Με το ζευγάρι στην παραλία

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είμαι αληθινός αρσενικός, από αυτούς που γαμάνε γκόμενες και μόλις δούνε πούτσα ο κώλος και το στόμα τους γίνονται μούσκεμα. Από παιδί εξάλλου φορούσα κρυφά τα εσώρουχα της μάνας μου και κοιταζόμουν στον καθρέφτη προσπαθώντας να φαίνομαι γυναίκα.

Η αλήθεια είναι ότι τα πόδια μου όταν ξυρίζω τις τρίχες είναι πιο όμορφα από πολλά γυναικεία και όταν φοράω γόβες και κάλτσες γίνομαι εντελώς γυναίκα.

Ωστόσο πέρα από κάτι περιστασιακά γαμήσια με επαγγελματίες τραβεστί που μου έδωσαν καλές πίπες και με γάμησαν με κέφι από πίσω, δεν είχα πάει από μόνος μου με κάποιον άντρα που να με γουστάριζε και να του καθόμουν. Με τις τραβεστί είχα μάθει να με ντύνουν και να με βάφουν και μετά να με γαμάνε. Στο τέλος τις έδινα κι εγώ μια πίπα για να χύσω κι εγώ.

Είχα ακούσει για μια παραλία γυμνιστών έξω από την Θεσσαλονίκη, πολύ μεγάλη σε μήκος και γεμάτη αμμοθίνες που δημιουργούσαν φυσικές καβάτζες για όσους ήθελαν να μη φαίνονται. Έτσι λοιπόν πήγα κι εγώ εκεί μια καλοκαιρινή μέρα για να εξερευνήσω τον χώρο. Είχα ξυρίσει όλες τις τρίχες από το σώμα μου, ακόμη και στην πούτσα και τ' αρχίδια και είχα κάνει κλύσμα για να είναι ο κώλος μου καθαρός και μέσα.

Φόρεσα ένα αμάνικο φανελάκι κι έκοψα σε σορτσάκι ένα παλιό τζην που άφηνε τα κωλομέρια μου να φαίνονται σχεδόν γυμνά. Από κάτω δε φορούσα τίποτα, είχα μόνο μαζί μου προφυλακτικά, τσιγάρα και νερό. Παρκάρισα το αμάξι στην αρχή της παραλίας και περπάτησα με τα πόδια κάνα δυο χιλιόμετρα μέχρι να βρω κάποιο σημείο χωρίς συνωστισμό. Η παραλία είχε πολύ κόσμο αλλά μόνο άντρες γυμνούς, που σχεδόν όλοι ήταν φανερά καυλωμένοι.

Όσοι ήταν κωλομπαράδες έκαναν μόστρα την πούτσα τους, χαϊδεύοντάς την στον ήλιο και περιμένοντας κάποιον να τους την περιποιηθεί, ενώ οι παθητικοί έδειχναν συνήθως τον κώλο τους ξαπλωμένοι μπρούμυτα.

Κόντευα να χύσω από την καύλα, βλέποντας τόσες ψωλές χύμα στον ήλιο, έτοιμες για δράση. Το παιχνίδι γινόταν με τα μάτια. Σου έδειχνε την πούτσα του και αν γουστάριζες τον ακολουθούσες πιο μέσα στους αμμόλοφους. Έβλεπα να το κάνουν οι άλλοι κι εγώ ντρεπόμουνα.

Περπάτησα σχεδόν ως το τέλος της παραλίας, μέχρι που είδα κάποιον μόνο του να κάνει ηλιοθεραπεία σε μια απόμερη γωνιά. Είχε μια πούτσα υπερβολικά μακριά και χοντρή, εντελώς πεσμένη. Έλιωσα στη σκέψη τι μέγεθος θα είχε όταν σηκωνόταν. Τον χαιρέτισα με τα μάτια και άπλωσα την πετσέτα μου λίγο παραδίπλα. Ήμουν τόσο αναμμένος που άναψα τσιγάρο για να συνέλθω, όταν αυτός μου μίλησε.

-    Πρώτη φορά έρχεσαι εδώ; Μου είπε.

-    Ναι, πώς το κατάλαβες;

-    Εδώ τα βγάζουμε όλα. Βγάλτα κι εσύ να νιώσεις ελεύθερα.

Μου τα έλεγε αυτά ενώ έπαιζε την πούτσα του πάνω κάτω μπροστά μου. Είχε όμως μια ευγένεια που ήταν αφοπλιστική. Άρχισα να γδύνομαι αργά δίπλα του χωρίς να τον κοιτάζω, όμως είχα καταλάβει ότι με έτρωγε με τα μάτια, αφού όπως κατάλαβα τον καύλωσαν οι ξυρισμένες μου γάμπες.

Γδύθηκα τελείως και βούτηξα αμέσως στη θάλασσα. Αυτός με ακολούθησε και κολύμπησε ως το μέρος μου. Του γύρισα την πλάτη και αμέσως κόλλησε την πούτσα του στο κωλομέρι μου. Την ένιωθα από κάτω μου ανάμεσα στα μπούτια μέσα στο νερό και την έπιασα από περιέργεια. Ήταν αδύνατο να την κλείσω στη χούφτα μου γιατί από την καύλα είχε γίνει διπλή.

Με κυρίεψε φόβος όμως αυτός ήταν πολύ ευγενικός και τρυφερός. Από την πρώτη στιγμή κιόλας μου χάιδευε το κωλαράκι και μου έχωσε ένα δάχτυλο μέσα που μπήκε πολύ εύκολα γιατί είχα βάλει κρέμα από πριν. Έτσι έχωσε και δεύτερο και τρίτο δάχτυλο για να με ανοίξει κι άλλο, ενώ μου έλεγε πόσο γλυκός είναι ο κώλος μου και πόσο τρυφερά είναι τα μπούτια μου. Οι αντιστάσεις και οι ντροπές μου άρχισαν να υποχωρούν.

Βγήκα έξω από το νερό και ξάπλωσα στην πετσέτα μπρούμυτα για να στεγνώσω. Αυτός έμεινε για λίγο ξαπλωμένος στα ρηχά κοιτώντας τα οπίσθιά μου που γυάλιζαν στον ήλιο. Σε λίγο βγήκε κι αυτός, έφερε την πετσέτα του πιο κοντά μου και ξάπλωσε δίπλα μου γυρισμένος στο πλάι, λίγο πιο ψηλά έτσι ώστε η πούτσα του να είναι κοντά στο στόμα μου, συνεχίζοντας να την παίζει μαλακά.

-    Θέλεις να σε αλείψω με λάδι; Με ρώτησε τρυφερά.

Ξέπνοα του είπα «ναι» και του έδωσα το μπουκάλι που είχα στο σάκο μου.

Η ώρα ήταν προχωρημένο απόγευμα και η παραλία είχε αραιώσει πολύ από κόσμο. Είχαν μείνει μόνο λίγα ζευγάρια αντρών σε μήκος δύο χιλιομέτρων που κι αυτά ήταν απασχολημένα μεταξύ τους. Αυτός πήρε το μπουκάλι, το άνοιξε με τελετουργικές κινήσεις, μου έχυσε λίγο στην πλάτη και άρχισε να μου το απλώνει.

Σκέφθηκα πόσο τρυφεροί είναι καμιά φορά οι κωλομπαράδες όταν θέλουν να λυγίσουν τις αντιστάσεις και τις ντροπές. Ήταν αδύνατο να του πει κανείς όχι.

Το χέρι του προχώρησε πιο κάτω. Μου έριξε λάδι στην χαράδρα του κώλου μου και με το δάχτυλο άρχισε να το βάζει μέσα και να λαδώνει την τρυπούλα μου μέχρι μέσα βαθιά. Ένιωσα μια απίστευτη γλύκα που δεν είχα ξανανιώσει ποτέ πριν. «Τι έχανα τόσα χρόνια», σκέφθηκα.

Ο άγνωστος άρχισε πάλι να μου χώνει κι άλλα δάχτυλα ανοίγοντάς με κι άλλο, όμως ούτε που το είχα καταλάβει. Τα δάχτυλά του έπαιζαν κυκλικά στα τοιχώματα κάνοντας ένα γλυκό μασάζ και δημιουργώντας μια ζέστη που ξεκινούσε από εκεί και απλωνόταν σ' όλη την περιοχή. Ο πούτσος του είχε φτάσει πια μπροστά στη μύτη μου. Εντελώς φυσιολογικά άρχισα να τον φιλάω σ' όλο του το μήκος. Ήταν τεράστιος και αλμυρός από τη θάλασσα.

Τράβηξα πίσω το πετσάκι και προσπάθησα να βάλω το πουτσοκέφαλο στο στόμα μου. Χώρεσε με πολλή δυσκολία. Άρχισα με μπουκωμένο το στόμα να κουνάω τη γλώσσα μου κυκλικά στο πουτσοκέφαλο κι αυτό μεγάλωσε κι άλλο και μου γέμισε το στόμα τελείως. Εκείνος άρχισε σιγά-σιγά να μου το γαμάει και να κουνιέται μπρος πίσω. Ο χρόνος είχε σταματήσει. Δεν ξέρω πόση ώρα κράτησε αυτό το γλυκό και ερεθιστικό τσιμπούκι.

-    Γύρνα ανάσκελα να σε αλείψω κι εκεί, μου είπε.

Γύρισα ανάσκελα στην πετσέτα κι αυτός ήρθε και γονάτισε πάνω από το κεφάλι μου με την πούτσα του να κρέμεται στο στόμα μου και τα χέρια του να με αλείβουν λάδι στο στήθος παίζοντας με τις ρόγες μου. Χώνει την πούτσα του στο στόμα μου κι ανεβοκατεβαίνει αργά γαμώντας το σα μουνί. Η στάση μου ήταν τέτοια ξαπλωμένος ανάσκελα που επέτρεπε σ' εκείνο το τεράστιο όργανο να μπαίνει πιο βαθιά πλησιάζοντας τον οισοφάγο μου. Κόντεψα να πνιγώ και σταμάτησα να πάρω μια ανάσα.

Εκείνος άρχισε να μου δίνει πουτσοσκαμπιλάκια γεμίζοντας το στόμα μου και τα χείλια μου με τα λιπαντικά υγρά που στάζει η πούτσα στην αρχή.

-    Θέλω μετά να κάτσεις και λίγο επάνω μου για να στον χώσω. Μου είπε.

-    Δεν θέλω να γαμηθώ εδώ στην παραλία. Του απάντησα. Δεν έχεις κανένα χώρο να πάμε;

-    Έχω ένα εξοχικό εδώ κοντά. Μου είπε. Αν θέλεις πάμε. Είναι εκεί κι η γυναίκα μου αλλά μην ανησυχείς, γουστάρει κι αυτή παιχνίδια.

Σηκωθήκαμε, ντυθήκαμε και διασχίσαμε την παραλία πηγαίνοντας για τ' αυτοκίνητά μας. Φτάσαμε, μπήκαμε σ' αυτά κι εγώ τον ακολούθησα. Σε λίγο φθάσαμε σ' ένα εξοχικό κάπως απομονωμένο με μεγάλο κήπο. Παρκάραμε κι από μέσα βγήκε μια σαραντάρα με πολύ καλό σώμα και έκφυλο βλέμμα. Μόλις με είδε με το κομμένο σορτσάκι και τις γυναικείες μου γάμπες το βλέμμα της άστραψε.

Συστηθήκαμε και με οδήγησε μέσα να κάνω ένα ντους. Όταν τελείωσα ήρθε μέσα στο μπάνιο για να μου δώσει πετσέτα. Φορούσε μια διάφανη μακριά ρόμπα με τα βυζιά της πλούσια και στητά να στέκονται ελεύθερα κι από μέσα μόνο ένα μικροσκοπικό τάνγκα με κορδόνι πίσω. Ο άντρας της μπήκε κι αυτός με τη σειρά του στο ντους λέγοντας:
-     «Βολευτείτε και θα σας δω σε λίγο».

Η γυναίκα με οδήγησε γυμνός όπως ήμουν στο σαλόνι και με κέρασε ένα ουίσκι για να χαλαρώσω.

-    Θέλεις να σε ντύσω κοριτσάκι; Να δεις ότι θα σου αρέσει πολύ.

Από έκπληξη σε έκπληξη. Μου πρότεινε κάτι που ήδη έκανα μόνος μου στο σπίτι, αλλά δε με είχε δει κανείς έτσι. Με παίρνει από το χέρι και με οδηγεί στην κρεβατοκάμαρα κι εγώ την ακολούθησα ζαλισμένος από την αδρεναλίνη και την καύλα. Μου δίνει να φορέσω κόκκινες κάλτσες με φαρδιά καλτσοδέτα κι ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες επίσης κόκκινες γόβες που μου ταίριαζαν απόλυτα αν και φοράω 41 νούμερο.

Κατάλαβα ότι το είχαν ξανακάνει και διέθεταν γόβες μεγάλο νούμερο για να τις φορούν άντρες. Μου έδωσε ένα τάνγκα κι ένα διάφανο φανελάκι. Μου φόρεσε μια περούκα με μακριά καστανά μαλλιά, μου έβαψε τα χείλια, λίγο μέικ-απ και με βάζει να σταθώ μπροστά στον καθρέφτη. Απέναντί μου είχα μια έκφυλη πουτάνα, έτοιμη να γαμηθεί όπως της το ζητούσαν.

Από την πολλή αδρεναλίνη και καύλα ένιωθα ένα παράξενο μούδιασμα, σα να μην είμαι εγώ αυτός που τα ζει και τα παρακολουθεί απέξω.
Η γυναίκα βγάζει και φοράει μια πούτσα με ζώνη για να τη φορούν γυναίκες και μου λέει:

-    Έλα να σε γαμήσω λιγάκι μ' αυτό.

Σκύβω στα τέσσερα στο κρεβάτι κι εκείνη γονατίζει πίσω μου και μου ακουμπάει την πούτσα. Ο κώλος μου άνοιξε αμέσως, ήταν απίστευτο πόσο εύκολα μπήκε χωρίς να πονέσω καθόλου. Αμέσως η ίδια ζέστη που είχα νιώσει στην παραλία όταν μου έχωνε τα δάχτυλα ο άντρας της. Συνέχισε να με γαμάει έτσι για κανένα δεκάλεπτο. Ήταν κι εκείνη πολύ τρυφερή. Εκείνη τη στιγμή μπαίνει μέσα ο άντρας της γυμνός, μας χαιρετάει κι έρχεται και ξαπλώνει ανάσκελα στη μέση του κρεβατιού.

-    Ελάτε κορίτσια! Μας λέει. Φτιάξτε με κι εμένα να παίξουμε μαζί.

Η γυναίκα του σκύβει για να του κάνει πίπα και μου λέει:

-    Πήγαινε να φέρεις το μπουκάλι το ουίσκι, ποτήρια και πάγο. Εγώ ξεκινάω.

Άρχισε να του γλύφει τον πούτσο πάνω κάτω ξεκινώντας από τ' αρχίδια. Μέχρι να φέρω τα ποτά εκείνη του έκανε πίπα χώνοντάς τον όλο μέσα στο στόμα της, φθάνοντας τα χείλια της ως τη βάση του πούτσου. Πρέπει να χωνόταν μέχρι τον οισοφάγο της αφού ήταν τεράστιος αλλά πώς το κατόρθωνε χωρίς να πνίγεται; Ήταν απορίας άξιο αλλά θυμήθηκα πως ήταν πολλά χρόνια παντρεμένοι. Βγάζει τον πούτσο από το στόμα της και μου λέει:

-    Σερβίρισε τα ποτά και μετά θα το κάνουμε μαζί. Θα σου μάθω τι θα πει τσιμπούκι γλυκιά μου.

Ήπιαμε αμίλητοι μονορούφι και ξαπλώσαμε με τη γυναίκα του μπροστά στην πούτσα του. Εκείνη τράβηξε το πετσάκι κάτω κι εγώ έγλυψα το πουτσοκέφαλο γευόμενος τα πρώτα υγρά που άρχισαν να στάζουν. Ήταν υπέροχα. Τα πρώτα υγρά είναι τα καλύτερα. Δεν έχουν εκείνη την αλμύρα του σπέρματος, είναι πιο γλυκά. Απλώς το σπέρμα όταν έρχεται, σε ικανοποιεί συναισθηματικά, ότι κατάφερες να το πάρεις και να του δώσεις ανακούφιση και χαρά.

-    Θέλω να κάτσεις επάνω μου μωρό μου όπως σου είπα στην παραλία.

Ήρθε η ώρα, σκέφθηκα, αυτό που φαντασίωνα όλο το απόγευμα και τόσα χρόνια θα γίνει πράξη. Η γυναίκα του έφερε ένα προφυλακτικό και του το φόρεσε με μεγάλη δυσκολία γιατί το πουτσοκέφαλο ήταν πολύ χοντρό. Γονάτισα από πάνω του βλέποντάς τον φάτσα και πλησίασα τα κωλομέρια μου ανοίγοντάς τα με τα χέρια μου. Η γυναίκα του οδηγούσε με μαεστρία το κέντρο του πουτσοκέφαλου στην τρυπούλα μου η οποία όμως είχε ήδη ανοίξει αρκετά.

Ο φόβος μου ήταν ότι θα με ξέσκιζε και θα πονούσα πολύ, όμως δεν πόνεσα καθόλου. Ο κώλος μου είχε μουδιάσει από την καύλα και είχε ανοίξει αρκετά για να δεχθεί το τεράστιο εργαλείο. Εκείνος ήταν ακίνητος για να μην πονέσω και όλες τις κινήσεις τις έκανα μόνος μου πηγαίνοντας προοδευτικά και λίγο πιο βαθιά αφού σταματούσα για να το συνηθίσω.

Άρχισα να χύνω στο στήθος του με την πούτσα μου μισοπεσμένη, ήταν αδύνατο να ελέγξω την ηδονή που ένιωθα. Η γυναίκα του τα μαζεύει με τα δάχτυλα και μου τα χώνει στο στόμα να τα πιω.

Ο άντρας της κάποια στιγμή βγαίνει από μέσα μου, βγάζει την καπότα και με βάζει να ξαπλώσω ανάσκελα, γονατίζοντας από πάνω μου και μου χώνει τον πούτσο στο στόμα γαμώντας το σε βάθος, φθάνοντας στο σημείο να με πνίξει, όμως μπαινόβγαινε με τέχνη, δίνοντάς μου χρόνο να πάρω ανάσες. Κάποια στιγμή τον βγάζει έξω κι αρχίζει να μου στέλνει το σπέρμα του στο ανοιχτό μου στόμα πλημμυρίζοντας τα μάτια μου, τη μύτη μου, τα χείλια και όλο το πρόσωπο. Ήταν αστείρευτος. Το στόμα μου είχε γεμίσει σπέρμα.

Αμέσως η γυναίκα του σκύβει επάνω μου και με τη γλώσσα της μαζεύει το υπόλοιπο σπέρμα από το πρόσωπό μου και μου το δίνει κι αυτό χώνοντας τη γλώσσα της στο στόμα μου.

Άρχισα να καταπίνω κι εκείνη ήρθε τελικά και μου ζήτησε να πάρει λίγα από το στόμα μου κι εγώ της έδωσα αφού όμως είχα καταπιεί τα πιο πολλά. Εκείνο το καλοκαίρι βρέθηκα με το ζευγάρι εκείνο άλλες δυο φορές και φθάσαμε στα όρια της σεξουαλικότητας με μεγάλη τρυφερότητα.

(Copyright protected OW ref: 8320 "Erotic stories archive")