητό.

Αποφασίσαμε να πάμε στο τοπικό μπουρδέλο αλλά όταν πήγαμε μας είπαν ότι ήταν μόνο μια κοπέλα διαθέσιμη και μας ρώτησαν εάν θέλαμε να μπούμε και οι δυο μαζί. Κοιταχτήκαμε με το Κώστα και αφού μου έγνεψε καταφατικά, είπαμε ναι. Μπήκαμε στο δωμάτιο και η κοπέλα ήταν είδη γυμνή. Εμείς αρχίσαμε να βγάζουμε τα ρούχα μας, δεν ντρεπόμασταν ο ένας τον άλλον γιατί όσο μένουμε μαζί έχουμε δει πολλές φορές τον άλλον γυμνό. Ο Κώστας ήταν καυλωμένος ήδη, βέβαια δεν το είχα ξαναδεί καυλωμένο ούτε αυτός εμένα.

Πέσαμε στο κρεβάτι εγώ άρχισα να γαμάω κατευθείαν ενώ του Κώστα του έπαιρνε πίπα. Αφού έχυσα εγώ έχυσε και ο Κώστας στο στόμα της και αλλάξαμε θέσεις. Τότε καθώς άρχισε να γαμάει ο Κώστας είπε κάτι στην κοπέλα που με έκανε να σαστίσω. Είπε αν μπορούσε να του βάλει δάχτυλο στον κώλο και η κοπέλα πρότεινε έναν δονητή. Ο Κώστας συμφώνησε και η κοπέλα του έχωσε έναν στον κώλο του. Εγώ έμεινα να κοιτάζω. Η πούτσα μου είχε πέσει και του λέω:

-    «Τι κανείς μωρέ; Δεν πονάς;»

Αυτός μου απάντησε ότι δεν πονάει αν το κάνεις σωστά, ότι το έχει ξαναδοκιμάσει και ότι η ηδονή που προσφέρει είναι φοβερή. Αυτό το είχα ακούσει κι εγώ αλλά ποτέ δεν ήξερα κάτι προσωπικά. Κάναμε ότι κάναμε, πληρώσαμε και φύγαμε. Στο αυτοκίνητο ο Κώστας οδηγούσε και εγώ καθόμουν χωρίς να μιλάω. Σκεφτόμουν ότι είχε γίνει και ένιωθα κάπως άβολα. Ο Κώστας πρέπει να το κατάλαβε και προσπάθησε να εξηγήσει. Μου είπε ότι πάνω στην καύλα οι ορμές και η μανία για ηδονή σε κάνουν να θέλεις πολλά πράγματα. Μου είπε ότι το αίσθημα της ηδονής αν ερεθίσεις τον προστάτη είναι απερίγραπτο την ώρα που έρχεσαι σε οργασμό. Μου περιέγραψε πως γίνεται και εγώ απλά άκουγα, δεν μίλαγα μέχρι που φτάσαμε.

Κάναμε μπάνιο (ο καθένας μόνος του), και πήγαμε για ύπνο καθώς το πρωί έπρεπε να παρουσιαστούμε πολύ πρωί. Οι μέρες περνούσαν και καθότι χειμώνας, είχαμε κλειστεί μέσα δουλειά - σπίτι. Η καύλα μας είχε χτυπήσει κατακέφαλα. Ένα απόγευμα που καθόμουν στο υπολογιστή στο ίντερνετ και μαλακιζόμουν, αποφάσισα να δοκιμάσω αυτό που μου είχε πει ο Κώστας, να ερεθίσω τον προστάτη μου. Έτσι έβγαλα όλα τα ρούχα μου, ξάπλωσα στο κρεβάτι κι άρχισα να την παίζω ακουμπώντας δειλά - δειλά την τρύπα μου.

Μετά από μισή ώρα είχα λιώσει από καύλα. Η τρύπα μου είχε υγρανθεί παρά πολύ αλλά δεν είχα καταφέρει να κάνω κάτι κι έτσι όπως ήμουν ανάσκελα με τα πόδια στον αέρα ανοιχτά και το δάχτυλο στην κωλοτρυπίδα μου, μπαίνει ο Κώστας μέσα στο δωμάτιο. Εγώ τρομάζω και πέφτω πίσω από το κρεβάτι τραβώντας την κουβέρτα πάνω μου. Καθώς του φώναζα: «πως μπαίνει έτσι μέσα», αυτός άρχισε να γελάει και να λέει:

-    «Τι κάνεις εκεί ρε;»

Εγώ θυμωμένα του απάντησα ότι προσπαθώ αρκετή ώρα να κάνω αυτό που μου είπε και ότι είναι αδύνατον να το πετύχω. Τότε αυτός πλησίασε και με ρώτησε αν θέλω να μου δείξει. Εγώ είπα ότι δεν πειράζει αλλά είπε ότι έχει κι αυτός καύλες και άρχισε να βγάζει τα ρούχα του. Πριν το καταλάβω, είχε μείνει γυμνός και την έπαιζε.

Ξαπλώσαμε δίπλα - δίπλα στο κρεβάτι και την παίζαμε αρκετή ώρα… Και ξαφνικά, άπλωσε το χέρι του και έπιασε τον πούτσο μου. Άρχισε να τον παίζει και σιγά - σιγά κόντεψε κοντά και άρχισε να γλύφει τα αρχίδια μου. Μου σήκωσε τα πόδια και μου έγλυψε την τρύπα μου για αρκετή ώρα. Σιγά - σιγά μου έχωσε ένα δάχτυλο και άρχισε να ερεθίζει τον προστάτη μου ενώ εγώ την έπαιζα σαν τρελός. Μετά από λίγο όλο το κορμί μου συσπάστηκε και άρχισα να χύνω. Τρελή καύλα, δεν περιγράφεται.

Όταν ηρέμησα με ρώτησε αν ήθελα να του κάνω το ίδιο για να χύσει κι αυτός αλλά του είπα ότι δεν ήθελα να γλύψω την τρύπα του. Τότε μου είπε αν θα ήθελα να χώσω τον πούτσο μου στην κωλοτρυπίδα του για να την παίξει κι αυτός. Εγώ ξανακαύλωσα και χωρίς να χάσει χρόνο ο Κώστας, ήρθε από πάνω μου κι έκατσε σιγά - σιγά πάνω στον πούτσο μου. Άρχισε να κουνιέται σιγά - σιγά και την έπαιζε. Εγώ καθόμουν ακίνητος…

Μετά από λίγο έχυσε πάνω στην κοιλιά μου αλλά δεν σταμάτησε να κουνιέται μέχρι που έχυσα κι εγώ μέσα του. Κάναμε μπάνιο μαζί και πέσαμε για ύπνο.

Με τον Κώστα μένουμε ακόμα μαζί και ζούμε σαν να μην συμβαίνει τίποτα μεταξύ μας αλλά όποτε έχουμε όρεξη και έχουμε πολύ καιρό να γαμήσουμε, ξεκαυλώνουμε μεταξύ μας έτσι, χωρίς να έχουμε πρόβλημα ο ένας με τον άλλον.

(Copyright protected OW ref: 8320 "Erotic stories archive")