Κονσέρτο για ζευγάρια

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Συναντηθήκαμε σε μια καφετέρια κάπου (δεν έχει σημασία ο τόπος συνάντησης μας). Ο Γιώργος ήταν 27 χρονών παντρεμένος με την Νίκη που ήταν 24 χρονών, αρκετά νεώτεροι από μας που εγώ είμαι 45 και η γυναίκα μου 35 χρονών.

Ο Γιώργος και η Νίκη ήταν και οι δύο ευχάριστοι άνθρωποι. Εκείνος αρκετά ψηλός, η Νίκη, επίσης πολύ πιο ψηλή από μένα (μισό κεφάλι), φορούσε ένα φόρεμα αρκετά πιο πάνω από τα πανέμορφα γόνατα της. Τα μαλλιά της έφθαναν λίγο πιο κάτω από τους ώμους και ήταν βαμμένη ξανθιά. Μάτια μεγάλα, γαλανά, με λίγα λόγια μουνάρα. Στο μόνο που υστερούσε έτσι όπως έβλεπα ήταν το στήθος της που μάλλον θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω πολύ μικρό, αλλά αυτό δεν με πείραζε μιας και τόσα χρόνια απολάμβανα το αρκετά μεγάλο στήθος της γυναίκας μου. Καιρός ήταν να απολαύσω και ένα μικρό και στητό βυζάκι.

Όση ώρα μιλούσαμε και απολαμβάναμε τον καφέ μας, ο Γιώργος είχε καρφώσει τα μάτια του στο μπούστο της γυναίκας μου. Από ότι έδειχναν τα πράγματα μάλλον ήθελε να χωθεί ανάμεσα στις βυζάρες της γυναίκας μου μιας και η δικιά του γυναίκα δεν του παρείχε αυτή την δυνατότητα. Εκτός από τον Γιώργος όμως παρατηρούσα και την Νίκη, ότι κοιτούσε και αυτή τα βυζιά της γυναίκας μου. Τελικά επειδή η ώρα περνούσε και δεν έβλεπα φως, αποφάσισα και είπα:

-    «Ρε παιδιά, τι λέτε πάμε στο σπίτι μας ή μήπως κάτι δεν κάθεται;».

Τελικά ο Γιώργος, σηκώθηκε από την καρέκλα του λέγοντας:

-    «Μισό, να συνεννοηθούμε με την Νίκη και εάν είναι πάμε».

Πήρε την μουνάρα του λίγο πιο πέρα και άρχισαν κάτι να λένε. Εγώ στράφηκα στην δικιά μου και της είπα:

-    «Τι λες; Ωραία παιδιά έτσι;»

-    «Χμ… δεν λες τίποτα, αν μας κάτσει η φάση θα πηδηχτώ καλά με τον νεαρό, αλλά και εσύ θα ευχαριστηθείς νερό μουνάκι ε;», μου είπε γελώντας.

Τρία λεπτά κράτησε η συνεδρία τους, ύστερα από λίγο μας πλησίασαν χαμογελαστοί και η Νίκη, είπε:

-    «Ας ελπίσουμε ότι θα περάσουμε καλά οι τέσσερις μας, ελπίζω να μη φάμε κάποιο κόλλημα».

Πληρώσαμε και ξεκινήσαμε, αυτή θα ήταν άλλη μια εμπειρία για μας μετά από το ξέσκισμα του μαύρου που θα σας πω σε μια άλλη ιστορία...

Όταν φθάσαμε στο σπίτι μας, καθίσαμε και οι τέσσερις μας στο σαλόνι. Η γυναίκα μου μας έβαλε να πιούμε ποτό. Μισή ώρα αργότερα και ύστερα από πέντε ποτήρια ουίσκι που κατέβασε ο καθένας μας, ήμασταν έτοιμοι πλέον για το καλύτερο. Ο Γιώργος καθόταν δίπλα από μένα και αριστερά του είχε την γυναίκα μου, εγώ είχα την Νίκη στα δεξιά μου, που έτσι όμως είχε βυθιστεί στην μαλακία πολυθρόνα, της είχε ανέβει το φόρεμα αρκετά ψηλά, ώστε να μπορώ να βλέπω τα απαλά και μακριά πόδια της. Δεν άντεξα άλλο, άπλωσα το χέρι μου και άρχισα να της χαϊδεύω το εσωτερικό μέρος των ποδιών της. Τα άνοιξε λίγο, έως ότου το χέρι μου έφθασε στο στρινγκάκι της, μόλις άγγιξα το ζεστό και λίγο υγρό μουνάκι της έκλεισε τα πόδια της κλείνοντας μέσα στα νεανικά μπούτια της το χέρι μου.

Ο Γιώργος, άρπαξε την γυναίκα μου και άρχισαν να φιλιούνται με πάθος, την άκουγα να αναστενάζει από καύλα, ενώ το χέρι της είχε χωθεί μέσα από το παντελόνι του Γιώργος και μάλαζε το καυλί του. Εκείνος έχωσε το χέρι του μέσα στα βυζιά της, της πέταξε το ένα έξω και άρχισε να της πιπιλάει την ρώγα, ενώ εκείνη του έλεγε λιγωμένα:

-    «Δάγκωσε μου τη αγοράκι μου, έτσι, έτσι, αχ ναι, έτσι…», ενώ το χέρι της προσπαθούσε απεγνωσμένα να του κατεβάσει το παντελόνι.

Η Νίκη, εντωμεταξύ, μου είχε ήδη βγάλει το παντελόνι, (όπως πάντα δεν φορούσα τίποτα από κάτω), και είχε γονατίσει μπροστά μου, βάζοντας όλο μου το πουτσοκέφαλο μέσα στο υγρό στόμα της. Την σήκωσα, ξεκούμπωσα το φόρεμα της και το άφησα να πέσει στο πάτωμα. Δεν φορούσε σουτιέν, το στήθος της ήταν πράγματι όπως το είχα φαντασθεί. Μικρό, πολύ μικρό αλλά αρκετά στητό με δύο μεγάλες ρώγες και αρκετά σκουρόχρωμες θηλές να το στολίζουν. Το μουνάκι της ήταν τελείως ξυρισμένο, ενώ ήταν και αρκετά αδύνατη, αυτό όμως με έκανε να την θέλω ακόμα πιο πολύ μιας και δεν έμοιαζε καθόλου με την δικιά μου ήταν πολύ ζουμερή.

Και οι τέσσερις μας πήγαμε στην κρεβατοκάμαρα. Ήμασταν και οι τέσσερις γυμνοί πλέον. Οι άντρες ξαπλώσαμε, ενώ οι γυναίκες άρχισαν να μας περιποιούνται με πάθος τα καυλιά μας με το στόμα τους. Η γυναίκα μου μάλιστα έκανε σαν λυσσασμένη με το νεανικό καυλί του Γιώργος που ήταν σχεδόν ίδιο με το δικό μου σε μήκος (περίπου 16 πόντοι), μόνο που εκείνου αντί να είναι ίσιο έκανε μια αρκετά μεγάλη καμπή προς τον αφαλό του.

Η Νίκη, είχε χώσει στο στόμα της τα αρχίδια μου και μου τα ρουφούσε με πάθος, ενώ μου τραβούσε μαλακία και ξαφνικά την είδα να με αφήνει και να στρέφετε προς την γυναίκα μου. Την είδα να αρπάζει τα βυζιά της γυναίκας μου και να της τα γλύφει με πάθος. Λίγα λεπτά αργότερα εγώ και ο Νίκη με καυλωμένους τους πούτσους μας, μείναμε να παρακολουθούμε ένα 69 μεταξύ των δύο καυλωμένων γυναικών μας. Οι γλώσσες τους δούλευαν ακατάπαυστα ανάμεσα στα υγρά μουνόχειλά τους. Η απόλυτη καύλα, τα χέρια τους βυθίζονταν με μανία μέσα στα μουνιά τους, τα υγρά έρεαν άφθονα, οι αναστεναγμοί και τα παθιάρικα λόγια τους με αναστάτωναν σε αφάνταστο βαθμό. Άκουγα την γυναίκα μου να λέει:

-    «Αχ, τι μωρό είσαι εσύ; Έτσι σου ρουφάω τα υγρά σου μανάρι μου, έτσι κορίτσαρε μου, έτσι ρούφα με και εσύ», ενώ η Νίκη ανταπέδιδε λέγοντας και αυτή:

-    «Ω, τι βυζάρες έχεις, τι μουνάρα είσαι εσύ, έτσι καύλα μου, πρώτα θα σε απολαύσω εγώ και ύστερα ο Γιώργος, έτσι μωρό μου…».

Ενώ άκουγα και παρακολουθούσα όλα αυτά, γύρισα και κοίταξα το στραβό και καυλωμένο πουτσοκέφαλο του Γιώργος, που κουνιόταν σύμφωνα με τους παλμούς της καρδιάς του. Δεν ήξερα τι αντίδραση μπορούσε να έχει, αλλά κατέβηκα προς τα κάτω, και αρπάζοντας το πρησμένο από την καύλα πουτσοκέφαλο του το έχωσα στο στόμα μου, βάζοντας την γλώσσα μου στην τρυπούλα από όπου πετάγονταν τα χύσια. Δεν αντέδρασε καθόλου, αντίθετα έπιασε το κεφάλι μου πιέζοντας το να καταπιεί όλο το καυλί του, άρχισα να του γλύφω τα αρχίδια ενώ εκείνος ανασηκώθηκε και άρχισε να βάζει δύο δάκτυλα του στην τρύπα μου. Οι γυναίκες μας έριξαν μια ματιά και συνέχισαν να βολεύει η μια την άλλη με πάθος.

Πέντε λεπτά πίπας στον Γιώργος ήταν αρκετά για να με στήσει στα τέσσερα και να αρχίσει να με ξεσκίζει δυνατά. Η στραβή ψωλή του με πονούσε πολύ καθώς έτσι όπως ήταν γυρισμένη προς τα πάνω μου κτυπούσε πολύ το άντερο. Τον έβαλα να ξαπλώσει και κάθισα επάνω στο καυλί του. Τώρα τα πράγματα ήταν πολύ καλύτερα, μπορούσα να απολαύσω με ένεση το καυλί του μέσα μου να με οργώνει.

Οι γυναίκες διέκοψαν την μεταξύ τους συνουσία και άρχισαν να γλύφουν και οι δύο το σώμα του Γιώργος, ενώ εγώ ικανοποιούσα την τρύπα μου. Αυτό κράτησε έξι λεπτά, γιατί ο Γιώργος ήθελε να τον δει και αυτόν η γυναίκα του να γαμιέται μαζί μου. Πράγματι τον έστησα στα τέσσερα, αφού πρώτα μου έκανε μια καλή πίπα. Άρχισα να του ξεσκίζω την παρθένα τρύπα του με μανία, τον έκανα να ουρλιάζει από τον πόνο, ενώ η γυναίκα του, του κρατούσε το μέτωπο για να μην σκύβει. Η δε δικιά μου, είχε χώσει στον κώλο μου τρία από τα δάκτυλα της. Η απόλυτη ηδονή, εγώ να γαμάω τον Γιώργος και η γυναίκα μου να ανοίγει την τρύπα μου.

Βγήκα από τον Γιώργος, άρπαξα την Νίκη, την έστησα στα τέσσερα και άρχισα να της ξεσκίζω την σούφρα της που από ότι κατάλαβα δεν ήταν καθόλου μα καθόλου παρθένα. Πότε της το έβαζα στο μουνί και πότε στην σούφρα. Στο μεταξύ ο Γιώργος, είχε αρχίσει να ξεσκίζει με μανία και αυτός την γυναίκα μου, που τον τραβούσε σφικτά από την μέση για να μπαίνει όσο πιο βαθιά μέσα της μπορούσε.
Ο Γιώργος φαίνεται ότι δεν μπορούσε να κρατήσει άλλο, έτσι άρχισε να φωνάζει:

-    «Χύνω, δεν αντέχω μουνάρα μου, θέλω να σε χύσω στο στόμα και στα βυζιά!!!»

Βγήκε από μέσα της και η γυναίκα μου έβαλε το στραβό καυλί του Γιώργος, ανάμεσα στις απίθανες βυζάρες της και του το σκέπασε.

Ξαφνικά ανάμεσα από τα βυζιά της πετάχτηκε ένας άσπρος, καυτός πίδακας στην μούρη της, ενώ ο Γιώργος παραληρούσε από την καύλα, εγώ συνέχισα να γαμάω την Νίκη και σκύβοντας προς το μέρος του πούτσου του Γιώργος, η γυναίκα μου έβαλε τον πούτσο του στο στόμα μου για να του στραγγίζω τα χύσια του. Εκείνη την ώρα δεν άντεξα άλλο, βγήκα από την Νίκη, και κρατώντας σφικτά το καυλί μου της το πλησίασα στο ανοιχτό στόμα της, έσκυψε και ο Γιώργος, τώρα είχα δύο στόματα και ένα τρίτο της γυναίκας μου. Άρχισα να χύνω, και στα τρία στόματα γεμίζοντας τα με χύσια.

Μείναμε ακόμα λίγο χαϊδεύοντας και γλύφοντας ο ένας το σώμα του άλλου. Νιώθαμε και οι τέσσερις αποκαμωμένοι. Μια ώρα αργότερα τα παιδία έφευγαν ανανεώνοντας το ραντεβού μας. Όταν μείναμε μόνοι με την γυναίκα μου κάναμε για άλλη μια φορά έρωτα, αφού ακόμα είχαμε τις μυρωδιές των άλλων επάνω μας. Λίγο πριν πάμε για μπάνιο, η γυναίκα μου, μου είπε:

-    «Μωράκι; Έχω έναν συνάδερφο στο γραφείο και θέλω να παρθώ μαζί του. Μέχρι τώρα δεν του έχω πει τίποτα, αλλά μιας και έχουν έτσι τα πράγματα και έχουμε απελευθερωθεί, θα με αφήσεις να τον πάρω; Αλλά δεν ξέρω εάν αυτός είναι σαν και μας, αν δεν είναι θα το κάνω μόνη μαζί του και εσύ το πολύ-πολύ να μην εμφανιστείς, αλλά σου υπόσχομαι να φροντίσω να με παίρνεις μάτι».

Συμφώνησα, αλλά για το τι θα γίνει θα σας τα πω μόλις γίνει.
(Copyright protected OW ref: 8320 "Erotic stories archive")