Στην πορεία για τους λαθρομετανάστες

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.75 (2 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Το Μάρτιο που μας πέρασε περπατώντας στην Αθήνα με την γυναίκα μου τη Μαρία (όμορφη τριανταπεντάρα), είδαμε μια αφίσα για μια πορεία αλληλεγγύης στους λαθρομετανάστες.

Δείξαμε ενδιαφέρον και οι δύο αλλά περισσότερο η Μαρία η οποία και πρότεινε να πάμε. Το Σάββατο το πρωί και ενώ το είχα ξεχάσει, είδα την γυναίκα μου να ετοιμάζεται. Όταν την ρώτησα μου είπε να κάνω γρήγορα γιατί θα χάσουμε την πορεία. Αν και δεν υποψιάστηκα τίποτα από αυτά που θα ακολουθούσαν, πρόσεξα ότι αν και σπορ ντυμένη, ήταν πολύ σέξι.

Αν και βαριόμουν αρκετά την είδα τόσο ενθουσιασμένη που τελικά σηκώθηκα και φύγαμε μέσα σε είκοσι λεπτά. Οδήγησα άλλα δέκα μέχρι το μετρό, πάρκαρα και πήγαμε στο σταθμό. Εκεί ήταν και διάφοροι έλληνες που φαινόντουσαν ότι πάνε στην πορεία αλλά και αρκετοί ξένοι (μαύροι, πακιστανοί, λιγότερο αλβανοί). Τότε πρόσεξα την καυλιάρα την Μαρία να κοιτάζει επίμονα ανάμεσα στα πόδια τους μαύρους και τώρα άρχισα να καταλαβαίνω γιατί τόσο ενδιαφέρον γι’ αυτήν την πορεία. Τελικά στις έντεκα φτάσαμε στην πλατεία Κοτζιά.

Στην συγκέντρωση είχε πολύ κόσμο και οι πιο πολλοί ήταν ξένοι. Υποψιασμένος από πριν, άφησα τη Μαρία να με οδηγήσει και τελικά σταμάτησε κοντά σε μια παρέα αφρικανών νταβραντισμένων. Πλέον ήταν ξεκάθαρο ότι γούσταρε να γαμηθεί με μαύρους αν και ποτέ δεν θα το παραδεχόταν σε μένα.

Με τις σκέψεις αυτές άρχισα να καυλώνω όπως καυλωμένη ήταν και η Μαρία. Όμως μας διέκοψαν κάποια επεισόδια που γίνονταν παραπέρα και τελικά βρεθήκαμε ανάμεσα στην αστυνομία και κάποιους νεοφασίστες που μας ώθησαν σε έναν πανικό. Τρέχαμε τώρα προς την λαχαναγορά. Ξαφνικά κάποιοι μας φωνάζουν από ένα ξενοδοχείο και μπαίνουμε γρήγορα μέσα αφού έξω έπεφταν δακρυγόνα. Αυτοί που μας φώναξαν ήταν τα παλικάρια που στεκόμασταν δίπλα-δίπλα πριν και ξερογλυφόταν η γυναίκα μου.

Καθίσαμε λίγο στην είσοδο και μετά από λίγο είδαμε να πλησιάζει αστυνομία. Προφανώς οι μαύροι δεν είχαν χαρτιά και πήγαν προς τα επάνω. Μαζί και εμείς γιατί βαριόμασταν τις ερωτήσεις όπως η Μαρία είπε….

Τώρα βρισκόμασταν σε ένα βρώμικο χώρο έχω από τα δωμάτια, οκτώ μαύροι εγώ και η γυναίκα μου. Με τον τρόπο που μας κοίταζαν κατάλαβα ότι και μόνο μου θα με γαμάγανε, πόσο μάλλον την ξεκωλιάρα μου. Σιγά-σιγά μας πλησίαζαν και χωρίς να το καταλάβω είχα σκύψει και μαζί με την γυναίκα μου έγλυφα όποιο καυλί έβρισκα μπροστά μου, από τα έξι που είχαν απομείνει, μιας και δύο έφυγαν πριν αρχίσει το πάρτι. Εμένα μου τον έβαζαν στο στόμα ενώ την Μαρία την έβαλαν σε ένα τραπεζάκι και την χούφτωναν την ώρα που τους τσιμπούκωνε. Τα καυλιά τους ήταν τα πέντε από τα έξι τεράστια, μόνο ένας είχε σχετικά μικρό και μύριζαν βαρβατίλα.

Πρώτη φορά έπαιρνα τσιμπούκι αλλά το είχα φανταστεί, όπως και να βλέπω την Μαρία να γαμιέται. Άλλωστε τα συζητάγαμε και την ώρα που γαμιόμαστε, αλλά να βρεθούμε ανάμεσε σε έξι μαύρους ούτε στις φαντασιώσεις μας.

Με τα πολλά, εμένα με παράτησαν και ασχολήθηκαν όλοι με τη Μαρία. Φαίνεται δεν ήμουν καλός. Εγώ τώρα έπαιρνα μάτι και ήμουν τούρμπο από την καύλα. Τα γλιστερά καυλιά τους έμπαινα στην μουνάρα της Μαρίας που είχε πλέον ανοίξει για τα καλά, ενώ ένα βρισκόταν πάντα στο στόμα της. Όταν το στόμα της ήταν ελεύθερο, δεν έχανε την ευκαιρία να με ξεφτιλίσει φωνάζοντας:

-    «Αυτά είναι καυλιά παλιοαδερφή! Κοίτα να δεις πως με σκίζουν!»

Καθόμουν και μαλακιζόμουν βλέποντας, και είχα φτάσει στο απόγειο της καύλας, όταν ξαφνικά ήρθε ένας από τους μαύρους και μου τον κάρφωσε πάλι στο στόμα. Αυτή τη φορά μύριζε χυσίλα από το μουνί της Μαρίας αλλά και από τα δικά του που σε δευτερόλεπτα πήρα όλα στο στόμα. Πω πω καύλα! Τα πρώτα χύσια δικά μου.

Εντωμεταξύ η Μαρία ξεσκιζόταν κανονικά και τώρα ετοιμαζόντουσαν να την πάρουν μουνί κώλο μαζί. Σκέφτηκα ότι δύσκολα θα τα καταφέρουν μιας και δεν της είχα ανοίξει τον κώλο καθόλου και είχα δίκιο… ζοριζόντουσαν και δεν τα κατάφερναν. Σηκώνομαι με το στόμα γεμάτο χύσια και πάω προς το μέρος τους, μιας και ήξερα ότι δεν έχει ανοιγμένο κώλο αλλά το μουνί της είναι ξεσκισμένο (μέχρι και το χέρι μου της είχα χώσει). Φτύνω τα καυλιά τους και οδηγώ και το δεύτερο καυλί στην μουνότρυπά της…

Η πουτάνα αυτό ήθελε…! Αφού άφησε για λίγο το τσιμπούκι και μου φώναξε:

-    «Έτσι παλιοπούστη! Βοήθα τους να ξεσκίσουν. Αυτό θέλω. Αυτό ήθελα πάντα. Να γαμάνε μαύροι και να γλύφεσαι!»

Εγώ πλέον έχυνα χωρίς να ακουμπάω την πούτσα μου. Μετά από λίγο και ενώ η πουτάνα μου είχε δύο πούτσες στα έγκατα του μουνιού της, οι μαύροι άρχισαν να χύνουν μέσα της. Μόλις βγήκαν, είδα τη μουνάρα της γεμάτη ψωλοχύματα και την άκουσα να φωνάζει:

-    «Έλα πούστη να με γλύψεις τώρα!»

Καυλωμένος όσο ποτέ άλλοτε, έσκυψα ανάμεσα στα πόδια της και άρχισα να γλύφω. Ήταν φοβερά αλλά στην συνέχεια έγινε τέλεια μιας και ήρθε ο μαύρος που δεν είχε χύσει και έπαιζε με το κωλαράκι μου που και τελικά έσκισε… η Μαρία φώναζε:

-    «Σκίσ’ τον τον πούστη, σκίσ’ τον!!! Και εσύ μη σταματάς, γλύφε τα χύσια τον γαμιάδων μου παλιοαδερφάρα!»

Πονούσα αλλά καύλωνα και μια κίνηση προχώρησα λίγο προς τα επάνω, έδωσα ένα γλωσσόφιλο στην πουτάνα μου, και μπήκα στο ξεσκισμένο και χυμένο μουνί της, ενώ ο μαύρος με κάρφωνε. Έτσι έχυσα τελικά μέσα της.

Απομείναμε οι δυο μας…

-    «Σου άρεσε παλιοπουτάνα;» την ρωτάω.

-    «Εσένα παλιοκαριόλα;» μου λέει.

(Copyright protected OW ref: 8320 "Erotic stories archive")