Συνέχεια στο ξέσκισμα του Αλβανού

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Όταν πλέον μετά από τρεις μέρες επιστρέψαμε από το εξοχικό σπίτι που είχα πάει με τον Αλβανό τον Έλβις (διαβάστε στις gay ιστορίες την ιστορία με τίτλο «Το ξέσκισμα του Αλβανού»),  πήγαμε και οι δυο μαζί στο σπίτι μου.

Μας άνοιξε η γυναίκα μου. Αν και είχα κλειδιά χτύπησα, γιατί ίσως να ήταν μέσα με τον συνάδερφο της από την δουλειά και να ξεσκιζόταν. Έτσι ήθελα να του δώσω την δυνατότητα να το σκάσει από την πίσω αυλή. Μας άνοιξε λοιπόν ύστερα από πέντε ολόκληρα λεπτά, σημάδι ότι ξεσκιζόταν με τον συνάδερφο της.


Όταν μας άνοιξε, δεν φορούσε επάνω της παρά μόνο μια ρόμπα, ήξερα ότι από κάτω ήταν ολόγυμνη και καυλωμένη στο φουλ. Τα μαλλιά της ήταν ανακατωμένα, τα μάγουλα της κατακόκκινα. Της έκλεισα το μάτι, μου το ανταπέδωσε, και κατάλαβα ότι ο συνάδερφος της, μόλις την είχε κάνει από πίσω. Άλλωστε εδώ που τα λέμε είχα δει και το αυτοκίνητο του που ήταν παρκαρισμένο δίπλα από το σπίτι μας, έξω από την αυλή (στο άδειο οικόπεδο).

Βάλαμε τον Αλβανό στο σαλόνι και εμείς πήγαμε για λίγο στην κουζίνα για να συνεννοηθούμε.

-    «Λοιπόν; Σε πέτυχα πάνω στο ξέσκισμα;», την ρώτησα.

-    «Ναι γαμότο, μόλις μου έριχνε το δεύτερο ‘’μανίκι’’! Δεν πρόλαβα ούτε καν να το ευχαριστηθώ…»

-    «Τι λες, θες να τον πάρεις από τον Αλβανό;»

-    «Είναι καλός; Εσύ τι έγινε, τον πήρες;»

-    «Καλά να είσαι. Έχει μεγάλο πούτσο, όχι όμως χοντρό, αλλά γαμάει καλά. Άλλωστε θέλει να σε γαμήσει σαν τρελός! Άντε, πάμε και κάτσε δίπλα του, δεν χρειάζεται και πολλά λόγια…»

Πήγαμε μέσα, εκείνη κάθισε δίπλα στον Αλβανό, έβαλε το ένα πόδι πάνω στο άλλο, αφήνοντας να φαίνεται αρκετό από το μπούτι της. Η ρόμπα άνοιξε -επίτηδες- λίγο παραπάνω στο μπούστο, αποκαλύπτοντας μπόλικο μέρος από τα απίθανα βυζιά της. Φαίνεται πως ο Αλβανός κατάλαβε τι έπρεπε να κάνει. Εγώ καθόμουν ακριβώς απέναντι τους. Την άρπαξε, και άρχισε να την φιλάει με πάθος στο στόμα. Η Νίκη, δεν έφερε καμιά αντίσταση, αντιθέτως τον αγκάλιασε και αυτή και άρχισαν να φιλιούνται με πάθος, ενώ τα χέρια της προσπαθούσαν να του ξεκουμπώσουν το πουκάμισο του. Ο Αλβανός μόλις του ξεκούμπωσε το πουκάμισο την άφησε για λίγο και το έβγαλε μόνος του. Η Νίκη, του φιλούσε και του χάιδευε με πάθος το τριχωτό στήθος του.

Εκείνος της χάιδευε τα μαλλιά, ενώ προσπαθούσε να της κατεβάσει το κεφάλι προς τον ήδη καυλωμένο πούτσο του. Δεν χρειάστηκε να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια… του κατέβασε το φερμουάρ, του χούφτωσε το πουτσοκέφαλο και το έχωσε στο καυλωμένο στόμα της. Εντωμεταξύ, εγώ είχα γδυθεί και τον έπαιζα απέναντι τους ενώ ο Αλβανός με κοίταξε λέγοντας:

-    «Πουστάρα, σ' αρέσει να την βλέπεις καθώς σου την γαμάνε ε; Θα σου την ξεσκίσω όπως ξέσκισα και την κωλάρα την δικιά σου! Ξεφτιλισμένοι και οι δυο! Ανώμαλες και οι δυο!»

Μας έβριζε και τους δυο με τα χειρότερα λόγια, αλλά μας άρεσε έτσι όπως μας φερόταν. Σε μια στιγμή σηκώθηκε όρθιος, ενώ η γυναίκα μου συνέχιζε να σφίγγει με τα χείλια της το πουτσοκέφαλο του, στάθηκε όρθιος και μου έκανε νόημα να πάω και εγώ κοντά τους.

Πήγα. Τώρα και εγώ και η γυναίκα μου συναγωνιζόμασταν για το ποιος από τους δυο μας θα του κάνει το καλύτερο τσιμπούκι. Την άρπαξε ύστερα από λίγο από το μαλλί και την ξάπλωσε ανάσκελα, ανοίγοντας της διάπλατα τα όμορφα μπούτια της. Κοίταξα τα μουνόχειλα της. Ήταν μούσκεμα από την καύλα. Ο Έλβις άρχισε να της γλείφει τα δάκτυλα των ποδιών της, βάζοντας όλη την πατούσα μέσα στο στόμα της, ενώ εγώ από κάτω -στα γόνατα- άρχισα να της γλείφω την μουσκεμένη μουνάρα της, που πλέον -μετά από τον φοβερό αράπη και τον φίλο του, δεν σας έχω πει ακόμα την ιστορία με τον μαύρο κηπουρό και τον φίλο του με τις υπερφυσικές ψωλές-, είχε γίνει σπήλαιο και μπορούσε να αρπάξει και δυο καυλιά μέσα της.

Ξαφνικά ο Αλβανός με έσπρωξε να κάνω πιο πέρα λέγοντας μου:

-    «Άντε πιο πέρα πουστάρα! Εσένα σε ξέσκισα τρεις μέρες, σειρά έχει η πουτανάρα σου!»

Της γυρίζει τα πόδια προς τα επάνω. Τα γόνατα της ήταν πλέον κοντά στα αφτιά της. Σκύβει, της γλείφει την μουνάρα και λίγα δευτερόλεπτα μετά χώνει την μακριά ψωλή του βαθιά μέσα της.

Εκείνη έκλεισε τα μάτια και άρχισε να αναστενάζει γεμάτη καύλα. Εγώ έχωσα την πούτσα μου στο στόμα της. Άρχισε να μου κάνει μια τρομερή πίπα, ενώ ο Αλβανός της ξέσκιζε τα βάρδουλα, βάζοντας το καυλί του πότε στο μουνί της και πότε στην ανοιχτή κωλάρα της. Μούγκριζε σαν ζώο καθώς της έσκιζε την κωλάρα. Πήγα από πίσω του και του άνοιξα τα κωλομέρια. Δεν έδειξε καμιά πρόθεση να με απωθήσει, ήταν τόσο καυλωμένος με την γυναίκα μου που ούτε κατάλαβε τι ήθελα να του κάνω.

Έβαλα το δάχτυλο μέσα στην τρύπα του. Γύρισε και με κοίταξε άγρια. Βύθισα ακόμα πιο βαθιά το δάκτυλο μου και τον άκουσα να μου λέει:

-    «Θα με γαμήσεις; Άντε ας δοκιμάσω κι εγώ, να δω πως είναι…»

Πραγματικά, τα άτριχα πόδια του με ερέθιζαν έτσι κι αλλιώς, έβαλα μπόλικο σάλιο στην τρύπα του και του την έχωσα. Καύλα, σκέτη καύλα! Εκείνος ξέσκιζε την γυναίκα μου και εγώ εκείνον. Όταν του την έχωσα βαθιά μέσα του, πόνεσε, αλλά τώρα γαμούσε την Νίκη, ακόμα πιο δυνατά, ενώ εγώ από πίσω του έσκιζα την παρθένα τρύπα του. Γαμούσε και συνέχεια έλεγε:

-    «Αχ, αφεντικό, έχεις δίκιο, είναι πολύ ωραία να σε γαμάνε! Έτσι, έτσι σκίσε με, σκίσε με!!!»

Εντωμεταξύ η γυναίκα μου έχυνε ασταμάτητα. Εγώ χάιδευα τα μπούτια του Αλβανού και δεν μπόρεσα να αντέξω άλλο… εκείνη την ώρα, του τον έβγαλα, σηκώθηκα όρθιος και πήγα έτοιμος να χύσω κοντά στο στόμα του. Εκείνος τον άρπαξε και βάζοντας το πουτσοκέφαλο μου μέσα στο στόμα του, άρχισε να καταπίνει με πάθος τα χύσια μου και ταυτόχρονα γέμιζε την μουνάρα της γυναίκας μου με τα καυτά χύσια του.

Μόλις τελειώσαμε, πέσαμε και οι τρεις ξέπνοα στο πάτωμα. Μισή ώρα μείναμε έτσι… ύστερα η Νίκη, άρχισε και πάλι να μας κάνει πίπα και στους δυο, πότε τον έναν και πότε τον άλλον.

-    «Μωρό μου, θέλω να σε δω να τον παίρνεις από τον Αλβανό… τι λες και εσύ Έλβις; Θέλω να σας δω να το κάνετε κι εγώ να μαλακίζομαι…», είπε.

Έτσι και έγινε. Η ιδέα της είχε σαν αποτέλεσμα να καυλώσουμε και πάλι. Την είδαμε να κάθεται με ανοιχτά τα πόδια στην πολυθρόνα. Καθώς εμείς με τον Έλβις κάναμε το 69, εκείνη είχε ανοίξει τα μουνόχειλα της και έχωνε μέσα ένα πλαστικό δονητή (μαύρου χρώματος), που το είχε φέρει μέσα από την κρεβατοκάμαρα. Ο Έλβις, με ξάπλωσε ανάσκελα, άνοιξε τα πόδια μου και βύθισε το μεγάλο όργανο του βαθιά μέσα στην κωλάρα μου, ενώ η γυναίκα μου έχωνε τον τεράστιο πλαστικό και μαύρο πούτσο βαθιά μέσα στην όμορφη, μουσκεμένη μουνάρα της λέγοντας:

-    «Τι σου κάνει μωρό μου; Πες μου… Μου αρέσει να σε ακούω να βογκάς καθώς τον παίρνεις μπροστά μου. Αχ! Ναι, έτσι, σε ξεσκίζει! Μακάρι να είχαμε και τους δυο μαύρους εδώ να μας ξεσκίσουν. Αχ, ναι, έτσι! Σας χύνω συνέχεια πουστάρες μου! Έτσι, ναι!!!», έλεγε και έβαζε όλο και πιο βαθιά μέσα της το μαύρο πλαστικό καυλί, ενώ ταυτόχρονα χάιδευε τα πανέμορφα βυζάκια της.

Εγώ με τον Αλβανό, κάθε τόσο αλλάζαμε ρόλους. Μερικά λεπτά αργότερα, εκείνη πήρε την κάμερα θέλοντας να μας αποθανατίσει.

Ο Αλβανός δεν ήθελε να φαίνεται το πρόσωπο του, έτσι (όπως κάναμε και με τους υπερφυσικούς αράπηδες) του βάλαμε μια μάσκα που ήταν σαν νεκροκεφαλή. Συνέχισε να με γαμάει και να τον γαμάω με την μάσκα στο πρόσωπο. Ύστερα τον έβαλα να γαμήσει και πάλι την γυναίκα μου και τους αποθανάτιζα εγώ αυτή τη φορά (όπως είχα κάνει και με τους δυο μαύρους) με την μάσκα να καλύπτει το πρόσωπο του Αλβανού. Το video το βάζαμε κάποια στιγμή με την γυναίκα μου και βλέποντας το, το κάναμε. Όταν άρχισε να την χύνει ζούμαρα στο στόμα της που ρουφούσε αχόρταγα το χύσι του Αλβανού.

Περάσαμε πολύ όμορφα! Είχαμε και video για όταν δεν θα βρίσκαμε κάποιον να μας γαμήσει. Κάποια στιγμή πρέπει να σας μιλήσω για τον μαύρο κηπουρό και τον φίλο του που μας γάμησαν δυνατά. Παιδιά μιλάω σοβαρά, τέτοιες ψωλές δεν είχα δει ξανά ούτε σε τσόντα.

(Copyright protected OW ref: 8320 "Erotic stories archive")