Πως γαμήσαμε με την κοπέλα μου αγοράκι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Το e-mail μου είναι το:

Γεια σας! Είμαι ο Νίκος, είμαι τριάντα χρονών και έχω σχέση τα δύο τελευταία χρόνια με την Μαρίνα που είναι μια πολύ καυλιάρα σαραντάρα και έχουμε πολύ έντονη σεξουαλική ζωή. Εγώ είμαι μελαχρινός, 1.78 ύψος, 80 κιλά και εμφανίσιμος.

Η Μαρίνα είναι ξανθιά 1.70 ύψος 70 κιλά με μεσαία βυζάκια και μια ωραία κωλάρα. Στο σεξ τα κάνει όλα και δεν φεύγεις από το κρεβάτι της ανικανοποίητος.

Η σεξουαλική μας ζωή πήγαινε μια χαρά, αλλά εμένα μου άρεσε να γαμάω και μικρά θηλυπρεπή αγοράκια. Αυτό η Μαρίνα δεν το ήξερε αλλά το υποψιαζόταν από τα αγόρια που της γνώριζα όταν ερχόταν σπίτι μας δήθεν σαν φίλοι μου. Αλλά της Μαρίνας δεν της καθόταν αυτό και άρχιζε να σκέφτεται διάφορα… ότι μπορεί να πηδάω τους δήθεν φίλους μου. Αυτό βέβαια πήγαζε και από το ότι έχω ανοιχτό μυαλό στο σεξ και το ήξερε η Μαρίνα αυτό.
Ένα βραδάκι μου λέει η Μαρίνα:

-    «Δεν λες του Γιάννη να πιούμε κανένα ποτό και να μας κάνει παρέα;»

Αν και ξαφνιάστηκα γιατί τον Γιάννη τον είχε δει μια-δυο φορές μόνο μαζί, δεν το πήγα στο πονηρό και τον κάλεσα να πιούμε ένα ποτό. Ο Γιάννης είναι είκοσι χρονών αρκετά θηλυπρεπής αλλά σοβαρό άτομο. Τον είχα γαμήσει μερικές φορές. Έχει τέλειο σφικτό κωλαράκι και κάνει καταπληκτικές πίπες.

Όταν ήρθε ο Γιάννης ξεκινήσαμε να πίνουμε ουίσκι και να μιλάμε περί ανέμων και υδάτων και μια στιγμή η Μαρίνα γύρισε την κουβέντα στο σεξ, ενώ είχαμε αρχίσει να ζαλιζόμαστε από το ποτό. Ρωτούσε διάφορα τον Γιάννη: αν είχε σχέση με κοπέλα και τέτοια. Σε κάποια στιγμή ενώ είχε ανάψει καλά η κουβέντα, η Μαρίνα άρχισε να με χαϊδεύει και ο Γιάννης λέει:

-    «Παιδιά μάλλον εγώ πρέπει να φύγω μην σας χαλάω την καύλα..»

Και η Μαρίνα του λέει:

-    «Αν θες μείνε, δεν έχω πρόβλημα να είσαι θεατής. Εσύ αγάπη μου;», με ρώτησε και απάντησα γιατί γούσταρα και εγώ:

-    «Δεν έχω πρόβλημα μωρό μου, αφού δεν έχεις εσύ..»

Τα χάδια τώρα άφησαν στη θέση τους την Μαρίνα να μου παίρνει πίπα και ο Γιάννης να χαϊδεύει το πουλί του έξω από το παντελόνι και Μαρίνα του λέει:

-    «Μην παιδεύεσαι Γιάννη, βγάλτον και παίξτον και βλέπε μας…»

Ο Γιάννης τον έβγαλε και τον έπαιζε. Εγώ τώρα έκανα γλειφομούνι στην Μαρίνα και αυτή είχε ανάψει για τα καλά και μου λέει:

-    «Τι λες μωρό μου; Θα αφήσεις και τον Γιάννη να με γευτεί λίγο;»

Εγώ είχα καταλάβει πια τι παιχνίδι μας έπαιζε, αλλά δεν με χάλαγε καθόλου και έτσι γύρισα και είπα στον Γιάννη να έρθει να την γλείψει… και τώρα ο Γιάννης την έγλυφε και εγώ της έδινα τσιμπούκι. Σε λίγο με τραβάει η Μαρίνα και μου λέει:

-    «Έλα αγάπη μου, πήγαινε να του τον χαϊδέψεις…»

-    «Μα καρδιά μου, τι θες να κάνω;»

Και μου απαντάει αποστομωτικά:

-    «Αυτό που κάνετε όταν είστε μόνοι σας. Ξέρω και δεν με πειράζει. Πήγαινε, με καυλώνει αυτό.»

Εγώ δεν είπα τίποτα άλλο… μου άρεσε και εμένα να γαμάω τα πουτανάκια μου μαζί με την Μαρίνα και φαίνεται πως θα περνούσαμε καλά.

Πήγα πίσω από τον Γιάννη και του χάιδευα τον κώλο. Έβαλα σάλιο στα δάκτυλα μου και του άνοιγα σιγά - σιγά την τρύπα και αυτός βογκούσε από καύλα. Η Μαρίνα δε, ερχόταν σε απανωτούς οργασμούς! Έβαλα την πούτσα μου στη κωλοτρυπούλα του και έπαιζα αργά ώσπου του τον καρφώνω όλο μέσα και αρχίζω να τον γαμάω γρήγορα και δυνατά. Πλέον είχε φύγει από το μουνί της Μαρίνας που τον κρατούσε αγκαλιά με αντίσταση για να μπαίνω όλος μέσα του, ενώ αυτός της έπαιζε το μουνί.

Τον γαμούσα έτσι κανένα τέταρτο και μου ήρθαν να χύσια… τον έβγαλα, πήγα μπροστά και έχυσα στο στόμα του. Η Μαρίνα ήρθε και αυτή να γευτεί και μου έπαιρναν τσιμπούκι μαζί. Αφού μου τον καθάρισαν, πήγε η Μαρίνα στο ντουλαπάκι της και πήρε τον δονητή της. Έβαλε τον Γιάννη να μου παίρνει πίπα στα τέσσερα και αυτή πήγε από πίσω και του έχωνε τον δονητή από την μία στον κώλο του και από την άλλη μεριά στο μουνί της. Ο Γιάννης έπαιζε το καυλάκι του και τον γαμήσαμε έτσι ώσπου έχυσε στο πάτωμα.

Μετά η Μαρίνα τον έβαλε να τα γλείψει από το πάτωμα και να καταπιεί τα χύσια του. Μετά με άρπαξε και μου είπε:

-    «Είναι ώρα να γαμήσεις και μένα!»

Την πέταξα κάτω και της τον κάρφωσα και την γάμησα αλύπητα! Ο Γιάννης έπαιρνε μάτι και χαλάρωνε. Μου ήρθε πάλι να χύσω… πήγα στο στόμα της και έχυσα τα χύσια μου. Αυτή σηκώθηκε και πήγε στον Γιάννη, τον φίλησε και του τα έδωσε στο στόμα λέγοντας του:

-    «Από εδώ και πέρα θα είσαι το πουτανάκι μας και θα πίνεις τα χύσια μας!»

Ο Γιάννης κούνησε το κεφάλι καταφατικά και κατάπιε τα χύσια μου. Αφού έφυγε ο Γιάννης μου είπε η Μαρίνα ότι το είχε υποψιαστεί ότι μου αρέσει να γαμάω αγοράκια και μια μέρα που ήρθε ο Γιάννης και ήταν να πάει στη δουλειά, άργησε λίγο και ενώ βγήκε από το σπίτι ξαναμπήκε και μας πήρε μάτι που γαμούσα τον Γιάννη. Καύλωσε και έπαιξε πολλές φορές το μουνάκι της για εκείνη την στιγμή που μας είδε, αλλά ντρεπόταν να μου πει ότι γουστάρει και δεν ήξερε αν την ήθελα παρέα να γαμάμε αγοράκια. Επίσης, φοβόταν πως θα το πάρω και εγώ, και τότε της απάντησα:

-    «Πάμε για άλλες καινούργιες εμπειρίες. Να περνάμε καλά μωρό μου…»

Και μου γέλασε πονηρά...

(Copyright protected OW ref: 8320 "Erotic stories archive")