Μητρομανής μάνα πούστης γιος

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Γεια σας! Με λένε Νίκο θα σας διηγηθώ μια ιστορία μου πριν μερικά χρόνια. Τότε ζούσα σε ένα χωριό, τώρα μένω στην Αθήνα. Τότε ήμασταν μια παρέα τριών παιδιών εγώ 18 χρονών, ο Μάκης συνομήλικος μου και κολλητός μου,...

18 και αυτός και στην παρέα μπήκε ο Κωστής λίγο αργότερα. Στα σεξουαλικά ψαξίματα ήμασταν πάντα μαζί αλλά γρήγορα καταλάβαμε ότι ο Κωστής δεν ήταν σαν και μας. Πάντα όταν βρίσκαμε κάποιο περιοδικό πορνό μαλακιζόμασταν παρέα, στα μπουρδέλα παρέα, ο μόνος που παρακολουθούσε μόνο και δεν έκανε τίποτα ήταν ο Κωστής.

Ώσπου οι άλλοι δυο ψυλλιαστήκαμε ότι ίσως του άρεσαν τα αγόρια. Μια μέρα λοιπόν που έλειπαν οι γονείς του Κωστή από το σπίτι, μαζευτήκαμε οι τρεις μας, και ο Κωστής είπε θα μας έδειχνε στο βίντεο μια ταινία πορνό που είχε ο μπαμπάς του. Έτσι έβαλε να παίζει η τσόντα και εγώ και ο Μάκης βγάλαμε τις πούτσες μας και τις παίζαμε. Ο Κωστής δεν το έκανε όπως πάντα, αλλά εγώ με τον Μάκη βάλαμε σκοπό να μάθουμε τι παιζόταν.

Έτσι, σε μια στιγμή λέω στον Κωστή αφού δεν συμμετέχει, αν θέλει να μας παίξει τις ψωλές για να χύσουμε. Αυτός απάντησε:

-    «Τρελοί είστε;»

Αλλά εγώ και ο Μάκης επιμείναμε και τον πείσαμε λίγο με το λέγοντας ότι δεν θα τον παίρνουμε μαζί μας, λίγο με την βία… άρχισε να τις παίζει και εμείς τον επιβραβεύαμε με κολακευτικά λόγια. Εκεί που μας τις έπαιζε, του σπρώχνει το κεφάλι ο Μάκης προς την πούτσα μου. Ο Κωστής ενώ στην αρχή αντιστέκεται, σε λίγο μας παίρνει και τους δυο τσιμπούκι. Εμείς τον χαϊδεύουμε και του λέμε ότι δεν είναι κακό αυτό και εμάς δεν μας πειράζει, και δεν θα πούμε τίποτα.

Έτσι, παίρνει λίγο θάρρος ο Κωστής και μας λέει ότι θέλει να του κάνουμε ότι βλέπαμε στην τσόντα. Αφού πλέον μας είχε δώσει το πράσινο φως, εγώ και ο Μάκης τον πήγαμε στην κρεβατοκάμαρα τον γονιών του και τον γδύσαμε τελείως. Βρήκαμε κάτι εσώρουχα της μάνας του και τον ντύσαμε. Ο Κωστής μας είπε ότι ο πατέρας του λείπει συχνά και γίνεται παρέλαση στο σπίτι από άντρες που γαμάνε την μητέρα του… και μας καύλωσε υπερβολικά.

Τον πιάσαμε και χωρίς να του βγάλουμε τα εσώρουχα, τον χαϊδεύαμε. Τον βάλαμε να στέκεται στα τέσσερα… ο Μάκης του έδινε πίπα και εγώ βρήκα μια βαζελίνη και του έβαζα στο παρθένο κώλο του. Αφού τελείωσα με την βαζελίνη, άρχισα να σπρώχνω την πούτσα μου στον κώλο του και σιγά-σιγά να ανοίγει η τρύπα. Αυτός πονούσε αλλά μούγκριζε μόνο γιατί ο Μάκης δεν έβγαζε την πούτσα από το στόμα του. Σε λίγο άρχισα να τον γαμάω γρήγορα και άρχισε να του αρέσει. Του κάρφωνα με δύναμη την πούτσα μου στο κώλο του και ο Μάκης στο στόμα του, ώσπου με μια κραυγή έχυσα στην κωλότρυπα του.

Μετά αλλάξαμε θέσεις. Τον έβαλα να καθαρίσει το καυλί μου από τα χύσια ενώ ο Μάκης του άνοιγε και άλλο την τρύπα, και έτσι χύσαμε πάλι το μικρό μας πουτανάκι. Αφού τελειώσαμε, εγώ του ζήτησα να μας δείξει όλες τις κιλότες της μάνας του και τον ρωτούσα γι’ αυτή. Ο Κωστής μάλλον δεν την συμπαθούσε πολύ, γιατί απατούσε τον μπαμπά του. Έτσι μας είπε τα πάντα και εγώ τον ρώτησα αν ήθελε να κανονίσουμε να πηδήξουμε εγώ κι ο Μάκης την μητέρα του. Περίμενα να με βρίσει αλλά αντίθετα μου απάντησε: Μόνο αν την σκίσουμε γερά απ’ όλες τις μεριές για να μάθει η πουτάνα!

Έτσι, βάλαμε σε εφαρμογή ένα σχέδιο. Μια μέρα που θα έλειπε ο πατέρας και ο Κωστής δήθεν θα έλειπε στο φροντιστήριο, εγώ και ο Μάκης θα πηγαίναμε σπίτι του για να γαμήσουμε την μάνα του. Αυτός θα ήταν κρυμμένος και θα έπαιρνε μάτι. Έτσι λοιπόν μια μέρα που ήταν έτσι όπως θέλαμε τα πράγματα, έλειπε ο πατέρας και ο Κωστής ήταν να πάει φροντιστήριο, πάμε σπίτι του και αυτός κρυμμένος. Μας ανοίγει η μάνα του και μας λέει ότι ο Κωστής είναι στο φροντιστήριο και θα αργήσει, αν θέλουμε να τον περιμένουμε. Μπαίνουμε μέσα και μας κερνάει ένα γλυκό. Κάθεται μαζί και μιλάμε για το σχολείο και τέτοια… ώσπου φτάνει η κουβέντα στα κορίτσια. Μας ρωτάει:

-    «Έχετε κορίτσια;»

-    «Όχι ακόμη, αλλά θέλουμε…» λέω εγώ.

-    «Και που είναι το πρόβλημα;» μας απαντάει.

-    «Δεν ξέρουμε τι να κάνουμε μαζί τους» απαντά ο Μάκης.

-    «Εσείς ξέρετε γιατί είστε γυναίκα με εμπειρίες…» συμπληρώνω εγώ με φόβο για την αντίδρασή της.

-    «Τι είναι αυτά που λέτε;» απαντάει με έντονο ύφος.

-    «Αν θες μπορείς να μας βοηθήσεις…» λέει ο Μάκης με τρεμάμενη φωνή.

-    «Εγώ; Παιδιά τι λέτε; Είμαι μάνα του φίλου σας και παντρεμένη!»

-    «Αυτό δεν σε σταματά όταν φέρνεις φίλους σου εδώ…» της λέω εγώ και τα παίζω όλα για όλα.

-    «Τι λέτε ρε μαλακισμένα;»

-    «Τα ξέρουμε όλα» απαντάει ο Μάκης.

-    «Έξω και μην ξανάρθετε εδώ!» μας λέει.

-    «Εντάξει φεύγουμε… αλλά το χωριό είναι μικρή κοινωνία και δεν τα σηκώνει αυτά!» της απαντάω εγώ.

-    «Με απειλείτε ρε χαμένα;» μας λέει.

-    «Εμείς απλώς να περάσουμε καλά θέλουμε» απαντάει ο Μάκης. «Αλλά είναι κακό να τα μάθει ο γιος σου αυτά…»

Κάθεται και μας κοιτά άγρια, αλλά σε λίγο αλλάζει και ψιλογελάει και λέει:

-    «Νομίζετε ότι μπορείτε να με ικανοποιήσετε;»

-    «Και βέβαια!» απαντάμε με μια φωνή.

-    «Περάστε μέσα στην κρεβατοκάμαρα να το δούμε…»

Είχαμε πετύχει τον σκοπό μας. Η Μαίρη (έτσι την έλεγαν), δέχτηκε να την γαμήσουμε. Μπαίνουμε στην κρεβατοκάμαρα και ξεντυνόμαστε. Η Μαίρη άρχεται λες και ήταν πουτάνα που περιμέναμε. Πέφτει στα γόνατα και αρχίζει να χαϊδεύει τις ψωλές μας. Ο Κωστής είχε βγει από την κρυψώνα του και έβλεπε από την μισάνοιχτη πόρτα. Η Μαίρη άρχισε να μας παίρνει τσιμπούκι και να μας τους παίζει.

Αφού έγιναν πέτρα τα καυλιά μας, μας λέει:

-    «Θα με πηδήξετε τώρα…»

Και ξαπλώνει… πρώτα έπιασε σειρά ο Μάκης και την γαμούσε και ρουφούσε τις βυζάρες της. Αυτή τον τραβούσε να μπαίνει όλος μέσα. Με φώναξε να της δίνω τσιμπούκι και να της χαϊδεύω τα βυζιά. Ο Μάκης έχυσε και πήρα σειρά εγώ. Γύρισε στα τέσσερα και άρχισαν να τρέχουν έξω τα χύσια Μάκη, αλλά τι να κάνω; Τον έχωσα στο μουνί της μαζί με τα σπέρματα του φίλου μου. Ο Μάκης πήγε από μπροστά και του έγλυφε την πούτσα. Έχυσα και εγώ μες στο μουνί της…

Μετά μας καθάρισε τα καυλιά. Ο Κωστής, τόση ώρα τράβαγε μαλακία και τώρα δεν φαινόταν. Μάλλον έχυσε και έφυγε. Ντυθήκαμε και εμείς και μας λέει η Μαίρη:

-    «Τώρα πιστεύω να είστε καλά παιδιά…»

-    «Και βέβαια! Αρκεί να ερχόμαστε κάπου-κάπου…» λέμε και οι δυο.

-    «Να έρχεστε αγόρια μου» λέει η Μαίρη και μας χαιρέτισε. 

Πιο πάνω βρήκαμε τον Κωστή και τον πήγαμε σε ένα απόμερο σημείο για να τον γαμήσουμε πάλι.

(Copyright protected OW ref: 8320 "Erotic stories archive")