Κάποτε στην Αμερική

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Θα ‘θελα και εγώ να πω την ιστορία μου που συνέβη πριν μερικά χρόνια όταν ήμουν στην Αμερική για δουλειές και έμεινα περίπου έξι μήνες.

Μην έχοντας κάποιο φίλο εκτός από τους συνεργάτες στην δουλειά αποφάσισα να χρησιμοποιήσω το δίκτυο για αναζήτηση συντρόφων ή και απλής παρέας.

Στην αρχή δοκίμασα με γυναίκες αλλά όποιες απάντησαν απλά δεν μου άρεσαν ή δεν δημιουργήθηκε η κατάλληλη χημεία. Ο καιρός πέρναγε και δεν είχα δει κάποιο αποτέλεσμα οπότε αποφάσισα να δοκιμάσω με ζευγάρια που αναζητούσαν άλλον ένα άντρα για παρέα.

Μετά από αρκετά αναπάντητα μηνύματα, μια μέρα γυρίζοντας από την δουλειά βρήκα ένα μήνυμα στον υπολογιστή μου από ένα ζευγάρι που ήταν μεν λίγο μεγαλύτερο από μένα αλλά έδειχναν αρκετά συμπαθητικοί. Εδώ θα ήθελα να πω ότι τότε ήμουν στα σαράντα και περιέγραφα τον εαυτό μου όπως πραγματικά ήμουν δηλαδή έξι ίντσες και με κάποια κιλά παραπάνω από το κανονικό απλά χοντρούλης. Επίσης στο προφίλ μου έλεγα ότι είμαι βασικά ενεργητικός και προτιμούσα γυναίκες αλλά δεν θα είχα πρόβλημα και για αμφισεξουαλικοί επαφή με την απαραίτητη προϋπόθεση της χημείας και πρώτη προτίμηση τον ενεργητικό ρόλο. Εκ του αποτελέσματος θα διαπιστώσετε ότι το πιο σοφό ρητό είναι το ποτέ μην λες ποτέ.

Τέλος πάντων μετά από εκτενείς συνομιλίες με ανταλλαγή μηνυμάτων και τηλεφώνου αποφασίσαμε να βρεθούμε στο σπίτι τους για ένα βραδινό και με ρώτησαν αν θα με πείραζε να ήταν και ένα άλλο ζευγάρι φίλων τους που είχαν πάνω κάτω τα ίδια ενδιαφέροντα. Εγώ τους ξεκαθάρισα ότι αν για οποιοδήποτε λόγο κάποιος από όλους δεν αισθανθεί έτοιμος τότε θα ήταν σωστό να μείνουμε σε μια απλή γνωριμία.

Το ραντεβού κλείστηκε για το επόμενο Σάββατο στις επτά το βράδυ ούτως ώστε να έχουμε αρκετό χρόνο μπροστά μας. Όταν μου άνοιξε ο Oscar, που δεν είχε καμία σχέση με το αγαλματίδιο αλλά ήταν ένας όμορφος σαρανταπεντάρης περίπου στο ίδιο ύψος με μένα και ίδια κιλά αλλά πολύ πιο γυμνασμένος. Η Dorothy η γυναίκα του ήταν μάλλον λίγο πιο πάνω από τα σαράντα αλλά αρκετά όμορφη και περιποιημένη με αρκετά μεγάλα βυζιά που είναι και το πάθος μου στις γυναίκες ενώ όλο το σώμα της ήταν πολύ καλά διατηρημένο για την ηλικία της και με δυσκολία διέκρινα κάποια σημάδια του χρόνου πάνω της. Μου ζήτησαν συγγνώμη για το γεγονός ότι το άλλο ζευγάρι που είχαν πει δεν μπορεί να έλθει και ότι θα είμαστε μόνοι μας.

Το δείπνο ήταν υπέροχο και η παρέα τους πάρα πολύ ευχάριστη και διαχυτική και όταν αργότερα καθίσαμε στο σαλόνι για να συνεχίσουμε το κρασί μας, με μια απαλή και ερωτική μουσική να διαχέεται σε όλο το σπίτι, η ατμόσφαιρα ήταν ιδανική για να συνεχίσουμε. Εγώ μην ξέροντας τι πρέπει να κάνω για να σπάσει ο πάγος, ζήτησα από την Dorothy να χορέψουμε και βέβαια ρώτησα και τον Oscar αν συμφωνεί, ο οποίος με διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αγκαλιαστήκαμε σαν δυο γνωστοί και αρχίσαμε να κουνιόμαστε στον αργό αλλά ομολογουμένως καυλιάρικο τραγούδι της Nina Simon, και σιγά-σιγά αρχίσαμε να ερχόμαστε πιο κοντά. Κάποια στιγμή άρχισα να της τρίβω την σπονδυλική στήλη και την ένιωσα να ανατριχιάζει που σημαίνει ότι η καύλα είχε αρχίσει να αναβαίνει και την ρώτησα:

-    «Σου αρέσει αυτό;»

-    «Ναι μωρό μου, συνέχισε…», και έσφιξε τα χέρια της στον λαιμό μου.

Σε λίγο άρχισε να τρίβει την κοιλιά της πάνω στον πούτσο μου και κατάλαβα ότι της άρεσε που τον ένιωθε να καυλώνει. Το πρώτο φιλί δεν άργησε να έρθει και σε λίγο φιλιόμασταν με ένα βαθύ γλωσσόφιλο που κανένας από τους δυο μας δεν ήθελε να τελειώσει. Κοίταξα διακριτικά τον άντρα της και τον είδα να μας κοιτάει ηδονικά και να τρίβει τον πούτσο του πάνω από το παντελόνι του. Εγώ κατέβασα τα χέρια μου πιο κάτω και άρχισα να σφίγγω τα κωλομέρια της πάνω μου, κάτι που κατάλαβα ότι της άρεσε πάρα πολύ και άρχισε να γουργουρίζει.

Ο χορός κράτησε δυο-τρία λεπτά ακόμα και της ζήτησα να καθίσουμε. Δεν αρνήθηκε και όταν καθίσαμε άρχισα να μαλάζω τα υπέροχα βυζιά της, και όταν τα ελευθέρωσα από το δαντελένιο σουτιέν, κατάλαβα ότι ο πλαστικός χειρούργος που είχε επέμβει να βελτιώσει της ατέλειες του χρόνου, πρέπει να ήταν τουλάχιστον γλύπτης γιατί είχε δημιουργήσει ένα υπέροχο έργο τέχνης χωρίς της προχειρότητες που βλέπουμε τις περισσότερες φορές σε ταινίες πορνό.

Όταν έβαλα την γλώσσα μου στις ρώγες της έβγαλε μια φωνούλα ευχαρίστησης και με ενθάρρυνε να συνεχίσω. Σε λίγο πλησίασε και ο άντρας της και αρχίσαμε να πιπιλάμε τις ρώγες της δυνατά και με ελαφρά δαγκώματα.
Ταυτόχρονα ένιωσα το χέρι του Oscar δίπλα στο δικό μου που προσπαθούσαμε να της ανοίξουμε τα μουνόχειλα και να μπούμε μέσα της. Όταν το καταφέραμε, διαπίστωσα ότι ήδη ήταν πολύ υγρή και άρχισε να κουνάει την μέση της για να μας δώσει να καταλάβουμε πόσο της άρεσε. Δεν πέρασαν δυο-τρία λεπτά και νιώθω τον πρώτο οργασμό να έρχεται και να σφίγγει τα μπούτια της λες και ήθελε να μας κρατήσει για πάντα μέσα της.
Τα αρχικά γουργουρητά μεταβλήθηκαν σε δυνατές φωνές δείγμα της απόλυτης ευχαρίστησης και του επερχόμενου οργασμού...

-    «Χύνωωωωωωωωωωω!!! Είμαι τόσο καυλωμένηηηη!!! Δώστε μου κι άλλοοοοοο!!!!!

Μεσολάβησε ένα πολύ μικρό διάστημα για να πάρει μερικές ανάσες και μου εξήγησε ότι είναι πολυοργασμική και θέλει να χύσει πολλές φορές. Ο Oscar την βεβαίωσε ότι το βράδυ είναι πολύ μεγάλο και ότι αισθάνεται ότι ο φίλος του, δηλαδή εγώ, θα την βοηθούσε να απολαύσει την βραδιά.

Το επόμενο βήμα είναι να απελευθερωθούμε από τα ρούχα μας και της ζήτησα να κρατήσει τις ζαρτιέρες με τις κάλτσες της γιατί της πήγαιναν πάρα πολύ και ότι το όλο θέαμα με καύλωνε πιο πολύ. Σε αυτό συμφώνησε και ο άντρας της. Σηκώθηκα όρθιος και της πρότεινα τον πούτσο μου για να με πάρει στο στόμα της, πράγμα που έκανε αμέσως μετά ένα επιφώνημα θαυμασμού για το πάχος του. Ξεκίνησε με την γλώσσα της και της ζήτησα να με γλύψει κάτω από το καυλί πράγμα που έκανε αμέσως συνεχίζοντας το με παλινδρομικές κινήσεις καθ’ όλο το μήκος φτάνοντας μέχρι τα αρχίδια μου. Η καύλα που ένιωθα ήταν απίστευτη γιατί είχε σφίξει την γλώσσα της
και την είχε μετατρέψει σε ένα αιχμηρό εργαλείο που το δούλευε ομολογουμένως με πάρα πολύ μεγάλη τέχνη, κάνοντάς με να καυλώνω απίστευτα και να νιώθω ένα απίστευτο ρίγος βαθιά μέσα στα αρχίδια μου.

-    «Έλα μωρό μου, συνέχισε… είσαι απίστευτη!!!»

Ένιωθα ότι ήθελα να χύσω αλλά προσπαθούσα νά κρατηθώ γιατί δεν ήθελα να τελειώσει αυτή η εμπειρία. Εν το μεταξύ η Dorothy είχε γυρίσει το σώμα της στον καναπέ σε μια στάση που επέτρεπε στον Oscar να αρχίσει ένα γλυφομούνι που την έκανε να μουγκρίζει από καύλα όσο έπαιρνε την ψωλή μου βαθιά στο στόμα της και να φωνάζει δυνατά όταν εγώ τραβιόμουν για να μην χύσω.

-    «Έλα γλύψε με γλυκέ μου, βάλε βαθιά μέσα την γλώσσα σου! Ααααααχχ! Πόσο με καυλώνει η γλώσσα σουυυ!!!»

....έλεγε στον άντρα της και ορμούσε με φανερή την καύλα στον πούτσο μου. Σε λίγο είπα ότι δεν αντέχω άλλο και θέλω να χύσω. Μου ζήτησε να το κάνω πάνω στα βυζιά της.

-    «Χύνωωωωωω! Καύλα μου!!!»

Προφανώς δεν κατάλαβε τι έλεγα στα Ελληνικά αλλά δεν έδειξε να την ενοχλεί, και άρχισα να εκτοξεύω τα χύσια μου πάνω στα αγαλματένια βυζιά της. Έβγαλε όλη την γλώσσα της έξω και προσπάθησε να πάρει κάποιες σταγόνες μόνη της, χωρίς ιδιαίτερο αποτέλεσμα. Αφού δεν κατάφερε αυτό που ήθελε, την ακούω να ζητάει επιτακτικά από τον άντρα της και από μένα να γλύψουμε τα βυζιά της. Ο άντρας της ανταποκρίθηκε αμέσως και άρχισε με την γλώσσα του να απλώνει τα χύσια μου πάνω στα βυζιά της. Εγώ δίστασα για λίγο και το κατάλαβε… με άρπαξε και αφού άρχισε να με φιλάει με ένα βαθύ γλωσσόφιλο μου είπε:

-    «Νιώσε γλύκα μου πόσο ωραία γεύση έχει το χοντρό καυλί σου!»

Διαπίστωσα τότε ότι είχα εμπλακεί σε ένα παιγνίδι και ότι έπρεπε να αφήσω πίσω τις όποιες αναστολές μου. Άρχισα λοιπόν αμέσως να γλύφω τις ρώγες της και δειλά-δειλά να απλώνω με την γλώσσα μου τα ψωλοχύματα μου πάνω στα βυζιά της. Ο άντρας της δεν είχε σταματήσει στιγμή και αυτό μου έδωσε θάρρος να συνεχίσω.
Η επόμενη κίνηση ήταν να μας τραβήξει λίγο πιο ψιλά και να μπλέξουμε και οι τρεις τις γλώσσες μας σε ένα περίεργο παιγνίδι που όμως άρχισε να μου αρέσει καθώς διαπίστωνα ότι οι καινούργιοι φίλοι μου δεν είχαν αναστολές.

Σε λίγο ο Oscar μπήκε μέσα της και άρχισε να την γαμάει πότε γρήγορα, πότε αργά μπαίνοντας βαθιά μέσα της. Η κινήσεις του ήταν συντονισμένες και άρχισαν να φωνάζουν δυνατά με κάποιες φράσεις που ήταν μάλλον ακατάληπτες για μένα, προφανώς Εγγλέζικοι ιδιωματισμοί αλλά αρκετά πρόστυχοι -όσο βέβαια μπορούσα να καταλάβω. Εγώ τραβήχτηκα δίπλα και τους κοίταγα τρίβοντας το καυλί μου θέλοντας να ξανακαυλώσω όσο γινόταν πιο γρήγορα.

Το ζευγάρι σε λίγο άλλαξε θέση, με τον Oscar διπλα μου και την Dorothy επάνω του σε ένα γαμήσι με απίστευτη ένταση και συνεχόμενες φωνές καύλας..

-    «Γάμα με! Γάμα με δυνατάααααα!!!»

-    «Είσαι μια τέλεια πουτάνα. Το μουνί σου είναι τόσο καυτό από καύλα!»

-    «Και εσύ. Γαμάς τόσο υπέροχα!»

-    «Χύνωωωωωω! Είμαι τόσο καυλωμένη!!!»

Η επόμενη κίνηση του Oscar πάλι με ξάφνιασε στιγμιαία αλλά συνειδητοποίησα τι γινόταν και δεν αντέδρασα. Άπλωσε το χέρι του και άρχισε να παίζει με τον πούτσο μου που ήταν ήδη καυλωμένος, και σε λίγο έγειρε στο πλάι και με πήρε στο στόμα του ενώ συνέχισε να έχει το καυλί του μέσα στην γυναίκα του. Η καύλα μου χτύπησε κόκκινο και παρόλο που είχα και άλλες φορές εμπειρίες με άντρες, μου έδωσε την εντύπωση ότι ήταν η καλύτερη πίπα που μου έχει πάρει άντρας. Η Dorothy άρχισε να τον ενθαρρύνει…
-    «Πάρτον όλον, βαθιά! Νιώσε πόσο χοντρός είναι. Καύλωσε τον γιατί τον θέλω μέσα μου!»

Αυτό ήταν ένα σημάδι ότι έπρεπε να προχωρήσουμε στο επόμενο στάδιο. Σηκώθηκα και πήγα πίσω της και άρχισα να της βάζω στον κώλο ένα, δύο δάχτυλα για να προετοιμάσω το έδαφος. Μου είπε να ανοίξω το συρτάρι κάτω από το τραπεζάκι και βρήκα την λιπαντική αλοιφή. Έβαλα αρκετή στην τρυπούλα της και κατάλαβα ότι ήταν αρκετά έμπειρη σε γαμήσια από πίσω. Σιγά, σιγά αλλά χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια κάρφωσα την ψωλή μου βαθιά μέσα και την άκουσα πλέον να ουρλιάζει:

-    «Αυτό είναι γαμήσι! Δώστε μου τις πούτσες σας βαθιά. Αααααα!!! Τις θέλω βαθιά μέσα μου!!! Χύνωωωωωωω! Πάλι! Χύνωωωωωωω συνέχεια!!!»

Έχοντας πλέον ξεπεράσει κάθε δισταγμό συνέχισα με αργές ή γρήγορες κινήσεις να μπαινοβγαίνω μέσα της. Κατάλαβα ότι της άρεσε όταν έβγαινα και έμπαινα απότομα. Η εμπειρία ήταν πρωτόγνωρη και συνέχιζα με μεγαλύτερη ένταση.
Σε λίγο ο άντρας της τραβήχτηκε, προφανώς για να μην τελειώσει, και την βοήθησε να ξαπλώσει στον καναπέ έχοντας σηκωμένη την λεκάνη της και της κράταγε τα κωλομέρια για να βλέπει τον πούτσο μου να μπαινοβγαίνει λέγοντας μου:

-    «Γάμα την! Γάμα την άγρια. Της αρέσει να την γαμάνε από τον κώλο…»

Παραδομένος στην καύλα δεν κατάλαβα ότι ο Oscar έφυγε από το πλάι αλλά πολύ γρήγορα ένιωσα την γλώσσα του να γλύφει την κωλοτρυπίδα μου και να προσπαθεί να μου βάλει δάχτυλο. Σφίχτηκα λίγο και το κατάλαβε αμέσως γιατί μετά από πολύ λίγο ένιωσα να μου απλώνει κρέμα και να μου βάζει ένα δάχτυλο. Νιώθοντας μια παράξενη γλύκα ανταποκρίθηκα και το κατάλαβε αφού άρχισε με λίγο μεγαλύτερη ένταση να μπαίνει μέσα μου και σε λίγο προσπάθησε να βάλει δυο δάχτυλα αλλά διαπίστωσε το σφίξιμο μου και με ρώτησε:

-    «Μπορώ να συνεχίσω;»

Η καύλα που ένιωθα εκείνη την στιγμή απάντησε αντί για εμένα:

-    «Κάνε ότι θέλεις. Μπες μέσα μου. Είμαι τόσο καυλωμένος!»

Άρχισε να βάζει και άλλη κρέμα με τα δάχτυλα του και ένιωσα την σούφρα μου να μαλακώνει. Σχεδόν ταυτόχρονα ένιωσα το καυλί του να με πιέζει προσπαθώντας να διαπεράσει την σούφρα μου. Νιώθοντας ένα βαθύ τσούξιμο όταν κατάφερε και έβαλε το καυλί του μέσα μου, με έκανε να σφιχτώ αλλά σχεδόν αστραπιαία ένιωσα την ψωλή μου να πρήζεται σε σημείο που νόμιζα ότι θα εκραγεί. Σχεδόν ασυναίσθητα την έσπρωξα πιο βαθιά στον κώλο της γυναίκας του και ο χώρος όλος γέμισε από μουγκρητά καύλας από όλους μας…

Dorothy: «Θεέ μου τι καύλα! Είναι τόσο χοντρόοοοοος!!!»

Εγώ: «Καύλα! Τέλειο! Απίστευτοοοο!!!»

Oscar: «Είσαι τόσο σφιχτός…! Μου Αρέσει! Τρελαίνομαι!!!»

Εγώ: «Δώστο μου όλο. Δώστο μουυυυ!!!»

Dorothy: «Γάμα με, γάμα με, γάμα με δυνατά, βαθιά… χύνωωωωωω!!!»

Η καύλα μου ήταν απίστευτη και ένιωθα ότι πλέον μου γαμάει το μυαλό και όχι το σώμα. Ο Oscar ένιωθε ότι θα τελειώσει και βγήκε από μέσα μου γιατί η γυναίκα του, του ζήτησε να χύσει στο στόμα της. Λίγο αργότερα αφού άρχισε να του τον γλύφει ένας πίδακας από ψωλόχυμα πετάχτηκε από την ψωλή του προς το πρόσωπο της γυναίκας του η οποία στην συνέχεια τον πήρε βαθιά μέσα και την έβλεπα να καταπίνει με ευχαρίστηση τα υπόλοιπα υγρά του. Στο τέλος αντάλλαξαν ένα βαθύ φιλί δείγμα του ότι δεν υπάρχουν αναστολές μεταξύ τους.

Έχοντας χάσει το αίσθημα του χρόνου βγήκα από μέσα της με την ψωλή μου τόσο σφιχτή όσο δεν την είχα νιώσει ποτέ και ζήτησα από τον Oscar ξαπλώσει ανάσκελα στον καναπέ και να σηκώσει τα πόδια του. Η Dorothy κατάλαβε τις προθέσεις μου και με ένα νεύμα επιδοκιμασίας του λέει:

-    «Έλα γλυκέ μου, δώσε το κωλαράκι σου… Έλα να δεις πόσο χοντρός είναι!»

Χαμηλώνοντας λίγο το πρόσωπό μου έσφιξα την γλώσσα μου να γίνει μυτερή και
άρχισα να γλύφω και να γαμάω την σούφρα του ενώ η Dorothy του δάγκωνε τις βυζόρωγες. Σε λίγο ανασηκώνοντας του την λεκάνη, άρχισα να μπαίνω μέσα του και τον κοίταζα στο πρόσωπο λέγοντας του:

-    «Σου αρέσει ο πούτσος μου; Νιώθεις πόσο χοντρός είναι;»

Το συναίσθημα ήταν απίστευτο και τον άκουγα να με παρακαλάει:

-    «Πιο βαθιά αγόρι μου!! Πιο Βαθιά!!! Γάμα με! Γάμα με δυνατά!!!»

Μην αντέχοντας άλλο είπα ότι θέλω να χύσω και μου ζήτησαν να χύσω στο πρόσωπο και στο στόμα του Oscar.
Χωρίς να χάσω χρόνο ανέβηκα ψηλά στο στέρνο του και η γυναίκα του μου άρπαξε τον πούτσο και άρχισε να μου τον παίζει για να χύσω. Μερικά δευτερόλεπτα αργότερα άφησα ένα μακρόσυρτο μουγκρητό… άρχισα να χύνω απίστευτη ποσότητα που με άφησε και εμένα έκπληκτο. Η Dorothy βοήθησε λίγο το κεφάλι του άντρα της ούτως ώστε να γευτεί όσο περισσότερο μπορούσε από το ψωλόχυμά μου που είχε γεμίσει το πρόσωπο και το στόμα του.
Χωρίς να περιμένω και ανταποκρινόμενος στο νεύμα της, ξάπλωσα πάνω του και αρχίσαμε πάλι αυτό το παράξενο φιλί που τόσο μου άρεσε.

Πρώτη φορά φίλαγα και έγλυφα άντρα στο στόμα. Πρώτη φορά έγλυφα το ίδιο μου το ψωλόχυμα. Πρώτη φορά με είχε πηδήξει άντρας, πρώτη φορά με ένα ζευγάρι.

Άραγε είχε μείνει κάτι που δεν είχα κάνει;

Νομίζω οι απορίες σας θα λυθούν στην επόμενη ιστορία.

Σχόλια ελεύθερα

(Copyright protected OW ref: 8320 "Erotic stories archive")